AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
Bence yanlış sevgili için eşinden bosaniyorsun, ee sonra karşına çıkan sevgili icindemi bosanacak
boşanan arkadaşlarım va. r ama. ben boşanmazdım... boşanacağım bir kızla evlenmem bence
Boşanan var bizim bı öğretim görevlisi sevgilisi olan öğrenci için karısını çocuğunu bıraktı boşadı
Şahsen çocuk yoksa ve eşimi hiç sevmiyosam evet gerçi böyle bir evlilikde yapmam. Fakat cocuk varsa cekiceksin
Ben sevgili yapmayi cok isterim ama asla esimi birakmayi aklimin ucindan bile gecirmem. Ama insan sevgili yapip yoldan cikinca belli olmaz ne olacagi insaniz her turlu yanlisi yapmaya meyilliyiz baya.
Bu devirde herşey olur, kimin eli kimin şeyinde belli değil
Ölecegimi bilsem de bosanmazdim.
O kadar de değil uctun
Cok ucmadim. :) Niye oyle dedin nickle ilgili sanirim.
Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak diye bir laf vardi. O aklima geldi. Ayrica evliyken niye sevgilim oluyormus.
O kadar da değil şahsen ben ailesine sadık birisiyim , sırf daha genç ve güzel bir kızla takılmak için ailemi dagitamam (şahsen daha bekarım 😅)
Evlilik kurumu bambaşka birşey olduğundan böyle birşey kesinlikle yapmam.
Pek sanmam 😂
Cevaplara baktim da bosanana karaktersiz vb. demisler. Aldatmasina kimse bir sey dememis. Aldatmak mubah mi yani?
Evli erkeğin sevgilisi olmaması lazım
100erkekten ancak 5 tanesi eşinden ayrılmayı göze alır sevgilisine boşanıcam falan der ama bunu asla göze almazlar ya da alamazlar
Evli erkek (adam) evliyken sevgili yapmaaaz.. Yapıyosa madamdır o
Evli olsam gözüm karımdan başkasına bakmaz yeterki edep haya bilen aile terbiyesi almış bir eş olsun
Tek ve net cevap.
Boşanmaz!
Tabii ki boşanmaz bunu da bir anlayamadınız gitti
Çok çok zor ihtimal.
Düzenini bozmayı istemezler.
Evliysem sevgilim olamaz...
Beklenilen yorum tebrikler 👏👏👏
Tesekkur ederim 😊
😊😊
😌😌
boşanmam. çünküü evli oldugumu bile bile benle bir ilişkiye başlıyorsa eşimden ayrılmamı isteyemez
Boşansın direk... Eşine bunu yaşatmaya hakkı yok.
Beyin yoksa yapar sevgiliyi de boşanmayı da
Gereksiz insan türü derim
Sevgili bulmuşsa bunu mu yapamayacak...
Evliyken sevgili yaptıysa hiç durmasın. Boşansın.
Ali kaptan olayı ha🙂
sevgiliye ve kadına bağlı
Evli ve sevgilim varsa eşimi sevmiyorumdur artık boşarım
@scorpiongirl429 teşekkür
Boşananlar var ama çok çok nadir
Adamlığa göre değişir
Kimse vazgeçilmez değildir
Her kadın bunu yapar yapıyo. Neden erkekte yaparmı diye soruluyor
Çocuk fark etmeksizin kimin yanında daha mutluysam onu tercih ederim kalan ömrümde. Aynı şekilde ben değil de eşim başkasını severse ona gitmesini isterim
yani sevgilin olabilir, esinin de olabilir. kimin yaninda daha mutluysak onunla oluruz diyorsun, ben mi yanlis anladim? 😂
@scorpiongirl429 Aynen öyle, gönül bu, başkasına kayabilir, insanız hepimiz
Olabilir diyorsun yani. Ben de evli birine ilgi duyuyorum, o da bana ilgi duyuyor gibi ama acikcasi niyeti varsa once bosanmasini isterim. Niye onun oyuncagi olayim ki? Degil mi yani? Sonucta bosanmazsa bana da yazik. Ben kendimden nefret mi ediyorum ki? 😂
@scorpiongirl429 Çok mantıklı bir yaklaşım, o niyetini belli etsin, sen nasıl olsa özgürsün
Aynen.. Zaten yok ben esimden ayrilmam diyorsa seviyordur onu, amaci sadece beni kullanmaktir. Belki kendini sadece genc hissetmek istiyor bile olabilir.
@scorpiongirl429 amacını kesin bildirmeli ki karşısındaki ona göre karar versin, sırf kaçırmamak için yalan dolanla oyuna getirmek karaktersizlik ki zaten aldatan bunu umursamaz. Kaldı ki ben eşimden ayrılmam seviyorum onu demek de ayrı bir saçmalık. Madem seviyorsun bu işlerde ne işin var derler adama. Herkes kendini kurnaz zannediyor ya neyse. Ben esas bu konuya değinmek istedim. Dürüstlükten yanayım, hangisi daha ağır basıyorsa hayatıma onunla devam ederim. Ya aldatmam, eşimle aramı bozmam, ya da eşimden ayrılır yeni bir hayat kurarım. Bana normal gelen bu
Keske herkes senin gibi olsa. Acik ve net! Bu adam zaten benim sevgilim degil su an, o yuzden rahatim. Ama kafami karistirmiyor degil. Ilgi gormek kimin hosuna gitmez ki? Yakinlarinin goremeyecegi yerde sanki bana daha cok dokunmak istiyor gibi, etrafta yakinlari tanidiklari falan varsa ozellikle uzak duruyor, dokunsa da cevreye belli etmeden, olagan gorunecek sekilde olmasina gayret ediyor diyelim. Demek ki pek bosanacak bir tip de yok bunda, degil mi? O zaman baskasina ilgi duymaya basladigini kimseden saklamazdi yani..
@scorpiongirl429 Bu davranışları yorumlamak bana düşmez ama ben de göz göre göre yakın duramazdım sanırım çünkü birilerini uzebilir
Hmm, sonucta hala evli oldugu icin sana ilgi duyuyorsa bile esinin kulagina gidip uzulmesin diye de olabilir diyorsun yani. Ama esinin uzulmesini istemeyen biri baskasina da ilgi duymaz, duysa da icine atar yani 😂 Bana kalirsa bosanip ortada kalmaktan korkuyor. Yani esi uzulmesin diye degil, esi agzina sicmasin diye bence. 😂😂
@scorpiongirl429 her şey olacağına varır
Günümüz ilişkilerini düşünürsek malesef evet
Öylesine erkek denilir mi?
Ya erkek ve sevgilisi ikisininde tövbe
boşanmaz. sevigilisine çakar gezer
Öyle bir hataya hiç bir erkek düşmez ve evli erkeklerin bekar sevgilisi olarak takılmayın üzülürsünüz..
Bana kalırsa erkekler eğer evliyse ve birde sevgilisi varsa bu yasak ilişkisi için asla boşamaz karısını çünkü ikisinide idare etmek ister sevgilisini oyalar durur oooo
boşanan erkek ''Adam'' değildir net.
Eşi ile sevgilisinin arasındaki ilişkiye bağlı.
boşanmaz yalan bu, ama bazen boşanma oluyor.
eşinden boşanırda sevgiliyi mutlumu eder sence artık özgür olacağı için dah kötü şeyler yapar
Evli olsam sevgilim olmaz ve otomatik olarak boşanmam
Bu ne vizyonsuz bir soru. Cevaplar da bir o kadar iğrenç.
Boşanan var boşanmayan var ama % 80 i boşanmaz
imkansız gibi bişeydir :D
Eşim varsa sevgilim olamaz
Şartlar çok önemli aradadaki ilişkide ok önrmli
Bunlar yaşanmış şeyler
Yarıdan çoğu boşanmaz ama boşanan da çıkar
cok severse bosanır sevgısın ebaglı knka
Çok severse boşanır
Öyle bir gün görmeyelim mümkünse
Eğer erkek aşıksa maalesef boşanır
Yuh
asla yapmam öyle bir şey