Eşim başkasını sevdiğini söyledi. Ne yapmalıyım sizce?

36 yaşındayım. Ben de eşim de memuruz. 8 yıllık evliyiz. Eşim başkasını sevdiğini itiraf etti. Sevdiği kişi eski sevgilisiymiş. Mesajlarını yakaladım. Beni sevmediğini onu sevdiğini söyledi bana. Onunla cinsel ilişki yaşamadığını söyledi. Buna inanmak istiyorum. Ama içimde şüphe var. Çünkü eşimle doğru dürüst cinsel ilişkimiz yok. Zaten huzursuz bir evliliğimiz vardı. Sadece iki çocuğumuz için devam ettiriyordum. Eşim istersen boşanalım dedi. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Kesinlikle boşanscam ve bu şehirden fe ayrılacam. Anlaşmalı boşanacaz. Aşırı tepki vermememin sebebi ona karşı hissim kalmamış. Çocukları da alacam. Ayrıca kendisi memur nafaka olayı hukuken mümkün değil.
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar için çok teşekkür ederim. Avukata verdik anlaşmalı boşanma olacak. Nafaka tazminat yok. ama bugün kötü bir olay yaşadık. Karşıma dikilip sen beni bir kadın olarak ihmal ettin ben de onu seviyorum dedi gözümün içine baka baka. Ve maalesef yapmayacağım bişey yaptım kötü bir şekilde dövdüm. Yüzü gözü morardı. Keşke yapmasaydım. bir kadına vurmayı kendime yakmıştırmadım. O da kabahatini bildiği için şikayetçi olmadı.
Eşim başkasını sevdiğini söyledi. Ne yapmalıyım sizce?