Genelde elinde çiçekle gitmek gurur meselesi olur o sebeple gereksiz diye bahane ederler ama bence bi kadına çiçek almak evet gereksiz eğer o kadını bir çiçek gibi yaşatmayı değer vermeyi ilgi göstermeyi beceremedikten sonra çiçek ile geçiştirmek gereksizdir fuzuli masrafdır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ay1'incisi, 2, 3 gün duruyor sonra çöpe gidiyor. Aksesuar bile olmuyor. Çöpe giden hediye olur mu?
2'ncisi, kadının kullanacağı bir materyal de değil.
3'üncüsü, güzel bir kıyafet, elbise parasına artık çiçek satılıyor. Daha geçen gün eşime 7 Gül, 24 Yabani Papatya (7/24 seni seviyorum demek istedim) buketine 2.500 TL verdim. Yazık değil mi? Eşime versem daha iyi bir şey alırdı.
4'üncüsü, eşime alıp işyerine de kendim götürdüm. Akşam eşim işyerindeki diğer bayanlardan kıskananlar olduğunu söyledi. Düşündüm, eşiyle sorunları olan var, eşinin hiç hediye almadığı kişiler var, ya da eşi/sevdiği olmayanlar var. Bu durum da çok üzücüydü benim açımdan.
5'incisi, kadınlar hep hatırlanmak, hep ilgi görmek, hep sevilmek istiyor değil mi? Çiçek alırsın, o anlık değerdir, kadın sonra bu çiçeği unutur. Doğumgünü kutlarsın, ilgi gösterirsin, kadın sonra bu ilgiyi de unutur. Seversin, çok seversin hatta, kadın sonra bu sevgiyi de unutur. Diyebilir misiniz biz kıymet biliyoruz diye, diyebilir misiniz biz karşılık veriyoruz sevginize, ilginize, çiçeğinize diye, diyebilir misiniz erkeklerin hatırlanmak istediğini, ilgi görüp sevilmek istediğini, tatlı bir güler yüz, anlayışlı bir davranış, olgun tavırlar ve huzur veren bir kadınlık da biz vermeliyiz diye?
Demeyeceğinizi öyle iyi biliyorum ki, validem bu konuya güzel bir sözle cevap vermişti zamanında...
Erkek dağlardan altını, ovalardan malını, bedeninden canını versin, kadının baba evinden getirdiği veya işinden elde ettiği bir çekirdek tanesi kadar değeri yoktur.
Bakın ben değil, bir erkek değil, bunu 3 çocuk evlendirmiş, kendisi de evli, yaşayan bir kadın söylüyor.
Sizin sınırlarınız maalesef erkeklerin cüzdanını çoook aşıyor. Erkek buna rağmen yapıyor ama sonuçta bir çekirdeğiniz kadar değeri olmuyor.
Hadi okuyun da bu yazıyı, gerçekten neler yaptığınızı irdeleyin...
12 Yorumla- 10 ay
Teşekkürler ☺️
- 10 ay
Utandım 🫣
10 ayDeğil ama bir çiçek alacak verecek sana sende alacan mutlu olacan sonra çiçeği eve ya da odana koyacan belli bir süre sonra o çiçek solacak sende atmak zorunda kalacan diye ya da çok sıradan olacağı için gereksiz bulurlar..
00 Yorumla
m 10 ayBence çoğu erkek için zor olan şey çiçek almak değil, çiçeğin onlar için bir ihtiyaç gibi görünmemesi. Onların dünyasında çiçek biraz duygusal lüks gibi duruyor o yüzden akılları direkt pratik ve uzun ömürlü şeylere kayıyor. Masraf kısmına gelince… çiçek gerçekten birkaç güne solduğu için bazı erkeklere boşa para gibi geliyor. Ama bir kadın için çiçek o anın değeri, hatırlanmak, özen görmek demek. Yani mesele fiyat değil, düşünülmek..
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBence çiçek almak hiç de gereksiz masraf değil! 💐 Çiçekler, insanın içini açan, mutluluk veren ve duyguları ifade etmenin en zarif yollarından biri. Erkeklere çiçek almak da son derece anlamlı olabilir. Toplumdaki kalıp yargılar yüzünden erkeklere çiçek hediye etme fikri biraz az biliniyor ama aslında onlar da bu jesti çok seviyorlar. Renkli bir buketle sevdiklerine hem farklı hem de güzel bir hediye verebilirsin. 🪴🌼 Erkekler de çiçek kadar güzeli hak ediyor bence! 🫶✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
10 ayBenim için zor değil ara ara sevdiğim insana çiçek alırım gadası
00 Yorumla
u 10 aysevgilim olsa alırdım zaten.
00 Yorumla
10 aySevgi gerçek ise çiçeği içinden gelerek alır zaten, bazı erkekler (genelleme yapmıyorum) ben romantik değilim adı altında "bunlar bana göre şeyler değil" diyip önünü başta kesmeye çalışırlar halbuki çiçek almak sürpriz yapmak jest yapmak içten gelen bir şeydir. Bu da sevgi ile olur...
19 Yorumla- 10 ay
Seven alır yani
- 10 ay
@İnatçıbirkoç her zaman
- 10 ay
Vay vay ne mutlu sana o zaman :)
- 10 ay
@İnatçıbirkoç göreceğiz :)
- 10 ay
Anladım desene profil yaşı yanlış :)
- 10 ay
@İnatçıbirkoç cıks
- 10 ay
Cıks nedir :)
- 10 ay
@İnatçıbirkoç anlayana :)
- 10 ay
Ben anlarım ama anlatmak istersen
10 ayBir çiçekci olarak çicek sattigim halde cok gereksiz bir sey alınır mı alınır ama durmadam durmadan alınmaz asla eger cicek seviyorsan normal saksi da cicek alinir bakarsin onun harici kesme cicceklerden buket alip onlari heba etmek hem cok yazik hem gereksiz erkekler zaten para harciyor erkekler üzerinden geciniyonuz yeteri kadar bir de çicek ıvır zıvırları cıkartmaya gerek yok onun yerine baska seyler alinir
00 Yorumla
10 ayben bana çicek alan kadın görmedim çicek de şart değil fide bile olabilir ofisin önüne ekerim :) hep kadın kadın aw yemin ediyorum dilencilik de bizim kadınların üstüne yok dünya da
@yaralıdavsan yetkili biri bana yazsın aranız da en zeki olanı oy ile seçin bana yollayın mümkünse yoksa anlaşamayız bir namus davası varda :)
ban kalkmamış dışminakların oyunu bu 🙄
00 Yorumlagecen biri daha benzer soru sormustu. kronik sorunumuz anlasilan 😂 sizin gozunuzden bakmadigimiz belli ya. benim sahsen aklima bile gelmiyodu bi zamanlar. cicek benim gozumde hic bi ayricalik arz etmediginden aklima bile gelmiyo. dogum gunu olanlara geldigi zaman bile gereksiz buluyorum. 1 haftaya en fazla soluyo gidiyo. paraya da canliya da gunah. daha farkli degerlendirilebilir bence ama tabi gel de anlat 😛
00 Yorumla
10 ayBilmem zormu? Düşüncesiz insan için öyledir. Çiçek almıyor aslında erkek, ama böyle görüyor bu işi. Asıl satın aldığı mutluluk bunu anlayamayan için gereksizdir işte...
00 Yorumla
10 ayİnce düşünceye sahip olmadıkları için zor. Ha bir de sevmedikleri için. Seven erkek çiçek bahçesi alır sevdiğine..
00 YorumlaBenim için zor değildir asla, ama param yok maaşlı birisi değilim olsaydım eğer sevgilimde olsaydı her zaman alırdım
00 Yorumla
10 ayGereksiz sanıyorlar ama aslında ne kadar zarif bir hareket olduğunun farkında değiller
10 Yorumla
10 ayKadınlar için çiçek neden bu kadar önem arz ediyor. Asıl soru bu bence :))
00 Yorumla
10 ayÇok basit bir soru çünkü karşılığında kadınlar bize hediye almıyor.
00 Yorumla
10 ayBilmiyorum bana zor gelmezdi. Doğru kişiye almadım o ayrı tabii.
00 YorumlaÇiçeği alırsan ilişki biter kadın ezik bulmaya başlar
00 Yorumla
u 10 ayErkeklerden bekleyeceğine kendin kendine çiçek al. Sanki erkeklere muhtacız sfgvh
00 Yorumla
10 ayDeğer verme meselesi. Öğrenciler bile alıyor
00 Yorumla
10 ayValla çok çicek aldım hediye ettim. Hiç masraf olarak görmedim
00 Yorumla
10 ayGereksiz gören ya yeterince sevmiyordur ya da yeterince adam değildir
00 YorumlaÇiçek alacağıma yemek romantik bir akşam yemeğine çıkarıyorum
00 Yorumla
10 ayZor değil ama ne bileyim uzun süre saklayacağı şeyler alırım oyuncak ev eşyaları süsler gibi
00 YorumlaOnun yerine köfte al kızartıp yeriz birliktr ekmek arası off ne güzel
00 Yorumla
10 ayyenmez etmez çöpe atmak için boş masraf. onun yerine döner yollasın
00 Yorumla
10 ayHer gün de beklemesin kimse yani. 😀
Alınabilir normal durum sonuçta.
00 Yorumla
10 ayKadına en güzel hediyeyi vermek isterdim ama kendisini ona nasıl vereyim
00 Yorumla
10 ayBiz biraz daha düz mantıklı düşünüyoruz. Çiçekler olmuş en az bin lira. Onun yerine bir triko alırım düşüncesiyle hareket ediyor
00 Yorumla
10 ayÇiçeğe masraf diye bakan bir erkek nasip etme Allahım
00 YorumlaGereksiz masraf. Tüketilebilen, kullanılabilen bir şey değil. Kadına hayal bile edemeyeceği hayat sunuyorum, tek derdi çiçek olmuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayNekadar mutlu olduğumuzu asla anlamayacaklar bacım
10 Yorumla
10 ayZorlayıcı bir yanı yok, en fazla aklımıza gelmiyordur..
00 Yorumla
10 ayBenim için zor değil çicek alırım yani sevdiğim kişiye
00 Yorumla1. Çiçeklere kıyamıyorum.
2. çiçekçiler de diğer esnaf gibi müşteriye yolunacak kaz muamelesi yapıyor. Esnaf fobim oluştu 😅
00 Yorumla
10 ayKendi adıma çok hoş bence
10 Yorumlaçiçek alınır ya zor değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBenim için zor değil yeterki hakeden biri çıksın karşıma
00 Yorumla
10 aySevdiğine alır sevmediğine almaz.
00 Yorumla
10 aySevgilim olsaydı alırdım
00 Yorumla
10 ayGerektiğinde alıyorum özel gün şartı olmaz
00 YorumlaBünye alışkın değil