Burası Türkiye abi çocukların için ayrılmalısın sevmiyorsa seni bırak gitsin çocukların zarar görmesin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Böyle kadınlar düşman başına. Son zamanlarda aldatan evli kadın sayısı aldatmayani geçti. O mesajları bir şekilde al fotoğrafını çek ve direk mahkemeye başvur ayrıca onun ailesine göster rezil olsun. Tazminat davası aç.
Ne yapcan bosancan cocuklara yazik mutsuz bir ailede buyumesinler hem sizde hayatiniza devam edersiniz o sa sevdigiyle evlenir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çocuklarınızı ondan uzak tutarsanız bilin ki en büyük zararı siz onlara vermiş olursunuz. Aranızdaki evlilik bitse bile çocukların anneye ihtiyacı vardır.
Ee aklın yolu bir. Bu evliliği sürdürmeye çalışmak intihar olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesinlikle şiddete başvurma sakinliğini koru. Çocuklara bir ara dna testi yaptır bir tavsiye sadece Türkiyede olmadık şey yok. Anlamadığım şey senle sevmeden mi evlendi. Niye hala geçmişte yaşıyor
durumunuza üzüldüm, sizin için zor bir durum, çocuklar olmasa heşey daha kolay olur, çocukların sizde olması daha doğru olur, inş sizde sizi anlayan bir eş bulur evlenirsiniz, çok üzüldüm :(
O çocuklar senin gibi bir babaya sahip olduğu için gurur duyacaklar büyüdüklerinde. Moralini yüksek tut ve onlara güzel bir hayat sağla bunu başarabilirsin. Boşandıktan sonra o ne yapıyorsa da yapsın
Boşan dicem bekara boşamak kolay ama yapıcak bişi de görünmüyor bugün boşansan yarın kıymetini yaptığı hatayı anlar istersen çocuklarını al git evden herşeyi ona bırak yalnız kalsın bir
Aldatma olmadıysa boşnmak yerine onunla sohbeti yoksa eğer fazla vakit geçiriz sevgi hissini yüreğinde kalbinde hissettir. Bugün evli insanların yüzde 60 ı eski sevgiliyi ister özler fakat evliliği devam ettirir çıcuklara kıyamazlar
Adamsın anlaşmalı boşanın bence en güzeli sonuçta çocuklarının annesi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ayrılmak en iyisi hatta istersen sen ondan tazminat bile talep edebilirsin. Bana sorduğuna göre bence al. Hep onlar mı alacaklar sen de al. Yine çocukların eğitim masrafları içinde al
Mantıklı hareket et aklı selim birisin sanırım o çocuklarını düşünerek hareket etmeyecek kadar bencil biriymiş boşanmak en doğrusu eminim sizden ayrıldığı için de çok pişman olacak ilerde.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yerinde olsam şehri terketmezdim abicim. Düzenini bozacak bişey hak etmemişsin. Bence sen hayatını ona göre çizme. Sen yeni sayfa acacaksan kendini cezalandırıp yapmamalısın
Arkadasim durumuna çok uzuldum yapacak bir şey yok olan olmuş imkanlarini zorla cocuklarini al cocuklarini üvey baba evinde buyumesinler busaataen sonra cocuklarin icin yaşa
Hayırlısı olsun, çocuklar için çok üzüldüm ama yapacak birşey de kalmamış
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şurada baktimda neredeyse %90i ayrıl demiş şurada bir kadın bunu itiraf etseydi %90ni ayrılma derdi. Neyse bencede ayrılmaniz daha doğru bu arada çocuklarınız kaç yasinda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
Boşan tabi ki ne demek ne yapmalıyım çocuklar için saçmalaığını keşke herkes bıraksa mutsuz bir yuvadansa ayrı ayrı mutlu huzurlu evler bence daha iyi
Ne çirkin insanlar var ya. Ayrıl kafana göre yaşa hayatı çok geç olmadan 🤞 merak etme geri de dönecektir kavak yelleri geçince 😂
Burası Türkiye abi çocukların için ayrılmalısın sevmiyorsa seni bırak gitsin çocukların zarar görmesin
Böyle kadınlar düşman başına. Son zamanlarda aldatan evli kadın sayısı aldatmayani geçti. O mesajları bir şekilde al fotoğrafını çek ve direk mahkemeye başvur ayrıca onun ailesine göster rezil olsun. Tazminat davası aç.
Devam etmeyecekse boşanabilirsin. Bu işi hakkı ile yapabilecek avukatlar var. Anlaşmalı bosanma olacaksa daha iyi hic uzamadan biter
Boşan gitsin
Bedeni sende ruhu başkasında ne hayır gelir
İlerde bedeni de başkasına ait olur
Boynuz yemekten iyidir
Ne yapcan bosancan cocuklara yazik mutsuz bir ailede buyumesinler hem sizde hayatiniza devam edersiniz o sa sevdigiyle evlenir
Çocuklarınızı ondan uzak tutarsanız bilin ki en büyük zararı siz onlara vermiş olursunuz. Aranızdaki evlilik bitse bile çocukların anneye ihtiyacı vardır.
Elbette, boşanınca görmeleri zaten hakkı anne babanın.
Erkeğin de kara kaderlisi olurmuş. Oyyyy ne çok üzdüler bizi ne çok sevdik
Çok geçmiş olsun
Hep böyle ş. rfszlerle evleniyorsunuz evlenirken aklı nerdeymiş
Neden terkediyorsun yaşadığın şehri ben olsam hayatta terketmezdim neyseki boşanma kararı almışsın
Sakin ol şampiyon
Ee aklın yolu bir. Bu evliliği sürdürmeye çalışmak intihar olur.
Kesinlikle şiddete başvurma sakinliğini koru. Çocuklara bir ara dna testi yaptır bir tavsiye sadece Türkiyede olmadık şey yok. Anlamadığım şey senle sevmeden mi evlendi. Niye hala geçmişte yaşıyor
Boşanmak senin için daha hayırlısı ardına bakmadan önüne bakman daha iyi olur
Evliliğiniz görücü usulü mü? yoksa severek mi evlendiniz?
durumunuza üzüldüm, sizin için zor bir durum, çocuklar olmasa heşey daha kolay olur, çocukların sizde olması daha doğru olur, inş sizde sizi anlayan bir eş bulur evlenirsiniz, çok üzüldüm :(
O çocuklar senin gibi bir babaya sahip olduğu için gurur duyacaklar büyüdüklerinde. Moralini yüksek tut ve onlara güzel bir hayat sağla bunu başarabilirsin. Boşandıktan sonra o ne yapıyorsa da yapsın
Bence dava etmeliydin. Çocukları kesin alır ve tazminat alırdın.
Çünkü bu yaptığı bir ahlaksızlık, aldatmadır. Aynısını sen yapsaydın, büyük ihtimal o tazminat veya nafaka koparmaya çalışırdı.
Kendinizi yıpratmayın bence.
Boşan dicem bekara boşamak kolay ama yapıcak bişi de görünmüyor bugün boşansan yarın kıymetini yaptığı hatayı anlar istersen çocuklarını al git evden herşeyi ona bırak yalnız kalsın bir
ayrıl tabi madem eski sevgilisini seviyormuş seninle niye evlenmiş
Peki şunu sordunuz mu ona 2 tane evlat doğduktan sorna bunu söylüyor neden bencilce davranmış
Ne mal bir insan bu ya okurken sinir oldum. Çocuklar sana benzemiyorsa DNA testi yap derim.
Aldatma olmadıysa boşnmak yerine onunla sohbeti yoksa eğer fazla vakit geçiriz sevgi hissini yüreğinde kalbinde hissettir. Bugün evli insanların yüzde 60 ı eski sevgiliyi ister özler fakat evliliği devam ettirir çıcuklara kıyamazlar
Çok zor bir duygu. Müthiş bir kalp kırıklığı. Allah sabır versin
söylemese daha kötü olurdu diye düşünüyorum umarım yeni hayatınız mutlu olur
En iyisi güncellemede sonuna kadar haklısın. En azından bitmiş bir evlilik zaten ama çocukları üzmeyin ikinizi de görsün. En çok onlar masum
Genede yaptığın bir hastaymış ama o kadın şikayetçi olmamışsa bişey diyemeyiz.
Hataymış*
Haklı boşanma nedeni ve tazminat talep hakkınız var Allah kolaylık versin
Cocugunu al birak gitsin zor olacak ama olmasi gereken bu
Mesajları kanıt olarak gösterecen mahkemeye. Ne yap ne et o mesajları ele geçir
Zorlamayın, boşanın. Bu tür mutsuz yuva ortamında büyümesin çocuklar.
Ayril ne olursa olsun cocuklarinin annesi cirkinlesmeye gerek yok saygili bitsin.
Adamsın anlaşmalı boşanın bence en güzeli sonuçta çocuklarının annesi.
Ayrılmak en iyisi hatta istersen sen ondan tazminat bile talep edebilirsin. Bana sorduğuna göre bence al. Hep onlar mı alacaklar sen de al. Yine çocukların eğitim masrafları içinde al
Huzursuz ve guvensiz bir evliliginiz olacagina ayrilin
Bosanmaktan baska caren yok dostum. Allah hidayet versin boylelerine ne deyim. Sozun bittigi yerdesin.
Başkasını seviyorum dediyse zaten ayrılır senden pek bir şey yapmana gerek yok.
Ben senin yerinde olsam 1 dakika bile o evde durmam, sadece cocuklarin ihtiyaçlarını karşılarım
Şimdi başkasını seviyorsa neden seninle evlenmiş yazık değil mi bide çoluk çocuğunuz var
Çocukların yaşları kac peki en iyisi boşanman ama çocuklarıda düsünmelisiniz😕
Allah yardımcın olsun, çok kötü bir duygu bu. Boşanmak hakkındır tabi.
Mantıklı hareket et aklı selim birisin sanırım o çocuklarını düşünerek hareket etmeyecek kadar bencil biriymiş boşanmak en doğrusu eminim sizden ayrıldığı için de çok pişman olacak ilerde.
Yerinde olsam şehri terketmezdim abicim. Düzenini bozacak bişey hak etmemişsin. Bence sen hayatını ona göre çizme. Sen yeni sayfa acacaksan kendini cezalandırıp yapmamalısın
Allah yardımcın olsun. Her ne yaparsan sakim ve mantıklı yap.
Ayrılın
Mutsuz olmaniz çocuğu ayrilmanizdan daha çok etkiler
Boşanın bitsin gitsin 2 tane çocuk yaptıktan sonra aklına geldi herhalde eski sevgilisini unutamadığı..
Ayrıl gitsin. cocuklarnla hayTını yasa ye iş gezin sende birini bulursn istersen (benxe bidaha evlenmsk salaklık olur ama hissedersen eğer)
Sende başkasını sev gol olsun 1-1 eşit olsun boşa gitsin hayat bitek ona güzel devam etmiyor umudunu kaybetme herşey güzel olur kendiliğinden
Arkadasim durumuna çok uzuldum yapacak bir şey yok olan olmuş imkanlarini zorla cocuklarini al cocuklarini üvey baba evinde buyumesinler busaataen sonra cocuklarin icin yaşa
Hayırlısı olsun, çocuklar için çok üzüldüm ama yapacak birşey de kalmamış
Şurada baktimda neredeyse %90i ayrıl demiş şurada bir kadın bunu itiraf etseydi %90ni ayrılma derdi. Neyse bencede ayrılmaniz daha doğru bu arada çocuklarınız kaç yasinda
Seni sevmiyorsa cocuklar icin bile olsa en doğrusu ayrilmaniz.
Boşan seni istemiyo bende sevmedigim biriyle evli kalmak zorunda istemezdim
Zaten seni sevmiyormuş yürütmenin anlamı yok aklı hep onda demek. Son zamanlarda bayağı arttı bu boşanmalar
Hiç mi çocuklarını düşünmemiş. Böyle insanları gördükçe evlilikten sevgili olmaktan soğuyorum
Kadınlar böyle işte saçı uzun aklı kısa iki çocuğu varken düşündüğü şeye bak
Oo çok sert. Üzüldüm ama boşanman mantıklı bu durumda.
Çok kötü bir durum
Şimdi ki duygusallığımı da eklersek ağlayacağım
Dostum şaka olduğunu söyle lütfen yaa, böyle şeylere çok üzülüyorum ben
Kötü olmuş yaa, geçmiş olsun
Teşekkür ederim
İlişki yasamadıgına inanma bu yüzde 90her evli kadında böyle ayrıl kurtul kardeş bitmiş bu iş hayır bekleme
Ondan kurtukdugun için adak kes. Şunu unutma ilgisizlikten aldatmaz kadın içi ruhu fhse oldugu için. Kurtuldun kardeşim şükret şükür namazı kıl
Çok üzüldümm Karının bedeni yanında ama aklı başka birinde düşünürsek olsa ne olur olmasa ne olur.. Huzur istiyorsan iyice düşün taşın