Sevgilimin ailesi evde köpek istemiyor?

Sevgilimle evlenmeyi planlıyoruz. Ailesiyle tanıştım. Köpeğimden bahsettiğimde evde bakmama şaşırıp tepki gösterdiler. Evde köpek mi bakılırmış falan. Sevgilim bunu sorun etmiyordu. Annesi ilerde bebeğiniz olsa köpek sorun olur diye aklına girmiş. Ne yapmam gerekiyor? Sevgilim aslında hayvan sever biri, köpeğimi de seviyordu. Nolduysa annesiyle tanıştıktan sonra oldu.
(Gerekirse sevgilimi bırakırım, köpeğimi bırakmam.)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sevgilimle konuştum. Köpeğimin benim için ne kadar değerli olduğunu bilerek bana bunu diyebilen bir adamla bir daha asla olmayacağını söyleyerek ayrıldım. Hepinize görüşleri için teşekkürler. Şunu da belirtmek istiyorum aşıları, parazit ilaçları tam bakımlı bir köpeğin tüyü bebekler, çocuklar için zararsızdır. Ben baktığım, büyüttüğüm bana muhtaç, bana alışmış bir canlıyı kimse için terk edemem. Ahında korkarım öncelikle.
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim bu saatte evime kadar geldi konuştuk vee yanlışını fark etti 🙈 Kendisinin de köpeğimi çok sevdiğini annesinin sürekli söylenmesinden dolayı anlık sinirle yaptığını söyledi. Ailesi ikna edeceğini söyledi. Çok mutluyummm 🐾🐶❤️
Sevgilimin ailesi evde köpek istemiyor?