Aile babası olarak bilinen Oğlak erkekleri ve romantik Balıklar artık bu rollerinden sıkılmışa benziyorlar. Oğlak ve Balık burcu erkekler en çapkın burçlar sıralamasında liste başındalar-mış. :P - İkizler.. :P
Eşinden sevgilisinden memnun olmayan her insan aldatmaya meyillidir bence. Burçların kötü huylarının ne kadarını bastırabildiğimiz ile alakalıdır. Mesela libido canavarı akrep bile asla aldatmaz diyebiliriz. Diğer yandan en sadık oğlak bile rahatlıkla aldatabilir diyedebiliriz. Karakter meselesidir.
Ben akrep diyorum. Şerefim ve biraz manevi birikimim olmasa herhalde her kadınla yatmaya çalışırdım libidom hep yüksek ben akrep olmaya bağlıyorum bunu. Keşke başka bir burç olsaydım lanetli gibiyim resmen 😭😭😭
Oğlak ve balık mı? Abi aşşşırı doğru hayatımda bu kadar yavvşak erkekler daha görmedim özellikle de o oğlak erkekleri var ya... Ben de oğlak kadınıyım ama bu erkeklerimiz var ya offf lanet olsun onlara bir de hep oğlaklardan hoşlanıyorum ya lanet lanet nalet
Defalarca aldatan bir akrebe rastladım, asla aldatmayacak olanına da. Öyleyse şimdi akrepler aldatır mı diyeceğim, asla aldatmaz mı? Burçlarla ilgisi olmadığını düşünüyorum.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Baligin liste basi olmasina sasirmadim ancak soyle ki bir balik erkegi olarak hep aldatma vardir aklinda fakat faaliyete fazla gecemez cunku yakalanir acik verir korkar dedigim gibi yapmak ister her zaman ama beceremez pek ben mesela gozlerinden anlasiliyor yaptigim saklayamiyorum
Duygusuz ve mahkeme duvarı suratlı nemrut emekli memur tipi oğlakları aldatsın ya da aldatmasın bir insan niye nikahına alır? Hayatı kendine zehir etmek için falan mı
Terazi olduğunu düşünüyorum açık ara. Ne kadar adaleti temsil eden bir sembol olsa da kendileri aşırı dengesiz oluyor ve ayran gönüllü oluyorlar. Kızı da erkeği de...
Yani bununda burçlarla ilgisi varsa ben de gidip köprüden atarım kendimi.. Acaba kendini en çok erkek sanan burç hangisi o zaman? Çünkü en çok aldatanlar onlar olmalı.
Oğlak ve balık burçlardan anlmasam evet diyeceğim ama kesinlikle alakası yok özellikle oğlak burcu bir toprak grubu kolay kolay aldatmaz... Terazi akrep ve kova varken kimseye sıra gelmez 😉
Burçlarla bugüne kadar hiç ilgilenmedim ve bundan sonra da ilgilenmem. Ama tüm burçların erkekleri genelleme yapalım aldatmaya meyillidir. Cinsel yaşam sorunu olan ülkemizde bu gerçek.
Koc burcu. Sevgilisinin ya inda basma kadina sulanan ve hatta sulanmak icin baska bir kadinin telini sevgilisnden isteyen bir burc. Erkegin kasari yani
Sen birine kötüsün senin doğanda bu var dersen kötü olmaya daha meyilli olur. O yüzden bu tür söylemler gelişim çağındaki gençlerin karakterlerini kötü etkiliyor. Burçlarla hiçbir ilgisi yok
Kim aldatmaya meyilli değil desek daha doğru olur çoğu insan aldatmaya meyilli olduğu için🙂
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Akrep erkekleri çevremde birden fazla kadını ellerinde oynatıyorlar bana da yeltenmişti srfsiz Allah'ın sevgili kuluymuşum gösterdi tesadüfen gerçek yüzünü çok var öyle püü onlara
Burçların uydurma ve anlamsız olduğunu öğrendiğinizde birde kahve falı. lvl 1 hatun olacaksınız ama bin yıl daha beklemek gerekli. kader sizi lvl sıfır doğurup lvl eksi öldürüyor yazık
bana kalirsa burçla alakasi yok bunun erkeklerin ya da bayanlarin içinden geçiyorsa eğer ve aldatmayi kafaya koyduysa hangi burc olmasina gerek kalmaz zaten
En İyi Cevaplar