Hiç sevgilim olmadı. Hiçbir kızla sinemaya, tiyatroya, parka, yemeğe gitmedim. Kendimi yarım, hayatını tam yaşayamamış hissediyorum. Hiç anı biriktiremedim. Saçma sapan kariyer işleriyle uğraşıyorum.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl27 yaşındayım , ben de kariyere odaklandım doktorum ve uzmanlık yapıyorum. Benden hoşlananlar oldu, etrafımdaki insanlar güzel buluyor ondan ziyade ben kendimi seviyorum ve kendimle çok mutluyum. Ama evet olmaması için hiçbir neden yok gibi geliyor bu özelliklerle... Ama ben içimi ısıtacak, gerçek ve samimi bir sevgiden yanayım. Benim tenime dokunmak isteyendense, kalbime ve ruhuma dokunacak biri olsun istiyorum. Bu yüzden bekliyorum. Zaman zaman üzülüyorum evet. Seni anlıyorum. Ama herkesin ve herşeyin bir zamanı var. Buna inan. Herşey gönlünce olsun.
44 Yorumla
Soran+1 yılBen de uzmanlık yapacam insallah diş hekimiyim ben de ama beni seven olmadı. Sizden ne güzel hoşlanan biri olmuş. Sevilebilecek birisisiniz en azından. Ben kendimi sevememeye başladım. Kimse icin bir değerim yokmuş gibi hissediyorum. Zamanı var diyirsunuz ama ben istemedikten sonra o zaman gelse ne olacak. Benim istediğim sevdiğim zaman olmayacaksa ben hicbir zaman mutlu olamam ki
Cevap sahibi+1 yılBen de diş hekimiyim. Şöyle düşün , beni sevmek isteyenin olduğundan eminim çünkü toplumda erkeklerin daha atak olma rolü var. Bu kabul görüyor. Ama ben o değeri hissedemedim ki, yani buna izin vermemiş olabilirim belki, ama yaşamadım. Çünkü sevmek çok farklı, yapaylıktan uzak bir sevgi günümüz insanında zor bulunuyor. Kendime göre haklı sebeplerim var, yara almak istemedim. Bunu böyle açıklayabilirim. Keşke olsa, benim de beğenebilecegim ve kalbini hissedebileceğim biri. Zaman zaman üzülüyorum buna.
Ayrıca senden hoşlanan bir kadın olsa da bunun farkında olmak çok zor ki. Kariyerin ve dilinle bile kadınları etkileyebilirsin. Elbette biri olacak, bunu akışına bırakıp düşünmediğin zaman olacak ama.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar tecrube ister bu yaşa kadar nasıl olmadı ya ne kadar tipsizsin git anana köyden kız bulsun evlen
315 Yorumla
Soran+1 yılKöydeki kız tipe veya tecrübeye önem vermiyor mu
- +1 yıl
Kızlar ne istediğini bilmiyor. Ayrıca benim de sevgilim olmadı. ama senin gibilere asırlar geçse de bakmam.
+1 yılMerhaba,
Tabiki hayır! Herkesin sevgilisi olacak diye bir kaide yok. Benim ilk kız arkadaşım 21 yaşında oldu ve ben çok pişmanım. Keşke hiç olmasaydı dedim. Ancak gözlerim açıldı bir yerde fakat canım çok yandı. Gözlerimin açılması için illa olmasına gerek yoktu. Mesele sevmek sevgili değildir. Herkesin sevgilisi var hemen hemen ama sevdiği yok...32 Yorumla
Soran+1 yılBen sevgilim olmasını isterdim ama
- +1 yıl
Elinden geleni yap. Kader kulun çabasına bağlıdır. Sosyal atik atılgan özgüvenli ol. Çekinme korkma dene
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. evet mlesef çok şey kaçırmıştır sevmeyi sevilmeyi kaçırmıştır
33 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
69Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşim bende senin gibiydim hatta senden daha beterdim kız anlamında değil sadece. Acaip ezik bi tiptim ben ama öyle böyle değil.
Milletin toz bezi gibi olmuştum herkes kullanırdı beni.
Yaş 21 e gelmişti ve hayatımda bir kızla kayda değer ilişkim olmadı.
Etrafımda insanları görüyordum arkadaş grupları vardı geziyor eğleniyorlardı. Kızlı erkekli partiler vb.
Bense uzaktan onlara bakıp iç geçiriyordum. Bazen onlarda bana bakardı ve ne kadar yalnız olduğumu görüp içten içe acırlardı bana. Acıyan bakışların yüküyle ezilmek berbattır.
Sonra bu işin böyle devam edemeyeceğini anladım. Hayatımı değiştirmeliydim ama kökünden.
Önce spor yaptım kaslarım çıktı. Kendimi mental anlamda falanda geliştirdim. Cesaretimi toplamak için mahallenin kekolarına söylüyordum beni dövmelerini. Ciddiyim sonra öyle bir özgüven topladımki o dayaklardan. Korkmaz oldum birşeydeN. Kültürlenmiştim daha güçlüydüm.
Yeni girdiğim ortamda kimse beni tanımıyordu. Herkese kendimi farklı tanıtıyordum. Sanki önceki hayatımda birsürü kız arkadaşı olmuş vb ortamı olmuş yalayıp yutmuş gibi anlattım kendimi. Tabi taktiksel bir şekilde öyle abartarak anlatırsam anlarlar.
Bulunduğum ortamın en havalı artist tumblr dan fırlamış gibi tipleriyle takılıyodum. Sonra onlar beni kız ortamına soktular. Kızlarla takılıyodum on numara. Zorda olsa o ortamda söz sahibi olmayı başardım.
Sırf beni havalı görsünler diye takipçisi yüksek hesap bile aldım.
İçine en artist fotoları koydum.
Eski arkadaşlarımmı tamamen sildim. Çünkü onlar beni aşağı çekecekti itibarımı zedelerdi onlarla takılmak.
Hatta onlarıda ezdim kızları güldürmek ve sempati kazanmak için.
Sonra kızlarla partilere aktım yalayıp yuttum hepsini.
6 ayda öyle bir değiştim ki kendim bile kendimi tanıyamaz oldum.
O pısırık sünepe ezik çocuk yoktu artık.
Hergün evden beni lüks arabalarla alan havalı tiplerle alemlere akan baştan aşağı değişmiş tip vardı.
Evet bir pisliğim ben ve eziğim kabul ediyorum. Ama gerçekler bunlar.
Bu hayatta pislik olacaksın gerekirse havalı gözükmek ezik görünmemek için yalan söyliyeceksin. İnsanları ezeceksin aykırı olacaksın. Tam bir it kopuk olacaksın.
Bu sayede kızlar tarafından da sevilirsin.
Şimdi götürdüğüm kızların haddihesabı yok.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradaki yorumlara şöyle gir göz gezdirdim boş ve yorum yapmak için yorum yapılmış gibi. Adam sevilmekten bahsediyor birileri gelmiş evlilik namus diyor. 😂 Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben bu çağı hiç sevmedim kimse kimseyi sevmiyor değer vermiyor yapay, ve basit ilişkilerle dolu zaman. Sevilmek istemeni doya, doya sevmek istemeni çok iyi anlıyorum sana hak veriyorum ama günümüz insanı ne istiyor neyi seviyor cidden çözemedim bu durumu yara, haline getirme akışına bırak sürekli kafanda büyütme.
45 Yorumla- +1 yıl
Pîç erkeklerden sevgi beklemeyin
Soran+1 yıl23 yaşındayım. Ama kafaya takılmayacak gibi değil ki. Ne kariyer ne sevgi ne de efendilik hiçbir şeyim sevilmedi
Cevap sahibi+1 yıl@Hüseyin_33 benim yorumum ile ne alaka?
Cevap sahibi+1 yılYalnız değilsin bir sürü kız tanıyorum öyle illa sevgilim olacak diye şartlama elbet olacak.
- +1 yıl
👏👏👏
+1 yılHiç bir şey kaybetmemiştir
Erkekler nasıl temiz kız arıyorsa kızlar da temiz erkek arıyor
Ben Maşallah Subhanallah diyorum sana kardeşim
Harama bulaşmadan ne güzel yaşamışsın
Artık evlenirsin tüm bu hayatını onunla yaşarsın
Benim bir kere bile erkek arkadaşım olmadı ve de bir erkeğe bile asla değmedim dokunmadım
Ve şu an ki sözlüm Rabbime Hamd Olsun o da benim gibi biri
İkimiz de birbirimizin ilkiyiz
Evlenince inşallah sinema tiyatro park yemek her şeyi beraber yapacağız
Bunlar çok güzel şeyler
Tiple alakalı şeyler değil
Sakın üzülme kardeşim
Sen çok güzel birisin
Rabbim karşına senin gibi temiz birini çıkarır inşallah ve ömür boyu huzurlu saadetli bir evlilik geçrirsiniz inşallah
Ve tekrardan seni tebrik ediyorum bu zaman da böyle erkekler zor bulunur60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka?
O zaman bundan yola çıkarsak ülkedeki pek çok erkeğin hayatı bomboş geçmiş deriz. Peki, gerçekten de böyle midir? Hayat herkese adil davranmaz. Bazıları yığınla sorunla uğraşırken, beladan kafasını kaldıramazken ya da imkansızlıklar peşini bırakmazken gönül işlerine günlerini değil dakikalarını bile ayıramaz.
Hadi adil oldu diyelim, ama bu kez de zaman ve mekan kavramları o kişiye doğru düzgün insanları denk getirmiyor. Bu yüzden de sevgililik, yemek, sinema falan olmuyor.
Ama sırf bunlar olmadı ya da olmuyor diye kafayı sıyırıp "ben çok şey kaybettim" demek de yanlış.20 Yorumla İyi günler, Öncelikle sevgi sadakat gibi güzel şeyler düşünüyorsan bunlar senin erdemli insanlardan olduğunu gösterir. Ciddi olmayan ilişkiyi özleme zaten vakit kaybından başka bir şey değildir. Kaç tane ilişkin olursa olsun doğru insan karşına çıkmadıkça o hisslerin hep özlem olacak. O yüzden kaç kişiyle çıktığın önemli değil önemli olan kaç kişi ciddi olarak hayatında bulundu kaç defa hata yaptın kaç defa kandırıldın. Şimdi senin olayına gelirsek hiç kimseyle çıkmamanın güzel yönleri kalbin kırılmadı gururun örselenmedi aşk acısı çekmedin kimseyle kötü olmadın. Negatif yönleri tabi karşındaki insana göre değişir. Kimse seni gerçekten sevmedi kimse senin için özenmedi karşı cinse nasıl yaklaşılır neler yapılır bilmiyorsun. Şunu da unutmamak lazım eğer kaderinde varsa ilk çıktığın insanla da evlenebilirsin illa süper tecrüben olacak diye bir olay yok nasip işleri. Sadece tek ricam fazla değer verme tutamayacağın sözleri verme sevmeden ve tanımadan kimseyle çıkma.
20 YorumlaSevgilinin olması mecburi birşey değildir kendim için uğraşmışsın bu daha önemli elinde sonunda olur sevgilin ilk başta kendini görmek istediğin yere gel sonra hayatin tadını çıkar eğer sevgiliyle onla bunla ilgileneydin kariyerim kalırdı bu seferde dizini döverdin keşke kariyer yapsaydım diye
212 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi de tam tersi keşke biri de beni sevseydi diyorum. Ama kimse tarafindan sevilmedim
Soran+1 yılKariyerin de bana paradan baska hicbir getirisi yok
Soran+1 yılŞu anda da kimse bakmıyor ki ailem yok ki geçindireyim
Soran+1 yılEtrafımda kız çok ama seveni yok
Soran+1 yılHayır sevdiğim kişinin de beni sevmesini isterdim. Ya da ne bileyim benden hoşlanan birinin olmasını. Kimsenin kimse icin ölmeyeceğini biliyorum.
Soran+1 yıl2 günde kız arkadaş edinen dostum var benim. Sevilmek ayrı bir şey sevilen biriysen 2 gün yetiyor. Sevilmeyen birisi 2 asır uğraşsa ne değisir
+1 yılHayır kaçırmadın. Sevgilin olmayışının sebebi kariyerse kaçırmadın. Ama özgüven eksikliğin varsa önce bunu halletmen lazım. Kadınlar tecrübe falan istemez saçmalık. Sen güzel sevmeyi mutlu etmeyi bil biraz da ağzın laf yapsın yine yaşarsın güzel hatıralar biriktirirsin. Gençlikle olan biten aşklar hayal kırıklığı ve yara olarak kalıyor boşver. Doğru zamanda doğru insanlari doğru ilişkiler yaşarsın umarım. Saçma sapan yorumlara takma sakın kafanı
11 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüvenli birisiyim o konuda sıkıntım yok. Sevdiğim insanla da yüz yüze konuştum ama arkadaş olarak görüyorum falan dedi simdi yine konuşuyoruz birbirimizi daha yakindan tanimak icin
Sizinle aynı durumdayım. Ben bir otizmliyim. Otizmli olduğum için diğer insanlardan farklıyım. İnsanlar sırf iyi bir insan olmamı bile sevmiyorlar. Ben farklı dünyaların insanıyım. Şimdiye dek benim de sevgilim olmadı. Bir kızın elini bile tutmadım. Kızlar burada temiz erkek diyorlar. Ama gerçekte öyle değil. Bunu bir eziklik olarak görüyorlar. Benden 2 kat yaş küçük kızların bile var. Bu saatten sonra sevgilim olacağını sanmıyorum. Olsa bir kızla nasıl konuşulacağını bile bilmiyorum ki? 30'uma kadar böyle giderim. Anca arada birisi olursa sevgili edinebilirim. Diğer türlü imkansız. Öyle edinsem bile kabul etmem. Gurur yaparım. Benim kendim bulmam gerekir. Bu beni ezik gibi hissettirir. Ve gençliğimde sevgililiği yaşayamadıysam o saatten sonra da anlamsız gelir. Her türlü gurur yaparım istemem. Sanırım bu şekilde öleceğim...
18 Yorumla
Soran+1 yılGurur durumu bende de var
- +1 yıl
Otizmli olmak bir farklılık değildir
Bu bir
İkincisi sevgilinin olmaması temiz erkek yapar seni bu asla ama asla eziklik değildir
Rabbinin Temiz dediği kişiye sen Ezik diyebilir misin?
Lütfen ama insanların sözlerine bu kadar takmayın
İnsanların ağzı torba değil ki büzesin
Konuşsunlar
Afkursunlar
Ciddiyim
Gurur mu? Şeytan Kibir ve Gururundan Şeytan olmadı mı taaa Meleklerin Baş Hocası iken
Gurur ne ki?
Rabbinize Tevekkül Edin
Böyle düşünmenizi çok yalnış buldum
Kendinizi bu şekilde çok üzer ve yıpratırsınız...
Lütfen kendinize biraz daha değer verin ve şükür edin - +1 yıl
Tamam farklılıktır ama sizin bahsettiğiniz gibi kötü bir şey değildir
Allah sizleri özel yaratmış
Hem böyle diyorsunuz hem yukar da ne yazmışsınıx
Özgüveninizi geliştirmenizi kendinizi daha çok sevmenizi kendinize daha çok değer vermenizi tavsiye ederim
Üzülmek için hiç nır şeye değmez
Ama sevgiye her şey değer
- +1 yıl
İnşallah başarırsınız
Size hayatınızda mutluluklar dilerim
Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Bu yaşına kadar olmadıysa bundan sonra olur ümidi ile yaşa ve kendini geliştir hayatına girecek kadını her yönüyle mutlu etmeyi araştır kariyerini geliştiren adam kadınını mutlu etmenin yolunu da bulur netten araştır her şeyi ilk yaşadığın anda kız senden korkup gitmesin teorik olarak öğren pratiğe sonra geçersin
11 Yorumla
Soran+1 yılKimse olmayacağı icin sıkıntı yok. Böyle geldim böyle gidecem ben. Sevsem de sevmesem de bir şey değişmedi bu zamana kadar. En iyisi çalışıp iki insan daha kurtarırım. Onlar sevdiğiyle yaşasın en azından
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Zinadan uzak kalmistir. Eşi olacak kadina tertemiz bir eş olarak gidecektir.
73 Yorumla
Soran+1 yılDaha bir Allah'ın kulu sevmemiş sen evlenmekten bahsediyorsun abi. Temizim belki ama bu bir şey ifade etmiyor ki. Hatta belli bir yaştan sonra utanılacak ve istenilmeyecek bir şey bu. Kimse sevmemiş ben niye seveyim diye kaçacak bir çoğu.
- +1 yıl
@barraquda haklısın reis
Benim de olmadı. Ergenlik çağındaki bireylerin sevgileri hormonlar üzerinden işliyor zaten.
Dolayısıyla bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum. Bu biraz da hayata olan bakış açınızla alakalı bir durum. Hayat sadece flört hayatı yaşamaktan ibaret değil. Allah'ın rızasının olmadığı işlerde huzur olduğunu da görmedim şimdiye kadar. Geçici mutluluk, zevk sonu hayal kırıklığı.53 Yorumla- +1 yıl
Allah’ın rızasıdır evlilik ama bizim toplum anlamıyor
- +1 yıl
Ağzına, eline sağlık😊😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamani gelince olur. Hemde hayatindaki ilk ve son kız olabilir. Ben sevmem öyle bugun biriyle çıkan 1 ay sonra başkasıyla beraber olanları. Hep karşıma senin gibi biri çıksın istemisimdir. Yok tecrubeymis yok bilmem neymis takma bunları. Millet oyle bir hale geldiki kimin eli kimin cebinde belli degil. Ahlaksız dolu ortalık. Bak sana söylüyorum. Senin gibi biri mutlaka karşına çıkacaktır. Rabbim öyle bir alın yazısı yazıyor ki bazen. Ayni senin gibi sevgilisi olmamış, eli eline değmemiş birini çıkarıyor. Bunu Allah'ta diyor temiz kızlar temiz erkeklere layıktır diye. Herkesin, her seyin bir gerceklesme zamanı var. Zamanını bekliyor. Sana belki bu süre cok uzun geliyor olabilir ama sabır cok önemli. Kaybettigin hicbir sey yok. Gun gelecek o yasamadigin duygulari doyasıya yasayacaksın. Belkide eşin ve çocuklarının annesi olacak. Hayatı akışına bırak. Neden olmuyor, neden ben diger erkekler gibi degilim demeyi birak. Herkes farkli yaratılmış, herkesin hayat çizgisi farklı işliyor.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Cynesta aynen öyle. Cok doğru dediniz.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bazı yorumlara verdiğin yanıtları okudum. Beni kimse sevmedi diyorsun. Yanlış anlama lütfen lafım sana değil ama günümüzde en çirkin insanlar bile sanal âlemden sevgili bulabiliyor. Eğer gerçek hayattan bulamıyorsan, arkadaşlık uygulamalarını deneyebilirsin.
Eğer sanal bana uymaz gerçek hayatta aşk istiyorum diyorsan, harekete gecmelisin. Hiçbir kız senin ayağına gelip gel sevgili olalım demez. Senin adın atman gerekir.
Son olarak kendinde eksik gördüğün bir yanın varsa bunu iyileştirmeye çalışmalısın ☺️🌺04 Yorumla
+1 yılBenim de hiç ilişkim olmadı, dediklerini ben de yaşamadım henüz ve yaşamak istemiyorum da. Bu zamanda herkes güvenilmez, kendi çıkarlarını düşünüyor hepsi. Saçma salak insanlarla vakit harcayacağıma kariyer pesinde koşuyorum, en mantıklısı da bu.
35 Yorumla
Soran+1 yılBir kere olsun sevmeyi sevilmeyi isterdim
- +1 yıl
Kimsenin sevgisine ihtiyacın yok, neden böyle acınacak haldeymiş gibi davranıyorsun ki?
Soran+1 yılNe demek ihtiyacın yok insan doğduğu andan itibaren birileri onu sever ya da sevdiği kişilerle veya sevdiği şeyleri yaparak büyür. Robot gibi yaşayamaz ki
- +1 yıl
Yorumu yapan kişi büyükşehirde yaşıyor galiba kariyer peşinde koştuğuna göre
- +1 yıl
Büyükşehirde sevgi açlığı var çünkü metropolde acımasız insanlar
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru yoldasın. 20 yaşındayım kim bilir kaç kişiyle konuştum mesela ama hiç ciddi bir ilişkim olmadı ama pişmanım keşke kendime daha çok değer verseydim keşke başkalarını sevmeseydim beni sevsin diye zorlamasaydım. pişmanım.
Sen olma heleki birde erkeksin en iyisi hayatına alacağın tek kişi tek doğru insan olur inşallah pişmanlık duymaktansa hiç olmaması daha iyi21 Yorumla Ne yapacaksın sevgiliyi boş işler bunlar hep kendi geleceğinle ilgilen işin ile gücünle uğraş. Sevgililik bir halt kazandırmıyor insana anca zinaya gidersiniz yolun sonunda. Artı olarak bu devirde hangi kıza güvenip ilişki yaşayacaksın? Bir tarafta senle mesajlaşırken diğer tarafta başka erkeklerle fingirdeşir.
10 Yorumla
+1 yılDostum bende 20 21 yasindayim bendede durum ayni hic iliskim olmadi bana kalirsa bu su sorunu yaratir ozguven eksikligi birde karsi cinsten herhangi bir yakinligi kestirememe arkadaslikmi yoksa diger turlumu oldugunu cozememe muallakta kalma durumu oluyor en azindan bende oyleydi ben karakter acisinden istemedim sirf sevgili olmak icin iliskiye girmedim gercekten deger verdigim sevdigim bir insan istedim ve oyle bir insan ya bulamadim buldugum zamanda yas cevre faktorleri ortaya girdi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benimde hayatimda kimse olmadi ve ben oyle derstende degil asosyallikten utangacliktan ve cok dindarliktan sevgili olmaya karsiydim yani bende sen gibi dusunuyorum yaa kendimi yarim hayatimi tam yasamamis hissediyorum ve ailem hala kizlarla konusma gezme falan diyor gecen cok sinirlendim sacma sapan konusuyorlar neyse olan oldu dimi artik onumuzde ki hayata bakacagiz :) ben daha uniye gitmedim uniye gidince olur diyorum sende aktivitelere katil hobi edin ordan bulursun birilerini mutlaka
11 YorumlaÖnemli olan sevdiğin biriyle sevgili olmak. Sabret ve ayrıca hiçbir şey kaybetmedin. Sevgilinin olmaması kaybetmek değil aksine kazanmaktır. En azından aldatılmadın. Bir de bu pencereden bak. Önemli olan tek şey para kazanmak. şu an aşk hayatı için zaten çok erken. Sen aşkı bulamazsın o seni bulur.
10 Yorumla
+1 yılYok alakası yok gerçekten, her kızla sürten erkek olmaktansa hiç kimse hayatına girmemiş olsun , benim de hiç olmadı... pismanmiyim hayır tabiki de...
64 Yorumla
Soran+1 yılValla her kızla sürten kişiler çatır çutur seviliyor. Senin olmamış evet bakalım önündeki 4 yıl daha olmazsa ne yaparsin
- +1 yıl
Yine pişman olmazdım , herseyin hayirlisi olsun diyorum ben sadece...
- +1 yıl
Benim de hiç kız arkadaşım olmadı ve yaşım 23 ve çok pişmanım. Şimdi bunu duyunca tüm kızlar benden kaçıyor. Çünkü ezik gözüyle bakılıyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn doğrusunu yapmışsın. Kariyer de önemli. Hem bir tane olsun tam olsun. Beklediğine değecek biri çıkar umarım karşına. Hem kimisi demiş kızlar tecrübeli ister diye. 30 yaşındayım hayatımda tek kişi oldu. Birinin hayatında ilk olmak en güzeli benden öncesi olmaması güzel bir şey
22 Yorumla
+1 yılBenimde hiç olmadı sevdiğim oldu fakat sevgilim olmadı kimi zaman ben istemedim kimi zaman karşılık alamadım ama bişey kaybettiğimi düşünmüyorum, eğer bişey uzun sürüyorsa gecikiyorsa allah güzelleştiriyor demektir herzaman hayırlısını istemek lazım nasipte ne varsa o olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevgili denilen saçmalığı bir kayıp olarak görme. Aksine çok şey kazandın.
32 Yorumla
Soran+1 yılNe kazandim Allah aşkına bir şey kazandığım falan yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle bir erkek olarak cevap yazıyorum birader benimde hiç sevgilim olmadı çünkü sağlık sorunlarım vardı ve tipsiz çirkin biriyim 34 yaşındayım ve hayatımda hiç sevgilim olmadı evlenemedim normal insanlar gibi hayat yasiyamadim bizim kaderimiz buymuş napicaksin
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen de aynıyım, kaybedenler klübündenim sanıyordum ama sonraları çok sayıda kız arkadaş yapınca, sadece bir kıza aşık olup onunla da evlenmenin daha normal olduğunu anladım.
Çok kızla alaka kurmanın (aynı anda değil yanlış anlaşılmasın, toplamda) kafa karışıklığı yaptığını ve insandaki masumiyeti azalttığını gördüm.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek derdin bu olsun ya ölümle burun buruna yaşayıp çoğu zaman yıkanmaya bile fırsat bulamıyorum tepemden mermiler geçerken lisede yaşadığım aşklarımı düşünüyorum komik geliyor İnan kötü olayları gördükçe bunlar çok basit geliyor
17 Yorumla
Soran+1 yılBenim de hayatım güllük gülistanlık değil. İnsanların sağlığıyla uğraşmak daha doğrusu insanlarla uğraşmak başlı başına dert. Ama hayatımın yükünü paylaşacağım birini istemem suç mu, günah mı? Gurbette tüm işler, hayatın yükü üzerimde. Bir de hiç sevilmemişim koyuyor bu bana.
Cevap sahibi+1 yılVatanımı , hayatımın aşkına tercih etmiş bir insanım sevilmemek çok zor biliyorum ama daha zorları var İnan bana her gün omuz omuza olduğun adamın bir gün helikopter gelip ölüsünü alabiliyor
Soran+1 yılBen de şu an ölsem fena olmaz
Cevap sahibi+1 yılÖlmek karşıdan eğlenceli gözüksede o an işler çok zor oluyor emin olabilirsin
Soran+1 yılEğlenmek isteyen kim kurtulmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılÖlümü kurtuluş olarak gören 16 yaşında bir ergen gibisin gözlerini aç bir etrafına bak her dağın karı kendine allah çekemeyeceği derdi insana vermezsin , kal sağlıcakla 🖐
Soran+1 yılZaten yaşasam ne olacak kulları sevmemiş yaradanı mı sevecek
+1 yılBence bununla gurur bile duymalısın. Ne güzel bir sürü kızla çıkmamışsın kariyerinle uğraşmışsın şimdi kariyerini tamamlayıp bir kıza aşık olup evlensen güzel olmaz mı? Hayatında bir kişi olsun özel olsun.
Doğru yoldasın. Hiç üzülme.36 Yorumla- +1 yıl
Hayır benimde hiç sevgilim olmadı. şu an sevgiliden öte olduğum biri var ama karışık durumlar
- +1 yıl
Evet öyle biliyorum
- +1 yıl
Inşallah sağol.
Kaçırmamıştır. Aksine bu duyguları ilerideki kişiye çok daha iyi yaşatır. Sevgili basit geçicidir ben bilerek istemiyorum evlenebilirsin ki bence daha güzel hissettirir :)
41 Yorumla
+1 yılBence çok şey kazanmışsın olsa ne olacak ki boş işler tek bir insan girer hayatına ona özel olur böyle şeyler en iyisi.
57 Yorumla
Soran+1 yılHerkes ayni seyi söylüyor dısarı cıkıp sorsan sevgilisi olmamış ne kız bulabilirsin ne de erkek bize gelince böylesi iyi. Neresi iyi sevilmemiş değer verilmemiş olmanın anlamıyorum ki. Madem bu kadar değerli neden bu özelligimden dolayı sevenim olmadi
- +1 yıl
Kardeşim sevgilisi olanlar sevilmisler mi senden bir artisi var elbet o da tecrübe insanlara guvenmemeyi öğrenmektir ve bunu da unutma ki kaliteli insanlar yalnızdır basit kişiler ilgi görür bu değişmez hayatın kanunu aliscaksin bak ben alıştım.
Soran+1 yılSen sevmeye güvenmeye korkuyorsun sadece. Yoksa en az sen de benim kadar istiyorsun sevmeyi sevilmeyi eminim.
- +1 yıl
Sevilmeyi herkes ister ama gerçekten sevmek sevilmek herkesin işi değil ben hayatıma kimseyi almıyorum mesela herkese kapattım kendimi çünkü kimsenin sevgisine sadakatine inanmıyorum
Soran+1 yılKorkaksın çünkü
- +1 yıl
Bos is erkek kadın aynı mantık sevgilim olsun millete havaatmak için sevgili yapıyorlar
- +1 yıl
Aynen korkağım bir şey bilmeden insanları yargılama iyi günler bu kafayla biraz zor
+1 yılBenimde olmadı 19 yaşındayım ama böyle düşünmüyorum aksine kazandığımı düşünüyorum yani bence öyle 🤷♀️
26 Yorumla
Soran+1 yılBen 23 yaşındayım
Soran+1 yılVe cok sey kaybettigimi dusunuyorum
- +1 yıl
Olsun fark etmez bir 4 yıl daha düşünmüyorum ben mesela 😂yani iyi güzel bir şey bence böyle erkeklerinde kalmış olması🤷♀️
Soran+1 yılÖyle erkek cok mesela okuyorsan söyliyim. Şu dersleri iyi olan sadece sınav zamanları ismi hatırlanan tipsiz gözlüklü kişiler var ya. Hani tek çaresi kariyer yapıp cok para kazanmak olan kisiler heh işte onların hepsi benim gibi.
- +1 yıl
Çok değil az🤷♀️ ve dediğim gibi iyi bir şey karşınıza illaki biri çıkacaktır
Soran+1 yılİyi olsaydı sevenim olurdu
+1 yılEn iyisini yapmışsın. Gerçek aşkı bulana kadar ondan ona atlamaktansa gerçek aşkı tek seferde yaşayıp tek bir kadına ait olmak en güzeli. Ben de erkek arkadaşımın ilk sevgilisiyim ve bu çok güzel bir şey. Karşındaki kadına da özel hissettiren bir durum.
34 Yorumla- +1 yıl
Görmüyor tabi neden öyle görsün ki? Sevgilim hayatında bir tek kadını sevip hayatına almak istemiş ve o şanslı kadın da benim. Bu çok özel bir şey. Ben asla öyle düşünmedim.
- +1 yıl
Where Maşallah çok güzel bir durum inşallah her şekilde hayırlısı ile birbirinizin ilki olursunuz hayırlısı ile evlenirsiniz
Shazam6 erkekler nasıl temiz kız istiyorsa (geneli) kızlar da böyle erkekleri ister temiz olsun erkeğimin ilki olayım diye tek kadın olma duygusu bambaşkadır
+1 yılBence hayatınıza girecek kız çok şanslı biz kendimizi hep yanlış insanlarda boşuna yorduk
412 Yorumla- +1 yıl
Pıç denilen erkeklerle mi?
Soran+1 yılKimsenin girdiği falan yok avuntu bunlar
- +1 yıl
Aynen kardeşim avuntu benim durumda seninle aynı yakışıklılara bakıyor kızlar karakter falan hikaye
- +1 yıl
Karakter ya da tip hikaye evet haklısın tek önemli olan dil , ağzın laf yapıyorsa kurtuldun demektir
- +1 yıl
@karanlıkötesi katılmıyorum yakışıklı biri her türlü sevgili yapar konuşmasına bile gerek kalmaz
- +1 yıl
Ben kendi açımdan değerlendiriyorum olayı çevremdeki arkadaşlarımıda ele alarak evet yapar ama ne kadar sürdürür ilişkiyi orası muamma ağız varsa ortalık yıkılıyor genelde 😂😂
- +1 yıl
@karanlıkötesi çirkinin şansı yoktur ne demişler uğur böceğini beğendiğin kadar nasıldı ya o işte diğer böceği beğenirmiydin gibi bir şeydi
- +1 yıl
Bak kardeş böyle kızlar kendisi itiraf ediyor bunlarla olmaktansa yalnızlık iyidir
- +1 yıl
@KarAAsLaaNN aynen öyle
- +1 yıl
Illaki giricek zamanı geldiğinde
- +1 yıl
@_Kaybolanlardannn_ ne kadar taniyosun da bunu söylüyosun
- +1 yıl
Kendin söylüyorsun yetmez mi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim de sevgilim olmadı. Fakat senin gibi hissetmedim.. Hep aklımda olan ciddi bir birliktelik ve evlenmeydi.. Bence evlilik ve tüm hayatını paylaşabileceğin bir ailen olması flört hayatı yaşamaktan daha güzel.. çok şey kaybetmedin. Yaşın daha genç.. Tek tavsiyem hayatını kurman ve mutlu bir aileye sahip olman..
10 YorumlaHayır ama muhtemelen çok sevgilisi olan kız onu bulunca ne kadar çok şey kaybettiğini anlar. Yani sevgilisi olmayan erkek değil karısı olan kişi kaybedecek
31 Yorumla
+1 yılHiç bir şey kayıp etmedin önemli olan o dediklerini eşinle yapmak
37 Yorumla
Soran+1 yılEşime zaman kalmayacak ki
Soran+1 yılNe zaman yapacam
- +1 yıl
Evlenmicen mi mösyö
Soran+1 yılHiç sevilmedim ki ne evliliği
- +1 yıl
Daha kaç yaşındasınki herkesin karakteri kişiliği arayıp bulması kıza açılması kolay değil ve kendine çirkinim deme yani
Soran+1 yıl23 yaşındayım açılsam bile sevmediler. Kimse de benden hoşlanmadı
- +1 yıl
Umudunu yitirme kardeşim yaşın daha geç değilki bende başta öyle diyordum oldu sonra ayrıldık ama 2.5 senelik ilişki oldu sonra şunu de hayırlı olucaksa olsun. Senin hakkında da hayurlısı olsun umudunu yitirme
+1 yılSevgili flört eden kişi haram, günah kazanmıştır. Bu yüzden hiç gerek yok, tüm sevginizi helalinize saklayın.
31 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe edinmek lazim diyenler edepsiz, ahlaksizdir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYiooo aslında çok şey kazanmissindir. Şahsen ben bakır erkek istiyorum.
312 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂 kimse sevmez ki bakiri. Yakışıklı zengin ve bakir severim dersen belki
Cevap sahibi+1 yılBenim için tipin bir önemi yok şekerim!
Soran+1 yılSimdi trol olduğunu anladım. Tipe önem vermeyen kız yoktur ki. Hele ki Türk kızlarında sabah sabah iyi güldürdün sağ ol 😂🤣
Cevap sahibi+1 yılBen Türk değilim
Soran+1 yıl😂😂 tamam yeter artik
Cevap sahibi+1 yılGenelleme yapma asabimi bozma benim! Tipe önem vermiyorum dediysem okadar!
Soran+1 yılHepiniz aynısınız işte tipe bakmıyorum diyip yakışıklı zengin ararsınız. Sonra erkeklere odun dersiniz.
Cevap sahibi+1 yılKendi düşüncen.
- +1 yıl
Pardon bakır erkek ne anlama geliyor siz sevdiğinize göre iyi birşey olmalı?
- +1 yıl
@benyanlizim Bakırdan yapılmış erkek seviyo ablamız 😂
- +1 yıl
Bu devirde Tipe önem vermeyen kız var mı ya hayret, nedense bize dek gelmiyor onlar, bizde öyle arayıp duruyoz işte
+1 yılŞanslısın aslında olunca yaşadığın pişmanlık şimdikinden daha kötü olmayacak!
Tertemiz seven insan kalmadı yeryüzünde yanlış zamanda dünyaya gelmişiz vesselam10 Yorumla
+1 yıl20 yasındayım 20 yasıma kadar 2 sevgilim olmuştur ikişde çocukluktan baska bise değil bos ver evlilik sen kız pesinde kosma elbet o senin pesinde kosar bekle sabret
10 Yorumla
+1 yılniye saçma kariyer işlerin olsun sevgilim olsaydı da pişman olurdun belki
12 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı daha cok pismanim
- +1 yıl
dediğin şeyler doğru zamanda doğru insanla olıyor merak etme saçma sapan kızlarla muhatap olsaydın daha mı iyiyd i
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gittiğin yoldan eminsen attığım adımlardan korkma! en doğrusunu yapıyorsun kız arkadaşın olsa 3 gün sonra seni bırakıcak benimkisi bırakmaz deme gerçek aşka yer veren yok :(
10 YorumlaAynen çok şey kaybetmişsin yarın bir gün evlendirirler seni bir de çocuk sonrası daha güzel, ama dış dunyadaki afetleri gördüğünde bunlar insansa ben neyim diyesoracaksin hep bir ukte olacak sabahlara kadar diskoda oynamak, bir kafede çay içmek, el ele tutuşup gezmek kisacw kaybın büyük
13 Yorumla- +1 yıl
Demi ya baban anneni aldığında dışardaki afetleri görüp çok pisman olmuştu sonra kondom delik olunca dünyaya sen geldin falan
+1 yılKardeşimin de hiç olmadı yalnız olmak öyle yaşamak çok daha güzel birşey herkes yapamaz
12 Yorumla
Soran+1 yılNeresi güzel be kimse icin bir sey ifade etmemişsin. Sevilmemişsin. Kimse seninle olmak istememiş. Bunlar hic güzel seyler degil. Kariyer yapmak bu dediklerimin hicbirini vermiyor. Belki 3 kurus daha fazla kazaniyorsun o kadar
- +1 yıl
Biri çıkar karşına sen yükselmene bak güçlü olduğu görsünler paralı olduğunu bilsinler acısını çıkartır hepsiyle takılırsın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır, eşimin de öyle olmasını isterim. Elhamdulillah bende öyleyim.
25 Yorumla
Soran+1 yılEe nasıl tanıyacan eşini. Öyle biriyle tanışmassan ne yapacaksın
Cevap sahibi+1 yılBir erkekle 1 saat konustum mu genel olarak tanırım, 1hafta konuştum mu evlenilecek adam olup olmadığını anlarim.1 ayda kendinden daha iyi tanirim
Soran+1 yılEe baktin konustuğun herkesin sevgilisi olmuş ne yapacaksın.
Cevap sahibi+1 yılSevgili flört işlerine bulasan biriyle zaten işim olmaz.
- +1 yıl
Bu sitede bu düşüncede kız görmek güzel👏👏
Nasip kısmet işi bu. Öncesinde kariyerine yol çözmen için Rabbim seni yönlendirmiş sonrasında da gönlünce birini bulursun inşallah kendin gibi.
20 Yorumla
+1 yılBenimde olmadı, hala yaşıyorum ölüm değil yalnızlık.
42 Yorumla- +1 yıl
İstemediğin için çünkü
+1 yılÇok sey kaybetmissin. tecrube çok önemli dostum. ilk sevgilini elinde tutamiycaksin cunku tecruben yok
15 Yorumla
Soran+1 yılBenim ne ilk olacak ne de son alışmaya çalışmam lazım böyle yaşmaya
- +1 yıl
Alakası yok. Sevgilimin ilk sevgilisi benim ve yıllardır devam ediyor ilişkimiz. Evet bazı konularda tecrübesiz olunabiliyor ama karşıdaki kadının sırf erkek tecrübesiz diye bazı şeylerden vazgeçmemesi lazım. Sevgisinin arkasında durması lazım.
- +1 yıl
dostum ne yap ne et tecrube kazan gerekirse escorta git tum geceyi koynunda gecir. kadin vucudunu tani kadina doy. karsinda ne var bil çöz. tabi buda yeterli değil. sonra sevgili edin zaten ilk bastakini eline yuzune bulastiracaksin. boylece tecrube kazanacaksin
- +1 yıl
@SİSTEMBOZAN Kimi kadınlar tecrübeli erkek ister evet ama kendini özel hissetmek isteyen kadınlar için sevgilisinin ilki olmak bambaşka bir duygu. Ve şükürler olsun, onun ilk sevgilisi olmama rağmen ilişkimizi elimize yüzümüze bulaştırmadık. Yıllardır devam ediyor 🙏🏻
- +1 yıl
@whereismymojito sevgilin varsa burda ne işin var
Boşver sene ya bütün ilkelerini tek bir kızla yaşicaksın bu mükemmel brieşy. Doğru insanı bul ve onunla yaşa herşeyi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu işlerin tiple de alakası var parayla da karizmayla da benimde olmadı 22 yaşındayım bence en önemlisi tip tipin varsa kızlar seni zaten süzüm süzüm süzüyor mesela beni bir kız beğenmediği için rddetmişti halbuki ekonomik dururumum gayet iyi...
10 Yorumla
+1 yılBenimde Hiç Sevgilim olmadı. Aşka inanmıyorum. ama Şuna inanıyorum. Her İnsan bir gün Sevmeyi yaşar. ama Sevilmek nedir Yaşayamaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama bişey kaybetmiş değilsin bence kariyeri her zaman yapamazsın ama sevgiliyi yaparsın
14 Yorumla
Soran+1 yılBana göre de tam tersi
Soran+1 yılBir daha bu genclik gelmeyecek
Cevap sahibi+1 yılAllah aşkına 23 yaşındaymış sin ve böyle yıkık düşünmek ne işe yarayacak kalk sevgili yap sanki 50 yasindaymışsin gibi konusuyorsun
Soran+1 yılBen sevsem de sevilmiyorum ki. İlgi gösteriyorum açılıyorum yine olmuyor. Hevesim kaçtı resmen.
+1 yılTabiki kaybettin ya kızları sen melek mı sanıyorsun hayatını yaşayamamişsin karşına nasıl bir kız gelecek bilemezsin ya kimseye acimayacaktin ibiinee olacaksın bu hayatta ibiiinee
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılHayr neden kaybedelim sevgilisi olanlar ne, kazandı, peki
24 Yorumla
Soran+1 yılAnılar, güzel dakikalar, özgüven, sevgi, muhabbet belki çevre kazandılar
- +1 yıl
O dediklerin sadece sevgilyle mi, yapılıyor yani 😃
Soran+1 yılHepsini bir arada verebilecek olan o
- +1 yıl
Boş yaşamışsın ahah
Her şeyin bir zamanı var. Vaktinden önce çiçek açmazmış. Belki de senin kaderine daha vardır.
20 YorumlaÇok şey kazanmıştır emin ol burada herkes şunu bunu yaşamamıştır falan diyecek olabilir belli bir kitle ama bildikleri hiçbir şey yok
10 YorumlaKız kaybetmezse erkekte kaybetmez yani ben kaybetmedim valla böyle git abi hiç yapma bence
20 Yorumla
+1 yılSevgili olunca sana artı bişey katmıyor anlayın iyi insan bulursan şanslısındır
23 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama cansel
- +1 yıl
Sen yapıştın ama heee
- +1 yıl
Hangisini? Saçmalamayı mı? sevgiliyi mi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde olmadı ve tiyatroya da sinemaya da kendim gittim hiçbir şey kaybettiğimi düşünmüyorum çünkü kendime çok güzel vakitler ayırdım
61 Yorumla
+1 yılBunu bende çok düşündünm ama Sevgilisi olanlar çok mu şey kazandılar ve ya kazanıyorlar?
Günümüzdeki sevgililer kalpleri değil nefisleri seviyor yani ruh değil bedenleri aşk adi altında günah işliyor...10 YorumlaHer erkeğin ağzı laf yapar diye bişey mi var anlıyamadım? Tesadüfi olur bazı ilişkiler herkes boş boş yorum yapmış cidden biraz empati kurarak yorum yapsanız keşke arkadaşın neler yaşadığını anliyarak.
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Gençliğinde hiç sevgilisi olmamış erkek çok mu şey kaybetmiştir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler