Nişanlım kavga ederken tokat attı, boğazımı sıktı ve kolumu sıktı. Canım çok yanıyor. Çok kötüyüm ne yapmalıyım yardım edin😰?

Kavga ettik, bayağı kötü bir şekilde. Bizim evde kalıyordu bugün. Annemler uyudu, bende gittim yanına çok kötüyüm nefes alamıyorum resmen dedim. Mesele ise başka bir şehire gitmesi ve oraya gitmesini istememem... çünkü orada benim hakkımda onu dolduracak insanlar var. Ve benden habersiz bilet almış.. bana değer vermiyorsun düşüncemi sormuyorsun dedim bayağı kavga ettik. Önce boğazımı sıktı sonra tokat attı bayağı sert bir şekilde. Dudağım şişti diş etim Şişti ve kızardı. Kolumu sıkıp odadan attı beni yumruk yapıp seni öldürürüm kendine gel hastasın sen dedi... sonra da salona gelip kendine gel diye vurdum artık kendine gel içinde cin mi var ne varsa çıksın dedi. şu an bjnu yazarken ağlıyorum iki saattir ağlıyorum... dudağım kolum değilde yüreğim çok acıyor nefes alamıyorum annem soruyor niye ağlıyorsun söyleyemiyorum. 10 senemi verdim, nişanlıyız yazın düğün var. Bunu asla unutmayacağım ölsem bile.. iç çekiyorum resmen şu an inanın kimsem yok size yazıyorum ne yapayım akıl verin.. ben psikolojik hasta da olsam bana vurarak beni kendine getirebilir mi ne olur birşey söyleyin çok teşekkür ederim her yorumunuza
Nişanlım kavga ederken tokat attı, boğazımı sıktı ve kolumu sıktı. Canım çok yanıyor. Çok kötüyüm ne yapmalıyım yardım edin😰?