Mesajları yakalar yakalamaz direkt ekran görüntüsünü alıp bir avukata atacaktın. Tazminat davasını sen açacaktın ortada zina gibi ağır suç unsurları varsa alenen ortaya çıkacaktı ve o kişi de davadan yargılanıp ceza alacaktı. Buna benzer durumlarla karşı karşıya kaldığınızda sakinliğinizi koruyun hukuki haklarınızı kollayın. Kendinizi teselli etmeye çalışmak, duygusal düşünmek yerine nasıl son dakika golü atarım olayına konsantre olun. Bu gol; fiziksel/psikolojik şiddetle, kaba sözlerle, sizi haklıyken haksız konuma düşürecek aciz insanların klişe metotlarıyla değil şuurlu, medeni ve olgun insana yakışır şık şekilleriyle atılmalıdır ki golünüz hayat boyu unutulmasın.
Eski sevgili ahlaksızlığı da çok yaygın zaten eşiniz sizinle cinsel birleşmeyi kabul etmiyor sürekli farklı bahanelerle bu isteğinizi geri çeviriyorsa %80 eşiniz başkasını mutlu ediyordur. Huzursuzluğunuzla da çocuklarınızı daha fazla mutsuz etmeye hakkınız yoktur. Zaten evliliğinizi ayakta tutan değerli hiçbir kavram kalmamış boşanmak için bile epey geç kalmışsınız.109 Yorumla- +1 yıl
söyledikleriniz çok mantıklı ama bir o kadar saçma, bu kadar duygusuz olabilecek misin sen bu durum karşısın da? insanlar birbirini öldürüyor aldatıldığı için, öyle sakin kalmak, soğuk kanlı olmak falan fazla duygusuzca
- +1 yıl
@Beyazorkiden öldürsün mü yani? Soğukkanlı olmayıp napsın? Mecbur kabullenecek insan. Ben çok takdir ettim yorumu
- +1 yıl
@Su_perisi_34_ tabi ki de öldürmesin ama bu kadar duygusuz kalabilmesi de normal değil, sonuçta hayat paylaşan, dert paylaşan, severek evlenen iki insan. kırgınlık, öfke, acı, bu duygular öyle soğuk kanlılıkla karşılanacak duygular değil. ancak aldatılmayı bekleyen, hatta ayrılmak için fırsat kollayan birinin yapabileceği bir iş.
- +1 yıl
@Beyazorkiden orası öyle tabiiii 😐
- +1 yıl
Ben böyle bişey yaşasam sinir krizinden bayilirdim heralde yazık
- +1 yıl
@Beyazorkiden amaçta bu zaten.. İnsan felaket senaryolarına kendisini hazırlamalı özellikle evlilik gibi hayati bir karar almadan önce enine boyuna düşünmeli ve kimseye %100 güvenmemeli. Evlilik süresince aldatma sinyalleri apaçık verilmiş aralarında sevgiye, saygıya, sağlıklı iletişime, huzura, cinsel paylaşıma dair hiçbir şey kalmamış. Şüphenin olduğu yerde sevgi de yoktur sadakatte paylaşımda yoktur özveri de o yüzden ne kadar erken gerçeklerle yüzleşir savunmaya geçersen o kadar doğru bir harekette bulunmuş olursun. Her gün insanlık dışı elzem olaylarla karşılaştığımız şu günlerde benim başıma böyle bir olay gelse asardım, keserdim, sinir krizleri geçirirdim gibi aşırı uç tepkiler verme düşüncesi yerine akılcı çözümler getirilmeli.. Kimse kimsenin hayat ya da sonsuz mutluluk garantisi değil, kimse için şu kişi beni yanıltmaz/hayal kırıklığına uğratmaz diye düşünülmemeli her şeyin bir sınırı ve ölçüsü olduğunu unutulmamalı en önemlisi herkesin insan olmadığı, insani duygularla/onuruyla yaşam sürmediği gerçeğinin geç olmadan farkına varılmalı..
- +1 yıl
Bu tip durumlarda olabilir ama her evlilikte bu sekilde dusunulemez.
- +1 yıl
@Beyazorkiden biz şu an soru sahibi odaklı çözümlerimizi dile getiriyoruz konumuz her evlilik değil zaten.. Teşekkür eder, iyi günler dilerim.
- Cinsel Yaşam konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılMadem anlaşmalı boşanma kararı alınmış o halde dava gününe kadar sinirlerinize hakim olmanızı, lehinize kullanılabilecek şiddet, hakaret vs. gibi durumlardan uzak durmanızı öneriyorum. İnsanın kulağına hoş gelen veya hemen kabullenebileceği bir durum tabi ki değil ama en azından size karşı dürüst davranmış, gözünüzün içine baka baka aldatmamış. Hakkınızda hayırlısı olsun. :)
10 Yorumla
o zaman boşanıcaksın. Bence eşinde bu cinsel ilişki konusunda sana yalan söylüyor. şimdi beni yanlış anlama ama senin yerinde olsan çocuklara bir dna testide yaptırırdım. keşke evlenmeden önce hal ve hareketlerine dikkat etsen ve ona göre evlenseydin. ha yine bu çocuk mevzusuna gelicek olursak bilmiyorum boşanmanız onları piskolojik olarak etkiler ama boşanmamanız onları bence pikolojik olarak dahada etkiler bilmiyorum. bence boşanmanız çocuklarınız için daha iyi olacak ve senin yerinde olsan bırak konuşmayı o kadının bir daha suratına bakmazdım. Allah yardımcın olsun...
00 Yorumla
Hocam öncelikle çok üzücü bir durum inanın hiçbir erkek böyle bir durumla karşı karşıya kalmak istemez. Fakat hayat bu ya insanın başına herşey gelebiliyor. Doğru olanı biliyorsunuz ve soylediklerinizde çok haklısınız bu saatten sonra tek yapacağınız kendinizi bozmadan size yakışır bir şekilde ayrılıp yolunuza devam etmeniz olacaktır. Tek pişmanlığınız 8 yılınız olsun şanslısınız ki daha fazla yıl geçirmeden böyle bir karar almışsınız. Sevgiyi saygıyı elden bırakmadan size yakışır şekilde hayatınıza devam etmeniz en dogrusu. Herşey gönlünüzce olsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkek boşanalım dediyse o evlilik fiili olarak bitmiş demektir. Ayrıl demem ben kimseye ama bu iş bitmiş gibi duruyor.
00 Yorumla
+1 yılEn azından dürüst olmuş ve size itiraf etmiş. yasak aşk yaşamasından çok daha iyi.
Bu durumda evliliğin sürdürülmesinin bir anlamı yok110 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyorsa çocuklar için bile olsa bu evliliği yürütme ayrıl..
110 Yorumla
+1 yılÖncelikle Allah yardım etsin..
Maalesef benim de başımdan geçti..
Eşşek sudan gelinceye kadar döveceksin böylelerini diyeceğim ama şiddete karşıyım.. Hiç bir meseleyi şiddet düzeltmez..
Uhuvet ve sükunetle meseleyi hal yoluna bak..
Al karşına önce bir konuş.. Madem bir başkası vardı o zaman neden evlendin de? Maddi manevi benimle neden oynadın de? Bunun altında başka bir sebep var mı önce onu öğren. Daha sonra aileleri topla ve karşısında tekrar sor..
Kendi rızasıyla çocuğu vermezse veya yaşları küçükse mahkeme otomatikman annesine verir..
Maddi ve manevi bende çok kaybettim ve aman boşver başımdan gitsin diye hiç birşeyi önemsemediğim gibi dünya kadar da maddi kaybım oldu. şu an ki aklım olsa ben niye para vereceğim ki? Maddi manevi onların vermeleri lazım der ve tazminat davası açarım..
Ayrıca neden şehri değiştireceksin ki? Sen utanılacak birşey yapmadın ki.. Dim dik aslanlar gibi ayakta dur.. ve çokca dua etmeyi sakın ihmal etme12 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca hem öyle yelkenleri suya indirme.. "istersen boşanalım" dediğine göre ağzını arıyor. Kesinlikle boşanmak istemediğini söyle..
- +1 yıl
Bu nasıl bir dünya kardeşim ya.. Severek aldığın kişi bir gün karşına çıkıp "eee işte efendim ben başkasını seviyorum onunla evleneceğim" aklım almıyor inan ki.. Çocuk oyuncağı mı bu işler 😠😠😠😠
+1 yılMerhaba,
Üzüldüm, çok geçmiş olsun ama siz üzülmeyin lütfen. Hiç kimse vazgeçilmez ya da sizden daha değerli değildir. İnsan evladı böyle işte çiğ süt emmiş, her şey beklenir...
Boşanın ve mümkün olduğu kadar uzak durun...20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam devleti arkama alır iftira atar rezil ederdim dışarı çıkamayacak belkidr ülkeyi terkrdicek hale gelirdi yinede yurt dışında bile rahat birakmazdim hukuken süründürürdüm
Tek bir günü bile mutlu geçmeyecek ızdırap yaşatırdım bu neymiş madem beni sevmiyordun neden evlendin neden çocuk yaptık öldürmek kolay birşey ama çabuk kurtulur o yüzden şiddete karşıyım bu benim tercihim20 Yorumla Esin yanlis yapmis ayrilmadan oyle bisey yapmasi resmen b. k yemek karakter meselesi iste
tabiki ayrilman dogru olan Fakat
cocuklar kucuk ise sirf anneye icten ice ofkeli oldugun icin cocuklari ondan alman cocuklar icin ceza olur bir cocugun annesi nasil olursa olsun en cok anneye ihtiyaci var20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ayrıl abi. Anlas. Ama cocuklara gelince.. bu ayri bir konu. Duzenli goruseceksen tamam. Cocuklar buyukse sorun cocuklara. kimin yaninda kalmak isterseniz istedigin kadar gel kal diye. Hafta sonu almak vs is degil yani.
00 Yorumlaarkadasim evlilik icerisinde bu sadakatsizlige girer.
kanitlarini topla avukatina ver.
memur filan fark etmez. cocuklar sende kalacaksa nafakani al kalmayacaksa tazminatini al. kimse kimseyi evlilikten sonra aldatamaz. aldatmadan bosanacakti sonra ne yapiyorsa yapacakti. ayrica ne buyuk saygisizlil iki cocugu dogurup sonra ayrilmak.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16b cevap paylaştı. onla cinsellik yasamasa ne farkeder, en korktuğum seydir baskasını sevmesi. bu cinsellikten daha kötü. çocuklara yazık ama bosanmazsan zaten gönlü onda, vucududa onun olur. ve seni basından beri kandırmış böyle birine hiç güvenemezsin artık. daha kötü seyler olmadan ayrıl
10 YorumlaBoşanma yolunu tercih etmelisiniz. Evliliğin temeli, sevgi saygı sadakat ile ilerlemelidir. Yarın öbürgün daha büyük sorunlar çıkmadan bu işi bitirmek en mantıklısı. Eşin açık açık sana bu durumu ifade etmiş. Ruhu ve sevgisi seninle olmayan bir insan, bırak gitsin. Ayrılsanız bile, çocukları çok seveceğinizi sevginizden bir şey eksilmeyeceğini ve daima onun anne babası olarak kalacağınızı çocuklarınıza ifade edin. Yaşları kaç?
11 Yorumla- +1 yıl
aşırı bir tepki verme kendisine, gönül bu. bir başkasını da sevebilir. onunla birlikte olup, seninle de devam edip konfor alanı dışına çıkmasaydı, o zaman anlardım. en azından kurtuluyorum diye düşünüp sevinmelisin. anlıyorum her anlamda zor ama senin için de yeni bir hayat başlayacak.
+1 yılReis hiç zorlama işin tadı kaçmadan boşanın yani bunu itiraf ettiyse birbirinize daha fazla eziyet etmenin bir anlamı yok bırak oda mutlu olsun sen de mutlu ol yani bu şekilde elden ayaktan kesildiğinizde birbirinize 1 bardak su bile vermezsiniz bende annesiz babasız büyüdüm öyle filmlerdeki gibi bir hayat yaşamıyor çocuklar
10 YorumlaGarıp ve sacma bır baglantı madem onu sevıyordu senınle nıye evendı madem senınle evlendı onunla ne alakaya maydanoz. Hocam ben senın yerınde olsam hıc ugrasma ver yolu gıtsın. Eşinin onunlada sonu yok bundan emın olabılırsın kadınlar hıc bır zaman ne ıstedıgnı bılmez ondan emın olsaydı onunla evlenırdı mantıken senınle nıye evlensın. Sen ver yolu daha gencsın bul kafana göre bır kadın gıbı kadın hayatına bak o döner dolasır senın kapına gelır ama dönüp bıle bakma herkes hakketıgı yasamı surer
00 Yorumla
+1 yılYapacaginiz sey belli. Kendi ayaklarinizin uzerinde durabilen bir kadinsiniz madem hala neyi bekliyorsunuz? Beni degil de baskasini tercih eden biri, artik ismimi zihninden silecek. Uzgunum ama boyle. Cocuklar disinda mesafenizi koruyun ve kesinlikle kendi hayatiniza bakin. Cunku bu karakter yoksunlari giderek cogaliyolar. En az hasarla atlatmaya bakin.
04 Yorumla- +1 yıl
@Rbolboa evet erkekmis, uyku sersemi yazmistim yorumu😂😂 sorry🤣 ayni dusuncelerim gecerli.
- +1 yıl
@Rbolboa hahah tesekkurler 👍😂
Bende yürütemeyip boşanmıştım. İki tarafında yıpranmasına gerek yok. Sevgi yoksa evliliğin devam etmesini gerektirecek bir durum görünmüyor. Yaşıt sayılırız muhtemelen.Çocuklarını anne de bırakman daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Annenin verdiği çoğu şeyi baba veremez malum. Hakkında hayırlısı olsun arkadaş.
00 Yorumla
+1 yılMalesef beterin beteri oluyormuş geçmiş olsun. bir kadın bunu size söylediyse artık aynı yatakta uyumanız sakıncalı çünkü başka erkeğe gider o na. benimde başıma şöyle bir olay geldi kızdan ayrıldım ben terk ettim olmadı ama demekk olsaymış ileride boşanebilirdim çünkü beni sevecek kadar dönmedi
00 YorumlaErkeklerin aklı yeni birini görünce evde kini unutur genelde boşan gitsin bulunmaz, hint kumaşı değil sonuçta memursun çocuklarına da en iyi şekilde bakarsın eskilerin bir sözü, var sevgilisine güvenen evsiz, kalırmış senin kocan da böyle olacak boşver
15 YorumlaAbicim boşan hiç bir şey yapma kıskançlık krizine de girme intikam falan da düşünme nafaka düşeşine getirmesin seni. Nasıl yaşarsan öyle ölürsün merak etme allah is the grestest onun başına neler gelir neler bir gün bu ihanetini kendisi de yaşar sadece Allaha bırak. Boşan çocuklarını da al o timsah afet göz yaşı denen kadından.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülerek söylüyorum ki siz tam olarak eş olamamışsınız... İnsa kendine eş olarak seçtiğine bir zaman sonra ben bir başkasını seviyorum demez, diyemez... İnsanın sevdiğine, sevgisine sadık kalması gerekir...
13 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş ben eşime çocukları ima hep sadık oldum. Asla evimi eşimi ihmal etmedim.
- +1 yıl
Benim soylediklerim senin için değil kardeşim her seven, sevilen için başta da eşin olacak insan için... Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Sen niye şehirden gidiyorsun ablacım dur durdugun yerde normal hayatına devam et. Kadınlar erkeksiz de kendine bakabilir çocuğuna bakabilir güçlüsün sen işin var Allah'a şükür bırak o gitsin nereye gidiyorsa. Madem aranızda bişey kalmamış o mesajları bulduğun an yollasaydin hemen boşandıktan sonra çocukların daha mutlu olur.
14 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence o mesajlaşmaların bir kopyasını al yasal olarak, ayrıldıktan sonra bir de dava açarsın maddi, manevi tazminat davası. Bunu neden mi diyorum? Başka birini severken evlenme gibi bir nane yemiş mi? yemiş, yetmemiş evlendikten sonra eski sevgilisiyle konuşmuş mu? konuşmuş. Bu bildiğin onur kırıcı bir durum ve bir bedeli olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsana dürüst davrandığı icin mutlu ol okadar yillik eşin
millet intikam al intikam al diye tutturmuş yorumlarda
pardon da ne icin?
duygulari değiştiği icin mi?
saçmalığa bak millet kafayi yemiş iyce.
üstelik başkasi ile cinsel ilişki yaşamadığını söylemiş yani aldatmamiş.
iki medeni insan gibi ayrilmak en doğrusu02 Yorumla- +1 yıl
Aldatmak illa cinsel yolla mı oluyor? O kadın evliyken başka bir adamla konuşarak aldatmış zaten kocasını. Hatta çocuklarını, anne ve babasını bile. Ben bu kadar basit karşılayamıyorum olayı ama tabii ki bu demek değil ki intikam alsın. En iyisi bir an önce boşanıp o kadını Allah'a havale etmek.
- +1 yıl
En doğrusu ayrılmak, intikama gerek yok.
Ona bakım her gün öleceğine bir kere öl ve kurtul hep şüphe içinde yaşanmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanın hem oda boşalım demiş yani boşanmak onun için zor değil zor gelmemiş hemde ilerde kavga vs olarak çocukları yorar en iyisi çocukları yormadan etkilemeden ayrılmak anlaşamıyoruz dersiniz ilerde ne sizin ruh haliniz nede çocuklarınız iyi olur etkiler çok o yüzden boşanın ve düzeyli bir şekilde çocuklar için görüşürsünüz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Eski sevgilisini sevdiğini söylüyor buda aslında eski sevgilisini en başından beri sevdiği sizinle sadece evlendiği ve yıllarca sizi kandırdığını gösteriyor.. En doğru hareketi yapıyorsunuz herkes kendi yoluna gitsin geçmiş olsun.
10 YorumlaKral bırakmalısın çocuklar varmış tamam eyvallah ama düşünürsen insanın aklına herşey gelebilir o yüzden bırak madem söylemiş güzel bir şekilde ayrılabilirsiniz ve bu senin açından daha iyi olur yoksa ölü biriyle birlikteymişsin gibi hissedersin
00 Yorumla
+1 yılKeşke bu hale gelmeden sinyalleri okuyabilseydiniz ve ayrılsaydınız. Çocuk evlilik yürütmek için bir sebep değildir. Huzursuz evde büyümeleri daha mı iyi. Bir an önce boşanın herkes hayatına devam etsin.
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın. Durumu biliyor olmanızın verdiği rahatlıkla aldatmaya varabilir. biliyordu ama boşanmadı der vicdanını rahatlatır sevdiği kadına gider. Bence boşanmanız siz ve çocuklarınız İçin daha hayırlı olacaktır. Gidene yol vermek lazım
01 Yorumla- +1 yıl
Soruyu soran erkekmiş pardon😅 genelde böyle şeyler kadınlarınnbasına geliyor da
+1 yılBoşan abicim. Ama dikkat et nafaka olayına falan girmesin
32 Yorumla
Soran+1 yılNafaka olmaz çünkü o da memur
- +1 yıl
Iyi bari. bir de yüzsüzce nafaka ister böyleleri. Ne olursa olsun şu an hala eşin. Yoksa bir küfür ederdim de
Çok üzüldüm onca yıllık emek hayaller. Ama bir bilgili insan derdi ki evlilik de hayatın kendisi gibi meçhul bir imtihan cihaddır. Nasıl ki cihada giderken nelerle karşılaşacspından emin değilsen evliliğin güzelliğinden ve sorunsuzluğundan da hiç bir zaman emin olamazsın...
10 YorumlaBoşanmanı tavsiye ederim. Eğer sana seni sevmediğini açık açık söylüyorsa zaten düşünmen hata.. Belkide hakkında hayırlısı budur. Umarım onsuz daha mutlu olursun.
10 Yorumla
+1 yılsana dürüstce söylemiş boşanmak istediğini aldatmamışta. zorluk cıkarma boşan gitsin. sende hayatına bak eşinde sevdiğiyle beraber seni aldatmadan beraber olsun
10 YorumlaHemen boşan..
Cicuklara daha dengeli bir yaklaşım sergilersiniz.
Üstün Dokmen
Boşanma sonrası çocuklar
Videolarini izle.
Geçmiş olsun.
Zararın neresinden dönerseniz kardır10 Yorumla
+1 yılBana sanki eşinin ciddi psikolojik problemleri var gibi geldi belkide sevdiği biri yok yani o kişiyi sevmiyor dediği doğrumu peki cinsellik ile ilgili söyledikleri
01 Yorumla- +1 yıl
Neden yok cinsel ilişkiniz
Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı. Bence ayrılın sizi sevmeyen birine yapışacak kadar iğreti olmayın bir de sorun başka bir şey olsa halledilebilir ama kimse kalbi sevgi ekemez sevmiyorsa çaresi yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılsevilmedigin yerde durma ama çocukları alıp başka bir şehire gidemezsin çocukların hem annesine hem babasına ihtiyacı var yakın adreslerde oturmalısınız
00 Yorumla
+1 yılSizi sevmiyor zaten ayrılın. Zaten mahkeme çocukları annesine verir. Böyle eşten kimseye hayır gelmez. Madem onu seviyordu ne halt yemeye sizinle evlendi? Bu kadar kolay mı?
00 YorumlaEn mantıklı karar boşanmanız elbette çocuklarınız sizin için kıymetlilerdir fakat sırf çocuklarınız için hayatı kendinize zehir etmeyin anne ve babası boşanan ilk çocuklar onlar olmayacak kadınlık gururunuzu şimdi hiçe sayarsanız sonraki yaşantınız da hep ezilen taraf olacaksınız
00 Yorumla
+1 yılDurumun çok vahim. Valla iki çocuk yapıyor ama hala eski sevgili. Anlmadim. Sen ayrılmak isteme. Hem çocuklar için hemde yasal olarak sıkıntı olmasın diye. O istesin
00 YorumlaAyrıl o boklu geçmişine dönsün boşver hocam ;)
00 YorumlaBenim anlamadagim neden sevmediğin veya başkasını seven biriyle evlendin? hadi zorla evlendin kendi isteğin değildi peki neden 2 çocuk yapipta onlarında hayatini mahvetme hakkin varmi?
20 Yorumla
+1 yılŞerefsize bak sen , aç davanı al haklarını , öyle pişkinlik mi. olur anlatmış bir depişkin pişkin be, yumuşak davranacağın bir konu değil bence bu
10 YorumlaÇabalamayı bırak yol yakınken kendi hayatını düzenini kurmaya çalış fikren ve manen bitmiş sana bunları itiraf ettiyse onlar her şey yapmışlardır inanma herkes kendi yoluna de Hayırlısı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBencede boşan guzellikle cinsel hayatim yok demis yani saygi cercevesinde bosanmak istiyor bosanin ve cocuklari ona ver haftAda alirsin cocuklari 1 2 gun yuvani kurarsin yine veya gelsin gece hauatlari gelsin kadinlar😂 kisacasi uzatma.
10 Yorumla
+1 yılNedemwk napim. ya sen gurusuz bir oros... p musun hala soriyosun ya marim. azina o adamin gtune tekmeyi pasarim
10 Yorumla
+1 yılÜzüldüm geçmiş olsun. Umarım çabuk toparlarsınız. Bence boşanın ve bunu siz isteyin. Hem çocukların velayetini alırsınız hem onu vicdan azabıyla bırakmış olursunuz
00 YorumlaAllah böylelerini bildigi gibi yapsın evli olupta azanı teneşir paklasın inş bak yoluna abicim sende bırak beter olsun emin ol allah bırakmaz zaten
10 YorumlaNe yaşadığının ne önemi var kalbi sana ait değilse bırak ait olduğu yere gitsin. Çocuklar da zaman içinde bir şekilde büyür gider. Bunu uzatmak size ciddi zararlar verir. Hiç gerek yok. Insanca yaklaşımınızı kaybetmeyin
00 Yorumlaüzüldüm kardeş karın başkasını seviyomuş he. nezamandır yakınlık varmış aralarında. sen nasıl karşıladın bu durumu karına karşı. giriştin mi. ztn bir kadın böyle yaptıysa daha güven kalmaz o kadında
03 Yorumla
Soran+1 yılKardeş dövmek çare değil. Bu işi uzatmadan yol verecem
mutluluklar dileyip çekip gitmelisin. kendi cehennemiyle onu başbaşa bırak
21 Yorumla- +1 yıl
Burada kadının söylediği şey karşısında başka olgulara bakmak lazım. Mesela onu yalnız bıraktığını kendini yalnız hissettiğini söyleyip bu durumu kurtarmaya çalıştı mı? Ya da sen onu ilgisiz bıraktığını bile bile hala ilgilenmemeye devam mı ettin? Ya da sen onu ilgisiz bıraktın tamam o seninle ilgilendi mi? Erkekler bu konularda daha zayıf biraz biz kadınların onları yönlendirmesi gerekiyor. Eşin bence çabalamamış evliliğiniz icin. Yaptığı şeyin bir açıklaması olamaz seninle boşandıktan sonra görüşüp konuşsaydı eski sevgilisi ile. Senide geçtim bir anneye yakışmıyor. Bende bir evladım annem dese ki baban beni ilgisiz bıraktı bende başkasına gittim napiyim diye annemi silerim. Ayrıca benimde iki senelik birlikteliğim var ve yapı olarak nişanlımda çok ilgisiz iki senedir çok boşluğa düştüğüm zamanlar oldu bir kere bile başkasıyla konuşmadım aldatmadım. Eşin ne olursa olsun çocukları için ailenizi kurtarmaya çalışmalıydı. Çünkü sen onu dövmemişsin evliyken aldatmamışsın ilgilenmemek dışında bir hata yapmamışsın. Bu bir boşanma aldatma sebebi olamaz. bir aile bu kadar basit bir sebepten dağıtılmaz. Dağılmış aile çocukları ile çok çalıştım ben (psikoloğum) kaç yaşında olursa olsun çocuklar anneyle babanın ayrılmasını kabullenemiyor. Evliliğinize yazık eden eşin. Kendini kötü hissetme.
+1 yılAnne-baba arasında seçimi, ne olursa olsun çocuklara bırakın lütfen.
21 Yorumla- +1 yıl
Keşke mümkün olabilseydi.
+1 yılAga be ayrılın gitsin üzüldüm inşallah karşınıza daha hayırlı biri çıkar
20 Yorumla
+1 yılKötü durum bece biraz hata yapmışsın daha doğru çözüm ler araştıra bilirdin kendi Eşini Kendi Ellerinle kötü davranışlarınla başka erkeklere itiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen de olsam boşanırım yani. Açık açık sevmediğini itiraf etmiş, e daha ne. Zaten evliliğinizde de huzur yokmuş, çocuk için evlilik yürütülmez.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılBosanmak icin sen ne bekliyorsun? Her seyin sonunda gercek olacagini bile bile uzatmak kime ne kazandiracak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılİhanet için sadece cinsel ilişkiye gerek yok fikren zihnen de aldatması yeterli.. Bitirmekten başka da seçeneğin yok zaten bunu bile bile
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çıkar yol kalmadıysa boşanmak en mantıklısı maalesef. Hakkınızda hayırlısı olsun. Çocuklarınızı sakın ihmal etmeyin derim.
00 YorumlaAbartmayın sakin ayrılma seviyorsa belki yanılgı olabilir ama o kişiyle yarışıyorsa o farklı bilemedim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen güçlü ol kardeşim eşin sana söylemiş bu durumu en münasip olanı ayrılmak zaten sevgi de kalmamış. Çocukların da büyükse anlayışla karşılarlar.
00 Yorumla Boşan ondan en azından doğruyu söylemiş kendini üzme böyle bişey için daha gençsin Allah karşına daha doğru insanlar cikartir umarım.
00 Yorumla- Devamını Gör (208)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar