Annem köpeğimi istemiyor?

Arkadaşlar 4.5 aylık bir köpeğim var balkonda bakıyorum (ön yargılı davranmayın balkonda klübesi var) annem şu son sıralarda istemiyorum deyip duruyor ve annemin bir arkadaşı var o gelsin onunla birlikte göndereceğim diyor bir kaç kere geldi o arkadaşı ben zorlayarak izin vermedim fakat şu son sıralarda bayağı bir kararlı ne yapacağım bilmiyorum balkonu da temizliyorum kirlide değil tüyü dökülüyor diye istemiyor galiba ama içeri aldığımda da sadece kendi odama götürüyorum ki kendi odasına da bir şey olmuyor dökülüyorsa benim odama ki bende rahatsız olmuyorum. Bırak ben temizleyeyim diyorum yok olmaz gidecek diyor. Arkadaşlar ben kendim için değil gerçekten köpek için göndermiyorum ben gönderdiğimde ben alışırım daha önce yaşadım ama köpek alışamaz gittiği yerde rahat eder mi vs. gibi. Arkadaşlar bırak göndersin diyenler görüş paylaşmazsa sevinirim. Yardımcı olun çıkar yol gösterin lütfen. Hiç bir şeye ikna olmuyor ve arkadaşı da yarın gelecek lütfen arkadaşlar. Dediğim gibi bırak gitsin, yok göndermez vs. görüş paylaşmazsanız sevinirim çıkar yol gösterin lütfen.
Annem köpeğimi istemiyor?