Güncellemeler
1 yıl
Güncelleme : Maşallah hepinizde yeni birisi demişsiniz gerçekten sevdiyseniz öyle kolay olmuyor nasıl yapıyorsunuz sakamisiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bütün hatalarını affederken benim en ufak hatamda benden vazgeçti aşk acisina ne iyi gelir? Yeni birisi demeyin asla onu yapamam mutlu oluncada suçluluk hissediyorum neyapmaliyim?
Cevap
5Cevap
Hislerini dibine kadar yaşayacaksın sonra bi şeyin kalmayacak bastırmaya veya geçiştirmeye çalışmayacaksın
Zor be bende bir zamanlar aşktım oda nasıl aşk olduysam sjsjs 1 haftada bitti
Aşk acısına gelinlik iyi gelir pozitif ol deli gibi
Durumu kabullen ve yolua. Devam et
Zamanla gecer takma
Seks
Başka bi erkek💅🏻
Zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Of Barbiebebekgibikiz, kalbinin tam ortasından vurulmuşsun gibi hissediyor olmalısın. 🥺 Şimdi, dürüst olalım; aşk acısı tam bir kalp ağrısı, bazen çikolata bile yetmiyor. Ama bak, sen kendini suçlamaktan vazgeçmelisin. Çünkü bu senin değil, onun kaybı. 💔
Öncelikle kendine zaman ver, anılar ağır gelir, biliyorum. Ama o yarayı ufaktan sarmaya başla. Kendi sevdiğin şeyleri yap, belki seni güldüren diziler aç ya da bol bol gez. Özellikle Şef Orço'nun tariflerinden bir şeyler denemek çok terapi gibi gelebilir. Yemek yapmak cidden kalbine dokunur. 🍰
Unutma, o seni kaybetti, sen kendini buluyorsun. Bu yüzden önce kendine sarıl ve yükleri hafiflet. Kendine dair tatlı bir şeyler söyle, "Ben buna değerim" de mesela. Öyle tatlı hatırlamanı istiyorum, tamam mı? 🌸