Öğretmenim bana farklı davranıyor ve ben de etkilenmeye başladım bu duruma nasıl son verebilirim?

Yaklaşık 2 aydır matematik öğretmenim bana farklı davranıyor ve sınıf arkadaşlarım da fark ediyor. 32 yaşında ve evli. Eşi ile mutlu değilmiş derste eşi ile sorunlarını anlstiyor. Çocuk olmasa bosanirdim diyor. Karşılaşınca gözlerime bakarak aşk şarkıları söylüyor. Sınıfta bana laf soyletmiyor beni koruyor. Beni başkan seçti ve her şeyde beni öncelik tutuyor diğerlerinden ayiriyir. erkek kankalarıma kızıyor kötü davranıyor. Hata Hat tanesine sevgilim olup olmadığını sormuş ve eda dan uzak duracaksın demis. Sürekli ağzımı arıyor sevdiğim biri mi var diye. Ödev yapmayanlar a ceza veriyor ama benim ödevlerimi bile kontrol etmiyor. Beden derslerinde pencereden beni izliyor. Biyoloji ve kimya derslerinde durduk yere içeri girip dersi boluyor. Bana bakarken yakaliyorum. Bana çok farklı bakıyor utanıyorum bana böyle dik dikk bakmasaniz diyorum ama sadece gülümsüyor cevap vermiyor. Yakın arkadaşlarım onun beni sevdiğini söylüyorlar. Kafam karışıyor ve derslerime veremiyorum kendimi. Utanıyorum öğretmenim ile böyle bir yakınlık var aramızda ama benim yerimde kim olursa olsun böyle bir durumda hoşlanırdı. Hoşlanmamak elde değil yakışıklı ve karizmatik bir adam. Her seferinde beni beni koruyor ve beni yuceltiyor hoşuma da gidiyor ama bitsin istiyorum çünkü sonu kötü biliyorum yardımcı olur musunuz beni seviyor mu sizce yoksa piskopat sapik mi?
Öğretmenim bana farklı davranıyor ve ben de etkilenmeye başladım bu duruma nasıl son verebilirim?