Diziler & Filmler Sizce kızılcık şerbetinde yeni bir aşk daha doğar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hissediyorum ki yeni gelen çift Apo ve Mihri olacak bu gidişle Güncellemeler+1 yıl Kızılcık şerbetini izleyen erkeklerin de var oluşu beni şok ediyor 😂 Sizce kızılcık şerbetinde yeni bir aşk daha doğar mı? Cevapla Aşk Soruları Çift Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
serkanbora Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Millet böyle ahlaksız dizileri aşırı seviyor, ne de olsa Türkiye burası 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen de izlesen sen de istemsizce takip edersin. Girdap gibi dizi ki ben normalde hiç sevmem böyle dizi falan takip etmeyi Yorumla serkanbora +1 yıl Maalesef o hataya düştüm 😅 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahah o zaman niye eleştirdin 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Metehan ile yeni çıkan kadın olucak kesin 1 3 Yorumla Soran +1 yıl O kesin, iyi Kıvılcım’a yürümemiş zamanında Metehan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mılf seviyo demekki 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir :) Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Muhahaha 😂😃 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Yorumla HaymatlosAşk +1 yıl Dallas gibi dizi yahu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Millet böyle ahlaksız dizileri aşırı seviyor, ne de olsa Türkiye burası
Sen de izlesen sen de istemsizce takip edersin. Girdap gibi dizi ki ben normalde hiç sevmem böyle dizi falan takip etmeyi
Maalesef o hataya düştüm 😅
Hahahahah o zaman niye eleştirdin 😂😂
Metehan ile yeni çıkan kadın olucak kesin
O kesin, iyi Kıvılcım’a yürümemiş zamanında Metehan
Mılf seviyo demekki 🤣
Olabilir :)
Muhahaha 😂😃
😀😀
Dallas gibi dizi yahu
İhtimali var