Eski ilişkilerimi göz önününde bulundurarak; her buluşmalarda zaman su gibi akıp giderdi. Anlayamazdık ne zaman akşam olduğunu. Bu sizde de oluyor mu? :D Zamanın durmasını istiyor musunuz?
Timberlake Justin'in zamanla alakalı bir filmi vardı, modern dünyanın parası zamanla eş tutulan bir bilim kurgu yaratılmıştı, bu durumu o film özetliyor. Sadece bu durumu değil, her şeyi özetliyor. Bugün fazla para yağdırdığın ne varsa bir şekilde kısa ömrünü daha dolu değerlendirmeni sağlarken, mutluluk veren ne varsa zamanın hızlı geçmesini sağlıyor..
Evet dedigin gibi su gibi akar giderdi, o nedenle sabahlara kadar bırakmaz, gezer eģlenirdik ama yine de yetmezdi. Zaman dursun, o hep kalsın isterdim yanımda.✔
Çünkü sevdiğin insanın yanında olunca insan kendini mutlu hissediyor. Bütün olumsuzluklar benim aklımdan uçup gidiyordu şahsen. Bunu şey gibi düşün, okulda sevdiğim dersleri dinlerken zaman çok hızlı akar giderdi ama sevmediğim dersler olunca dakikaları sayardım zaman çok yavaş akardı sanki.
güzel anılar heleki sevdiğimiz yanımızdaysa herzaman bizim için çok kısa geçer zamanın farkında olmayız hatta saate bile bakma gereği duymayız Ama sevmediğimiz bir durum olduğunda saate her daim bakıp bu günün bitmesini isteriz.
İnsan gerçekten sevdiği insanın yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamaz sadece sevdiğine odaklanır. Kuşlar uçar, arabalar gider, gelir , saat geçer gider...
hemde çok kez istiyorum zamanın doğrusu evet gerçektende öyle çabuk hızlı geçiyor zaman çünkü herşey çok güzel oluyor sevdiğine sarılmak elini tutmak huzuru hisstmek zamanıda hızlandırıyor
o degilde mesafede mi kisalir yav onunlayken sanirim 10 kilometre falan yuruduk ve hemen vardik oysaki yanlizken 10 metrelik yol iskence gibidir cok garip fizik bilimini bile gecer bu ask
En İyi Cevaplar