Ne güzel bir sevgi anlayışı, ne hoş bir bakış açısı...
Ben bu örneklerin sadece hayatımda var olduğunu düşünüyordum. Sorun umuduma tohumlar ekti. Sevginin maddi bir ölçütü yoktur. İnsan her şeye sahip olabilir, ölüm bile adildir fakat aşk her insanın hayatına uğrayan bir kavram değildir. Bulunduğunda kaybetmemek için savaşmak gerekir ki aşk gayretli insanların işidir.
Sevgilinin sana karşı tutumunun değişmesinin altında yatan nedenler; sosyal statü ayrılığı, geçmiş deneyimleri ve maddi açıdan sana yetemeyeceği düşüncesidir.
Bunları aşması için ona yardımcı olabilirsin. Düşüncelerinin iyileşmesi adına maddiyatın hiçbir önemi olmadığına esas ihtiyaç duyduğun kavramın sevgi olduğuna onu ikna etmelisin. Evlendiğinde gerekli eşit koşulları sağlayacağına ailenden kalan mallara ihtiyacın olmadığına gerekirse çalışarak hayatına sıfırdan başlayacağına paylaşımlarınız her şeyden değerli olduğuna onunlayken bütün sorumluluğu korkmadan alacağına inanırsa seninle bir ömrü çekinmeden paylaşmayı arzulayacaktır.
Maddi açıdan birbiriyle tezat çevremde o kadar çift misalleri var ki kadın banka müdürü eşi memur.. Kadın mühendis, eşi işsiz.. Kadın mimar, eşi spor eğitmeni gibi ve hepsinin ortak özelliği temelinin sevgiye dayandığı aşk evliliği yapmış olmaları...
Umarım ruhuna dokunan bu kişiyi ömrüne katarsın, kattıkça çoğalan duygularla aşkın önünde hiçbir engelin duramayacağını bir kez daha bütün insanlığa kanıtlarsın. 🌺12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Gerçekten de sonuna kadar haklısınız. Ben her fırsatta sevgilimle paylaşıyorum maddiyatın önemsiz olduğunu. Ayrıca o benim içtenliğime inanıyor. Zamanla aşacağımızı düşünüyorum.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana sadece şu yazıyı hatırlatmak isterim..
ALLAH, der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım... ve ekler , o'nsuz yaşayamam deme, seni o'nsuz da yaşatırım... ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur.. aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya işte.. olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.. en garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın."04 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle ama hayatımda ilk defa bir erkeği sevdim. Onu kaybetmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet ama yanlış yapıyorsun canım , asla ve asla onsuz yaşayamam deme, seni seven zaten seni asla bırakmaz paraymış pulmuş canını ona sıkıyormuş diye bşyde olmaz. Alır seni karşısına konuşur kendi düşüncelerini ona göre hareket edebilirdi. Bırak sende onu bir yanlız koşma peşinden sevsen dahi. Sende gurur yap biraz o yapıosa sende yap. Gör bak karşına daha sonrasında ne güzel biri çıkacak
Soran+1 yılKarşıma çok erkek çıktı hiçbirine kalbim ısınmadı. O ise ruhumun derinliklerine bakıyor gibi. Ondan başka erkek olmaz hayatımda
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. ona mallarının onunda olabileceğini falan gibi cümleler kurmayın maddi gücünüzü hissettirmeyin hala onu ilk gün ki sevdiğiniz gibi sevdiğinizi hisettirin onun düşüncesi ufacık bir tartışma durumunda maddi gücüne dayanarak yarı yolda bırakılan erkek modelleri aklına geliyordur bu hissiyata kapılmaması konusunda yardımcı olursanız onu tekrar kazanacaksınızdır her erkek maddi durumu iyi olan bir kızla tanıştığında onun maddi imkanı var beni ne yapacak moduna giriyor maalesef erkekler basit canlılardır yemek yapmaz çocuk bakmaz para kazanır sadece yuvayı da dişi kuş yapar tek yapması gereken şeyi de karşı cinsi elde etmişse geriye yapabilecek hiç bişeyi kalmıyor mantığına gidiliyor istemsiz olarak.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Sizin diyalog probleminiz var. Veya senin bu durumu karsi tarafa sunma tarzinda problem var. Adam kendini ezilmis veya ezilecek gibi hissettiyse bundan dolayi uzaklasir. Yine senin kendini ifade seklinde bitiyor is. Yani bu meselenin %70 i sende.. %30 u da onun kendi ozguveninde. Durduk yere kendini ezik hissettiyse de bu da problemdir onun kendi adina. Ama oturup guzelce konusmani öneririm. Gerekirse de acik acik boyle bir gerekce seni benden uzaklastirmasin diyebilmelisin.. dogru ifade dogru diyalog.
04 Yorumla
Soran+1 yılYam yana değiliz şu an. Ama onunla konuşuyorum elbette. Ben asla zenginlikle övünen biri olmadım
- +1 yıl
Ha ama bak şu da var.. bunu atlamayalim.. adam. seni gercekten sevdiyse sessiz sedasiz ortadan kaybolup gidemez. Hani sevgisi hani sevdigi kadini alma icgudusu hani savasma istegi? ... bunlari da degerlendirmeyi unutma. Ortada henuz hic bir problem yokken neden uzaklasiyor? Bu kadar mi zayif halka bu adam? Bu da diger yönü.
Soran+1 yılYok beni bırakmaz. Öyle biri değil sadece maddi durumumu kafasına takıyor. Ben elimden geldiğince hisettirmemeye çalışıyorum. Yoksa beni çok seviyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılBence sevgilin takılmak istemiş sen evlilikten bahseder gibi para konusuna girince demiş iş ciddi adam evliliği yaşamış çocuğu var. Takılmak istemiş sen de gençsin oh ne iyi çıtır da. Buldu ama değişebilir işler belki senden gencini buldu daha iyisiyle tanıştı. Belki de evlenmek istemiyor. Sen bence hata yapıyosun kendin gibi en azından çocuğu olmayan birini evlenmemiş birini bul. İnsan sadece eşiyle değil etrafı akrabası da var bu işin veee en önemlisi adam bir evlilik yapmış çocuğu olan eşini bırakmış kolay bir boşanma değil mi kimbilir niye ayrıldı?
01 Yorumla
Soran+1 yılO beni gerçekten seviyor. Boşanma herkesin başına gelecek bir durum. Ayrıca başkası falan yok. Sadece maddi durumumu takıyor kafasına. Bugün bile mesaj attı seninle nefes alıyorum diye.
+1 yılBelki senden zenginlik konusunda aşağı bir durumda olması biraz zoruna gitmiştir. Yani evlenip boşanmış olması da sorun değil, çocuğu problem olur mu bilemem, onu en iyi siz bilirsiniz. Oturun konuşun düzgünce, bir orta yol bulunur. Sevgi her şeyin üstesinden gelir
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorumunuz için teşekkür ederim
- +1 yıl
Olan bu bence. Rica ederim, mutlu olun
+1 yılüzme bırak peşini Boşver unut gitsin herşeyi Takma kafana gitsin ! Boşver Takma kafana salla gitsin akışına bırak Sen daha iyilerine layıksın unut gitsin Vaz gecmek en iyi si doğru olanı yapmışsın icin rahat olsun gelmeyenler utansin, Degisme hic kimse icin, Seni oldugun gibi sevmeyenler utansin. Elinden gelenin en iyisini yap Yureginden kavra butun sevdiklerini, Sonrasini hic dusunme arkadas, Birak kiymetini bilmeyenler utansin
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ne diyorsunuz. O zaten bana değer veriyor. Beni seviyor. Sadece maddi durumumu kafasına takıyor
+1 yılNetice itibari ile sizin onunla vakit geçirmek istediğinizi düşünüyor olabilir
bu vesile ile sizden uzaklaşmıştır
ya da mütevazi hayatı içi sizi fazla görmüş olabilir
bunu açıkça oturup konuşmak gerekiyor ve yüzyüze..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılDurumuzunu öğrendikten sonra hiç değişiklik vermeyin, öncekiyle aynı olun hatta bazen ek şirinlikler. Ve pek uzun süre sessiz kalmayın. farklı düşünmesine müsade etmeyin.
Paraegosunu takmayın, hani sizde o yoksa bile, size şu an analiz yaptığı için her halinize önyargı ile yaklaşacaktır. Ve unutmayın o bir öğretmen ve kelimelerin ve davranışların anlamıyla ararsı iyi.04 Yorumla
Soran+1 yılBenim zaten maddi egom hiç yok. Paraya değer veren biri değilim asla. Zaten maddi olarak her şeyim var. Ben ınun sevgisini aşkını istiyorum. Ona çok bağlandım onsuz yaşayamam.
- +1 yıl
Sizi anlıyorum.
Ona bu sevgiyi, bu ihtiyacı gösterin. O şimdi kendini eksik ve işe yaramaz hissedecektir. Ona ne kadar iş düşürür bişeyler isterseniz o kadar erkek olduğunu hissedecektir.
Bir erkek; yanında erkek olduğunu hissettiği bir kadından uzaklaşmaz, tıpkı kadın olduğunu hissettiren erkekten uzaklaşanamadığı gibi.
Soran+1 yılTeşekkür ederim tatlım. Düşüncen güzel gerçekten.
- +1 yıl
Rica ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Yani o psikoloji çok zor yapabilir misin emin ol onu pışpışlayamazsın malın mülkün var diye. Çocuklu olması beni biraz bulandırdı, boşanmış olsa okeydim de... Bilemedim, bence bu konuda onun gönlünü alayım derken kendini düşürmemelisin.
Varlıklı olman özür dilenecek bir durum değil. Yani maddi şeylerin önemi yok ama hayatımı garantiye almış geliri olan biri olarak düşünüp konuyu kapatabilirsin falan dersin.01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğu olması benim için güzel. Çünkü çocuğu küçük ve dünya tatlısı. Ayrıca ondan ayrılırsam yaşayamam
Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Neden uzaklaşsın ki senden kendisi hayatını kazanan biri senin malına mülküne ihtiyacı yok eğer idealist biri ise seni bir ihtimal boş biri görebilir hani okumuş çalışmıyor hesabı ama o kadar vizyonsuz olsan okumazdın da akışına bırak bence olmazsa olmaz diye de düşünme.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa gururlu biri biraz.
Ben olsam kendi kendime. bak hayal kurmaktan vazgeçip gerçekleri görmeye çalışsan çok iyi olur dostum onunla birlikte olmayı nasıl düşünebilirsin saçlarının rengine üstünde ki elbiseye baksana o sana göre bir kız değil hemde hiç değil. Maddiyat meselesi
00 Yorumla
+1 yılSana yetemeyeceğinden korkmuş olabilir. Bak şöyle düşünmüş olabilir hayal edersek eğer ; Kız avukat, ailesi zengin, senden genç, güzel, sen , dul, oğlun var, yaşlısın , memursun aldığın belli verdiğin belli , nasıl geçindereceksin, nasıl isteklerini karşılayacaksın, beni haketmiyor vs gibi
Türk işi drama gibi oldu ama bunu da gözardı etme.00 YorumlaUlan bende yıllardır seviyorsun zannettim 3 aylık lan bunu mu dert ediyorsunuz ben 4.5 senelik sevgilimden ayrıldım bu kadar dert etmedim. bir erkek bı kızdan soğumuşsa kendini feda etsen bile boş hem sana yazılır hem başkasına gerek duyma bence ama sen bilirsin.
00 YorumlaSelam gerçekten zor bir durum ama bu senin tavirlarinla alakalı karşındaki inşan yokluk çekmiş ve hala çeken biriyse emin olki ben olsam da aynı olur senin altında ezilmekten korkar ailenin altında ezilmekten korkar ve haklida sen yokluk görmemiş ama iyi biri olabilirsin ama bazen ağzından çıkan bir kelime bile onu kirabilir dikkat etmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok dikkatli biriyim. Ona karşı çok hassasım
- +1 yıl
Doğrudur eminim ama bak yanlış anlama beni ne olursa olsun parasal rahatlık var sende ve rahat bir hayatın var ve şimdi ben dicem sana sen yok ben öyle biri değilim diceksin değilsin ama sende ona göre yaşayarak bir zaman sonra sıkılırsın ister istemez çünkü böyle büyüdün bu anlayışsız olduğun ya da kötü olduğun için değil bilinç altında böyle
+1 yılparadan soz etme yeter.
ayni seviyede takilin mesela x5 e binmek yerine 2000 model corsa al :)
yani parayi ben kazanmadim yasamak icinde onlara ihtiyacim yok birlikte de kazanabiliriz mantigini kabul et ve onuda inandir. iste bu kadar.03 Yorumla
Soran+1 yılSırf o kırılmasın diye 1 aydır arabamı garajdan çıkarmadım.
- +1 yıl
psikolojisini bilemiyorum ama maddi durumun iyiyse tersini de dusunuyor olabilir. yani dunya kadar parasi var hala benden bekliyor triplerindede olabilir. sen bence sakin dur. gozune sokmayacak ve onu ezmeyecek sekilde normal yasantini surdur.
bir erkek seni seviyor ve istiyorsa asla sogumaz.
doner dolasir gelir sokulur yanina.
biliyorumda soyluyorum :)
yok sogumaya baslamissa sende yorma bence kendini seni hak eden veya bekledigin degeri veren biri mutlaka cikar karsina...
- +1 yıl
bu arada rica etsem sende benim soruma bakar misin.
bir bayan yorumu almam lazim kafayi kirmak uzereyim...
Varlıklı olduğun için belkide ilerde varlığını ida edersin oda bunu kaldıramayacak düşüncesiyle belki biraz mesafe koymuş olabilir eğer gerçekten seviyorsan konuş dertleş öz güvenli olmak çok fayda verir bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yıl3 ayda niye soyledin ki? hemen ciddiye bindirmek istedin diye algiladi, korktu bence. adamin basindan zaten bir evlilik ve ayrilik gecmis. ayrica hava attin gibi algilayip uzaklasmis da olabilir..
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanın ben ına çok hassas davrandım. Ama hatam masdi durumumu detaylı bir şekilde anlatmak oldu bence
- +1 yıl
her konuda detay veren biriysen heyecan birakmamis da olabilirsin..
+1 yılOnu ne kadar sevdiğini göster ona.
Ne güzelki çıkarsız bir aşkla seviyorsun.
Herzaman açık ve dürüst olun birbirinize.02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum. Gerçekten o da çıkarsız seviyor beni.
- +1 yıl
Ne mutlu sana o zaman 😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bunları buraya yazdıgın iyi oldu, doğruysa tabi. Şimdi yeni taliplerini bulursun burada. Az da onlarla uğraşırsın
06 Yorumla
Soran+1 yılYa ne saçmalıyırsunuz. Ben onu seviyorum ve ondan başkasını asla düşünmem
Soran+1 yılBak hayatımda bir sürü erkek peşimde koştu. Zengin ve yakışıklı tiplerdi. Ama kalbim hiçbirine ısınmadı. İlk defa bir erkeğe ait hisettim kendimi ilk defa onu hayatıma aldım ve onunla evlenecem. Sadece maddi durumumu dert ediyor kendine ama o da aşık bana. Beni kendiniz gibi daldan dala atlayan biri gibi sanmayın
Soran+1 yılTatlım ben burda aptal aptal yazan erkekleri dikkate alacak biri değilim zaten. Ben sadece aklı başında olan insanların fikrini almak istedim.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılVay arkadaş millet yokluktan siz varlıktan sıkıntı yaşıyorsunuz. Bunu öne sürmene gerek yok durumumuz iyi güzel de o kadar ayrıntıya girmene gerek yok neler yapabileceklerinzi konuşun anlaşın bu sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılZengin kız Fakir oğlan yani Sen ona kendini zenginliğini hissetirme bir kafe ya da restorantta girdiğinizde sakinlikla ben ödeyeyim deme durumu ne kadar kotu olursa olsun Birde bu işin evliliği var oralara hiç girmeyelim kayboluruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin kişiliğine saygım sonsuz. Benim görüşüm onun mali durumu senden kötüyse aramızda sorun olur düşüncesindedir.
00 Yorumla Emeğiyle alın teriyle kazanmak var, bide baba parasına konmak. Ben olsam bende soğurum.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ama varlıklı olmak suç mu
+1 yılİyi bir insana benziyor ama maddi durumunuzu söylemeseydin gerek yokmuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma er geç öğrenecekti. Evet çok iyi kalpli biri. Ve beni ben olduğum için seviyor
O gariban arkadas zengin kiz fakir oglan iliskisini sevmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYa neticede öğretmen. Öyle işsiz güçsüz değil ki.
Vaybe ilginc bir adammis :) ama iyiye benziyor kacirma evlen
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi biri. Beni ben olduğum için seviyor.
Soran+1 yılEvlenecez inşallah
+1 yılOnun gururunu kırmadan maddiyatın senin için birşey ifade etmediğini önemli olan sevgi, saygı ve birbirinize verdiğiniz değerin, aşkın olduğunu sözlerinle ve davranışlarınla ispat et
02 Yorumla
Soran+1 yılBunun için elimden geleni yapacam
- +1 yıl
Alkan Öztürk'ün bloğunu ziyaret et, eminim işe yarar çok fazla şey bulacaksın hem de bir profosyenelden 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılYine güzel bir hikâye zengin kız fakir oğlan tartıştığınız zaman bu durumu yüzüne vurma ihtimalin yüzünden olabilir
00 Yorumla Olduğun gibi davranmaya devam et seviyorsa gerçekten zaten uzaklaşmayacaktır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin bnce oyuzden uzaklasmadı baska bir nedeni vardir
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka sebebi yok inanın. Maddi durumumdan kaçıyor.
- +1 yıl
Size yardimci olacagim once tanimam lazm esinizi bna ozelden yazin anlatin biraz
+1 yılSeni tanidigini sanip tanimadigindan bir geri adim atmiş olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinin çocuğu var. Senin yok. Sen ekonomik olarak ondan daha güçlüsün. Sen avukatsın. O öğretmen. Her anlamda ondan daha güçlüsün. İlk evliliğini yapacaksın anladığım kadarıyla. Kendine denk birisiyle olursan daha mutlu olursun bence
02 Yorumla
Soran+1 yılDenk dediğinizden kasıt ne? Denk dediğiniz zengin biriyse asla istemem. Çünkü çevremde zengin erkeklerin davranışlarına çok şahit oldum. Her şeyi parayla halledeceğini sanan aptallar. Ayrıca maddi olarak zaten hiçbir şeye ihtiyacım yok. Zengin biriyle parası için mi evleneyim? Sevgilim iki unv mezunu çok düzgün biri. Peşimden çok erkek koştu ama hiçbiri onun karakterinde değil. Boşanma herkesin başına gelebilecek bir durum bu hayatta. Neticede kötü bişi yapmamış evlenmiş. onu seviyorum ben ve onsuz yapamam
Cevap sahibi+1 yılAma çocuğu da var. Bir çocuğun sorumluluğunu almak çok zor.
+1 yılHerşeyde dürüst davran bu yeterli olacaktır dürüstlüğen karşı kalırsa ikiniz kalmazsa sen kazanacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanın ona karşı yalanım olmadı
- +1 yıl
O zaman o kaybeder burdan diyorum doğru olun dik olun sadece Allah'ın huzurunda egilin
+1 yılUtanırım ben olsam 7 yaş küçük bir erkekle beraber olmaya
12 Yorumla
Soran+1 yılSanırım bayansınız
- +1 yıl
Hayır erkek içinde bir kadın olsa utanırım
+1 yılarada aşk var ise gerçek manada bunlar gelip geçici şeyler dert etme bence
02 Yorumla
Soran+1 yılKuvvetli bir aşk var
- +1 yıl
o zaman dert yok inşalalh
+1 yılYa arkadaş gencecik kızsın başka kimse mi kalmadı bula bula böyle sıkıntılı tipleri buluyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılYa arkadaşım sizi parayla mı yolluyorlar buraya.
- +1 yıl
Git madem bul belanı iyilik yaramıyor size. Çok pişman olacaksın sonradan
+1 yılBence bize anlatacağına direkt ona söylemelisin bunları
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşver başka birini bul daha öncesinde evlilik yapmış ayrılmış sendede sıkıntılar çıkabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılYa başka birini bul ne demek. Karşıma çok erkek çıktı ilk defa aşık oldum. Söylediğiniz saçma
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurnu havadasın sanıyodur çalışmayıp baba parası yediğin için
01 Yorumla
Soran+1 yılDışardan öyle görünüyorum ama gerçekten öyle değilim
Şimdiden para para para diyorsun. ne yapsın senin paranı. başka şeyler olamaz mı
00 Yorumla
+1 yılBoyle bir ailedensin hukukcusun bir amelenin pesindesiin bravoo sanaa
03 Yorumla
Soran+1 yılAmele öi. Merak etme kendisi iki unv mezunu yğksek lisans yapmış kültürlü bir insan. Ayrıca beni ben olduğum için seviyor. Ve ayrıca sizin gibi insanları tanıdıkça onun değerini daha iyş anlıyorum
- +1 yıl
O yuzdenmi uzaklasti senden 😀😀
Soran+1 yılUzaklaşmasının sebebi maddi durumum. Kültürel bir durum değil. Ayrıca hayatımda zengin erkeklerden hep uzak durdum çünkü her şeyi parayla halledeceklerini sanırlar. Zaten maddi olarak her şeyim var. Ben ona aşığım. Ve aşkımı yaşamak istiyorum
Hayalimdeki eş adayı sjjfjfjs
10 YorumlaDua et, Allah sana hayirlisini nasip etsin
00 Yorumla
+1 yılOnun durumu iyi olmadığı için olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet onun maddi durumu iyi değil. Ben zaten zengin bir erkek istemem ki hayatımda. Zaten benim maddi olarak her şeyim var. Birbirimizi ölesiye seviyoruz.
+1 yılbu soğumak icin bir sebep diil
00 Yorumla
+1 yılsenin onu ezecegini dsunuyor ya da rol yapiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılRol yapacak karakterde biri değil
- +1 yıl
ben dedim sen bilirsin :)
+1 yılSebep bu mu soğumasını nn🙄
00 YorumlaMaddi durumun iyi diye niye senden soğuyor ki
02 Yorumla
Soran+1 yılYani maddiyatı sevmiyor fazla.
+1 yılBeklenti ve buldukları mi farklı
00 Yorumla
+1 yılonce sen vur tekmeyi bekleme tekme yemeyi
00 YorumlaOna olan sevgini bağlılığını ona yansıt
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapabilirim sizce
Soran+1 yılUzaklaştığını itiraf etmiyor hala seviyor ölesiye ama maddi durumumu kendine dert ediyor.
Soran+1 yılBana dua edin lütfen o olmazsa yaşayamam. :(
Soran+1 yılTeşekkür ederim tatlım
+1 yılAzcik dişiliğini kullan kiz
01 Yorumla
Soran+1 yılKullanacam haklısın.
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Uzaklasıyorsa bisey yapmana gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni mutlu etmiyorsa halen neden onu düşünüyorsn
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni mutlu ediyor ama maddiyatı kafasına takıyor
+1 yılKendisini yetersiz hissettiği için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzaklaşmasını engellemek senin elinde.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. Darısı başıma amin
00 YorumlaKaçır onu
10 Yorumla
+1 yılSende ondan uzaklaş
01 Yorumla
Soran+1 yılBen asla uzaklaşamam. Deli gibi seviyorum
İlişkiye gir
00 YorumlaSevgilini kacir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?