Bu kadar mı çabuk unuttu beni? Arkadaşlar nefes alamıyorum boğuluyorum yardım edin :(

onunla tanıştık 4 ay tanıma süreci yaşadık ben duygularımdan emin olmadan başlamak istemedim hiçbi zaman o hep ısrar ediyodu başlayalım herşey güzel olcak diye. her kötü anımda yanımdaydı kimsenin yapamicagini o yaptı bana buda beni sıkıyodu ve3 çok üstüme gelip bunaltıyodu pek umursamıyodum açıkçası ama bildiğim tek bişey varki beni herşeyden çok sevmişti ama ben çok alakasızdım resmen oturup ben,m on aşık olcağım günü bekledi bu böyle bi sene devam etti.. sonra ayrıldık ayrıldıktan sonra hiç takmadım taki 1 ay sonra gözümün önünden sevgiliysiyle geçene kadar.. ogün gözümün önünden gitmiyo kendimi çok kötü hissediyorum geçmişe dönmek istiyorum . barışmak istedim senle defalarca denedik olmadı dedi ama ben seni çok sevdim karşıma yine çıksan seni yaşardım dedi bunu inkar etmem dedi.. sevıomusun onu dedim sana yalan söyleyemem ama evet seviyorum ve ciddiyiz dedi. nolur yardım edin nefesim daralıyo snki.. her dk yanımda olan brinin beni hiç kırmayan bunu demesi çok ağrıma gidiyo.gerçekten sevseydi benle ciddi düşünseydi benden başka biriyle çıkarmıydı neden yaptı? ger5çekten ciddi düşündüğünden mi ? gerçekten unuttumu beni ? arkadaşlar kafayı yicem bişeyler demenize çok ihtiyçaim var.. bu kdr mi çabuk unuttu beni ?
Bu kadar mı çabuk unuttu beni? Arkadaşlar nefes alamıyorum boğuluyorum yardım edin :(