Sevgilim benden uzaklaşıyor. Ne yapabilirim yardım edin lütfen?

Ben 29 yaşında hukuk mezunu bir kızım. Daha önce hayatıma hiçbir erkek almadım. Aileme çok bağlıyım. 3 ay önce tesadğfen biriyle tanıştım. Başka bir şehirde yaşıyor. Arkadaşça konuştuk daha sonra birbirimize aşık olduk. Kendisi benden 7 yaş büyük ve daha önce bir evlilik yaşamış. Bir tane oğlu var ve oplu annesiyle yaşıyor. Mesleği öğretmen. Ben ise hukuk bitirdim ama çalışmıyorum. Çünkü ailemin maddi durumu çok iyi. Babam hayattayken mallarını biz üç kardeşe bölüştürdü. Bana da birkaç daire, iş yeri, yazlık, araba ve bankada natit para kaldı. Bunu sevgilime söyleyince benden uzaklaşır gibi oldu :( çünkü o beni zengin biri olarak tanımadı. Aslında bu davranışı elbette beni mutlu etti ama benden soğumasından korkuyorum. Ailem bu evliliğe karşı çıkmayacaktır. Ama sevgilimin benden soğumasından kormuyorum. Ne yapabilirim yardım edin lütfen?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bazı arkadaşlar yok ayrıl yok bırak yok daha iyisini bul diye yazmış. Herkesin görüşüne saygım sonsuz ve aynı saygıyı herkesten beklerim. Karşıma daha önce bir sürü erkek çıktı. Çoğu zengin ve yakışıklı tiplerdi. Hepsinin aklı fikri belden aşağıda. Hiçbiri ruhuma dokunmadı. Ayrıca zengin biriyle evlenmek zorunda değilim. Zaten maddi olarak her şeyim var. İlk defa bir erkek ruhuma dokundu. Beni maddiyatım ve güzelliğim için değil ruhum karakterim için sevdi. Ben onu gerçekten seviyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
sevgilime daha da aşık oldum. ona maddi şeylerin önemsiz olduğunu belirtiyorum. o da bana daha çok bağlandı. maddiyata değer vermeyen biri. ama bana altın almak istiyor. ben gerek yok dedikçe sinirleniyor. sana her şeyi ben almak istiyorum diyor. altın eşya v. s. kendini borca sokup altın alacak onu nasıl vazgeçirebilirim?
Sevgilim benden uzaklaşıyor. Ne yapabilirim yardım edin lütfen?