ilişki biterkende engellle demiştim kendimş biliyorum çünki inanın gurur felan umrumda değildi baktım hala bakıyorum yine yazdım ama niye böyle yapıyor
Sevgilimden ayrıldım 3 hafta oldu baya yıprandım diye ama sürekli çevrimiçiliğine bakıyordum bunu yazdım ve yapmadı niye :( ?
Ruh halini anlayabiliyorum ben de sevgilimden ayrılırken bunu isterdim hep çünki ayrılan o olurdu ve bir şeyleri silip atmak hep pişmanlık ve yük olur bana. Bence ne kadar zor olsa da durmayı dene ve hiçbir şey yazma bir süre. Hatta seni sevdiğinden eminsen sadece kısacık bir mesaj at ve hatta onu sen engelle ki ciddi olduğunu hissetsin. Şimdi ayrıldı benden bak hala mesajlar da atıyor süründüreyim ya da illa ki peşimden koşar gibi düşünse de bu düşüncesinden vazgeçir onu.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
beni anladığın için sağolasın kuzum yok daha yazmıcam zaten bu sondu sadece kendim için istememiştimama olmadı normalde yazan birir değildim ama 3 haftadır berbat haldeyim vicdan olarakta en son yazdım ve gerçekten istemediğini anladım 😊 ama bişi sorsam neden engellemiyor ben açıkcası başımdan defetmek için engellerim
Onun da kafası karışık olabilir yani çok yakın bir zamandaysa eğer engelleyip engellememekle ilgili sorular vardır kafasında. Biraz zaman geçtiksen sonra engellerse boşver gitsin. Senin gururunu sorgulayanlara da takılma hiç. Bu duyguyu ancak yaşayan anlar yaşamadan herkes çok kolay yargı dağıtabiliyor ve unutmasınlar ki kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan.
gerçekten moralimi çok bozdular gurursuz yazmışlar kişilik sahibi ol yazmışlar halbuki 3 haftadır ben neler çektim ağlıyorum sürekli yemek yiyemiyorum sürekli rüyamda.. en son baktım sürekli çevrimiçiliğine bakıyorum dedim yazıyım ne kaybederimki.. zaten bitmiş dedim... dediğim gibi yazan birir değildim ama yazasım geldi bu sefer.. dahada yazmazsam sorun olmaz galiba dimi
Yazma hatta engelle. Sana ulaşabilcek her yola taş koy bir nevi. Belki de ayrıldığın için gurur yapıyordur ama unutma sakın erkek kız farketmez birden taraflardan birinin güçlü olduğunu görünce hep afalllarlar. Sen de güçlü görün ve ayrılığın seni yıprattığını ona belli etmemeye çalış.
Sana küfretmiş ve sen hâlâ bir de uzun mesaj yazmışsın 😮 Gerçekten anlamıyorum sizi yaaa, nasıl bu kadar gurursuz ve yüzsüz olabiliyorsunuz? Adamın umrunda bile değilsin görmüyor musun? Bu kadar rahatsız oluyorsan, o engellemiyorsa sen engelle madem, zor mu bu?
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
anlatamıyorum kendim bakıp duruyorum diye böyle bişi istedim sevince gurursuzda oldum zaten ağlıyorum niye böylesinizki direk bu şekil yargılıyorsunuz
Ama bu sevmek değil ki? Yargılamak hiç değil. Biraz saygın olmalı kendine. Neden kendini ezdiresin? O sana küfrettiğinde içine oturmadı mı bir şeyler? Yani mesela silmeliyim diye düşünemiyor musun? Bu kendini ezdirmek ve karşındakinin sana olan saygısını düşürmektir. Sen olayın içindesin, biliyorum anlayamıyor olabilirsin ama sevmek adı altında kendine hakaret ettirme.
dahada yazmıcam zaten evet haklısın ama ben hakkını savunan birisi değilim en azından bunu yapsın dedim olmadı içimde kalmasın diyede yazdım onun düşüncesi önemli değil
teşekkür ederim biliyorum okuyunca gurursuz duruyorum ama inan normalde yazan bir tip değildim bu 3 haftadır rüyalarıma kadar girdi en son yazdım hem tepkisinide merak ediyordum açıkcası tekrar onun gerçek yüzünğ görmemi sağladı bu mesaj
peşimde koşsun diye değildi dahada ona yazmıcam zaten sırf onu çabuk unutuyum siye bçyle bişi yaptım geceleri uyuyamıyordum 5 kilo verdim hergün ağlıyorum 3 hafta kendşmş tuttum ama baktım olmuyor yazdım
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimden ayrıldım 3 hafta oldu baya yıprandım diye ama sürekli çevrimiçiliğine bakıyordum bunu yazdım ve yapmadı niye :( ?
En İyi Cevaplar