Erkekler ilk adımı atmalı, gerekirse kız beklemeli falan deniliyor. Sizce bir kız olarak beklemek mi daha mantıklı yoksa sabredemeyip ilk adımı atmak mı? hangisi daha iyi karşılanır?
Kız beklemeli , kötü karşılanır
Kız da ilk adımı atabilir, kötü karşılanmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir kızın bir erkeğe duygularını söylemesi sizce nasıl karşılanır?
ne kadar kızda atabilir desede erkekler enden kız açılınca ego yapıp havalara giriyorlar çoğu kızı basit kız görüp yatağa atma derdine düşüyor ya da kıza hakaretler ediyor ya da arkadaşlarına anlatıp alay malzemesi ediyorlar oğlum bak kız bana açıldı aşkımdan deli divane oluyor oğlum bak ben bu kıza istediğim her şeyi yaparım deyip alay ediyorlar malesef - bende ilgimi hoşlandığım adama bir çikolata vererek göstermek istedim daha bir paket çikolata verdim diye adam ego yapıp şımardı hani ilk adımı kızlarda atabilir diyorlar ya yalan inanmayın ilk adımı atınca basit kız oluyoruz gözlerinde malesef
Cinsel ayrımcılık yersizdir. Kadınlar da uzaydan gelmemiştir. Bir erkek kadar duygularını ifade etme hakkına sahiptir. Başıma da gelmişti. Medeni cesaretinden ötürü kabul etmiştim. Güzel de geçmişti. Bir şey hissetmediğim biri olmasına rağmen, zamanla hissetmiştim ama farklı sebeplerle bitmişti. Bir erkek kadar, bir kadının da gayet doğal olarak hislerini paylaşma hakkı vardır. Abesle iştigal değildir. Hatta ilişkilerin gelişmesini kolaylaştırabilir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kız beklemeli , kötü karşılanır... Erkekler anında o kızı kolay kız olarak görürler ve ilerki zamanlarda ilk onun açılmış olmasını ona karşı silah olarak kullanırlar. Ama lafa gelince ooo ahkam keserler, ne olacak ki tabi ki ilk adımı kız atabilir hatta daha iyi olur derler. Maalesef çok ikiyüzlüyüz bu konuda ve birde bakirelik konusunda...
mesela benim çok hoşuma gider çünkü kızlar erkeklere göre bu konuda çekingen olduklarından bunu başarabilen kızlar cesaretlidir aşkının sevgisinin arkasındadır gelip bana aşkını sevdiğini hoşlandığını söylese hani tipi çok hoşuma gitmese dahi şans verip zamanla tanıdıkça aşık olup sahiplenebilir yaşadığımdan biliyorum bana gelip aşkını ilan edip çıkma teklifi eden kız 3 seneden sonra kendi yarı yolda bıraktı buda ayrı bir konu işte
netten fake bir hesap yazip, isminin hatice oldugu söyleyen biri yazmisti bana..
bende haticeleri sevmiyom diyerekten reddettim..
artik kankalar benle oynadilar mi yoksa kiz ciddi miydi bilemem, ama dedim zaten, bir gün gerçek hesabinla yazmaya cesaretin olursa o zaman belki konusmak için izin veririm diye :D
Onun sana gelmesini saglamak daha mantikli bence dikkatini cekebildiysen adim atar zaten cekemediysen de itiraf edip kendini kucuk dusurmenin luzumu yok.
şahsen öyle bayan bana etmıstım nezaket geregı sevmesem bıle kırmadım 3 ay cıktık kendımı kotu tanıttım soguttum ayrıldı. ne ben uzuldm ne o.. ama hos bısey sevılmek.
kadın söylemedigi için Ne ilişkiler başlamadan bitiyo bir bilseniz. Vaktiniz ve fırsatınız varken açılın derim. Tabi Evimin Çocuklarımın Babası ya da Eve gelirken Ekmek Alanım olur musunuz demeyin :)
Agziniz acilinca kadin erkek eşittir ama isinize gelmedigi konuda kadin yapar mi kadin eder mi nolmus kadin ya da erkek sonucta guzel birsey soyluyorsun
En İyi Cevaplar