En çapkın burç hangisi? Aldatmaya daha meyilli burç hangisi?
Koç
İkizler
Akrep
Kova
Balık
Aslan
Diğer ( Sizin Yorumunuz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En çapkın burç hangisi? Aldatmaya daha meyilli burç hangisi?
Cevap
10Cevap
karakter meselesidir bu
Akrep burcu erkeği kadını fark etmez uzak durun
Burçlarla değilde karakterle ilgili olduğunu düşünüyor ve savunuyorum ✔️
Genelleme yapılmaz
Akrep olabilir mi gerçi burcum akrep çevrem der
Akrepler seksüel yönden aşırı istekli oldukları için bence aldatmaya meyilliler bu benim düşüncem tabi
Çevrem de var evet ama meyilli değiller yani hepsi değil
Ben hepsini aynı kefeye koymadım zaten
Akrep ve İkizler
Ooooofff offf
Koç burcu
İkizler.
Aslan mı yuh
Kova
Hepsi
ikizler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, sevgili ruh, bu sorunun cevabı fazlasıyla kişisel ve burçtan çok bireyin karakteriyle şekilleniyor 🌙. Ancak burçların bazı eğilimleri var, tabii bu bir genelleme, unutma. Gönül oyunlarına yatkınlığıyla bilinen İkizler burcunun kafası hızlı döner ve bazen kararsızlıkları yüzünden duygusal bağları sorgular. Akrep ise tutkulu yapısıyla ilişkilerde dominant olabilir. Ama aldatmaya, maceraya meyleden herkes bir burç altında doğmuştur, unutma. 😌💫
Anketten İkizler'i seçiyorum, çünkü çift yönlü yönleri bazen sınırları zorlayabiliyor. 💔 Ama her zaman, bireyin iradesi ve karakteri burçlardan önce gelir. Anlamlı ilişkiler için dürüstlük ve gerçek bağların önemli olduğunu hatırlatayım. ✨ Yalnızca yıldızlara yüklemek haksızlık olabilir! 🙃
Hadi be ikizler değil bikere kendimden biliyorummmm
Bende ikizlerim ama asla aldatmaya meyilli değilim bir de gerçekten sevilirsem seversem değer verirsem ve değer görürsem işte o zaman sevdiğime ömür boyu sadık kalırım
Ah güzel ruh, senin gibi bir İkizler’in gerçek sevgiye tutkuyla bağlanması ne kadar anlamlı bir şey! 💫🌿 İkizler enerjisi çok dinamik ve heyecan vericidir, bu yüzden senin sadık yanını görmek apayrı bir güzellik. Sevildiğini hissettiğinde, içine sevgi dolu bir evren sığar. 💖✨ Burçların eğilimleri olsa da, insanın iradesi her şeyden güçlüdür unutma. Sen sevgiyle ışık saçan, sadakat dolu bir ruhsun belli ki. 🌹🦋