AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
Görüş dolmuş tabi türk halkının ilgi alanları bunlar
Mutsuz anne babayla yaşamak ahiç bir çocuğun mazur kaldığı birşey olmamalı
ayrıl abi kendine yeni bir hayat kur cocuklarinida al seni hak etmiyor yazıklar olsun
Vala ne dicemi bilemedim sorun cinsiyette değil ədəb yok. Allah yardımcımız olsun
Yaptınız şeyleri ona hatıelat sadece bir heves oldunu göster anladın dilmi
Boşanacam büyük ihtimalle.
Nafaka almaması karşılında boşanmak istiyorsa kabul et ne dim artık sen zaten kararını vermisin
Aynen bak nafaka almamasi sartini soyle kendisi baskasini seviyor birde para odeme her ay
Yine dört ayak üzerine düştün boşver bidaha yapma yoksa bir nafaka ödersin ilAllah olursun
Kadini dovmus iyi mi yapmis keske nafaka isteseydi diyorum artik
Yani orasıda var keşke dövmeseydin sonuçta kadına şided seni istemiyor. Sende isteme bu evlilik olmaz zaten boşanıyorsun
Hakli goruyordum suanda gozumden dustu ne olursa olsun dovmemeliydi kadin keske dava acsaydi siddet uyguladigi icin birde cocuklara bakacak bu adam guya
Heya doğru çocukta varmış
Cocuk ters bisi soylese cocugu da dover bu o zaman karisini doven cocugunu da dover
Bende şaşırdım olan yine çocuklara oluyor
Boşanacaksın tabi sevmiyormuş seni daha kalacakmısın boşanmak istiyorum demiş ben
Madem bir gelirin var adamın da niyeti ortada o halde boşan çocuklarına bakabilirsin sonuçta.
Aynısını sen yapsaydın şimdiye çoktan mahkemeye verip süründürürdü seni. Yanına bırakma yaptığını
kadınlar bazen çok basit oluyorsunuz üzüldüm adına o kadına çocuk bırakılmaz al hepsini
Seni sevmeyen icin kendini yipratma yasin genc sayilir kendine seni mutlu edecek bir yuva kurabilirsin bosa vakit harcama sevmeyen birak ne hali varsa gorsun
Cok uzucu ama sanırım yapcak sey kalmamıs gecmıs olsun
Yürüyecek bir hal kalmamış zaten. Birbirimizi kırmadan boşanın
Mutsuz bir evlilik niye devam ettirilir ki boşanmak en iyisi olur sanırım
Allah yardimcin olsun kardes. Zor durum. Bu yüzden işte hiç evlenmiyecegim
Madem eşin eski sevgilisini unutamamış neden seninle evlenip çocuk yapıyor neyse bence boşanın ilerde daha büyük sorunlar çıkar.
Yani yine dürüstmuş karın sana neyse onu söylemiş bence de ayrılın
Rabbim sen kimseyi şaşırtma. Çocukları o istemiyo mu?
Cok iyi dusunmussun ayrıl cek git buralardan kendine yeni bir hayat kur kardesim umarim mutlu olursun
Hala berabermi yaşıyorsunuz yüzüne bile bakmam bırak buralara soru yazmayı uzak olsun mümkünse en uzağa
Gecmis olsun.
Siz evlenmeden birini aldatmismiydiniz?
Imtihan mi yoksa adalet yerinimi buldu?
Ayrılıcaksın kardeşim yapıcak bişey yok. senle evliyken gönlü başkasına kayıyorsa seni hiç sevmemiş zaten.
Ben olsam döver kapinin önüne atarim boyle ahlaksiz kadini.
Dövmek çare değil kardeş.
Aldatacak kadar karaktersiz biri
Ihmal ettiysen namuslu biri olsa bosanirdi ama o aldatmayi secti
Keske mesaj kayitlarini alsaydin
Mahkemede pislik yapabilir dayak yuzunden
Burdakilerin çoğunluğunun kafa kırık, akıl danışmak için bence yanlış yol seçmişsin.
bosanin, geleceği yok bunun
Haklısın. Sadece çocuklarımı düşünüyordum
neden bosanma vakti gelen ciftler cocuklar icin bosanmadigini soyler. sizin huzursuz evinizde kavgalariniza sahit olarak büyümek onlara iyi mi geliyor saniyosunuz? Gelmiyor. kendimden biliyorum.
ayrıca eşin baskasini sevdigini soylemis ve sanırım fazla yikilmamissin. sen de sevmiyosun abi bence zaten.
@gökçenhatun “Evleniniz, fakat (kurduğunuz aile yuvalarını) talâk ile yıkmayınız. Zira ondan arş-ı ilâhî titrer." (Kenzu’l-Ummal, 9/661)
işin dini boyutunu öne sürmene gerek yok. onlarin bosanmama sebebi dini hassasiyet degil, cocuklar. ben de bunun uzerinden yorum yaptim.
@gökçenhatun evet yıkılmadım çünkü ona olan sevgim bitmişti. Ama çocuklar için aile hayatını devam ettirdim. Evliyken başkasıyla görüşmek ahlak dışı. Tek şüphem ilişki yaşamış mı yaşamamış mı? Bu içimi kemiriyor.
@gökçenhatun cocuk gözünden boşanmak daha iyi diyosun anladım ama boşanmak dinle çok alakalı o yüzden bu tür şeylerde en azından biraz araştırıp hadislere bakıp ayetlere bakıp karar verilmeli
burada kim neye ayetler ışığında cevap veriyor ki ben vermedigim icin beni elestiriyosun
@Kairo4040 sorularin cevabi diğer kisiye ulaşmakta olabilir🤔
@gökçenhatun çok doğru 👍
@gökçenhatun seni eleştirmedim eşinin yaptığı çok çirkin bir durum bence zaten boşanmalılar ama sadece aklıma gelmişken yazdım
_Yakup o zaman pekala 😇
Soran artik iliski yasamis yasamamis bir farki var mi ne degisecek sevmiyor iste seni yasamadiysada bosaninca yasayacak zaten yasadiysada zaten sevmiyormussun neyi icini kemiriyor bosversene sen bosan herkes hayatina devam etsin iste
Anlıyorum seni. Benzer durum benim de başıma geldi. Konuşalım Istersen.
Çocuklarını yanına al ve boşan tek çözüm bu bir an önce kurtulmaya bak
Tabiki bosan ne demek başkasını seviyorum niye evlendi çocukları yaparken aklı neredeydi ayıp bence
Bence boşan abi daha fazla ne senin canın yansın ne çocukların
Boşanmak öyle kolay değil cinsel ilişki yasayip yasamadigini his ediyorsan arastir bunu bence
Seviyorum diyorsa onunla girmiştir ilişkiye. Ayrıca sevmiyorsan sen niye hala tutuyorsun.
Ayrılmalısın.
Ona, onu çok sevdiğini söyle. Başkasına gitmemesi için, uğraş.
Kadın boşanmak için can atıyor. Özgür bırak bence.
Bu yaptığın yakıştımı şimdi sana 😠 içindekileri söylemek istemiş neden başkasını sevmiş merak etmedinmi hiç? Burda sadece sen yazıyorsun birde o konuşsa ne söylerdi acaba? Ya o sana vursaydı sen hırslanıp bir şey yapmayacakmıydın? Bu tavır sana özgü değil ülkede adam olmadığından herşey kaba kuvvet oluyor.
Yapacağın şey belli sormana ne gerek var
Aynen
Boşan en doğrusu yani bile bile devam etmek olmak
Çocuklar kaç yaşında?
Biri 8 diğeri 4
Annelerinde kalmaları uygun çocuklara kim bakacak kendi annen varsa o bakar anca
Niye evlenmiş sevmiyorsa sokuk
Boşan yinede sen bilirsin
evlenmekten korkuyorum
Allah yardımcın olsun 🙏
eski sevgilisimi helal olsun başka yorum yok
Birbirinizi yıpratmayın hayat çok kısa
Ayrılmanız lazım sanırım 😭
Ayrılıcaksın değil mi?
Sen bilirsin öneri veremem ama kolay gelsin sana
Soylemis o da uzatmaya gerek yok demek ki
Mesajları yakalayıp bekledin mi cidden😳
Çok üzücü boşanmak tek çözüm
Geçmiş olsun güncellemeyi okudum kötü olmis evet ama tahrik var
Kadınlara güvenmekte zor artık.
Madem itiraf etti boşan tabi çok üzüldüm
Önce bı ders ver abi sonra bosan
Boşan çocuk ları da al
Ayrılın bu kadar basit.
Boşan hemen durma erkekliğine leke sürme
senin sevgilin yoktu yani
ne hayatlar var ya boşa gitsin
kararın yerinde. Boşandığında huzura erersin.
Boşan ondan hayır gelmez
kendine sende yeni bir sayfa aç.
Çocuklar için en iyisi ayrılmak bacım
Boşan zaten mutlu olamaz.