Cevabın nedir?
+1 yılGünaydın ablacım. :) Bizden erken başlamışsın yine. 🤗
Şöyle diyeyim, eğer gerçekten beğendiğim bir hanfendi ise kendileri, olumsuz cevap alma olasılığı çok düşük olur.
Ama eğer zamanında benim uğraşıp kedinin fareyle oynadığı gibi oynamışsa (misal) o zaman daha yüksek olur.
Şoyle de birşey var: bekar kızlar, bekar erkeklerden daha hızl sevgili buluyor. Kadınlara özgü bir yetenek mi anlamayamadım ama... 😅
İkinci kısıma gelirsek... Sosyal medya kısmına yani...
Ya hoşlanıyordur ya da sadece arkadaş olmak istiyordur. Sadece stalk'lamak da istiyor olabilir. Neyse.
Bu hareket kızdan gelirse bana karşı mesela, çok hoş olur. Çok mutlu ve heyecanlı hissederim. Ilk bi' merhaba ama sonra ilk 3 gün mesaj atmam ki, ondan hoşlandığımı anlasın. Sonrasına bakarız.
Ohannes! Okula geç kalıyorum!20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Birkere başıma geldi. Bilmiyorum benim yufka yürekliliğimdenmi ama hiç mutlu olmamıştım. İlgisini farkedip üzülmesin diye uzak duruyordum umutlanmasını istememiştim. Sonuç olarak duygularını açmayı tercih etti. Ben üzülmemesi için red konuşması bile yapamamıştım. Onun düştüğü durumu iyi bildiğimden kalbinin kırılmasına şahitlik etmek istememiştim. Hayatımı belkide en zor günleri arasında yerini aldı. Keşke şimdi karşısına geçip duyguların gurur vericiydi sana umut verecek herşeyden kaçındım eger kırdıysam çok özür dilerim yolun açık olsun diyebilsem. Sanırım bu en iyi ve en kırıcı olmayan reddediş olur.
10 Yorumla
+1 yılArakadaşlar ben aynı durumdayım ama karşımdaki kişiye bunu söylesem beni reddeder çünkü maddi olarak ailesine yetmeye çalışıyor öğretmenlik yapıyor
Bir yandan tezi var
Henüz kabul edecek durumda değil gibi
Çok seviyorum ama söyleyemiyorum :(210 Yorumla- +1 yıl
Git konus bence... ne kaybedersin. Kaybedecegin bir sey yok.. ama kazanacagin bir ask olabilir 🤗🤗 konusmazsan kaybettigin sey zaman olacak.. ve emin ol hep keske diyeceksin
- +1 yıl
Haklısın ama çocuk öyle romantik vs değil zaten hiç o mevzulara bile girmedik
1 yıldır arkadaşız ve onu kaybetmeyi göze alamıyorum gerçekten
Keşke başka bir çıkış yolu olsa - +1 yıl
Tek cikis yolun kendin olmak ve duygularini dogru ifade edebilmek. Duaunsene belki o da senin gb arkadasliginim bozulmasindan korktugu icin susuyor... bilemezsin
- +1 yıl
Haklısın inşallah uygun zamanı bulup söyleyeceğim inşallah
- +1 yıl
Insallah kuzumm 🤗🤗 iyi sanslar simdiden 🤗🤗🤗
- +1 yıl
Pisicik sen bu soruyu laf olsun diye yazmışsın anladığım kadarıyla bak buradaki arkadaşa ne güzel anlatmışsın yol göstermişsin sen niye bu dediklerini yapmıyorsun?
- +1 yıl
Serhan soru kendim icin degil di ki 😂😂
- +1 yıl
Haydaaaa
- +1 yıl
Kusura bakma ben tersini anlamışım
- +1 yıl
Estafurullah 😂😂
+1 yılErkekler ne hisseder biz bilemeyiz hiç bir zaman, ama ben ilk kızın erkeğe açılmasına kötü bakmıyorum, gerçekten hoşlanıyorsam başka bir şey umursamam direkt söylerim olumsuz cevap alsam bile.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
95Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılErkek şayet kızı seviyor hoşlanıyor ise mutlu olur
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Vaktiyle başıma geldi defalarca. İlk başlarda güzel gibi oluyor ama sonra hiç öyle olmuyor. Kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterebilir...20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı.
+1 yılDediklerinde çok haklısın. Bı erkekden beklenilmemeli her zaman. Bı kız bı erkeği seviyorsa bence soylemeli. Yani ihtimal ne kadar düşük olursa olsun yine de kız bı şeyler hissediyorsa erkeğe karşı açıklamalı. İhtimal olarak aslında erkeğin sevgiye bakış açısı ihtimal oranını değiştirir. Birisi bana gelse seni seviyorum dese mutlu olabilirim eğer onu seviyorsam. Ama önce bir tartarim iliskinin başlaması için.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçıldığı erkeğe göre değişiyor kızların niyeti. Efendiyi eziklemek, serrseriyi saygınlaştırmak için açılıyorlar gibi. Ben ikisinin arası olduğum için ne gelen var ne giden o da ayrı. 😂 ne diyelim herkese sevgiler saadetler seviyeli birliktelikler... 🙏
10 Yorumla
+1 yılİlk uzun süreli ilişkimde Bana çıkma teklifi yapmıştı kız arkadaşım. Ben biraz çekingen bir yapıya sahibim. O da tam tersi çok rahat içten biriydi. Herşeyi sorardı ve bişey istiyosada direk söylerdi asla lafı dolandırmazdı. Bende zamanla alıştım. Kendim oldum hep. Onla olan ilişkimden sonra Baya bocaladım çünkü diğer kadınlar öyle değil içi farklı dışı farklı.
10 YorumlaMaalesef ülkemizde bu durum hala tabu.
Hala teklif yapan kızlar basit kızlardır anlayışı mevcut.
Kız dediğin hemen kabul etmez, naz yapar anlayışı makbul.
Erkekler olumsuz cevap aldığınd maalesef bu durum, teklifimde ısrar etmeyelim, gerekirse kapısında yatarım gibi iğreti davranışlara sebep oluyor.
Sözün özü, kızlar da erkekler gibi medeni cesaretle teklif edebilmeli ve bu durum normal karşılanmalı.10 Yorumla
+1 yılmutlu hisseder
kendilerini özel hissederler..
Ve adam olan erkek
bir şey hissetmiyorsa ona karşı dürüstçe söyler ve umut vermez..10 YorumlaGünaydın. Kızlarda erkeklere çıkma teklifi edebilir duygularını açabilir bunda anormal bir durum yok fakat bu durumda kızlarıda ikiye ayırmak lazım erkekler gibi, gerçekten sevdiği için açılan kızlar egolarını ve isteklerini tatmin etmek isteyen kızlar gibi. Bu durumlar erkekten erkeğede değişebilir
10 Yorumla
+1 yılSoruyu öyle bir sormuşsun ki , kulağıma "for English press 99" ve " benimle çıkmak için lütfen 1'e basınız" , ilişki temsicisi ile yapacağınız görüşmeler size daha iyi bir ilişki sunabilmek adına kayıt altına alınıp hemen sevgilinize yetiştirilecektir.
11 Yorumla- +1 yıl
Valla ben tipsizim hiç sevgilim olmadı. Tip olmadığı için hiçbir kız da gelip açılmadı zaten. Nasıl hissederdim bilmiyorum. Herhalde heyecanlanıp seyirci joker hakkımı falan isterdim.
+1 yılKendi adıma yanıtlamam gerekiyor sanırım. Bana yazılsa öncelikle bu cesaretinden dolayı teşekkür ederim. Ve dinlerim işte hoşlanma nedenini falan illaki negatif veya pozitif cevap vermemi bekler mi bilmiyorum. Belki de bu onun için çok zor oldu cesaret etmesi kendini anlamasına izin verirdim her halde o kadar.
10 YorumlaBunu sadece erkekler yapmamali cümlen cok dogru hosuma gitti🙂 nasıl hissederiz konusuna gelirsek hoş hissederiz ilk başta güzel gelir ama sonradan bozar ve kendinden uzaklastirir seni. Tabi kisiden kisiye degisir kimisi kendine iyice ceker kimiside uzaklastirir ama ilk duydugumuzda tabiki hosumuza gider.
10 YorumlaErkekler hoş hissederler egoları biraz artar yakışıklıyım beni sevenler var falan gibi hisseder hepsi için geçerli değil bu büyük bir çoğunluk o günleri mutlu geçer sizi gördüğünde egosu tavan falan yapar :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. kızı seviyorsa mutluluktan havaya uçar içi içine sığmaz, yüreği kış mevsiminde anında bahara geçer yüreğinin her zerresinde çiçekler açar kuşlar öter kelebekler uçar :D ama hoşlanmadıgı biriyse hayatında pek bir değişiklik olmaz.
20 Yorumla
+1 yılBilemem ki iyi hisseder ya da etmez mi =))))
eğer ki kıza karşı hissleri yoksa etmez gibi11 Yorumla- +1 yıl
Eder eder 😂😂😂
+1 yılBence hiçbir sakıncası yok sevgilim bana açıldı ve onun teklifiyle başladı ilişkimiz hakkında da kötü bir şey düşünmedim atılgan ve özgüvenli kadınlar tercihim zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılMüşteri temsilcisi gibi konuşmuşun 4 kere dinledim 😀😀Erkek ne hisseder 🤔mutlu olur tuhafına gider biraz zorlanır ama olması gereken bişey illaki kızlarda bu konularda girişken olmalıdır ne hissettiğini belli edip açılmalıdır 🤦♂️🤭
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mutlu olur..
sonucta erkek veya kiz sonucta duygulari yasiyor ne fark ederki kimin acildigi? Kizlarin acilmasi daha bir insana farklilik verir.. cünkü hep bekledikleri icin :)10 YorumlaSes çok iyiymiş. Aşağıdaki soruları bu açıklamaya göre yanıtlayın diyen sesli sınavlar gibi. :D Ben daha bir kızın bir erkeğe açıldığını görmedim. Bizim kızlar havacıdır, erkekler arkasında koşsun, birkaç kere çıkma teklifi etsin ister. Arkadaşlarına bu şekilde hava atmak ister. Teklif edecek kızı görürsen bana gönder. :D :D
00 YorumlaBana olsa yani mutlu olurum, he sevgili olmak istemedim nazikce reddederim sonrasinda isterse sohbet mubabbet. haklisin bu konuda kadınların surekli beklemesi gerekmiyor. 👍👍😁
10 Yorumla
+1 yılKarşılaşmadıģım bir durum degil ama fikirleri ile ama sözleri, hareketleri ile çok başıma gelmiş bir sey. Gayet de doğal karsiladigim bir durum.
20 YorumlaBen bir kızın peşinde koşmayı severim. Şahsi bir mesele yani takılmayın ama fırsatı kovalamak iyidir. Ayağıma hazır konan fırsatı ben ne yapayım emek yok bir şey yok 😂 Teklif etmesin kimse bana sağolun
10 Yorumla
+1 yılEğer ilk günlerse biraz beklemeli çünkü zoru seviyorum gerekirse kendim elde etmeliyim ve cesaretli olması ekstra puandır benim için ama önemli olan günlük hayatının hangi bölümlerinde o cesaretini kullanabildiği.
10 Yorumla
+1 yılAhaha, odun olucam müsadenle.
"bu bana vercek" sanırım :D der115 Yorumla- +1 yıl
Ama bu oldu mu bak yaa 😂😂 kizlarin hayallerini yıktın ibişlik yapma hemen 😂😂
- +1 yıl
Açılmayın abicim, ağırdan alın. Yoksa kıymetiniz bilinmez.
- +1 yıl
Ya adamsa ama 😱
- +1 yıl
Farketmez, ben pek ciddiye almam. Bana açılan kız kolay kızdır.
Açılmayın bana :D - +1 yıl
😂😂😂 jkizlarida uyarmis olduk 😂😂
- +1 yıl
Açılma bana diyorum :D Yürüme :D
- +1 yıl
Ben yurumuyorum valla 😂😂 bacimsin 😂😂
- +1 yıl
Bön yörömöyöröm völlöö :D
- +1 yıl
Ökünme len 😂😂😂
- +1 yıl
Sen kime açılcan de bakim? :D
- +1 yıl
Soru benim icin degil bir kizcem icindi 😂😂 kuzu acilamiyirmus gel sorayim yorumlara bak tepkileri gor dedim deli 😂😂😂
- +1 yıl
Açılmasın :D Vur ağzına 3-5 , aklı başına gelsin efendi olsun :D
- +1 yıl
😂😂 o kadr gaz verdim kiza 😂😂😂
- +1 yıl
Yanlış yoldasınız :D Seni harcarlar hatcemmmm :D
- +1 yıl
😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Olması gereken bir durum. Kabul görmese de açılmalı. En azından sonuç belli olur. Ben normal karşılarım ama çoğunda cesaret yok
24 Yorumla- +1 yıl
Onu birakin... ben acilmadim sadece ozel hayatimi paylastim onunla. Hoslandigim erkek benden oda hoşlaniyordu.
Ama ozel hayatimi yani : annemle babamin ayrildigini cocukken ben ve babamin arkamda durmayip yurt disinda yasadigini. Ve annemin olumcul hasta oldugunu. Ama bunca seye ragmen tek basima universte son seneye kadar geldim... okuyorum dedim.
Yani ozelimi actim birbirimizden hoslandigimiz erkege.
Ama benden artik kaciyor neden? Sogudu... ?
Alışmadık dtte don durmaz misali uzaklaşır ağırdan satar cepte görür ülkemizde böyle olacağını düşünüyorum çoğunlukla
10 Yorumladünyalar onun olur oay olur havalara uçar vs vs. abi ne hissedebilir o kişiye duygusuyla orantılıdır. dalga da geçebilir :D kadında neyse erkekte de odur. ikii ilişkilerde artık bir şeyleri aşmak gerek. hep aynı şeyler
00 Yorumla
+1 yılO an ki samimiyetine göre değişir sanırım. Gerçekten içinden geldiği gibi konuşuyorsa bakışlarındaki duyguyu hissedersem o zaman benden ona 10 puan :) eğer duygularına karşılık veremeyeceksem aynı güzel dille anlatırım ona :)
10 YorumlaBu yaşıma kadar yaşamadığım birşey hiçbir fikrim yok açıkçası.
10 Yorumla
+1 yılgenelde kızımın arkadaşı yazarlar bana. hep bu erken baba olma yüzünden :)
10 Yorumla
+1 yılO arkadaşın ALLAH yardımcısı olsun ve böyle durumda olan arkadaşlarında.
10 YorumlaBence büyük bir olay aslında olmaması gerekir ama olsada yapcak bişey yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe demiş şair.;
Geleydin bir çay içimi ,
Sen çay dökerdin ben içimi..,10 Yorumla Ruhum kabarır, göğsüm kabarır, komple kabaririm yani😉😉😉
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben sevinirdim ama hiç denk gelmedi bana öyle temiz sevenii :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBazılarının hoşuna gider bazılarının hoşuna gitmez çünkü başkası vardır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı. Normal bir durum kadın ne hissediyorsa erkek de benzer şeyler hisseder
10 YorumlaAçsa birşeyler hissedeceğim fakat sevgili olmamıza rağmen neler hissediyor bilmiyorum
10 YorumlaKadının sana açılmasının sebebi güven seviyorsan onun güvenini sarsma
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Açıkçası değişiyor ama çok afedersin ama bir yerleri oynuyor 😂
20 Yorumla
+1 yılEğer her şey karşılıklı ise mutlu hisseder ama kendini beğenen biriyse kendini bulunmaz hint kumaşi haline dönüştürür.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ben şahsen şöyle bir cevap verirdim: kafayı mı yedin sen bak işine.
10 Yorumla
+1 yılŞimdiye kadar beklediğim anlardan bitanesi. bir kızın beni sevdiğini benden hoşlandığını söylemesi. Ama şimdiye kadar söyleyen kız olmadı 😂😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMüşteri hizmetleri konuşuyor sandım abicim 😊 soruya gelince güçlü birisi olduğunu düşünürüm bu hoşuma gider
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂 KS nin spikeriyim ben 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYörü spikerin kızı yörü 😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılHoşuna gider kızlar ne hissediyorsa aynısı işte belkide tasak geçtiğini düşünüp ters yapabilir toplum baskısı genelde erkek teklif eder vs mesafeli olur beğenildiğini düşünüp mutlu olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece yakışıklılara açıldıkları için beni ilgilendirmiyor eğer dersede en azından birisi var diye sevinirim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Mutlu olur kedicik :D
120 Yorumla- +1 yıl
😂😂 olsun bir zahmet 😂😂
- +1 yıl
😂😂😂leyyam kime acilsa mutlu olur e sende ol bir zahmet 😂😂
- +1 yıl
Egoya bak 😂😂😂 alin sunu burdan 😂😂😂
- +1 yıl
Bana acilsin 😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂😂 adamlik cinsiyetle olmZ 😂😂😂
Tobe yaa girgir diye olay gidiyo tobe tobee 😂😂 - +1 yıl
@LEYYA_GS bebegim biz tom ve jery gbyz 😂😂 duramiyoz 😂😂😂
- +1 yıl
@LEYYA_GS yazdim bunu kenara 😔😔
- +1 yıl
Emre doverim seni 😂😂
- +1 yıl
@LEYYA_GS canimsin 🤗🤗🤗
Isin sakasi tabi Allah mesut etsin insallah kuzum 🤗🤗🤗 ben bu spayla ugrasmayi seviyorum 😂😂
Hep boyle olun insallah 🤗🤗🤗😍😍💖
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlumlu cevap alma olasılıkları %40 zaten kız o cümleyi hazırlayana kadar, erkek eğer o kızdan hoşlanıyorsa açılmış olur. En yakın arkadaşlarımdan biri açılmıştı cevabım olumsuzdu ve kandırılmış hissettim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Mutlu olur, ve kızın cesur biri olduğunu düşünür ona karşı hisleri varsa güzel bir ilişki başlar
10 Yorumla
+1 yıldetayı dinleyemedim..
ama bu tamamen erkeğin o kadına hissettikleri ile alakalı..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılartık normal karşılanabiliyor eskiden farklı ve yanlış anlaşılırdı
10 Yorumla
+1 yılEvet kesinlikle iste insani asmali. kadin erkek eşittir mantığı şimdi doğru oldu. Yüzde 50 olabilir ama bazı erkekler farklı düşünse de benim gibi erkeler ciddiyet karşılar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSenden hoşlanıyorsa o da mutlu olur. Hoşlanma duygusu yoksa o zaman ego kadar.
10 Yorumla Açılmamalı ama hoşlandığını belli edip erkeğin açılmasını sağlamalı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yıl03 Yorumla- +1 yıl
Sonra senin icin der tutarim. elinden 😂😂😂
- +1 yıl
Bu iyiydi bak 😂👍
- +1 yıl
😂😂 iyi ki yuzsuz demedin bak 😂😂😂
Varsa biri duygularını açıklasın bende neler hissettiğimi yazayım. 😄
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBir kız duygularını aciyorsa eğer bir süre beklesin tepki alamıyorsa kaçarak uzaklaşsın oracıktan
10 Yorumla Eğer onun da duyguları varsa mutlu olur bence.
13 Yorumla- +1 yıl
Iste bu yaaa canimsin mutlu olur tabi olsun bir zahmet 😂😂😂
- +1 yıl
Yok kiz olayin benle alakasi yok 😂😂😂 bir kizcemin soeunu var acilamiyor dedim ben sorayim sen yorumlara bk 😂😂
+1 yılHep saygisizdir Kendini bişey zanneder Ve Acin daha büyür
20 YorumlaBasıma geldi cabuk kabul ediyosun heyecanı olmuyo ama sok oluyosun
10 Yorumla
+1 yılya eskidendi o artik kizlarinda birseyler yapmasi lazim
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizce bir kız bir erkeğe duygularını açtığında erkekler ne hisseder?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler