+1 yılBu sorun neden oluyor biliyor musun? Kızla konuşamayan aciz abazaların bir umutla olur mu bu kız acaba demesinden hergün yığınla mesaj alıyorsun. En kezbanınız bile hergün onlarca mesaj alıyor. İşte ben bu yüzden avrupalı yabancı kız tercih ediyorum.Çok güzel olduğunu gram düşünmüyorum, ortalamanın bir tık üstüsündür o da makyajla. Ev halinle patatese döneceğini ikimiz de iyi biliyoruz. Gereksiz egon var işte. İskandinav, slav, alman, rus kızları öyle mi? İnanılmaz güzellikleri, harika karakterleri, türk erkeğinin kıymetini bilecek kadar da zekaları var. Haber çıktı bir gün hemde kanalda:Bugüne kadar 20.000 rus kadını mı ne türk erkeğiyle evlenmiş. Peki kaç rus erkeği türk kızıyla evlenmiştir?1000'i geçmiyordu galiba haberde. Bu ne demek oluyo? Sen düşün artık orasını.
37 Yorumla
Soran+1 yılKimin kimle evlendiği benim umrumda değil ki. Veya beni kimin beğendiği de umrumda değil. Beni ilgilendiren kısım neden çirkin erkeklerin gelip bana teklif ettiği. Sen yabancı kızları tercih ettiğine göre , abazanlar sadece kezbanlara ve bana yavşamıyormuş yurtdışına da açılmışlar. Ama umrumda değil benden uzak oldukları sürece kime teklif ettikleri önemli değil. Ben çürüyeyim mutsuzluktan gebereyim yeter ki çirkin hiçbir erkek bana merhaba bile demesin.
- +1 yıl
Ulan gece gece güleceyim yoktu. Abazan erkekler sadece kezbanlara ve bana yavsamıyormuş :D. Ulan pis varlık, senin anan beni görse yunan heykeli bile bu kadar mükemmel değil deyip önümde diz çöker. O kadar alışmışsın ki övülmeye, biri hayatın gerçeklerini anlatınca böyle cevap veriyorsun işte. Çirkin erkekler yazmasın istiyorsan sosyal medya hesabına DM YOK yazacaksın. Yazan olursa da cevap yazma. Ne yapalım a q bana yazanın anasını bellerim diye sosyal medya bioyana mı yaz diyelim?
Soran+1 yılBence gerçekten yakışıklı değilsin eğer fotoğraftaki sensen ama özgüvenli olmak iyidir devam et.
- +1 yıl
Bu senin düşüncen. Ortalamanın üstü bir tipim var ve günümüz kızları da gerçekten sadece tipe bakmıyor? Basit kızlar sadece fiziğe bakıp etkilenir. Kaliteli dişilerde sadece fizik ve harika bir surat işe yaramaz hiçbir zaman. Bir kızı tavlamanın %90 erkek zihnine (karakter, davranışları, kız karşı gösterdiği karakter...) %10 u da erkeğin dış görünüşüne bakar. Sende biraz farklı bakış açısı.
Soran+1 yılÇok yanılıyorsun tabi sana öyle göstermişler belli ama ben gördüğümü söylüyorum sana.
Gerçekte " ya çocukta tip yok , tip olsa çok iyi biri aslında "
Sosyal medyada " insanları tipine göre yargılamam asla , iç güzelliğe önem veririm" falan. Sana göre kaliteli kız , bana göre kalitesiz kaşarın önde gideni. Dürüst olmayan , sürekli makyaj yaptığı halde , dış güzellik hiç önemli değil diyen. Yalanın ciğerinde yuva yapmış olduğu kızlar sana göre kaliteli olabilir bana göre değil. Ben ne istiyorsam onu söylerim, onlar gibi söylediği başka istediği başka değilim. Ha eğer sırf yakışıklı istiyorum diye kalitesiz oluyorsam , olayım ama unutma ki diğer kaliteli sandığın kızlar da aynen benim gibi yakışıklı erkek istiyorlar. Aramızdaki fark ben bunu söyleyebilecek cesarete sahibim.- +1 yıl
Şöyle düşün, her yakışıklı erkeğin playboy derecesinde kız çevresi olması lazım o zaman senin dediğine göre. Çocuk iyi biri aslında tipi olsa. Bu ne demek söyliyeyim mi? Tipi hiç yok, bide iyi çocuk denen ezik tayfadan biri diyo aslında. Yani bu lafı o kaliteli dediğim kız tayfası erkeği kendine karakter ve dış görünüş olarak yetemeyeceğini hissettiği zaman söylüyorlar. Gelelim bunu söyleyerek cesaret sahibiyim dediğin konuya. Kızlar soruyorda gizlice soruyorsun. Bu mu cesaret. Kızlar soruyordan elbette cesaret gösterecek bir şey yapamaz insan;burası sosyal medya gerçek hayat değil. Yakışıklı muhabbetine gelirsek;her kız yakışıklı erkek ister bu kabul. Fakat tipsiz erkekleri de insan yerine koymuyor bu bakış açın bence. Kezban bir türk kızı olarak egolusun anlıyoruz, ama buradan senin o kodumun egonu kabartan bütün abazaların da Allah belasını versin diyorum. Bu ors çocukları yüzünden sizin gibi kezbanlar türüyo
Soran+1 yılTamam kezbanım ve çirkin erkekleri insan yerine koymuyorum. Bana ne çirkin erkeklerden?
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. Sen güzelsin kendi tabirine göre ve yine senin yargına göre karşına çıkanlar hep çirkin. Kime göre neye göre? Ayrıca yani şu an kainat güzeli olsan gözümde hiç bir değerin kalmadı. Sen bir yakışıklı ile sevgili olup başına bir kaza geldiğinde ay ben seni böyle sevemem artık çirkinsin deyip terk edebilecek bir insansın. Allah senin eşin olacak adamın yardımcısı olsun ne diyelim.
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle ben öyle diyebilecek bir insanım. Aradaki fark ben bunu birlikte olduğum adamın başına dediğin şey gelmeden önce söylerim. O da bunu bilerek ve göze alarak birlikteliği sürdürür veya sürdürmez. Ama emin ol diğer kızlar gibi " seni ömrümün sonuna kadar ne olursa olsun severim " diyip başkasına da aynı lafları edecek biri değilim. Yalan karakterinde yuva yapmış kızlara gidebilirsiniz sıkıntı yok. Bencilim , vurdumduymazım. Yapacağımı ve yaptığımı saklamam asla. Onu kimler yapar?
Arkadaş ortamında " ya Aras Bulut'a ölürüm" diyip , sosyal medyada " önemli olan iç güzellik dış görünüşe bakanlar salaktır". diyen kızlar yapar. Terk etme konusuna gelelim , seni terk etmeyecem diyen kız da terk eder. Fazla saf olduğunuz için ona inanırsınız ama doğruyu söyleyen pek cezbetmez :D- +1 yıl
Tamam güzel söyledin dürüst ve açık olmak güzel eyvallah. Ama sen sırf tipe bakıyorsun şu an ve iç güzellik önemli dış güzellik değil diyenlere kızıyorsun ama insan kısacık ömründe geçici olan güzelliğe değil artık gerçekten iç güzelliğe bakıyor. Sen diyelim ki bir brad pitt ile evlisin adam bir gün seni aldattı dımdızlak ortada bırakıp terk etti hoşuna gider mi bu? Ki yakışıklı erkeklerin çoğu genelde zengin ve karaktersiz oluyor emin ol. Eğer sen bu kadar seçici olursan ve sadece tipe ve maddiayata odaklanırsan evde kalman içten bile değil benden söylemesi.
Soran+1 yılAldatmaya sizin kadar anlam yüklemediğim için sıkıntı yok aldatabilir. Kendi hayatı sonuçta beni ilgilendirmiyor. Ama benim dokunduğum ten yakışıklı olmak zorunda. Zaten yakışıklı olmayacaksa evde kalmayı tercih ederim. Çirkin birine bakarak uyanma fikri hiç de iç açıcı değil.
- +1 yıl
Moralini bozmak istememem ama bu düşünceyle gidersen. Yarın öbür allah korusun sevdiğin birisi tipin kaydığı için ya da suratın yandığı için seni terk ederse fikirlerin değişebilir. İllaki değişssin demiyorum ama sen kaderden gelene bile razı olmayacağını söylüyorsun bu biraz sakat :)
Soran+1 yılZed sana göre iki seçenek mi var? ya mutlu bir yuva kur ya da or. spu ol falan. :D Evlenmek istersem uygun bir eş adayı da bulursam evlenirim zaten. Onun haricinde cinsellik yaşadığım sevgililerimle sadece cinsellik yaşamadım , sinemaya da gittim gezdim de , çalıştım da. Sevgililiği sadece seks mi sanıyorsunuz anlamadım?
Soran+1 yıl@Istenmeyenadamm Zaten suratım yansa terk ederler. Böyle düşündüğüm için değil , olması gereken bu olduğu için.
- +1 yıl
Üzülüyorum sana gerçekten. Sevgiyle muhabbetle tanışamamış bir insan olduğun için. Yinede her şey gönlünce olsun
Soran+1 yıl@Istenmeyenadamm Sevgiyle muhabbetle tanışmak umrumda değil. Hayatımdan keyif alıyorum.
Soran+1 yılBen öyle olduğunu söylemedim. İma da etmedim kendi kafanda öyle olduğunu düşünmüşsün.
Ağır aşağılık kompleksi var sende. Yorumlarından belli oluyor. Yakışıklı olsun da gerekirse ağzıma bile edebilir kafasındasın. Aldatabilir falan. Ve eminim makyajsız dışarı çıkmayan abarttığı kadar da güzelliği olmayan bir kızsın. Genelde böyle yüksekten uçanlar fos çıkıyor çünkü. Ayrıca bir o kadar da kültürsüz ve karaktersizsin. Üslubun da berbat. Umarım hayat hak ettiğini verir.
10 Yorumla
+1 yıl1) Ben çirkin erkeğe evet diyemem demişsin ve çok büyük konuşmuşsun.
2) Bu cümleyi demen senin karakterini çok net gösteriyor.
3) Sen kimseye çirkin diyemezsin herkesi Allah yarattı bir gün gelir çirkin dediğin kişiden daha çirkin olursun. Ve onlara muhtaç olursun
4) En fazla teklif edenlere hayır dersin o kadar42 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım karakterimi çok net gösteriyor evet ben gösteriyorum zaten. Karakterim çirkin bir erkeğe evet demeye müsait değil. Ben etkilenmediğim bir erkeğe evet diyemem diyorum , siz evet diyeceksin diye diretiyorsunuz. Ben çirkin bir erkeğe evet demeyecem. Kim derse desin beni ilgilendirmez. Çirkin adamla işim olmaz. O kadar saçma ki şu söylediğin , çirkin dediğinden daha çirkin olursun falan. Sen birini karakterine göre mi reddediyorsun? O zaman sen de onun karakterine kötü diyemezsin, bir gün gelir karakterine kötü dediğin kişinin karakterinden daha kötü olursun o zaman onlara muhtaç olursun. Bu ne kadar saçma bir düşünce şekli? Allah insanları dış görünüşe göre ayırmamızı istememiş olsaydı , herkesi aynı yaratırdı. Ama herkes farklı farklı demek ki dış görünüş önemli.
- +1 yıl
Ben söyleyeyim de gerisini sen düşün tamam istediğine evet ya da hayır de konu uzamasın. Okeyyy? :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
+1 yıl
Büyük bir alim zamanında cevabını vermiş
31 Yorumla
Soran+1 yılGüzel demiş.
+1 yılKızlar hep karakter diyo alakası yok bence herşey tiptir sen de durustce acikladigin icin tebrik ederim kanki
32 Yorumla
Soran+1 yılSonunda biri de dürüstlüğümden dolayı tebrik etmiş. Yakışıklı olmak için bir taraflarını yırtıyorlar , sonra yakışıklı erkek isteyen kızı eleştiriyorlar.
- +1 yıl
Çirkin erkeklerin de hepsi popon başını yırtmıyor kız tavliyim diye herkes işinde gücünde çirkin erkekleri küçümsemen yanlış
+1 yılDüşüncen çok yanlış eğer 25 yaşında değil isen yaşının küçüklüğüne ve ergenliğine veriyorum çünkü sevgi sizin o yok instgramdan aşkım canım cicimli şeyler değil.
12 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşındayım ve ne istediğini bilen ve söyleyen biriyim. Yakışıklı erkek istiyorum. Ne var bunda? Yakışıklı olmak kötü bişey mi ki yakışıklı erkek istemek kötü olsun?
- +1 yıl
Yakışıklı erkek kötüdür demiyorum çirkin erkekleri küçümsediğin için biraz tuhafıma gitti ama kendi tercihin kendi kararın bir şey diyemem.
+1 yılAl işte... Daha dün bir genç kızı kaybettik biliyorsunuz umarım! Böyle bad boy sevdası yüzünden.. Masum bir kızı toprağa verdik. İnsanları kategorize etmeyin. Önyargılarınızı kendinize saklayın.
19 Yorumla
Soran+1 yılBen bad boy sevdalısı değilim. Yakışıklı olmayan hiçbir erkeğin teklifini kabul etmiyorum sadece bu kadar basit.
- +1 yıl
Olsun yinede insanları tiplerine göre yargılama. Bu benim görüşüm.
Soran+1 yılSenin görüşün gerçek dünyada pek işlenmiyor.
Söylediğimiz : iç güzellik
Yaptığımız : Gratis , Rossman
Söylediğimiz : Önemli olan beni sevmesi.
Yaptığımız : Ya şu çocuğu gördün mü çok taşşş. Kusura bakmayın ben gratisten çıkmayan diğer kızlar gibi yalan söyleyemeyeceğim. Ben tipsiz hiçbir erkeğe bakmam ve bakmayacam da. Çünkü beni etkileyen karşı tarafın görüntüsü.- +1 yıl
Olabilir. Bu beni ilgilendirmiyor. Benim takıldığım nokta insanları kategorize etmen.
Soran+1 yılHerkes ediyor zaten. İyi kötü diye ediyorsunuz siz de. Tabi karaktere bakarım derken ciddi iseniz.
- +1 yıl
Bana denk birine göre karakter tercihimdir. Seçimlere görüşlere saygı duyarım. Aşırı ego olmamalı hayat senin.
Soran+1 yılBende ego falan yok.
- +1 yıl
Tamam pekala.
Sanırım sürekli aynaya baka baka kendi kendine gaz vermişsin. Sandığın kadar güzel olmadığına eminim.
05 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sandığın da senin hayal gücüne bağlı.
Soran+1 yılGüzel olan herkes mütevazi olmak zorunda mı? basbaya güzelim işte.
Soran+1 yılPaylaşmak zorunda değilim. Kimseye güzel olduğumu ispatlama derdim yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakışıklı erkek istemek hakkın, tabi ki güzel bir kız olarak yakışıklı erkek isteyeceksin. Madem öyle, sorunun çözümünü söylüyorum yakışıklı erkeklere cilve yap, çirkinlere yapma böylece yakışıklılar gelecektir.
06 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı cevap verdiğin için teşekkür ederim. Diğer herkesin işi gücü dalga geçmek.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, Nasıl erkekleri yakışıklı buluyorsun?
Soran+1 yılYakışıklı erkekleri yakışıklı buluyorum. Esmer veya sarışın fark etmiyor. Yüz hatları çok önemli.
Cevap sahibi+1 yılBiliyor musun ben de güzel kızları güzel bulurum ne kadar da ilginç değil mi😂😜🤣
Cevap sahibi+1 yılŞaka bir yana evet yüz harları en önemlisi. Ama kızıl ve turuncu saçlıları beğenemiyorum nedense 😄
Cevap sahibi+1 yılBen mesela güzel kızlara direk yürümem yanındakilerle ilgilenirim, direkt gidince hiçbir bir sürprizi kalmıyor. Aklında şüphe olması gerekli beni sevmiyor mu diye. Belki benim gibilere denk geldin için yakışıklılar neden teklif etmiyor diyorsun 😜
- Aşk İlişkileri konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılYanına yakışanı istemek hakkın ama attan inip essege binmek tabiri karakterini ortaya koyuyor :)
18 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi aşağılamak için söylemedim , attan inip eşeğe binmek tabiri ; eskiden daha iyi olan bişeyi bırakıp , şimdi daha kötü olan birşeyi tercih etmek anlamına geliyor.
- +1 yıl
Anlamını biliyorum açıklamana gerek yok. İnsanın iyisi kötüsü tipi ile olmaz. Senin anlayacağını bilsem saatlerce anlatırım da gerek yok
Soran+1 yılYooo çirkin erkek kötüdür , yakışıklı erkek iyidir bu kadar basit.
- +1 yıl
Senin gibi karaktersizlere göre öyle evet.
Soran+1 yılNe çok ağlıyorsun ya? Çirkin erkeklere bakmıyorum bu kadar basit. Ayrıca bütün kızlar tipten etkilenir. Dışarıya " önemli olan iç güzellik" diye yalan söyleseler de , arkadaş ortamında " Ya şu çocuğa baksana ne kadar yakışıklııı" diye geziyorlar. Güven bana.
- +1 yıl
Ağlamıyorum ki. Anlattıklarına saygı duyarım ama karakteri çok arka plana atıyorsun maalesef bu mantılı değil
Soran+1 yılÇünkü insan doyumsuzdur. Karakteri iyi olsun dediğinde içeriği ne belli değil. Mesela duygusal var , sinirli var , haksızlığa karşı dayanamayan var , kendine aşık olan var , var da var yani. Ama benim dediğimin en azından bir sınırı var yakışıklı diyince aklına ne geliyorsa o işte. Yakışıklı olmak kötü birşey mi ki yakışıklı istemek kötü bişey olsun?
- +1 yıl
Ağlamıyorum bana ne sana teklif edenlerden? Sadece anlarsın diye söyleyim dedim vaktim boşa gitti hata ettim
+1 yılBu kadar güzel bir kızında bu soruyu gizliden sorması ayrı bir ironi...
01 Yorumla
Soran+1 yılAçık sorunca takip isteği atıyorlar. Görüşlerin altına saçma sapan mesaj kutunu açar mısın diye yorum atıyorlar. Rahatsız edici derecede sapıklık içeren mesajlar atıyorlar. Onlarla uğraşmaktansa , gizli sorduğum için çirkin sanmanız daha iyi.
Kendilerine senin gibi çirkini layık gördükleri için geliyorlardır
03 Yorumla
Soran+1 yılBen güzel olduğumu söyledim ama çirkin değilim ki.
Soran+1 yılSadece bana göre değil emin ol.
+1 yılYarın birgün sen öyle olursan güzellik elden giderse ne olucak kimseyi kınama
01 Yorumla
Soran+1 yılŞuanda güzelim , şuanda yakışıklı istiyorum. İlerde güzelliğim elden giderse, diğer sahte saçma sapan kızlar gibi ben de "Brad Pitt"i görünce ağzım sulandığı halde önemli olan iç güzellik derim merak etmeyin.
+1 yılŞimdi çirkin diye de hor görmemek lazım ve yakışıklılık, güzellik göreceli kavramdır. Belki bana göre sen de çirkinsin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılGöreceli kavram doğru diyorsun , bana teklif edenlerin %90ı bana göre çirkin erkekler.
Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı. 250gramın verdiği özgüven gibi buluyoruz biz de bir yerlerden
07 Yorumla
Soran+1 yılOlmayacak duaya amin dedirten şey nedir yani?
Soran+1 yılDaha beni görmedin bile , görmediğin her kız çirkin midir sana göre?
Soran+1 yılTamam çirkinim yine de çirkin hiçbir erkeğe bakmam :D
+1 yılNe yapayım çirkin erkeği derken? Yakışıklıyı ne yaptın da terketti?
18 Yorumla- +1 yıl
Ooowww 😁🤣🤣
- +1 yıl
@Ankaraningülü 😂 ayırımcılık yapan insanları sevmiyorum ne olacak yani çirkini yakışıklısı insan olsun karakter sahibi olsun
- +1 yıl
Aynen cok haklisin. 😄ya o zaten bu egoyla pek goremez
- +1 yıl
@Ankaraningülü Fatmagül'ün suçu ne diyelim 😂
Soran+1 yılYakışıklı beni terk etti demedim ki. Veya ben terk ettim de demedim. Çirkine şans vermedim vermem de dedim. Ayrımcılık değil bu. Hoşlanmadığım insana evet mi diyim? Çok net bir şekilde yakışıklılıktan etkileniyorum ve bunu her ortamda belirtiyorum. Kötü insan muamelesi görüyorum ama yaptığım tek şey ne istediğimi söylemek. Sen de ne istediğini söyledin , karakterli olsun insan olsun diye. Senin reddettiğin bütün erkekler karaktersiz miydi? veya sana hayvanlar mı teklif ediyor?
- +1 yıl
Ben seni terslemedim ya da kötü insan muamelesi göstermedim sadece senin konun tartışmaya baya açık ve geniş
Öncelikle bir insandan evet fiziksel özelliklerinden etkilenirsin ama tanıdıkça seversin benim düşüncem dış görünüşe pek aldanmamak sevince her şey değişiyor zaten mutlu olabileceğin yakışıklıyı bulman dileğiyle
Soran+1 yılŞöyle açıklayayım. Bir hareketin etkisi , yapan kişiye göre değişir. Bir lafı baban söyler alınmazsın , başkası söyleyince alınırsın. Bunun gibi. Karakteri iyi olan çirkin erkek beni etkileyemez. Çünkü yakışıklı erkek ne yaparsa yapsın daha çekici gelecektir. Bunu saklayıp " iç güzellik önemli" diyemem. Çirkin erkek ne kadar iyi olursa olsun en ileri gidebileceği mesafe yakışıklı erkeğin bir adım gerisidir. Bu sadece benim için değil diğer kızlar için de geçerli bir durum. Yakışıklı bakınca kesişiyoruz , çirkin bakınca taciz ediyor.
Yakışıklı küfür edince açık sözlü
Çirkin küfür edince ağzı bozuk.
Yakışıklı kızlara kaba davranınca maço
Çirkin kızlara kaba davranınca hanzo.
Bunu tek benim yaptığımı mı sanıyorsunuz? Aras Bulut İynemli'yi görünce çığlık atan kızlar , Ercan Kesal'ı görünce niye çığlık atmıyor? Ama hangisine sorarsan sor " biz tanıdıkça seviyoruz " derler. Aynen ben de tanıdıkça seviyorum ama sadece yakışıklı erkekleri tanıyorum.- +1 yıl
Allak gönlüne göre versin bacım töbe bismillah ne yaparsan yap banane 🤐
Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı. Acaba sen ne kadar guzelsin seni neden bu kadar cok seciyolar bide onu ogrenmek lazim
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok seçiyorlar demedim ki, teklif edenlerin %90ı çirkin dedim.10 kişi teklif ediyorsa 9u çirkin 1i yakışıklı veya orta oluyor. Ne kadar güzel olduğum da bana kalsın. Burdaki kimseyi hayatıma dahil etmeyeceğim için, beğendirmek gibi bir niyetim de amacım da yok.
+1 yılSen o saçma egonu nerden aliyorsan yüzünü göremediğimiz gizli güzel (🤔) onlarda oradan alıyordur.
04 Yorumla
Soran+1 yılYüzümü gösterme gereği duymuyorum , buradaki kimseye kendimi beğendirme çabam yok. Bana göre ben güzelim aldığım teklif sayısı da güzel olduğumu doğruluyor. Ayrıca abazan erkeklerin hedefi olmamak için soru sorarken gizli soruyorum.
- +1 yıl
Talep yoğunsa fiyat düşüktür bence ki o teklif edenlerin %90 ının abaza olmadığı ne malum ayrıca guzelliğin hakkında bu kadar iddaliysan kendini gizlemek gibi bir gereksizlikte yapmayacaktin abazalar seni nerde görseler güzel olmasan bile hedefi haline getirir zaten merak etme
Soran+1 yılGizli soru soran herkes çirkindir diye bir algı oluşmuş burada anlaşılan. Burada özellikle cinsellik kategorisinde veya herhangi bir sorudaki hangi kız yorumu olursa olsun altına doluşuyorlar hemen."Ben tatmin ederim , işte öperim yalarım falan" insanlıktan çıkanlar benim gizli olmamın sebebi. Beni güzel görmeniz veya çirkin görmeniz umrumda değil.
- +1 yıl
E o zaman sana çirkinlerin teklif ediyor olması da bizim umrumuzda değil demekki onları hakediyorsun bizde sana onlarla mutluluklar diliyoruz 👋
- Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılyakışıklılar senden daha güzellerle takıldıkları için sana sıra gelmiyordur. sanada bizim gibiler kalıyor 😄
17 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir yine de çirkin erkeklere bakmam. Yakışıklı erkek sırasında beklerim.
- +1 yıl
yakışıklı erkeğin s. ki başka mi oluyor 😃
Soran+1 yılBilmem , hepsi aynı mı oluyor sen hem çirkininkine hem yakışıklınınkine bakmış gibisin.
- +1 yıl
sen yorumu g. tünlemi okuyorsun. ben sana soruyorum işte başka mi oluyor diye. 😃
Soran+1 yılSen soruyu nerenle okudun? soruda çirkin erkeğe evet demedim demem diyorum. Nereden bileyim başka mı oluyor aynı mı oluyor?
- +1 yıl
bende sen evet dersin demedim güzellerden sana fırsat gelmez dedim. anlayışı kit 🤣😃
Soran+1 yılBen sadece yakışıklı erkeklerle birlikte oldum. Bundan sonra da sadece yakışıklı erkeklerle birlikte olurum.
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. sen onu kendi cinsine sor onlar pek bakmıyor baya bakıyorlar çirkinlere
00 YorumlaYani şöyle düşünmek lazım sen kimilerine at geliyorsun kimilerine eşek. Bu göreceli bir kavram
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ama bana 9 eşek 1 at teklif ediyor o sıkıntı.9 at 1 eşek olsa veya 5 at - 5 eşek o zaman sıkıntı yok.
+1 yılDogru yakisikli olsun karaktersiz olsa da olur demi size kezbanciklar 😏
09 Yorumla
Soran+1 yılKarakteri hangi kız takıyor bir gösterir misin? :D
- +1 yıl
Akli. basinda , egosuz , zarif kizlarda var. gercekten sevilmeye deger verilmeye degecek kizlarda var. O yuzden siz gibiler hic mutlu olamıyor. Cok guzel olabilirsin ama su sorunu su yorumunu gördükten sonra senin yaninda olan erkek seni gercekten sevmez. Anca kullanilirsin sen. Kusura bakma bu bir gercek. Bir kadini guzel. yapan zarifligi ve ahlakidir. Bes para etmezsin
Soran+1 yılO dediğin kızlar genellikle çirkin olanlar. Çünkü beklediğini bulamayacağının farkında o da insanlık falan bekliyor yazık :D Niye mutlu olamayayım? herkesin farklı farklı kriterleri var. Benimki de yakışıklı olması. Bunun bu kadar zoruna gitmesi çirkin olduğun için olabilir mi?
Soran+1 yılAyrıca kullanmaktan kastın eğer seks ise ben zaten şimdiye kadarki bütün sevgililerimle cinsellik yaşadım. Cinsellik olmayan sevgililik = şerbetsiz baklava yani :D
- +1 yıl
Benim ahlakima ters. Senin hayatina karisamam 😊
Soran+1 yılSenin ahlakın beni hiç ilgilendirmez.
- +1 yıl
Ama insanlarin kalbini kirip rencide edici konusman beni ilgilendirir. Yoksa banane istiyosan her yakisikli erkegin altina yat. Sozlerine dikkat ederek konus diyorum sadece
Soran+1 yılBana teklif ediyorsa olumlu olumsuz her türlü yanıta hazır olması gerekir. Ayrıca benim doğruyu söylemem , karşıdaki insanın üzülüp sevinmesinden daha önemli. Üzülmemesini o kadar taksaydım kabul ederdim reddedince hertürlü üzülecek. En azından doğruları duyarak üzülsün.
- +1 yıl
Napiyosan yap ya
+1 yılÇünkü şu an güzel bir kızın yanında çirkin erkekler var
03 Yorumla
Soran+1 yılO dediğin milyonda 1.
- +1 yıl
Sen öyle zannet kafamı nereye çevirsem güzel/çirkin
Soran+1 yılO da o güzellerin salaklığı. Yakışıklı varken çirkine bakan kız salaktır net yani.
+1 yıltamam sende hayır demeye devam et tabi daha teklif gelirse
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılyaş 25-29 olmuş artık bence denk geetirince evlen biriyle :d
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istediğimde uygun bir eş adayı bulursam evlenirim. Şuanda planlarım arasında yok.
- +1 yıl
anladım sana kedi önerebilirim.
+1 yılSen bu kafayla gidersen girmeyen penisin haddi hesabı olmaz 😂
08 Yorumla- +1 yıl
🙈🙈🙈
- +1 yıl
@Ablackstar utanma tükür kızım babanın yüzüne 😂
- +1 yıl
Tüüü yazıklar olsun 😂
- +1 yıl
@Ablackstar
https://youtu.be/cSQ_RsckzDk
Soran+1 yılSana göre herşey penisin girip çıkması mı?
- +1 yıl
Bana göre degil olacaklarının hikayesi bu
Soran+1 yılBen zaten sevgililerimle cinsel hayat yaşıyorum. Süs olsun diye sevgili olmuyoruz herhalde.
- +1 yıl
Gel yasıyalım o zaman birlikte😂
Biz ukraynalilari tercih ediyoruz dırdır sevmiyoruz
06 Yorumla
Soran+1 yılSiz kim?
Soran+1 yılUkraynalılar en güzel sadık kafa dengi ve mütevazi kadınlar oluyor o zaman :D
Soran+1 yılSen biliyorsun bu işi :)
o problem tek sende yok turkiyede tipsiz erkek fazla oldugu için canim
11 Yorumla
Soran+1 yılLisedeyken böyle değildi hiç.
Attan inmek eşek.. çok Güzelim.. . Ayna... Nasıl bir kafa
02 Yorumla
Soran+1 yılAma kafamız nasıl güzel biliyo musun?
+1 yılDış görünüşe bakma bulursun yakışıklı birini elinde tutamazsın ilerde kalbi güzel olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılİleriyi ilerde düşünürüz. Yakışıklı olduğu sürece karakteri falan önemli değil.
- +1 yıl
Ciddi misin😂peki 🤗
Soran+1 yılKarakteri düzgün olsun yalanına sizi o kadar iyi uyutmuşlar ki siz bile inanmışsınız. Karakterden kasıt nedir? sen nasılsan yakışıklı erkekler de öyle zaten. Tecavüzcü , hırsız , uyuşturucu kaçakçısı , katil olmadıktan sonra , karakterine göre sınıflandırmak bence dış görünüşüne göre sınıflandırmaktan farksız. Karakteri iyi olsun karakteri iyi olsun. Eeee madem herkes karakteri önemsiyor. Neden reklamlarda , filmlerde , dizilerde hep yakışıklı/güzeller var? Neden dünyada en çok satılan ürün piyasası makyaj ürünlerinin piyasası? "karakteri önemsiyorum"'un yalan olduğu oradan belli.
Güzel olduğun için mi gizlisn?
33 Yorumla
Soran+1 yılSapıklar dadandığı için gizliyim.
Soran+1 yılAyrıca buradaki kimseye kendimi beğendirme çabam yok.
+1 yılah bu dış görünüş takıntısı ne zaman bitecek...
43 Yorumla
Soran+1 yılBöyle diyen bütün kızlar da " Ya şu otobüste gördüğüm çocuk çok taş değil miydi kızlar? " diye geziyor. İçiniz dışınız bir olsun birazcık. Ben en azından ne istediğim konusunda yalan söylemiyorum.
- +1 yıl
yo ben senin dediğin kızlardan deilim emin ol
Soran+1 yılDiyorum ya zaten , sosyal medyada benim dediğim gibi kız bulamazsın. Herkes altın kalpli , hiç dış görünüşe bakmayan kızlarla dolu. Sosyal medya tam bir cennet yani. Ben de benim dediğim gibi kızları sosyal medyada görmedim.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSana bu özgüveni veren şey veriyor, "cahillik."
011 Yorumla
Soran+1 yılBana bu özgüveni veren şey güzelliğim. Onlar olmayacak duaya amin diyorlar. Anlamadığım olay neden teklif eden erkeklerin %90ı çirkin? Lisedeyken çirkin erkekler arka sırada haylazlık yapardı , yakışıklılar kızlarla konuşurdu. Şimdi ise hepsi güzel kız peşinde koşuyor.
- +1 yıl
Güzellik görecelidir. İnsanın kendini beğenmesi de normaldir. Ama aynada kendini gördüğün açıyla bakmaz diğer insanlar. Belki çirkinsin. Şahsen ben de güzel olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Sadece fazla egoistsin. "Kezban" diye tabir ettiğimiz kalıbın tam ortasındasın.
Soran+1 yılGüzel değilsem teklif etmesinler. Niye teklif ediyorlar? her fırsatta çirkin hiçbir erkeğe bakmam dediğim halde niye teklif ediyorlar?
- +1 yıl
Kullanmak için. Bu kadar basit. Birçok erkek evlenmek için teklif etmez, kullanıp bir kôşeye atmak ister. Sen de kendini güzel sanarsın böyle. Millet damacanaya da halleniyor o halde damacana da güzel?
Soran+1 yılDamacana bazı kızlardan daha güzel orası kesin ama , hallenmekle bağdaştırmak pek doğru değil. Kullanmaktan kastın eğer seks ise , ben zaten sevgililerimle cinsel hayat yaşıyorum. Cinsel hayat yaşanmayan sevgililik mi olur?
- +1 yıl
Erkeklerin birçoğu güzel çirkin bakmaz. Kekolar zaten her ônüne gelen kıza koşuyor. Millet eşşeğe bile halleniyor. Güzel olmaktan ziyade erkekler abaza diyelim.
Soran+1 yılTamam güzelim veya değilim yine de tipsiz erkeğe bakmam.
- +1 yıl
Sana bakmanı söyleyen olmadı ki zaten.
Soran+1 yılBakmıyorum diyince eleştirenler için diyorum
- +1 yıl
Eleştirmelerinin sebebi aşırı özgüveninin insanlara itici ve tiksinç gelmesi.
Soran+1 yılO da onların yetersizliği.
+1 yılBu gizliler hep güzeller.
02 Yorumla
Soran+1 yılSapıklar dadanmasın diye gizli sordum.
- +1 yıl
Onlar icin nefes alsin yeter her türlü yavsarlar.
+1 yılBu soruyu soran hangi çirkin acaba 😀
112 Yorumla
Soran+1 yılÇirkinsem teklif etmesinler. Niye teklif ediyolar o zaman? Tamam ben kabul ederim çirkin olduğumu eğer bir daha çirkin bir erkek teklif etmeyecekse.
- +1 yıl
Yav şuraya dişi maymunu getir, onada yürürler teklif ederler yavşarlar. 😂
Sende kendini bişey mi zannetin 😂
Adamlar yoklukta geziyo. 😂
Soran+1 yılLisedeyken de yokluktaydılar ama hiç teklif etmiyorlardı. Bu artışın sebebini sordum. Ben her ortamda söylüyorum hiçbir çirkin erkeğe bakmam diye. Kim bakıyorsa baksın, ben bakmam. Bu beni kötü biri yapmaz. Benim güzel olmam veya çirkin olmam da önemli değil. Teklif edenlerin %90ının çirkin olması çok rahatsız edici.
- +1 yıl
Demekki yakışıklı olanlarda seni güzel görmüyorlar, güzel kızlarla takılıyorlar ne diyim 😂
Soran+1 yılAllah'tan %10luk bir yakışıklı kesim var.
- +1 yıl
Sen bu abazalar yüzünden kendi kendine güzelim şuyum buyum diyosunda, kendini boş yere moda havaya sokmuşsun.
Bunun sende farkındasinda neyse, umarım bir gün uyanirsin...
Soran+1 yılNe fark eder? bana göre teklif almak güzellik ise , teklif alıyorum güzelim bitti gitti. Güzel sanmış olmuyorum , direkt güzelim yani.
- +1 yıl
Yav bende diyorumki bir sana etmiyorlar. Ama sen anlamıyon 😂
Soran+1 yılBen kabul etmediğim sürece kaç kişiye ettikleri önemli değil. İsterse 500 kişiye etsin beni ilgilendirmiyor. Ben kabul ettikten sonra edip etmemesi önemli :D
- +1 yıl
Sen kabul ettikten sonrs başkslarına etmediklerini nerden biliyon
+1 yılBende çirkinim ama teklif etmedim
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten etsen de hiçbir kız kabul etmez. Bakma sen sosyal medyada , önemli olan iyi biri olması falan dediklerine. Bütün kız arkadaşlarım " şu çocuk çok yakışıklı, şu çocuk çok taş " falan diye geziyor.
- +1 yıl
Ne halleri varsa görsünler benden uzak dursunlar yeter ben kimseye teklif etmiyorum tek tabanca iyi mutluyum
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrollse komik değilse daha komik
14 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil gerçekten öyle. Aras bulut'u görünce çığlık atan kızlar , sosyal medyada niye insanlık abidesi kesiliyor?
Cevap sahibi+1 yılBen önemli olan iç güzellikçi değilim ama insanları ellerinde olmayan bir şey için de yermiyorum. Doğarken katalog sunuluyor da bizim mi haberimiz yok? Tüm hayatını off niye çirkinim mk, gizli üye beni reddedecek ühü diye gezemezler. Belki de her şeyin tip olmadığının farkında, zeki çocuklar olduklarından kendilerini geliştirmişlerdir ve bu yüzden özgüvenlidirler. Ayrıca o çocuk tipsiz bence. Çok ciddiyim. Normal ama, güzellik/yakışıklılık göreceli bişi olduğundan sana çirkin gelen başkasına yakışıklı gelebilir.
Soran+1 yılHer fırsatta ben çirkin hiçbir erkeğe bakmam diye belirttiğim halde gelip teklif ettiklerine göre çok da zeki çocuklar sayılmazlar. Herhalde kendini yakışıklı sanan çirkinler. Bence herşey tiptir. Beni tipi iyi olmayan hiçbir erkek mutlu edemez. Bana çirkin gelenin başkasına nasıl göründüğü hiç umrumda değil , bana çirkinse bana her daim çirkindir. Anlamadığım olay , kalbi güzel olsun diyenler taşlanmıyorken , yakışıklı isteyen niye taşlanıyor? Çirkinle birlikte olsak , paragöz diyorlar. Yakışıklı isteyince "250 gramın verdiği özgüven" diyorlar. Hayatımı kimsenin ne dediğine göre yaşamayacağım. Bana göre yakışıklı değilse tanımaya bile değecek kadar değeri yoktur. Bu beni değersiz yapıyorsa da yapsın , teklif etmesinler. Türkiye'de arkadaş ortamında " ya şu çocuk çok taşşş" , sosyal medyada " insanların içini sevelim" diye gezen milyon tane kız var gitsinler onlara teklif etsinler.
Cevap sahibi+1 yılPfff sen de haklısın bir yandan, bişey diyemiyorum. Umarım istediğin gibi birini bulup mutlu olursun ama kimseye de çirkinsin deme be :// İyi akşamlar
Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Bunu diyen gizli D. Üye. D 😂😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılSapıklar dadandığı için gizli sordum.
Soran+1 yılGizli sor tuşu tam da bu yüzden koyulmuş. Emniyet kemerini sen ," Kamyonu sollarsın , arabalara makas atarsın , çarpacak gibi olursan da frene basarsın mesele hallolur" şeklinde mi düşünüyorsun? Kazayı yapmadan önce takmak daha mantıklı değil mi?
Soran+1 yılAyrıca benim kimseye kendimi beğendirmek gibi bir derdim yok ki. İsterseniz beni dünyanın en çirkin kızı olarak görün ben yine de hiçbir çirkin erkeğe evet demeyecem. Çünkü her kız gibi ben de dış görünüşten etkileniyorum.
250 gr ağır gelmiş sana
04 Yorumla
Soran+1 yılEn azından dürüstüm ben. Ne istiyorsam onu söylüyorum. Arkadaş ortamında " ya şu çocuğun yakışıklılığına baksanaaa" diyip, sosyal medyada " önemli olan iç güzellik" diyen sahtekar kızlar gibi değilim hiç de olmadım.
Soran+1 yılKüçük görmüyorum. Teklif eden çirkin erkeklerdeki artışın sebebini sordum.
+1 yılMal mal konusuyon
35 Yorumla- +1 yıl
Malın malı hemde
Soran+1 yılSanki sende yok.
- +1 yıl
Sbjzjs trolsun bence.
Soran+1 yılAynen sen gibi olmayan herkes troll de mi gratis kızı seni.
- +1 yıl
Jjsjsj trol degilsen daha kotu aq🤣
Ahsjjs yakışıkıları ekle sende
08 Yorumla
Soran+1 yılBenim sorunum yakışıklı bulmakta değil ki. Elimi sallasam ellisi zaten. Ama bu tipsizler nereden cesaret alıp da gelip benim gibi bir kıza teklif edebiliyorlar? onu merak ediyorum.
Soran+1 yılSevgililerimin hepsi yakışıklıydı. Güzel olmasam niye teklif etsinler ki? Yakışıklı adam kız mı bulamadı da bana (çirkine) teklif etti? Basbaya güzelim işte.
Soran+1 yılYakışıklıya güzel de kolay , çirkin de kolay. Hadi tamam tipsiz olayım bari. Tipsizim ve ne olursa olsun tipsiz erkeklere bakmıyorum yine de. Bunu her ortamda söylediğim halde niye tipsiz erkekler teklif ediyorlar bir fikrin var mı?
Soran+1 yılGördüğün gibi tek umursadığı dış görünüş olan karaktersiz bir kızım. Neden bu kadar karaktersiz biriyle birlikte olmak istiyorlar ki?
Soran+1 yılOlabilir biraz bencilim. Her konuda olmasa da her insanın kendi çizgileri olması gerektiğini düşünüyorum.
senın pıskolojın bozuk
00 Yorumla
+1 yılBinme sende😂
11 Yorumla
Soran+1 yılBinmem zaten uzak olsunlar :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlaşılan kendini bir obje olarak görüyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır kendimi bir obje olarak görmüyorum.
Soran+1 yılNe istediğini bilen , ve bunu söyleyebilen bir kadınım sadece.
Cevap sahibi+1 yılHaha güldüm gerçek sevgi aşk vb ne olduğunu bilmiyorsun işte amacın aşk sevgi değil obje istiyorsun
Soran+1 yılTamam obje istiyorum.
+1 yılHerkesn bir modeli vardr saygili olmak lazm
00 Yorumla
+1 yılDDDD
010 Yorumla- +1 yıl
Çirkin derken kime göre çirkin bu göreceli bir kavramdır belki başka bir kıza göre yakışıklı birisidir çirkin dediğin erkekler , ayrıca attan inip , eşeğe binmek tabiri çok ağır olmuş zira biri sizi binek olarak benzetme yapsa yaygara koparırsınız , gereksiz olarak kendinizden eminsiniz :D
Soran+1 yılBaşkasına göre yakışıklı , bana göre çirkin olan biri bana göre çirkindir. Bana ne kimin yakışıklı gördüğünden? Herkes attan inip eşeğe binme deyimine takılmış. Daha önceden daha iyi olan birşeyi bırakıp , şimdi daha kötü olan bişeyi tercih etmek anlamına geliyor. Başka bir söz gelmedi aklıma kusura bakmayın. Çirkin birini istemiyorum ve bu benim en doğal hakkım. Sen de çirkin bir kızı istememe hakkına sahipsin.
- +1 yıl
sen bana göre çirkin dememişsin direk çirkin demişsin ben buna takıldım bu göreceli bir kavramdır bana göre , sana bir kaç kişi çirkin dedi diye çirkin mi olacaksın? böyle bir tabir kullanman bile nasıl bir insan olduğunu az çok belli ediyor zaten sorun ne istediğinde değil , istediğin şeyi nasıl belirttiğinde kırıcı cümleler kullanmadan yazsan bu kadar insanın tepkisini çekmezdin heralde
Soran+1 yılReddettiğim erkeklere "tipsiz olduğun için istemiyorum" diyorum. Bunun kırıcı olmayan şeklini söyler misin? bir daha denk gelirse öyle söyleyeyim.
- +1 yıl
sevmiyorum demen yeterli veya hoşlanmadım , hoşlandığın erkekte sana , egolu ve patavatsız nasıl konuşacağını bilmiyor ve çok kırıcı iğrenç insanın teki olduğu için istemiyorum demez mesela hoşlanmıyorum veya sevmiyorum der içimde ona karşı bir his yok der anladın mı?
Soran+1 yılYalan söylemek karakterimde yok. Sebebi çirkin olmasıysa çirkin olduğun için derim. Saklasam ne faydası var? hiçbir faydası yok.
- +1 yıl
boşuna yazıyorum sana biliyorsun değil mi :D birşey anlayacağını sanmıyorum
Soran+1 yılAnlamamı istediğin şey yalan söylemek ve yalan söylemenin faydaları :D Tabi ki anlamıcam. Çirkin bir erkeği çirkin olduğu için reddediyorsam , çirkinsin derim. Bana teklif ediyorsa gelecek olumlu veya olumsuz her yanıta açık olması lazım.
- +1 yıl
Bu kadar gerçekçiysen neden anonimsin :D kendi fotoğrafını paylaş bizde gerçekleri söyleyelim bakalım ne kadar anlayışlı olduğunu anlayalım , insanları gerçek sandığın şeyler uğruna kırmamalısın
Soran+1 yılSapıklar olmasaydı soruyu gizli sormazdım ama sapıklar var.
+1 yılGüzel değilsindir.
06 Yorumla
Soran+1 yılBelki de güzelimdir?
- +1 yıl
Şu ana kadar güzel olduğunu gösteren herhangi bir bulgu olmadığından çirkin olduğunu varsayıyorum. Güzelsen ilk ben teklif edicem.
Soran+1 yılTamam çirkinim o zaman aman teklif edeyim deme :D
- +1 yıl
bu ne mk https://www.youtube.com/watch?v=jWtfiMQxKGQ bunu attım ben
Soran+1 yılGüzel sahne :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılsende çirkinsin demek ki
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen çirkinim hala mal gibi gelip bana teklif ediyolar o kadar güzel kız varken.
Cevap sahibi+1 yılkolay lokma diyedir
Soran+1 yılİşte kolay lokma sadece yakışıklı erkekler için vardır. Çirkinsen hiçbir kız kolay lokma değildir.
Cevap sahibi+1 yılben pek zorlanmadim demek ki yakışıklı kategorisindeyim 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılSen çok mu güzelsin
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok güzelim.
+1 yılEgolusun
04 Yorumla
Soran+1 yılEgolu değilim sadece tipsiz biriyle birlikte olmak istemiyorum.
- +1 yıl
Senin tipin çokmu iyi. Görsekte ortak karar versek
Soran+1 yılMecburen gizli soruyorum yoksa sapıklar dadanıyor.
- +1 yıl
Inanırim
Hahahaha
00 Yorumla
+1 yılSenin ruhun cirkin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın ruhum çirkin.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026