Eşim başkasını seviyor ne yapacagim?

Kusura bakmayın kafanızı sisiricem ama işin içinden çıkamıyorum. esimle 11 aylikevliyiz yaslarımız 22 bu güne kadar eşim annesiz babasiz büyümüş benim ailemde paramparça nerdeyse kimsem yok kisacasi eşim benim tutunacak dal ım olmuştu onunla gülüyor onunla kendime geliyordum. Ben iki uçlu bipolar hastasıyım bilenler bilir bunun zorluğunu samimi olduğum arkadaşım yok çevremde mutlu olduğum tek insan eşim. Ama o öyle değil. Ailesinden dolayı herkese rest çeken bir insan. Eşim benden önce bir ilişki yaşamış bu kızı unutamiyor ben durumun bu kadar kötü olduğunu başta bilmiyordum. Eşim sevgiliyken beni onunla aldattı cinsel anlamda bişey olmadığı için affettim bu kız biz evlendikten sonra inat uğruna birine kaçtı eşim biz evliyken de görüşmüş telefonla. Bu beni kahrediyor eşim artık o kadar rahat oldu ki bu kızla olan şarkıları onunla alakalı olan şarkıları dinliyor üzülüyor hatta bana bu kızla yaşadıklarını iç çekerek anlatıyor beni nasıl aldattığını anlatıyor içi hiç yanmıyor bile. Onu sevdiğini soyluyor. Bu kıza laf söyledim diye evden de kovdu bana elinden gelen her şeyi yaptı her gece ağlıyorum tek sorun bu da değil eşim benim ailemin hatalarını benim yüzüme vurup ağzına gelen her lafı söylüyor. Altında araba olunca beni değil arkadaşlarını alıyor ben isteyince seninle hiç bişey yapmaktan hoşlanmiyorum diyor ama ayrılmayı teklif edince reddediyor evden gitmeye kalkıyorum kesinlikle engel oluyor cinsel hayatimiz çok iyi ben sırf gözü kaymasin diye lohusayken dahil ilişkiye girdim onunla şuanda 20 günlük kızımız var ama ben eşim yüzünden ne doğum yaptığım gün nede sonrasında tadını cikaramadim ama onu bırakamam çünkü tek başına kimsesi yok ben onsuz yapamam ayrıca bebeğimiz var onunda ailesiz bırakamam ne yapacağım nolur yardım edin ben her gün ağlamaktan üzülmekten çok yoruldum nolur ciddiye alıp cevap verin boşver hayatına bak demeyin o öyle olmuyor. İnanın intiharın esigindeyim ne bir yuvam var ne huzurum ondan başka da gidecek yerim yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir şey yapıp ona kendimi hatırlatmam lazım bu çok büyük bir ders olur ya da davranışlarim olur ama bunun için fikir verin
Eşim başkasını seviyor ne yapacagim?