Soruyu genelledim kusura bakmayın çiçek alan erkeklerin hakkına girmiyim.
Sevgilim bana çiçek almıyor. Açık açık istememe evet çiçek istiyorum dememe rağmen almıyor?
Yüzyüze iken alırım diyor sonra tabi kalıyor...
2 yıldır beraberiz. Nişana doğru gidiyor olay ama sırf bu yüzden gıcık olmaya soğumaya başladım. Gözüm döndü ayrılacam neredeyse. Ailem akrabalar biliyor ilişkimizi birazda ondan insan her kafasına esince ayrılamıyor.
Çiçek için saçmalama falan demeyin bence önemli bir konu. Yani sadece çiçek değil konu. Benim istediğim bir şeyi alarak beni mutlu etmiyor, isteklerime önem vermiyor demekki diye düşünmeye başladım. Bir çiçek nerden nereye geldi.
Erkekler çiçek alması zor mu cidden bu kadar?
Sevgilim bana çiçek almıyor. Açık açık istememe evet çiçek istiyorum dememe rağmen almıyor?
Yüzyüze iken alırım diyor sonra tabi kalıyor...
2 yıldır beraberiz. Nişana doğru gidiyor olay ama sırf bu yüzden gıcık olmaya soğumaya başladım. Gözüm döndü ayrılacam neredeyse. Ailem akrabalar biliyor ilişkimizi birazda ondan insan her kafasına esince ayrılamıyor.
Çiçek için saçmalama falan demeyin bence önemli bir konu. Yani sadece çiçek değil konu. Benim istediğim bir şeyi alarak beni mutlu etmiyor, isteklerime önem vermiyor demekki diye düşünmeye başladım. Bir çiçek nerden nereye geldi.
Erkekler çiçek alması zor mu cidden bu kadar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ben ilk buluşmaya gittiğimde almıştım ama bir işe yaramadı mutlu oldu tabi ama sonrasında ufacıcık sebepleri bahane etti durdu olan çiçeğe oldu yazık
İlk buluşmadan almasaydın keşke. Bizim 2 yıl oldu kaç çiçek alınırdı 😥
değer verdiğimi gösterdim yanlış olduğunu düşünmüyorum kendi bileceği iş kabul etmedi ben bişey kaybetmedim kendi kaybetti benim açımdanda iyi oldu
günümüzde kadınlar çiçeği çok banel buluyorlar bence
Çiçek ne biliyormu? Bilmiyorki almıyor
Bazı erkekler gereksiz görürler bazılarıda aşırı severler alırlar. Kime denk gelirsen artık
bende çiçek almayı sevmem, elimde çiçekle beni insanların süt oglanı aptal asık gibi gördüğünü düşünürüm almam işte daa anla😂 cocuk haklı olabilir ama ayakkabı çanta ya da baska bsy alırım
Tamam başka şeyler alıyor kitap alıyor kazak alıyor bişeye ihtiyacım olunca alıyor. Aç doyurur gibi karnımı doyuruyor güzel restoranlarda ama yoldan kopar gel bari ya o da yok...
kalbini kırmak istemiyorum, su sitede kızların basına gelenleri okumussundur. senin derrin bir cicekse bırak sorun sadece cicek kalsın olmaz mı? sanslı oldugunu htırla ama snsını fzla zorlama herkes senin kdar sanslı olamayabiliyorken
Evet görüyorum sadece bu sitede değil hayatta haberlerde etrafta da görüyoruz ama lakin ne bileyim etrafımda romantik ota b*ka çiçek alıp süpriz yapan erkeklerde görüyorum. Bir defa gönlüm hoş olsa bir daha ben derim zaten çiçeğe para verme diye müsrif bir insan değilim. İşte ne bileyim insan güzel şeyler istiyor😔
belkide hakkındır istemek, ama herkes hakettiğini alamıyo, sende bu duruma bu kadar takıp bir hiç ugruna kendini ve arkdasını bosuna üzmeye deger mi birdaha düşün, hergün bib*klar yiyip cicek almasından sa almaması daha iyi degil mi
Bana göre çiçek sadece bir ot çünkü😁
Ya bir dönem aldım çiçek ama millet ö k ü z gibi bakıyor utanıyorum elimde çiçek ile gezmeye
Millet keşke bize gelse bu çiçek diye gözünü çiçekten ayırmayarak bakıyor.. Ben o yüzden bakıyorum yani. Erkek arkadaşımla uzak yerlerdeyiz çiçek sepetinden yollasın. O illa gelince alayım yüz yüze vereyim diyor. Gelince de oraya gezmeye buraya ailemle yemeğe unutuluyor 🤦♀️
Hmmm doğru diyorsun ama yinede utanıyorum ya
Pahalı