Niye hep çirkin erkekler teklif ediyor?

Bu zamana kadar sevgililerim hep yakışıklıydı ben de çok güzel bir kızım zaten ama bana teklif edenlerin %90ı çirkin erkekler. Bundan sonra da çirkin bir erkeğe evet diyemem , attan inip eşeğe binmek istemiyorum. Aynaya bakmadan gelip teklif ediyorlar. Ne yapayım çirkin erkeği? Çirkin erkeklere bu özgüveni kim veriyor ya?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yakışıklı olmak için bir taraflarınızı yırtıyorsunuz. Yakışıklı erkek isteyen kız görünce yerin dibine sokuyorsunuz. Anlamadım gitti. Yakışıklı olmak kötü birşey mi ki yakışıklı istemek kötü birşey olsun? Karakter diye kriter koyarken iyi , ben tip diye kriter koyunca kötü mü oluyor? Tip yoksa bakmıyorum bu kadar basit istediğiniz kadar eleştirin.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yakışıklı olmak için bir taraflarınızı yırtıyorsunuz. Yakışıklı erkek isteyen kız görünce yerin dibine sokuyorsunuz. Anlamadım gitti. Yakışıklı olmak kötü birşey mi ki yakışıklı istemek kötü birşey olsun? Karakter diye kriter koyarken iyi , ben tip diye kriter koyunca kötü mü oluyor? Tip yoksa bakmıyorum bu kadar basit istediğiniz kadar eleştirin.
Niye hep çirkin erkekler teklif ediyor?