Sevgiliye söylenebilecek aşk sözcükleri kişiden kişiye, ilişkiden ilişkiye değişir aslında. Ama genelgeçer şeyler istiyorsan şarkı sözlerine bakabilirsin. Türk ya da yabancı olabilir, yabancı şarkıları da çevirip yazabilirsin. Türklerden ben Eda Baba'yı beğeniyorum.
-Ezbere biliyorum seni Her hareketini her mimiğini Kaşını çatışının küçücük bakışının Ne anlama geldiğini
-Her şey seninle güzel, Duyduğum bu ses bile Yalnız içtiğim su değil Aldığım nefes bile
Bunları şarkı gibi yazmak istemezsen düz yazıya da çevirebilirsin tabii. Yabancı şarkı istiyorsan da Ed Sheeran'dan Kiss Me şarkısı hoş.
-I was made to keep your body warm, But I'm cold as, the wind blows, So hold me in your arms. Türkçesi: -Vücudunu sıcak tutacaktım ben, Ama üşüdüm, rüzgâr estiğinden, Bu yüzden tut beni kollarında.
Let It Out da hoştur.
-And I hold you tight Tight enough to know That you are mine I'd never let you go Türkçesi: Ve seni sıkıca sarıyorum Bileceğinden daha fazla Benim olduğunu bilmen için Gitmene asla izin vermem
Şarkı sözü istemezsen gittiğiniz yerleri, onu ilk gördüğünde yaşadığın hissi, ona dokunduğunda kalbinin atışını da yazabilirsin.
Icinden ne geliyorsa onları yaz. Alıntı yapma bir düşün sevgilini sana olan bakışını gülüşünü gözlerini saçlarını düşün ona olan sevgini aşkını düşün bu sana ilham vericektir.
En İyi Cevaplar