Kavga ettik, bayağı kötü bir şekilde. Bizim evde kalıyordu bugün. Annemler uyudu, bende gittim yanına çok kötüyüm nefes alamıyorum resmen dedim. Mesele ise başka bir şehire gitmesi ve oraya gitmesini istememem... çünkü orada benim hakkımda onu dolduracak insanlar var. Ve benden habersiz bilet almış.. bana değer vermiyorsun düşüncemi sormuyorsun dedim bayağı kavga ettik. Önce boğazımı sıktı sonra tokat attı bayağı sert bir şekilde. Dudağım şişti diş etim Şişti ve kızardı. Kolumu sıkıp odadan attı beni yumruk yapıp seni öldürürüm kendine gel hastasın sen dedi... sonra da salona gelip kendine gel diye vurdum artık kendine gel içinde cin mi var ne varsa çıksın dedi. şu an bjnu yazarken ağlıyorum iki saattir ağlıyorum... dudağım kolum değilde yüreğim çok acıyor nefes alamıyorum annem soruyor niye ağlıyorsun söyleyemiyorum. 10 senemi verdim, nişanlıyız yazın düğün var. Bunu asla unutmayacağım ölsem bile.. iç çekiyorum resmen şu an inanın kimsem yok size yazıyorum ne yapayım akıl verin.. ben psikolojik hasta da olsam bana vurarak beni kendine getirebilir mi ne olur birşey söyleyin çok teşekkür ederim her yorumunuza
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzüldüm tabiki de sana vurmaya hakkı yok. Sana destek çıkacağı yere yani sarılacağı yere vurmakta nedir? Şimdiden bunu yapan sonra ne yapmaz. İnsan kendine gel diye bu derece saçmalık yapar mı? Psikolojik rahatsızlığın varmış üstelik. Bilemiyorum ama ben olsam bırakırdım. Çünkü sonu kötü oluyor. Tavsiyem bu yönde. Bu yaptığı aklından çıkmadığı gibi daha sonra seni neler beklediğini de bilemezsin. Nişanlıyken bunu yapan sonra ne yapmaz.. Yine de kendi tercihin tabi.
08 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok sağolun 😰
Cevap sahibi+1 yılRica ederim şiddetin hiç bir şeklini görmemezlikten gelme sakın! Ve bunu aklından çıkarma.
Soran+1 yılBu işi bitirmem gerekiyor yoksa ben bugün intiharı düşünecek kadar nefes alamıyorum artok
Cevap sahibi+1 yılBak hayatına son vereceğine ona bir son ver. Sakın böyle bir şey yapma değmez yani.
Soran+1 yılDayanacak gücüm kalmadı artık sadece annem babam için duruyorum
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin🌸
Soran+1 yılAmin çok ama çok teşekkür ediyorum desteğiniz için Allah bin kere razı olsun
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzülme bende 6 yılımı verdim banada sevgilim köpek gibi davranmaya başladı terk et bende terk edicem böyle insanlara değer verilmez bacım
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😰😰😰
- Aşk İlişkileri konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılYa sen hala nasıl onunla gelecek dusunuyosun şimdiden bunu yapiyosa bunun ilerisi oldugunda bu adam sana neler yapmaz gel on yilini falan boşver vazgeç su adamdan ciddi söylüyorum gelecegini yakma ileride pişman olma
24 Yorumla
Soran+1 yılYarın ilk işim bu olacak... yemin ederim...
- +1 yıl
İnşaAllah kurtulursun çünkü çok kötü bir şey bu daha evlenmeden bunu yapiyosa evlendiğinde çok daha kötü olur sana saygısı sevgisi yok bir kere seven insan bunlari yapmaz
Soran+1 yılYapmaz... gerçekten yapmaz...
- +1 yıl
Aynen öyle
İmzayı atmadan hemen Ayrılmanı öneririm. Şiddet eğilimi var.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok kötüyüm şu an 😰
Soran+1 yılYarın psikoloğa gideceğim ve onunla bir karar alıp ayrılmayı düşünüyorum... gerekirse ilk defa ilaçlara başlayacağım. Artık azarlanmaktan eleştirilmekten küçümsenmekten sıkıldım... mesleğimi üniversite bölümümü bile o seçti... mesleğimi sevmediğim için çalışamıyorum. İşsizim diye sürekli hor görülüyorum😓 artık bitsin istiyorum. Yoksa intihar edeceğim gerçekten 😰
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim desteğiniz için. Çok sağolun çok
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
19Cevap
+1 yılGerçekten yazık ya ayrıl gitsin ilerde pişman olursun
115 Yorumla
Soran+1 yıl😰😰😰😰😰
- +1 yıl
ilerde pişman olmamak için bu kararı vermek zorundasın lütfen bir kadın cinayeti daha duymak istemiyorum artık
Soran+1 yılBende inanın bende...
- +1 yıl
ayrıl ya gerçekten nişanlıyken böyle yapan biri evlenince neler yapmaz
Soran+1 yılYarın bunu yapacağım. Profesyonel bir destek alarak ayrılacağım.. iyi ki varsınız çok sağolun
- +1 yıl
Profesyonel destek derken polis mi? Artık yeter ya her yere de göre göre isnanlıgımdan sogudum kadınlarımıza sahip cıkmak lazım. Keske daha çok şey gelse elimden
Soran+1 yılPsikolojik destek alacağım. Psikoloğa gideceğin yarın... yoksa intihar etmeyi düşünüyorum. 3 saattir ağlıyorum artık dayanamıyorum hayata...
- +1 yıl
Yaaa hayiiirr yapmaaa bı insan için değmez olmaz yapamazsinnn ayrıl hayatına bak bı karaktersiz için değer mi yapma hayır olmaaaz
Soran+1 yılYarına kadar ağlaya ağlaya dayanmaya çalışacağım ama yarın psikologdan elimden gelen desteği isteyeceğim
Soran+1 yılYoksa yapamıyorum artık 😰
- +1 yıl
Birazcık sohbet edebilir miyiz korkma niyetim kötü değil biraz moral vermek sadece
Soran+1 yılYorumu beğendim takip atar mısınız
- +1 yıl
Profilin gözükmüyor ben çıkayım gizliden
Soran+1 yılOlur🙏🏻
Soran+1 yılTakip ettim sizde edebilirsiniz 🙏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. ayrılman lazım 10 seneyi düşünme ilerde yaşayacağın 40 50 seneyi düşün
10 Yorumla
+1 yılEvlen sen onunla. Yemeğe tuz koymayı unut çaat niye tuz fazla çaaat
10 Yorumla
+1 yılevlenmeden bunu yapan evlenince öldürmeye kalkar..
3. sayfa haber olmak istemiyorsan ailene durumu anlat ve ayrıl..00 YorumlaSana vurmaya hakkı yok aslaaa!! Evlilik olmadan kurtul ondan lütfen yakma kendini
011 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağım bilmiyorum 😪😪😪😪😪😪
- +1 yıl
Lütfen duygularını çöpe at mantığınla hareket et. Seven bir adam sevdiğine kıyamaz. O sığır sevmek nedir bilmiyor emin ol evlilik olduğun da kaçacak bir yerin olmicak hergün o sığırla aynı evde olacaksın her kafası bozulduğun da dövecek seni. Böyle bir hayatı istemezsin değil mi? Nişanı bozmak için çok yeterli bir sebep annen sorduğun da anlatmalıydın. Şimdi kendine gel dinlen sabah sakin kafayla annenle konuş ve bitir bu işi. Kendine bu iyiliği yap
Soran+1 yılYarın psikoloğa gideceğim ve kararımı vereceğim. İlaçlara başlayacağım gerekirse... hayatımda ilk defa. Ama artık bitsin istiyorum 😰
Soran+1 yılAllah razı olsun tanımadığım bir insanın bu kadar destek olması... çok iyi geldin İnan Allah razı olsun
- +1 yıl
İyi geldiysem ne mutlu bana. Benim bile zoruma gitti sana vurması bu şekilde davranması seni düşünemiyorum bile. Sakın duygularının esiri olma. 10 yıl olduğu için o seni cepte görüyor rahat rahat davranıyor belli ki. Elimde olsa bir kaşık suda boğardım onu. Karaktersiz herif. Senden tek isteğim güçlü ol ve sessiz kalma. Bir karar ver ve bundan asla dönme.
Soran+1 yılBeni çantada keklik olarak görüyor. Aldattı 5 ay boyunca benim yanımda bile başka kızla mesajlaşmış. Kız Antalya’da. Sanal üzerinden. Ben bunu bile affettim... ben kendimi gururumu onurumu çok çiğnedim. Yerler altına aldım kendimi hep... üniversite bölümümü bile o seçti ne üniversite ne bölüm... tercihim çıktığında ağladım ben.. mezun oldum iki senedir çalışmıyorum mutsuzum işimi istemiyorum... ben kendimden öyle bir ödün verdim ki.. beni ne yaparsa yapsın istediği gibi kullanabileceğini biliyor. Ne yaparsa affedeceğimi... o yüzden...😰 ama bu sondu😰😰
- +1 yıl
İşte bütün sıkıntı burda. Sen ona o kadar çok ödün vermişsin ki artık değer bile vermiyor. Ben ne yaparsam yapayım o zaten cepte. Neyse onu bunu boşverelim en güzeli bunların hepsinin farkındasın değil mi? Tamamm bitti. Maymun gözünü açtı. At tekmeyi kurtul ondan. Gitsin kendi çöplüğüne.
Soran+1 yılYarın bunu yapacağım... herşey farklı olacak. Bunu kendim için yapmam gerek...
Soran+1 yıl♥️♥️♥️♥️
+1 yıloha sen ciddimisin ya kafasi gidik bunun sen kac kurtul
05 Yorumla- +1 yıl
nerdesin Şu an sana yardim edelim?
Soran+1 yılEvdeyim ağlıyorum salonda tek başıma 😰
- +1 yıl
kiyamam ya. sen tek ve yanliz degilsin boyle dsunme. aglama direkt bas ayril. dertlesmek istermisin biraz
- +1 yıl
nolursa olsun kimse dayagi haketmez. kendine buna layik gorme
Soran+1 yılİsterim...
Vahşi bir durum. Bir daha dönüp bakarsan kabahatin birazı da sende olur
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani😰
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz ama ben ayrılacağım... sizden aldığım destekle
Soran+1 yılÇok ödün verdim ben çok.. mesleğimi bile üniversite tercihimi bile ona yaptırdım. Kazandığım bölüm çıkınca ağladım üzüntüden. Şimdi mezun oldum 2 senedir çalışamıyorum istemediğim bir iş... hayatım mahvoldu.. sürekli arkadaşlarına bak kendine bak sorumsuz sabırsız beceriksiz diye hor görülüyorum... 😰😰
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim desteğiniz için yarın yeniden başlayacağım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsakin onunla evlenme hemen ayrıl , şimdiki acıya razı olmazsan ileride daha çok acı cekersin
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😰
- +1 yıl
umarım doğruyu yaparsın
Soran+1 yılYarın psikoloğa gideceğim ve bu işi bitirmenin yollarını arayacağım
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişanı at hemen sen bunla evlensen hep dayak yersin.
010 Yorumla- +1 yıl
Bence bu arkadaş biraz geri.. Zekali olabilir. Kim bilir ne yaşandı aralarında bu tip olaylarin arkasında hep bir geri... Zekali vardır. Kim bilir ne yaptı çocuğa. Çocuğun böyle yapmasıda normal değil tabikide hakli çıkarmaz ama böyle olaylarin arkasinda hep bir geriii.. Zekali vardır.
Cevap sahibi+1 yıl@Trl3535 bunun haklı veya haksız bir tarafı yok simdiden böylece şiddet uygulayan ileride daha beterini yapar öldürmeye kadar gidebilir.
Hergün haberlerde neler görüyoruz.- +1 yıl
Bence bu şekilde hastalıklı ve paranoyak insanlarla evlenilmemeli baksana cin var falan demis çocuk. Bu kadin bence ruh hastası abuk subuk düşünceleri var ve sanırım birazda geri.. Zekali ve anlaşılan çocuğu delirtmiş çocukta dayanamayıp vurmuş. Yapmamasi gerekiyodu ama buna benzer bir olay başıma geldi o yüzden ön yargiyla yaklaşmiyorum artik. Ama öznel olarak yorumlarsan beni ve dediğimi anlarsın.
Cevap sahibi+1 yıl@Trl3535 ben olaya tarafsız bakıyorum şiddet yanlış birsey.
Bu düşünceye sahip oldukca siz bu ülkede daha çok kadinin nefesi son bulur.- +1 yıl
Siddetin ne kadar yanlışsa psikolojisi bozuk hastalikli ve paranoyak bir ruhda o kadar yanlış demek ki çocuk seviyor ki boyle bir geri.. Zekali ya tahammül ediyor ancak sevgisi yetersiz gelmiş. Avrupadaki medeni erkekleri istiyorsaniz Avrupadaki medeni kadinlar gibi olmak gerekiyo.
Cevap sahibi+1 yıl@Trl3535 ne kafası yasiyorsun sen seven sevdiğine kiyamaz zaten.
Madem yapamiyorsun ayrıl cokmu zor.- +1 yıl
Almanyada okuyan bir Türk kizi bir alman gencten hoşlanıyor. Alman gidip Türkle konuşuyor bizim kiz reddediyor ama almana aşık. Neyse sonra Türk kizi gidip baska bir Türk erkekten yardim istiyor neden yine gelmiyor diye. Bizim Türkte cevapliyor burda redettin mi bir daha gelmez demis ve göndermiş. İşte Türk toplumu böyle hastalıklı bu en basit örnekti.
Cevap sahibi+1 yılAyrica yazma birşey daha bu ne iğrenç düşünce
+1 yılOn sene değil 30 sene verseniz yine de ayrılın bence
01 Yorumla- +1 yıl
bunu bir takintili asik bir kizmi soyluyor 😂😂
Abla 10 yıl 1 ömürden büyük değildir
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsun 😰
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki...
+1 yılİşte bu da potansiyel katile benziyor, ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yıl😰😰😰😰😰😰
Düğün olmadan kurtulmaya bak geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😰😰😰
+1 yılhemen terk et gelecekden haber gelmiş sana
07 Yorumla
Soran+1 yılBu bana bir işaret mi dersin😰
- +1 yıl
kesinlikle çok şanslı birisin uyarıldın senin yerinde olmayanlara bir çok örnek verebilirim allah rahmet eylesin :((((
Soran+1 yılHergün onları paylaşan biri olarak... yarın psikoloğa gideceğim ilk defa ve sanırım ayrılacağım
- +1 yıl
işin zor belliki seviyosun yanlış karar verme haberlerde seni görmek istemiyoruz
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim desteğiniz için çok ama çok...
- +1 yıl
rica ederim allah yardımcın olsun
Soran+1 yılAmin cümlemizin çok teşekkür ederim çok
+1 yılhala nişanlım mı diyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yıl😰😰😰😰😰😰
- +1 yıl
hiçmi haber izlemiyorsun bak kadın cinayetlerine bunlardan biri mi olmak istiyorsun? daha nişanlı iken bunu yapandan ne bekliyorsun
Soran+1 yılHepsini hergün paylaşıyorum hayvan hakları ve kadın hakları savunucusuyum zaten... tamam bende argo konuşuyorum takıntılıyım kıskancım ama bunları hak etmiyorum... titriyorum Bunları yazarken 😰😰😰
- +1 yıl
demek sadece paylaşıyorsun ötesi yok... ben olsam biterdi o dakka sonrası olmazdı
Soran+1 yılBende yarın böyle yapacağım geç bile kaldım
- +1 yıl
hayırlısı olsun inşallah
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim desteğiniz için
- +1 yıl
ben teşekkür ederim
+1 yılBence sen 10 yılı Nisan boşuna vermissin
011 Yorumla
Soran+1 yılDimi... o kadar çok üzülüyorum ki... 😰
- +1 yıl
İlerde daha çok üzecek seni bence
Soran+1 yılAyrılmayı düşünüyorum 😰
- +1 yıl
Ve bunu sizin evde misafirken ailen varken yapiyor
Soran+1 yılEvet... 😰 ve şimdi benim odamda uyuyor ben salonda ağlıyorum tek başıma iç çeke çeke. İnanın titriyorum nefesim kesiliyor...
- +1 yıl
İnanıyorum sana sakın ol bir elini yüzünü yıka
Soran+1 yılTamam söz şimdi onu yapmaya gidiyorum...
- +1 yıl
Hadi yap gel bekliyorum
Soran+1 yılGeldim... daha iyiyim
- +1 yıl
Sevindim 😊
- +1 yıl
Sence onun için değer mi
Polisi arican canm bizi değil
00 Yorumla
+1 yılSevgili olmammayı yeğle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Kendisi psikologa gitsin söyle de at kafası.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen yarın gideceğim ama bugün nasıl sabah olacak bilmiyorum çok kötüyüm 😰
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum 😰
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ayrıl bence ilerde sorun olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl
00 Yorumla Ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNişanı boz evlenmemişsin bari
00 Yorumla
+1 yılevlen sen onunla
00 YorumlaSiz ayrılın
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlım kavga ederken tokat attı, boğazımı sıktı ve kolumu sıktı. Canım çok yanıyor. Çok kötüyüm ne yapmalıyım yardım edin😰?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne