+1 yılCeyhun'a sırf Tıp okuyor diye ölüp bitecek insanlar vardır, eminim. Böyle de materyalciyiz.
Cihan'ın yaptığı belli; onunla arkadaş olanlar da belli, ve belki de aynı doğrultuda insanlar :)
Sen de Ceyhun'sun ve Cihan olmak istiyorsun, ee ne diyelim hocam; biraz da Cihan ol bakalım. Belki daha mutlu olursun.
Şimdi söyleyenler olur, özgüven de özgüven...
Ceyhun kendini önce sevsin de, dünya farklılaşır da dıt dıt dıt :)))
Dengenin ve de mantığın rastlanabilirliği düşük bir dünyadayız, bana soracak olursan; ''edeple, iffetle kendin ol; başkaları olup başkalarının yaşamı ile gerçek dünyanı kuramazsın.''015 Yorumla- +1 yıl
Ben kendimim zaten kimsenin bana bakmayacağını biliyorum. Sınırlarımı biliyorum. Ceyhun bilmiyor onu. Cihan olmak istemiyorum zaten olamam çünkü adam yakışıklı.
- +1 yıl
Kendinsen; problem yok.
''Kimse bana bakmaz'' gerçekçi bir cümle değil emin ol... - +1 yıl
Benim yerimde olsaydın benim kimse bakmaz dediğimi bile iyimser bulurdun. Öldürmediklerine şükret derdin. Kim bilir sen kaç kızla birlikte olmuşsundur beni anlaman pek mümkün değil
- +1 yıl
Yıllardır yalnızım; görünüm ve sağlık anlamında ne yaparsam da önce kendim için yaparım. Biliyor musun? Hayatta hiçbir zaman kızlara iyi görünmek için birşey yapmadım; tarzım değildir böyle basitlikler. Açıkçası böyle mutluyum da, birgün nasip gelir; ciddi şeyler olur. Sen de böylesine karamsar olma, hele ki buradaki bazı ergenlerin gerçekten uzak görüşlerini hiç önemseme. Her birey asıl kendi olduğunda özünü bulur ve gerçek kimliğini yansıtır. Kendini geliştirmeye, ve keyifli yaşamaya gayret et...
- +1 yıl
Tam mutlu olucam diyorum. Perdenin arasından biri çıkıp çirkinsin diyip kayboluyor
- +1 yıl
Boşver; elbet içtekileri de birileri görür.
- +1 yıl
İçimdekiler tipimden daha çirkin aslında. Öyle bir nefret var ki içimde dünyaya %10unu yaysam 7. Dünya Savaşına kadar yeter.
- +1 yıl
Kendine kinlisin.
Bunu çöz önce. - +1 yıl
Çözdüm diyelim. Kızlar teklif eder mi sonra?
- +1 yıl
Şart mı etmesi?
Nedir ki bu takinti; begenilme tutkusunu yersiz buluyorum... - +1 yıl
Sürekli değil bir kere beğenildiğimi hissetmem lazım ki özgüvenim olsun.
- +1 yıl
22 yaşındasın. Gençsin daha; olur herşey. Ve şunu unutma; seni birilerinin beğenmesi yeri gelecek birşey ifade etmeyecek. Nasip gelene kadar gönlün hırpalanıyoe işte...
- +1 yıl
Nasip yakışıklı olana açık çirkin olana değil
- +1 yıl
Çok yanlış bu.
İçinde bulunduğunuz dönemin hassaslığı ile böyle düşünüyorsunuz eminim; bir zaman sonra düzelecektir.
İnanın ki; sevgili edinmeden o kadar çok önemli seyler var ki... Allah yar ve yardimciniz olsun; çok da sıkmayın kendinizi, herşey olacağına... - +1 yıl
Daha önemli şeyler derken neyi kast ettin?
En İyi Cevaplar
+1 yılÇirkin erkekler hep reddedilir, umarım tanrının geçerli bir nedeni vardır.
Birini yakışıklı yaratıp birini çirkin yaratmak nasıl bir adalettir, nasıl bir imtihandır..12 Yorumla- +1 yıl
Ben de aynı şekil düşünüyorum
Bilmem bulunduğunuz çevreyle alâkalı. Birde çirkinlik yüzünden özgüven problemi yaşıyor olabilir Ceyhun, kızlar özgüveni düşük erkeklerden pek hoşlanmazlar. O kendini çirkin görüyorsa herkes öyle görür, kendini ezdiği kadar başkaları onu daha çok ezer.
Birde şu var, yakışıklı dediğim erkekler iki lafı bir araya getiremiyor, tiplerine güvendiklerinden gelişime kapıyorlar kendilerini. Çirkin insanlar genelde kendini geliştirmiş oluyorlar. Kültür seviyesi ve bilgi birikimi daha önemli benim için, ama evvela özgüven.126 Yorumla- +1 yıl
İnan bana Ceyhun özgüveni çok iyi bir çocuk. Sanırsın dünyalar yakışıklısı. 100 kız reddetmiş. Hala onlar kaybetti diyor.
- +1 yıl
Ceyhun muhabbeti çok iyi bir çocuktur. Kızlarla konuşmaktan korkmaz. Zekidir bilgilidir.
- +1 yıl
İnanmıyor musun inanmak mı istemiyorsun? Gerçekler bunlar.
- +1 yıl
Yani cihandan daha iyidir muhabbeti. Cihan kızların tipten hoşlandığını biliyor. Ceyhun onun farkında değil. Ceyhun diyorum boşver kanka valla kimse sana bakmaz diyorum. Kanka şu kız var ya diyor evet diyorum onun gözü şaşı aslında bana bakıyor diyor :D
- +1 yıl
Yani olay özgüvende değil. Ceyhun yürüyen özgüven. Okulda hoca bana soru sormak için parmak kaldırmak zorundaydı diyor.
- +1 yıl
Özgüvenli erkek istemezdim diyorsun yani. Vay ya. Şunu söyleyemiyorsunuz ya ben çirkin olanı istemem. Bunu diyemiyorsunuz. Özgüven yok çirkinim diyorum. Özgüvensiz erkek istemiyorum diyorlar. Özgüvenli ama çirkin diyorum. Özgüvenli istemiyorum diyorsunuz. Az bişey delikanlı olun da bir sefer vicdanınıza elinizi koyun da doğruyu söyleyin. Ben çirkin erkek istemiyorum. Bu kadar basit
- +1 yıl
Bana mantıklı gelmiyor. O kadar şey yazdım açıkla o zaman. Özgüven +çirkin? Özgüven olmasın kendini bilsin sınırları bilsin. Ben çirkin -özgüven? Kendini sınırlarını bilen biriyim gözüm kör değil biliyorum hiçbir kızın bana bakmayacağını? o zaman da diyorlar ki özgüven olması lazım diyorlar. Ama hiçbir şekilde çirkin erkekle birlikte olmam demiyorlar.
- +1 yıl
Ceyhun da tanrı edasıyla dolaşmıyor ki sınırlarını biliyor. Çok mütevazi. Özgüvenli konuşmayı biliyor. Yeni insanlarla tanışmayı seviyor. Ama kader işte çirkin olduğu için sevgilisi olmadı hiç. Ben ayrıca özgüvenli falan değilim. Çirkin eksi (-) özgüven. bir önceki örnekte artı ➕ dedik ya.
- +1 yıl
Sen kendini özgüvenli mi sanıyorsun dedin ya onu diyorum tam tersi özgüvenim yok
- +1 yıl
Valla 8 km tepeden paraşütle sky diving yaptım. Ama bir kıza açılacak cesaret bulamadım.
- +1 yıl
Amaaan boşver yalnız ölsün çirkinler. Çirkinlere eşşek bile hak değil ne sevgilisi. bir kız gelip teklif ederse olur bişeyler
- +1 yıl
aaa öyle şey deme yaa mesela yakışıklı erkeklerin yanında çirkin kızlar oluyor bence allah herkeze çirkin şansı versin merak etme seninde şansın açılır ;)
- +1 yıl
@BitmeyenRakı bana bir kız açılmadığı sürece benden bir bok olmaz
- +1 yıl
@Fsjjsgd yakışıklı erkekler cesaretlidir. Ben şimdi neyime güveneyim de gidip teklif edeyim
- +1 yıl
@Fsjjsgd Özgüven olmaması gayet normal. Çünkü arkadaşlarım abim her fırsatta çirkin olduğumu söylediler. Ama Ceyhunda özgüven var. Hatta özgüvenin ceyhunu var. O kadar diyorum. O zaman niye olmuyor?
+1 yılevet guzel anlatmissin. insanoglu iste yanlis secimler yapip ondan sonra da aci cekiyoruz.
01 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı birini istiyorsunuz diye yanlış yaptığınızı düşünme sakın. Ben çirkin erkeklere eşşek bile hak değil diyen bir çirkin olarak çirkin erkek yanlış tercihtir diyorum. Niye en basitinden örnek veriyim. Çirkin erkek abazadır bişey yaşamadığı için. Yakışıklı erkek öpüşmüş sevişmiş herşeyi yaşamış tabi ki de gözü doymuş. O yüzden daha ılımlıdır daha çekicidir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
O kızlar ilerde başarılı bir doktor olan ceyhunla evlenmek için sıraya girecek :) Şimdi kara kaşa, kara göze kanıyolar. bir hevesle kendilerini oyuncak ediyolar. Ilerde iş ciddiye binince çocuklarına baba olarak ceyhun daha cazip gelecek.
Ceyhunları üzmeyin kızlar :)111 Yorumla- +1 yıl
Hiç sanmıyorum. Para için gelen olur diyorsan. Benim param da var suratıma bakan yok.
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/db1DX7.jpg
https://i.hizliresim.com/Zd8pko.jpg
Normalde böyleyim yine kimse bakmıyor. - +1 yıl
Bulamam bulamam bulamam. Çirkin erkeğe kimse bakmaz
- +1 yıl
Çirkin değilim param var arkadaş çevrem var. Neden olmuyor o zaman. Herşeyim tam mk.
- +1 yıl
Çıktı tipim olsaydı herşeyi yapardım. Ama olmadığı için kimseye rezil olmak gibi bir niyetim yok
- +1 yıl
Tamam çıktı ama başkasının altına yattı.
Ne güzel dertleriniz var arkadaş, dış görünüş meraklıları reddediyor. Niye diye sorduğun hâlde sen cevaplamışsın. Ceyhun reddedene üzülmüyordur umarım. Üzülüyorsa komik olurdu, sırf dış görünüş yüzünden reddeden birini direkt silsin gitsin. Özgüven vs diye saçmalamayacağım. Çok istiyorsa da bulur elbet bir gün zeki, kültürlü, kendisini sevecek sadık ve anlayışlı birini.
07 Yorumla- +1 yıl
Ama o kişi asla sen olmazsın de mi? Bana dokunmayan çirkin bin kızla yaşasın mantığında ilerliyorsunuz. Ceyhun üzülmüyor o kaybetti diyor. Çok özgüvenli bilgili komik anlayışlı giyim tarzı iyi bakımlı ama yüzü çirkin. O yüzden reddediliyor. Ben de çok istiyorum o da çok istiyor. Ama o reddediliyor ben hiç teklif etmedim.
- +1 yıl
"Bana dokunmayan çirkin bin kızla yaşasın" mantığında ilerlediğimi nasıl çıkardın? Kaldı ki çirkinlik de göreceli bir kavramdır. Buna saplantılı kalman benim açımdan gereksiz. Maalesef herkes kas, yüz güzelliği, giyim tarzının iyi olması türevi olaylara bakmıyor. Çağımızın hastalığı olmuş dış görünüş meraklılığı...
- +1 yıl
Sen hiiiiç bakmıyorsun öyle mi dış görünüşe?
- +1 yıl
Bilmiyorum dışarıda hiç iç güzelliğe önem veren görmedim, sosyal medyada da dış güzelliğe önem veren görmedim. Herkes içine melek kaçmış gibi konuşuyor. Ama icraat yok.
- +1 yıl
Denk gelmemiş demek ki. Veya görmüşümdür de anlamamışımdır. Çünkü hem gerizekalıyım hem çirkinim
Çirkin olupta dikkat çeken o kadar erkek var ki lisede sınıf arkadaşım öyleydi çocuk cidden ortalamanın çok altında bir çocuktu tip olarak kemerli koca burun ince dudak vs. ama tüm kızlar ölüyordu esprili ve zekiydi çünkü
122 Yorumla- +1 yıl
Dediğin gibiyse Ceyhun da zeki ve komik. Neden reddediliyor hep
- +1 yıl
Olabilir cihan neden hiç reddedilmiyor peki? Sana teklif etse sen de kabul edersin.
- +1 yıl
Sen nerden bileceksin kaç kızla çıktığını hepsi ilk kız o sanıyor
- +1 yıl
Cihan seni yatağa atmak için karakterini de güzel gösterir.
- +1 yıl
Kızların hepsi üniversite okuyor. Ceyhununkiler de öyle. Ceyhun tıp okuyor. İlerde doktor olucak. Daha bir tane sevgili bulamadı ezik :D doktor olsa da kimse bakmaz ona. Çirkin çünkü
- +1 yıl
Cihan sosyal medya hesabı kullanmıyor. bir facebooku var başka da bişey yok.
- +1 yıl
Bak sen de cihanı tercih etmişsin. Kader size ceyhunu seçmeyi nasip etmiyor. Ceyhun dediğim gibi yürüyen özgüven. Papatya falı yapıyor, seviyor sevecek diye. Beni reddeden devlet düşmanıdır diyor. O kadar özgüvenli ki bir görmen lazım
- +1 yıl
Yoo ceyhunu istemiyorsun. Ceyhun çirkin ne yapacan ceyhunu cihana bakınca için açılacak.
- +1 yıl
Bu adamin sorunlari var...
- +1 yıl
😄😄
- +1 yıl
@fahrettinKa tipsiz olduğum kadar psikolojik olarak da birsürü sorunum var
- +1 yıl
Evet farkettik inş duzelirsin
- +1 yıl
@fahrettinKa benden bir bok olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin erkek yoktur klişesini kullanmıyacağım herkezden kendini soyutlamış erkek vardır. bazı erkekler çevresini genişletmek yerine sadece bir grup arkadaşıyla takılır bir erkek ne kadar sosyalse o kadar da isteyeni olur
021 Yorumla- +1 yıl
Sana şunu söyliyim. Okulda beni tanımayan bir kişi bile yok. Sürekli dans geceleri düzenliyorum sürekli şehirdışına geziler düzenliyorum rafting paraşüt dalış kayak paint ball günleri düzenliyorum. Arkadaş çevrem aşırı geniş. Bazıları selam veriyor kim olduğunu bilmiyorum. Kimseden kendimi soyutladığım falan yok.
- +1 yıl
sorun sende değil onlarda ozmn ne diyeyim maşallah :D
- +1 yıl
Sorun onlarda değil bende. Kimseyle konuşmayan bir arkadaşım vardı 2 kızdan teklif aldı. Halil diye bir çocuk. Kabul etmedi derslere yordu kafayı. Kimseyle konuşmayan bir çocuk bu. Ama yakışıklı yani. Öyle işte çirkinse kızlar bakmıyor. Yakışıklıysa onlar gelip teklif ediyor bu kadar basit
- +1 yıl
ee ozmn biraz bkım yap kendine allah allah :D
- +1 yıl
Çok bakımlıyımdır. bir giydiğim kıyafeti bir kere daha giymem. Temizliğime aşırı dikkat ederim. Davidoff parfümlerinden koleksiyonum var. Başka bir tavsiye verebilir misin?
- +1 yıl
yaa allah allah kafam karıştı bilemedim şimdi yani bakmamaları mantıksız
- +1 yıl
Tipsiz olduğum için bakmıyorlardır belki
- +1 yıl
bak şimdi çok merak ettim spor yapp hem senin boy kaç ki
- +1 yıl
1.87 boyum var. 5 yıldır aralıksız spor yapıyorum
- +1 yıl
ee daha ne olsun işte butun olumlu özellikler sende spor yapan biri nasıl tipsiz olabiliyor anlamlandıramıyorum
- +1 yıl
Profil fotoğrafıma bak anlarsın nasıl olduğunu
- +1 yıl
lan çarpılmışsın sen bir hocaya git en iyisi
- +1 yıl
Ahhahahaha teşekkür ederim
- +1 yıl
bence gayet yakışıklısın
- +1 yıl
Demin çarpılmışsın diyordun ne değişti
- +1 yıl
sen kendini çirkin yapıyorsun bilerek. bir o mimiklerii düzle sonra tekrar dene ama sende gider var
- +1 yıl
Yok arkadaş benden bir bok olmaz. Tip olmadığı zaman kimse bakmıyor özgüven işe yaramaz bişey. Önemli olan tip tip olunca herşey halloluyor
- +1 yıl
bence tipin muazzam bayıldım :)
- +1 yıl
sana bakmayanlar ölsün lannn
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/1d8AZA.jpg aynen bana bakmayan ölsün
+1 yılSen Cihan'dan uzak dur. :) Ceyhun gibi akıllı ol. :)
13 Yorumla- +1 yıl
Ceyhun da cihan da arkadaşlarım niye uzak durayım. Ben de ceyhun gibi akıllı olarak. 100 kıza teklif edip reddedileyim öyle mi
- +1 yıl
Sanki Cihan çok iyi bir şey yapıyormuş gibi bahsetmişsin. :/ Ne istersen onu yap.
- +1 yıl
Cihan çok iyi bişey yapıyor ya da yapmıyor. Ceyhun çok mu güzel bişey yapıyor peki?
tipe bakıyorlar bendede aynıdurum gerçi be teklıf de etmedım ama kızlar bakmıyor anlıyorum yanii HERSEY dıs gorunus olmus
016 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim sonunda tam beni anlayacak biri ya
- +1 yıl
Al işte. Kardeşim yok yok öyle biri.
- +1 yıl
Vardır elbet ben birini sevdim 13 yasımda 1.5 yıl çıktık beni terk etti hemde baska sehırlerdeydık aldatmıs haberım ıle yoktu hala aklımda o var onca seye rağmen sımdı de nisanlanmıs 18 yasında 30 yaında biriyle ben 19 ytasımdayım ondan baskası olmadı daha olsun istiyom sevmek istiyom ama benı seven çıkmıyor ki gorunus olarak tipsiz değilim elbet snde değilsin ama manken gibi arıyorlar karakter önemi hiç de yok zaten kızlar kendını ezen erkek sveıyor değer bilmeyen erkek sveıyor galıba
- +1 yıl
Bana çirkin değilsin diyen insan sal. aktır. Harbiden çirkinim. Sen çirkin değilsin demek ki. Sevgilin olmuş. Ben bir kızın elinden bile tutamadım. Sen gelmiş çirkin değilsin diyorsun
- +1 yıl
Sevgılım olmusta 13 yasında olmus 14.5 da bitmis yani ergen zamanları ve 5-6 senedir hiç olmadı ve benı de sevmemeıs acısını yasıyom aldatmıs sımdıde nisanlı 30 yasındaki adamla resımdekı de sensen son derece normalsin çirkinlik neresinde uuyk ihtimal snde benım gibi utangaç çekıngen guvensızsızdır ve çok değer verıyorsundur insanlara
- +1 yıl
İnsanlara değerleri kadar değer veririm. Şu fotoğraftaki tipe normal dedin ya helal olsun
- +1 yıl
Normalde böyleyim pek bir farkı yok - +1 yıl
Benim çevrem emin ol kimsede yoktur çok geniş arkadaş çevrem var. Ama tip olmadığı için olmuyor
- +1 yıl
Herkes öyle düşünüyor. Telefon çok kaliteli kaplumbağa çeksem Brad Pitt çıkıyor
- +1 yıl
Yani çirkinim kardeşim
- +1 yıl
Çirkin olmasam kimseyle konuşmayan Halil diye bir arkadaşım var o yakışıklı olduğu için 2 kız teklif etti ona. Bana teklif etmediler. Niye? Çünkü tipsizim
Yanına yakışan birini isterler en azından eli yüzü düzgün olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim sonunda doğru söyleyen biri
Para iste cirkinlik değil bide cakal gibi durmaman lazim cok da acindirmaman kendini yani ben anlarim kimin nasil biri old
015 Yorumla- +1 yıl
Benim parayla ilgili sıkıntım yok. Sürekli dans geceleri düzenliyorum sürekli şehirdışına geziler düzenliyorum rafting paraşüt dalış kayak paint ball günleri düzenliyorum sürekli para kazanıyorum zaten. Kendimi sosyal ortamımda asla ezmem. Beni tanıyan çok özgüvenli biri olarak tanır.
- +1 yıl
100 kıza teklif eden ben değilim. Ki ben olsam da durum farklı olmazdı. Bir kız erkeğe yakışıklı değilse aşık falan olmuyor. Ben 5e1 kavgaya girdiğim oldu ona cesaretim var ama bir kıza açılacak cesaret yok. Ceyhunun durum daha da korkutuyor beni.
- +1 yıl
Normalde böyleyim yine kimse bakmıyor - +1 yıl
Nerem yakışıklı la hayatında yakışıklı görmemiş gibi konuşma.
- +1 yıl
Yüz yapımı beğenmiyorum. Herkes çirkin olduğumu söylüyor. Daha ne olması lazım?
- +1 yıl
Ben 4 yıldır böyle düşünüyorum. 18 yaşındayken de böyle düşünüyordum kimse bana bakmaz diyordum ki haklı çıktım. Birbirini tanımayan kişilerin bana çirkin demesi haklı olduklarını gösterir. Ayrıca bir kızın elinden bile tutamamış birinin neyini kıskanıcaklar.
- +1 yıl
Ne oldu diyecek bişey mi kalmadı?
önce şu elindeki istatistikleri bir kenara bırak dostum
028 Yorumla- +1 yıl
Ama öyle olmazsa gidip birine teklif ederim reddedilirim rezil olurum. Önümde özgüvenli komik arabası olan muhabbeti iyi çok iyi bir Ceyhun var ve hiçbir kız istemedi onu.
- +1 yıl
Böyle bir örnek var önümde ben gidip birine teklif eder miyim hiç? Sala. k mıyım o kadar?
- +1 yıl
Ceyhun o bilgiyle o komiklikle başarılı olunca ben de denemeye başlarım
- +1 yıl
Çünkü çocuk her yönüyle benden üstün özgüvenli komik anlayışlı tıp okuyor. Her konuda bilgili. Tek ortak yanımız ikimiz de çirkiniz
- +1 yıl
Cihanı örnek alamam çünkü cihan yakışıklı. Tarkan ben yakışıklıyım derse hiçkimse yadırgamaz. Ben dersem millet bir tarafıyla güler
- +1 yıl
Ohooo siz de bir diyonuz özgüven lazım ezik olma diyonuz. bir gelip özgüven antipati yaratıyor diyonuz karar verin.
- +1 yıl
Beni boşver sen. Ben çirkinim özgüven yok. Ceyhun o kadar bilgili o kadar özgüvenli olmasına rağmen neden reddediliyor
- +1 yıl
Ben hiç reddedilmedim ki
- +1 yıl
Kimseye teklif etmedim ben.
- +1 yıl
Bak şu kadarını söyleyeyim. Çirkin erkek istemiyorum diyemiyorsunuz. Çirkinim ve özgüvenim yok diyorum. Çirkin olman önemli değil özgüvenli olmalısın diyorlar. Çirkin ama özgüvenli diyorum. Kendisi olsun özgüven olmasın diyorsunuz. Şunu söylemek çok mu zor? " ben çirkin erkek istemiyorum "
- +1 yıl
Ceyhun benim 9 yıllık arkadaşım bir kere bile tartışmadık. İlk günden bugüne kadar hiç tartışmadık. Çok iyi biri aşırı iyi biri. Ona özgüvenli olmalısın dediler o da özgüvenli oldu sonuç 100 kıza teklif 0 kabul. Ben zaten kimseye açılma diyordum. O dinlemedi beni. Yani diyorum ki ben onu iyi tanıyorum tanıdıkça güzelleşti dediğin gibi hiçbir kız mı tanımadı? Yoo tanıdılar. Sırf çirkin diye reddediliyor
- +1 yıl
Çirkin olduğu için de mi? Ben de çirkinim
- +1 yıl
Fotoğrafı yok facebook instagram kullanmıyor
- +1 yıl
Ohhhh sonunda çirkin olduğumuz için sevgilimizin olmadığını kabul eden biri çıktı
- +1 yıl
Olayın özgüvenle alakası olmadığını kabul ettin sonunda
Hiçbir kıza teklif etmem gelsin onlar etsin banane.
10 YorumlaPolianacılık oynamaya gerek yok çirkin erkek, kız vardır. Cidden yakışıklımıyım çirkin miyim bilmiyorum ama bana en çok koyan şey Babamın gençliğinde yakışıklı bi adam olması ama oğlunun benim gibi bi sikko olması ne bilim ya cok boktan her şey ya
00 Yorumla
+1 yılseven zikilir ziken sevilir
biz sap geldik sap gideroz gardasss
olacaksa tek olacak ömürlük olacak10 Yorumla
+1 yılBune kardeşim nasıl bir istatistik hiç mi üşenmediniz 😅
00 YorumlaBeyler Kızlar Yakısıklı+Sempatik İsterler bir Tiple Kurtarılmıo Komik Ve Biraz bacım Çocuğu Olsa Yetiyor
00 YorumlaCeyhunu bana ayarlasana
03 Yorumla- +1 yıl
Sen ceyhuna bakmazsın. Cihanı ayarlıyım sana.
- +1 yıl
Bakmazsın çok çirkin Ceyhun
+1 yılbu devirde sseven sikilir seven sevilir
17 Yorumla- +1 yıl
Tipsiz ise kimseyi sikemez
- +1 yıl
öyle deme hocam dili olan yapar bende yok mesela
- +1 yıl
sıfat yok idare edecek kadar dill var
- +1 yıl
Ben çirkin olmasaydım sevgilim olurdu olmadığına göre tipsizim. Dille falan alakası yok. Hiçkimseyle konuşmayan halil yakışıklı olduğu için 2 kızdan teklif aldı. Ve reddetti nasılsa başka teklif eden de olur dedi
- +1 yıl
ben 3 senedir birisiyle sevgili değilim
- +1 yıl
Ben de 23 senedir kimseyle sevgili değilim
- +1 yıl
derken?=
Hayar böyle kardo koy şeyine rahvan gitsin
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim
+1 yılKnk sen cihani ornek al ;)) pisman olursun sonra
05 Yorumla- +1 yıl
Cihan yakışıklı kardeşim. Ben tipsizim
- +1 yıl
Knk git spora sac falan uzat sakal birak bakim yap kendine biraz zaten hersey tip degil knk kiza yaklasim tarzin ve karakterin daha onemli
- +1 yıl
5 yıldır spor yapıyorum aralıksız olarak. Sakal var. Kızlar izin vermiyor yaklaşmama konuşmama. Yani herşey tip
- +1 yıl
Valla ne biliyim knk simdi benim etrafimda da var ole yakisikli olmayan insanlar hepside benden daha cok kizla takiliyo benim gozlemime gore ortamlara giricen paran olucak kizlara yavsican ondan sonra oluyo
- +1 yıl
Kızlar izin vermiyor yaklaşmama konuşmama başlamadan bitiyor. Al sana özgüven
+1 yılçirkinsin haci cavcav
01 Yorumla- +1 yıl
Hay ağzını öpeyim helal olsun ya.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. fakir olduğu için asdfs
09 Yorumla- +1 yıl
Fakir değil. Maserati kullanıyor. Akdeniz Tıp Fakültesi öğrencisi. Bugün mangala gidicez rafting yapıcaz fotoğraf çekip atarım buraya. Bizim parayla ilgili sıkıntımız yok tip olmadığı için olmuyor
- +1 yıl
Çevremizdeki erkeklerde de var o yüzdendir. Onlar yakışıklı olunca öyle oluyor.
- +1 yıl
Yakışıklı erkek parası olmasa da çirkin zengin erkeği gömer aga. Ben bunu kabullendim zaten para için geleni kabul etsem daha ucuzu var genelevlerde.
- +1 yıl
Kanka kainatta bu derece çirkin kimse yok. Ben kendime uygun birine baksam afrikanın bataklıklarına bakmam lazım. Kurbağa falan bulmam lazım.
- +1 yıl
Yok kanka. Dünyaya gönderilen kızların hepsine Allah "Bedri'yle ay dünyaya çarpsa bile birlikte olmayacaksınız" diye emir vermiş.
Ben cirkin seviyorum
38 Yorumla- +1 yıl
Yalan söylüyorsun. Çirkin erkek neden reddedilir diyorum ben seviyorum diyorsun bu cevap değil ki bir neden söyle
- +1 yıl
Yakışıklıyı reddetmezsin merak etme cihan teklif etse kabul edersin
- +1 yıl
Yakışıklı tabi özelden mesaj at numarasını vereyim bir mesaj at. Seni 3 mesajda aşık etmezse şerefsizim
- +1 yıl
Dene yiyorsa
Gizli Üye(30-35)+1 yılPopi ol
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten okulda tanımayan yok merak etme. bir bok olduğu yok
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih