Bir şeyler katıyor olgunlaştırıyor yani yardımcı oluyor tecrübelerini paylaşıyor sen ona bir şeyler aktarıyorsun o sana bir şeyler aktarıyor arada bir paylaşım oluyor güzel bir şey bu
o kadar iyi geliyor ki… derdimi mutluluğumu onunla paylaşıyorum onu dinliyorum dinlemek bile çok güzel o sesini… ellerini tuttuğumda elleri sıcacık olur onun hep “ya nasıl böyle sıcak ellerin” diyorum “domates ye” diyor.. bilmediğim şeyleri onda öğreniyorum. yani “google actiran erkek” diyebiliriz onunla mesafeli ilişki yaşamak bile güzel.. özlemeyi öğreniyorum onda, sonra kavuşmayı.. kitap okumayı pek sevmez diye ilişkiye başta sıcak bakmazdım ama ben çok okurum o çok gezer birbirmizi tamamlarız bu yönden. ama sırf benim için okuyor beceremese bile kendini zorluyor beni değerli hissettiriyor hasta oluyorum psikolojik olarak olsa bile beni iyileştiriyor.. yaralarımı sarıyor hayallerime ortak oluyor. kusur sandığın her zerrene aşığım diyor bende onun kusur sandığı her zerresine aşığım. onu öyle seviyorum ki annesi gibi böyle hiç üzülmesin istiyorum sımsıkı sarılmak hiç bırakmamak hep yanında olmak istiyorum of çok aşık olmuşum ben ya
Hiç sevgilim olmadı ama bana sorsan sevgili olmanın faydaları yaşlanmamaktır düşünsene hiç sevgilim olmadı saçlarıma aklar düştü anasını satayım içimde dert attım attım kendi halindeyim kimseyle bir şey paylaşamıyorum artık bitik haldeyim diyebilirim.
Sevgilinin faydaları saymakla bitmiyor. Dediğin gibi çok güzel dedikodu yapılıyor. İyi kötü anılar paylaşılıyor. Derdine derman oluyor. Fakat bu her sevgili için geçerli değildir sanırım. Sevgili var, sevgili var
+kızsan, yeni bedavaya çalışan hizmetçin olmuş olur.
-erkeksen, zevk için köle olursun (bu dezavantajı)
-erkeksen her şey için sen uğraşırsın, birde kendini kandırıp görevin beller, kendi rızanla yaparsın.
+kızlar sevgili yapmak için hiçbir şey yapmazlar.
-beynini zorlamazsan zamanla küçülmeye başlıyormuş, kızlar bu rahatlıktan dolayı beyinlerini kullanmazlar ve zamanla küçülmeye başlar.(herkes için değil geneli için söylüyorum)
birkaç dezavantajda ekledim, fakat şunu söylemek isterim
sevgiliniz olsada hayat zor, olmasada zor olacaktır.
yani her ne olursa olsun, bazen illaki mutsuz bazen illaki mutlu olacaksınız, ne olursa olsun
Var tabiki hormonsal heyecan salgılar insanın hayel kurmasına gelecek için plan yapmasına sebeb olur hayatına renk ve adrenalin katar duygusal boslugunu doldurur daha ne olsun 😃😃😃
Uzun zaman olduysa ve aşık olduysan çok güzel olur gözünü ilk açtığında bi sebebin var onun için gözünü açıyorsun onun aşkıyla heleki karşılıklı ise ne güzel olur nasip olur umarım :)
Başını ne zaman çevirirsen çevir orada bir yerlerde olduğunu bilirsin. Sonuna kadar senin iyiliğini ister yapamayacağını düşündüğün her şeyde seni yureklendirir. Yargılamadan dinler. Seni sen olduğun için sever💖
Ne kadar iyi olursa olsun yoruyor bir zaman sonra ister istemez evlilik dusunuosan evkenemiosan benm gibi sıkıntılı ikisjihe dönüşüo ne kadar sevsende anlaşmak zor tek iyi yeri dedikidudur bunu da arkasnlada yapabilirsin