Elinde çiçekle gezmek sizi daha az erkek mi yapıyor?
Neden yani?
Neden yani?
Kendini geliştirememiş olan kısmı bunun utanç verici, erkekliği düşürücü bir durum olarak nitelendiriyor. Onlarında bir suçu yok aslında toplumumuz onları öyle yaptı. Kılıbık görünürüz diye ötleri şeylerine karışıyor. Oysaki sevdiklerini sevindirecekler haberleri yok. İlla pahalı olmasıda önemli değil burda esas olan düşünüp getirmek düşünceli olmak. :) dışardan bahçeden papatya bile toplasa gelse mesela cok tatlı bir görüntü olur. 🌼♥️ Kadınları mutlu etmek aslında bilene ne kolay.
👍👏 gerçekten öyle. Nişanlımla Bakırköy'de buluştuk. O sıra kavgalıydık. Çiçekçi yanaştı yanımıza. Çiçekçi çiçek alsın diye zorladıııı zorladıı öyle aldı.
Peki ben ne yaptım? Evde O çiçeği tam çöpe atacakken, ablam duur dedi. Yazık çiçeğin ne suçu var ver vazoya koyayım dedi.
Bende anlam veremiyorum neden almak bu jadar zor geliyor.
2 gün sonra solup gidecek olan bir bitkiye para ödemek zoruna gidiyordur çünkü. saksı çiçeği olursa ayrı tabi. bir de gidip o kadar süsletip püsletmek dahada zoruna gider. solacak işte 2 gün sonra. atacaksın çöpe. haa eğer üç beş sene saklayacağını bilsem botanik bahçesine çeviririm evini ama atıyorlar işte.
Saksı alıp sağlığımı tehlikeye atamam
Karsı cinsim duyguları heran değişiklik gösteriyor ya da bana Öylesi denk geldi bilmiyorum bişey yaparken iki kere düşünmek lazım. saksıyı beğenmeyip kafama fırlatabilir.
Kadınlara çiçek alınmaz. O sadece çiçekçilerin uydurduğu birşeydir.
Kadının zaten kendisi çiçek olduğu için gerek bile duyulmaz. Çok birşey almak istiyorsam su alırım. Çünkü çiçeğin suya ihtiyacı var olduğunu bilirim. umarım bu bir haklı neden olarak sayılabilir.😊
Bence bahane ama sen bilirsin :))
Cevap
158Cevap
Ozene bezene Aldigimiz nice özel ciceklere burunlar kivrilir , çöpe atilirsa biz de o cicegi tasidigimizda aptal gibi hissetmeye baslariz kendimizi bir sure sonra. Şahsen bir daha kolay kolay kimseye cicek almam. Pek cok erkegin de benzer seyler hissettigini dusunuyorum.
Mesele çicek değil. Ona değer verdiğini hissettirmek.
Merhaba,
Hiç zor değil ki! Zor olduğunu kim söylüyor?
Peki çiçek alınca ne oluyor?
Sevdiği kadına kendisini değerli hissettirmeyen bir erkek bu işi bir çiçekle mi başaracak?
Sevdiği kadına onlarca yolu varken romantizmi tattıramayan bir erkek bunu bir çiçekle mi başaracak?
Bütün güzel duyguları sevdiği kadına tattıran bir erkek bunu bir çiçekle mi taçlandıracak?
Tamam çiçek almasına alalım da nedir yani.. 🙂
Çok haklısın aslında çiçek sadece kadını mutlu etme yollarından birisi ama ilk başta sevgiyi hissettirmek var
@misscupcake buradaki ironiyi anlayabilen birisi çıkmış neyseki :) Yoksa çiçek hiç almayalım demiyorum hatta hergün alalım lakin bir çiçeğe haddinden fazla anlam yüklemekte bence doğru değil.
Çiçek almadan önce sevdiğini hissettirmen lazım zaten kızlar sevdiğini hissettikten sonra çiçeği görmeseler çiçek akıllarına gelmez başkaları yüzünden oluyor bu sevgiliye çiçek alma eylemini kim başlattıysa onun suçu bence xjkdjdjdkkdjf
Çiçek değil çikolata alsa daha mutlu olurum. Çiçekler koparılmasın dalında kalsın 🌸
Saksıyla da alabilir canım :D
İyi madem hadi 😃
Bana kalırsa bu etrafınızda ki erkeklerden kaynaklanıyor.. Biz alıyoruz sevdiklerimize Atanamamış hanımefendi..
Üzdün
Üzül diye değil, çevrene daha dikkatli bak diye..
Yok hiç öyle çiçek alan herkes gereksiz masraf olarak görüyor
Bunu partnerinize dile getirdiniz mi peki?
Partnerim yok 😅 olsada dile getirmem ben mi söylicem bana çiçek al diye 😁
Bizim bazen yontulmamız lazım biliyorsunuz :)
Bu yaşına kadar yontulmamış adamı ben napayım
Kafalı ona basmıyor, düşünüyorlar bile söylesen belki
asddfgfh bende anlamadım anlamış gibi yaptım :D
tamamdır :D
Bı kere benimki poşete koydurtmuş🙄 utanıyor olabilirler😅
Yok artık ahahahahha :D boğdu çiçekleri :D
Olsundu😃
Çiçek almak zor değil yerine göre alıyorum özelse benim için ben kendimin düşüncesini söyleyeyim gerçekten seviyorsam sevmiyorsam çiçeği aldığım bayanda hoş durmayacağı için almam çünkü o görüntüyü kendimde içselleştiremem...
O çiçeği erkekden aldık dan sonra eve götürebiliyormusunuz onuda söyle :)
Evet
Çok nadir kişiler bence
Çiçek yerine ekmek alır her gün
Et alır hafta da bir kere tavuk alır en azından yersin içinde kalır solup gitmez erkek kafası 😂😂
😀👏👏👏
Valla benim kafadan ama ben çiçeği de eksik etmem 😅
Aldığım kişi bana "Emrah böyle şeyler yapma en sevmediğim şeydir erkeğin çiek alıp getirmesi, ne öyle yapmacık yapmacık hareketler" dediğini düşnüürsek
Vallahi elinde çiçekle gezmek beni bile hayattan soğutuyor. Çöpe atmışlığım bile var. Almasınlar o ne öyle ya! Bari çikolata alsın baklava falan alsın da oturur yeriz.
Ben aldım papatya hatta kızı tanımıyordum bile işyerine gönderdim tanışmak için ama çok kabaca terslendim.
Sad stroy
Alt komsumuzun ilk evlilik yıl dönümleri esi eve çiçekle geliyor kadın küsmüs bana cekirdek alsan daha cok mutlu olurdum diye erkeklerde şaştı ne yapacaklarını
Asıl kadınlar için neden bu kadar zor bir erkeğe çiçek almak , hep kendinize bekliyorsunuz Herseyi bikerede siz bir incelik bir romantiklik yapın sadece kadınlar mi çiçek seviyor sanıyorsunuz.😒
Helall sana 😂😂
😊 😊
Ölen birşey neden ister bu bayan milleti? Onun yerine kitap alirim biraz kultur katsin bilgi katsin kendine daha iyi. O da olmadi guzel bir yeme cikilir ama bos bu cicek işi.
Çünkü erkek gösterişi sevmez. Bir çok şeyi içinde yaşar çicek almak zor değil çiçeği alırız kurye gider bırakır. Niye aptal aşık gibi elimizde çiçekle dolaşalım
kadını bulduk da çiçeği mi kaldı efendim😀 alın size çiçek🌼🌺🥀🌹🌷🌼🌻
Merci
Ben sevdiğime almaktan çekinmem ama bil bakalım kim eksik gkfkf
oda olur kanki
Bazı kızlara bakıyorsun ne karakter ne tip ne fizik nede ahlak. Ergen ergen tavırlar. Ama ne çiçeği eksik olur nede hediyesi. Adam akilli kizlara bakin etrafınıza. Hiç hediye alınmamıştır
Benim için çiçek sevgi göstergesi değildir. Lakin sevdiğim insan eğer böyle şeylerle mutlu oluyorsa gidip alırım çiçeğimi. Erkeklikle falan bir alakası yok. Romantiklik lazım :D
Ben çiçeği o kadar boş buluyorumki yani iki gün sonra çöpe gidecek olan bişey sonuçta. Küçücük kaktüs severim onlara bayılırım
Anlamsızca klasikleşen şeylerden biri zaten, almasınlar dalında daha tatlı. Alacak olanda bir kaç kilo alsın tabi de reçel yapayım.
Zor değil çiçek almak basit iş. Zor kısmı şu bazı erkekler çiçek alınca erkekliklerinin yumuşadığını düşünürler buna neden olanda çevre baskısı.
ben alırım hiç gocunmam ama çiçeği sallaya sallaya götürmem. olan va rolmayan var alan var amayan var istemem kimse üzülsün.
Çiçeği aldın da olmayanları düşünüyorsun
@haylazzzponcik neden şaşırdın? bende böyle.
kendimi bu genellemeye dahil etmiyorum ;) ama sorunun yanıtı şu;
Çevredekilerden light damgası yemek istemiyo çoğu erkek..
Çekinmedim hiç fazla dikkat çektiği için gözler seni izliyor ya o biraz rahatsız etsede umursamam belli bir seviyede
Tabi ki alabilir ama verdiği değer, sevgi çiçekle de bağdaştırılamaz. Bana bir kelime söylesin belki o 1000 tane çiçekle eş değer olabilir.
Almasın mümkünse elinde çiçekle gezmeye utanıyorum alıcaksada illa eve yollasınn çiçeksepeti. com dan olsun ama bir zahmet
Saksı çiçeği seviyorum ben sagolsun evi saksı ile dolduruyoruz
Öküzler çünkü anca çene yapınca alıyorlar bir önemi kalmıyor zaten
Çiçek sevmiyorum açıkcası bana sarılsa samimi bir şekilde daha sevimli olur :)
Hee yaa benim odun arada yapıo ama genede nadir yani
Çiçek almasın abi bakacaksınız çiçeği sevgisini başka yollarla göstersin çiçek nedir ya? Alınan çoğu çiçek zaten ya solup gidiyo ik haftada ya da ailenin haberi olmadığı İçin işte okulda kalıyo ya da çöpe atılıyo
bu sabah gördüm birini takım elbise ve elinde kırmızı gül ile ) çok yakışmışdı
İlk buluşmasıdır o yüzden ben çiçek yerine bir kg baklava almayı tercih ederim
Yani erkeğin seni sevdiğini göstermesi için çiçek almasına gerek yok
Ben alıp almamasına değil aslında neden ellerinde taşımaktan çekindiklerini anlayamıyorum.
Ben çiçekle gezen erkek gördün mü komiğime gidiyor
Bana sempatik geliyor
Çünkü hem pahalı hem doğa cinayeti hemde milletin ortasında ulu orta mal gibi durmak var sonuçta
Ben kaktüs seviyorum buket cicek alinmasin zaten :D
COCUK BANA ÇEKİNİYOR UTANIYORUM ÇOK BASİT geliyor farklı birşeyler lazım dıyordu
Aşık değildir. Aşık bir erkeğe denk gelsen gör bak neler yapıyor. Bırak çiçeği kapında bile yatar 😀
çünkü alınan çiçekleri poşette taşıdığınız için delikanlı
birçok defa aldım da gönderdim de..
kadınları mutlu etmek bu kadar kolayken neden göndermeyeyim :)
Sevgisini hissediyorsam çiçek almasa da olur. Zaten bir çiçeğe çiçek verilmez hadi eyv
Yooo hiç utanıp sıkılmam aksine hoşumada gider kadınımı mutlu etmek
ya cikolata alsada yeter illa cicek beklemeyin sizde
Sanki o çiçeğe çok iyi bakiyosunuzda. Alıp çöpe atıyosunuz öyle gün boyu elde kalmaz
Aman yanlışlıkla mutlu olur seviniriz falan Allah korusun
😂andhdhsnduchbeks
Araba olursa evinde otoparkı alttaysa asansordede kimseye denk gelmiyorsa hiçte zor degil
😂😂😂
Yav biz bütün paramızı hanıma veriyorux zaten, kendilerine alsınlar 😂
Zor olduğunu kim söyledi ki? Elbette alınır neden alınmasın
Seven bir erkek için zor olmamalı, o çiceği sevdiğine aldığında yaşadığı mutluluğu görüp mutlu olmayan erkek gerçekten sevmiyodur.
Sacma bence ya gereksiz gosteris onun yerine manevi degeri daha yuksek ve kalici olan bir sey daha mantikli geliyor bana
Aslında kadınlar çiçekten çok o düşünceye sahip romantik zarif adamı düşlüyor çiçekte aracı buna asıl olan o duygu 😉
Atanamamis_Fakbadihanım efendi ben bir kere aldım bir buket gül cok utandım millet tuhaf bakıodu
Özgüveni yoksa almayada elinde çiçekle gezmeye de korkar yani yapacak birşey yok
Elinde sopayla gezmek kadınlara göre erkekleri daha çok erkek yapıyor. Yadsınamaz gerçek. 😉
Bence zor değil ama ben çiçek almak için özel günleri beklemem aklıma düşünce alırım
Zor değil bizi olduğunuzdan daha da az erkek yapmaz ama almayanlar da erkektir tıpkı öküz gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar