Aşkın Zümrüdü Anka kuşu gibi küllerinden tekrar doğacağını düşünüyor musun? Zümrüdü Anka kuşuBiten bir aşkın, sevginin yeniden canlanması, alevlenmesi mümkün müdür?
💕 Zümrüdü Anka kuşu öleceğini hissettiğinde kendisine ağacın kuru dallarından yuva yapar. Bu yuvayı yaparken ne olduğu bilinmeyen bir yapışkanla yuvayı sıvar ve yuvanın içinde ölümü bekler. Ta ki Güneş doğup kuru dalları yakıncaya kadar... Anka kuşu, yuvasında yanarak ölür ve küllerinden yeniden doğar. 💕
Aşkın Zümrüdü Anka kuşu gibi küllerinden tekrar doğacağını düşünüyor musun?
Iliskiye emek vermek, sabretmek, saygi duymak benim için yabanci kavramlar. Tuketici ve postmodern yaklasiyorum bu islere. Benim dusundugum gibi oldugunda bitince bitiyor. Emek verilen ve sayginin korundugu iliskilerde evet anka kusu gibi yenilenebilir.
Eğerki hayatlarımıza başkaları girmemişse o süre içinde ve hala deli gibi aşıksa iki taraf birbirine mümkündür ama hayatıma biri girdiyse ben yoluma onunla devam ederim geçmiş geçmişte kalmalı
Aslında her kalp bir gün aşkla yeniden çarpar ne kadar kırık dökük viran olsa bile.. lakin.. insan bazen bir daha asla olmayacakmış gibi hissediyor.. Ama hayat sana asla asla dememeyi öğretiyor en nihayetinde?
Zümrüdü anka kuşu yeniden doğsa da aynı bilinci yitirmez. Yine bilgi ağacında yaşamaya devam eder. Biz de öleceğini anladığımız ilişkiyi ayrılık çalılarıyla sararsak ve karşılıklı saygı sıvısını da etrafına sürersek evet belli bir süre o depresyondan çıktığımızda güneş bizi de yakar ve yeni doğmuş gibi aşka baştan başlayabiliriz.Öleceğini bile bile kendini yakmayıp nereye gidecekse gitsin diyenlerse yeniden doğma haklarından mahrum kalacaklardır.
En İyi Cevaplar