Arkadaşlar 2 yıllık evliyim severek evlendik. Eşimle ilk zamanlar aramız iyiydi benle vakit geçirmekten keyif alıyordu ama son zamanlarda tam tersine döndü. Aslında beni hep uyardı bak böyle yaparsan soğurum senden dedi. Ahhh bende de gamsizlik var ve biseyi ciddiye alamıyorum bilerek yaptığım busey değil ama unutuyorum ve onun dediği şeyi yapmamış oluyorum. Aslında tek tek bakınca hep küçük şeyler ama 2 yıl da bir çok kez olunca eşim onu adam yerine koymadigimi düşünüyor. Ona göre yapma dediği şeyleri defalarca yaptığım için yavaş yavaş soğudu benden. Ama bu huyumu nasıl degistirecegimi bilmiyorum. Kavgadan sonra bir kaç gün dikkat ediyorum ama sonra eşimle eskisi gibi güllük gülistanlık olunca eski ben gibi davranmaya tekrar devam ediyorum.
Eşime defalarca söyledim bilerek yaptığım bisey değil diye ama onun benden soğumasına engel olamadım... artık benle vakit geçirmek istemiyor arkadaşlarıyla gezmekten daha çok keyif alıyor benim üzülüp üzülmememi takmıyor çünkü soğudu benden.. iletişim problemimiz de var doğru düzgün oturup konuşup halledemiyoruz her kavga büyüyor çünkü yine ben onun daha önce uyardığı biseyi yapmış oluyorum ve yine yaptın ben sana sözümü geçiremiyorum daha ne kadar uyaricam ben seni diyip söyleniyor. Mesela o benim ailemin yan8nda hiç saygisuzlik yapmadı ama ben bir kaç kere düşünmeden hareket ettiğim için istemeden de olsa saygısızlık olrak görülüyor. Ilk başta uyarmıştı sadece ama bir kaç kez daha olunca sıkıntı çıktı..
Işte Şimdi ne yapacagimi bilmiyorum eşim benden gerçekten soğudu ve onu tekrar geri kazanmak istiyorum ( bu hale beni nasıl getirdiysen öyle düzelteceksin diyor hep. Ve nasıl ne kadar sürede düzelirim bilmiyorum diyor ). Onu kazanmak için tavsiyelere ve bu huyumla alakalı tavsiyelere ihtiyacım var arkadaşlar
Eşime defalarca söyledim bilerek yaptığım bisey değil diye ama onun benden soğumasına engel olamadım... artık benle vakit geçirmek istemiyor arkadaşlarıyla gezmekten daha çok keyif alıyor benim üzülüp üzülmememi takmıyor çünkü soğudu benden.. iletişim problemimiz de var doğru düzgün oturup konuşup halledemiyoruz her kavga büyüyor çünkü yine ben onun daha önce uyardığı biseyi yapmış oluyorum ve yine yaptın ben sana sözümü geçiremiyorum daha ne kadar uyaricam ben seni diyip söyleniyor. Mesela o benim ailemin yan8nda hiç saygisuzlik yapmadı ama ben bir kaç kere düşünmeden hareket ettiğim için istemeden de olsa saygısızlık olrak görülüyor. Ilk başta uyarmıştı sadece ama bir kaç kez daha olunca sıkıntı çıktı..
Işte Şimdi ne yapacagimi bilmiyorum eşim benden gerçekten soğudu ve onu tekrar geri kazanmak istiyorum ( bu hale beni nasıl getirdiysen öyle düzelteceksin diyor hep. Ve nasıl ne kadar sürede düzelirim bilmiyorum diyor ). Onu kazanmak için tavsiyelere ve bu huyumla alakalı tavsiyelere ihtiyacım var arkadaşlar
Güncellemeler
+1 yıl
bu gamsizligi yenemiyorum yani o hataları bilerek yapmıyorum dikkatsiz davrandigim ya da patavatsız oluyorum düşünmeden hareket ettiğim için vs bir bakmışım hata yapmışım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer