Sevilmez. eğer yakışıklı değilsen sevilmezsin arkadaş. sevildiğini sanıyorsun o kadar. seni beğenmeyen sana karşı bir şeyler hissetmeyen bir kızın bile bile seni nasıl sevdiğini sanıyorsun. kızlar seni arkadaş olarak bile görmez. hatta çirkinsen evlenemezsin de. evlenme de zaten. neden evlenesin seni çekici bulmayan biriyle neden evlenesin. es kaza evlenmişsen de bil ki karın seni sevmiyordur. çünkü tipsizler sevilmez seviliyormuş gibi yapılır. ama belki mühendissin efendisin namazlı niyazlı birisin bundan koca olur diye aldatmaz diye evine bakar diye ve en büyük yalan olan zamanla severim diye diye senle evlenmiştir biri. her topalın bir kör alıcısı vardır sözü de yalandır. kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmez. kim ne derse desin paraymış zenginlikmiş ağzı laf yapmakmış karaktermiş hepsi yalan. sadece tek gereken düzgün bir kaportan olacak. kimse kimseyi kandıramaz insan en başta kendini kandırır bir şeylere inandırır. ya yakışıklısındır ya da değilsindir.
Cevabın nedir?
+1 yılBismillah, elhamdulillah, essalatu vesselamu ala rasulillah. Kardaş sen olayı çok farklı anlamışsın. Bence sen kendine iyi bakmıyorsun. Sen kendini beğenmiyorsun ki başkası seni beğensin. Kadınlar eli iş tutan, oturup kalkmasını bilen, çocuk gibi mızıkçılık yapmayıp yılmayan, ağır başlı, sorumluluk sahibi kişilerden hoşlanırlar. Güzellik ve yakışıklılık göreceli kavramlardır. Kime göre neye göre hepsi değişir. Fakat değişmeyen tek şey insanın karakteridir. Nasıl bir karakterin var? Her olumsuzlukta oturup bırakıyor musun? Ya da beni kimse sevmiyor zina mi yapacağım diyorsun? Bunlar doğru değil. Lisedeyken tipimle dalga geçen hocalar şimdiki mühendis adayı olgun, kendine bakarak güzelleşmiş, giyimi konuşması oturup kalkması düzgün halimi gördüklerinde gurur duyuyorlar öğrencileri olduğum için. Kendin olmak için yaşa ve asla pes etme. Umudunu kaybeden her şeyini kaybeder! Vesselam. Hamd alemlerin rabbi olan Allah’a mahsustur. Hamd ve övgü onadır, o yücedir.
12 Yorumla
Soran+1 yılGüçlü bir karakterim var başarılı bir gencim. Doktor olucam 1-2 seneye sınıfta kalmazsam. Ama ruhsuzum, sevgisizim. Kendimi cok değersiz hissediyorum. Günaha gireceğimden de değil canımı sıkıyorlar yorumlarda kalp güzelliği diye. Ben kalpsiz karaktersiz bir insan hiçbir zaman olmadım ki. Rabbim sevilmeyi benim icin neden bu kadar zorlastirdi onu düşünüyorum. Sevmek sevilmek benim icin bu kadar mı hayırsız. Güzel birini de aramıyorum anlaşayım seveyim istiyorum. Bana bu duyguları veren rabbim niye sevecek birini vermedin diye soruyorum.
- +1 yıl
İsyana düşme, benim şu yaşıma kadar kız arkadaşım olmadı. Bekletiyorsa daha iyisi içindir. Sabredeceksin. Selam ve dua ile.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkinler sevilir. Geçen de senin bayan versiyonun aynı yakınmayı yapmıştı. Tip elimizde değil. Dünyaya böyle gelmişiz. Kimisi yakışıklı kimisi çok çirkin. Sen tipsizsin ama tipsiz kadın da çok. Sen bakıyor musun tipsiz kadına. Sende güzel kız istiyorsun. Sorun bu. Herkes en güzelini istiyor. Kaldı ki tıp ilerledi. Estetik olabilirsin. Burnunu yaptır dişlerini yaptır saçını ektir. Bunları yapamıyorsan vücudunu geliştir. Diksiyonunu geliştir. Güzel konuşmayı öğren. Çok çok güzel dediğin kızı tavlarsın emin ol. Önce şu ezikliği üstünden at. Kızlar ezik erkeği de sevmez.
08 Yorumla
Soran+1 yılHangi çirkin dediğiniz kız beni sevdi de ben dünyaları vermedim. Keşke onlar baksa böyle soru sorma ihtiyacı duymazdım
- +1 yıl
Aslında kadınlar kadınliğıni kullanıp sadece genetik açıdan iyi ve yakışıķlı erkekleri seçseler bu sorunsalı kökünden çözücekler ama
- +1 yıl
Sen dediklerimi yap çirkinde sever güzel de.
- +1 yıl
Kandırmayalım birbirimizi bir kadına bunu göstersek alır mı acaba
- +1 yıl
@TipsizAdam35 bak kardeşim bu adamın kaşı gözü düzgün. Ama muhtemelen konuşması eğitimi diksiyonu giyimi kötü. Bende zaten bunu söylüyorum. Şu resimdeki adam kendini geliştirse tavlayamayacağı kız yok
- +1 yıl
Bir de buna bak istersen 😂😂😂
- +1 yıl
@TipsizAdam35 bu adamdan çok var zaten. Türkiye’de o yaşlardaki erkeklerin genel ortalaması öyle zaten. Hepsi de evli.
- +1 yıl
Lan bu beni everin diye cami kapısına zincirledi kendini evlenemeden de kazada öldü.
+1 yılHayatım belli ki çok dolusun bu konuda. Gereksiz kendini yıpratmanın bir mantığı yok. bir konuda haklısın birisini sevebilmek için önce tipine bakıyoruz fakat herkesin standartları farklı sonuçta. Benim çekici bulmadığım tipler sevgili yapmış oluyo hep mesela. Elin yüzün düzgünse suratına bakılabiliyorsa bir şey olmaz. Hem tek tip de değil sadece giyiminle bile insanların gözünde çok farklı bir imaj oluşturabilirsim emin ol tip sandığın kadar önemli değil. Yani bence.
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu zamana kadar kimse beğenmedi peki
- +1 yıl
Kişiliğin iticidir belki veya özgüvensizsindir. Tanımıyorum seni çok yorum yapamam. Ayrıca sen kendini sevmezsen kim seni sevecek ki. Hepimiz ara ara varoluş krizleri geçiriyoruz normal dolu olman ana krndi üstüne çok gitme
Soran+1 yılHer sevgilisi olan ya da evlenen özgüvenli mi? Benim de kendimce cok iyi olup özgüvenimin tavan olduğu konular var. Ama her konuda becerekli ve yeterli degilim. Benim sıkıntım beceriklerimi ve kalbimi gösterebilecek kadar yakışıklı olmamamda
- +1 yıl
Kusura bakma da gayet özgüvenliler. Ben ahım şahım bir özgüvenden bahsetmiyorum daha genel bir şey bu. Şahsen sürekli kendini ezen kendi kendini paralayan insanları çekici bulmuyorum. Çoğu kişi de bulmuyordur.
Gereksiz abartıyorsun. Sırf senin çevrende bile yakışıklı olmayıp sevgilisi olan gayet de mutlu olan çok insan vardır. Herkes mükemmel güzellikte değil her derece güzellikten insan var herkes ortada mı kalıyor hayır. Ki çok güzel olup şu ana kadar hiç sevgilisi olmamış teklif almamış arkadaşlarım da var gayet. Sandığın kadar basit değil. Ha yine de ben çirkinim üüüü diye ağlıycaksan ben ne desem fikrin değişmez zaten. Ama önce kendinle barışık olman lazım yoksa oluru yok.
+1 yılBen karşımdakinin karakterine bakıyorum. tip benim için önemli değil. tipe bakanlar daha çok erkek. kızlardada var. tiple alakası yok benim için. benim gibi düşünenlerde vardır. ister yakılıkkı olsun ister olmasın. ben onun karakterine aşıksan benim için dünyanın en yakışıklı erkeği odur. ama bence erkekler sadece dıla bakar. kızın karakterini seven erkek neredeyse yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ben hiç sevilmedim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
58Cevap
+1 yılYanlış bir düşünce. Eğer ki size sadece fiziksel görünüşünüz, cebinizdeki paranızla yanaşan veya yanaşmayan biri varsa emin olun hayatınızda kesinlikle olmaması gereken kişidir. Çünkü kadın olsun erkek olsun hayatı özümsemiş, neyin mutlu edeceğini neyin etmeyeceğini bilecek olgunlukta değildir. Bunun yaşla alakası yok, yaşanmışlıklarla, gercekleri idrak etmeyle ve sosyal zekayla ilgisi var. Bunlara sahip olmayan biriyle mutlu olamazsınız ister yakışıklı olsun, ister dünyanın en güzel kadını olsun; ruhunuza, sizin özünüze dokunmuyorsa, beraber zaman getirdiğinizde gerçekten kendinizi rahat ve huzurlu hissetmiyorsanız yanlış kişiylesinizdir. Bunun bilincinde çok az insan var ve geri kalanı da emin olun mutlu değil.
12 Yorumla- +1 yıl
Uzun ama içi boş bir gönül alma retoriği daha
Soran+1 yılBence gayette mutlular. Hiç değilse özgüven sahibi olabiliyorlar
Yo bence güzel kızlar çirkin erkeklerle birlikteler ama yakışıklı erkeklerin yanında hep güzel kızlar nadirende olsa çirkin kızlarda olabiliyor yanlarında ama anlattıkların bana göre erkeklerde değilde kızlarda daha çok gecerli geldi. Artı birlikte zaman gecire gecire insan tipine bakmadan sevebiliyor. Çok kafaya takma derim 18-24 isen daha gencsin abijim iş işten gecmemiş bulursun bulursun.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet kesin bulurum
Dediklerinle bence kendini gömmüşün, senin canını biri fena acıtmış belliki. İnsan yanında mutlu olduğunu sever karizmasını güzelliğini değil. Ha çirkin insanla sevgiliyle cinsel ilişki düşünülür mü pek sanmıyorum, ama aynı evi paylaşma bir ömür birlikte mutlu olma düşünülür. (Güzellik, çirkinlik görecelidir. İnsan sevdiğini yakışıklı/güzel bulur) özgüveniniz olsun biraz.
02 Yorumla
Soran+1 yılKimse canımı yakmadı benim. Bu zamana kadar hiç sevilmemiş olmama kızgınım sadece. Benim neyim eksik ben bu kadar mı kötüyüm diyorum kendi kendime
Çok yanlış düşünüyorsun. Evet öyle insanlar gerçekten çok fazla hani sadece tipine bakıp birlikte olan kişiler gerçekten çok fazla o konuda haklısın. Ha ama yanlış olduğun konu şu ki gerçekten önemli olan şey karakter. Dünyanın en yakışıklısı da olsan 20 yıl sonra tipin mi kalacak geriye? Ya da çok yakışıklı olup dünyanın en egoist en kibirli insanı olsan kim sevecek seni? "Kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmez" demişsin. Bu da yanlış :) bir şeylere kızmışsın anlaşılan sen..
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç sevilmeme kızdım. Kötü biri miyim neyim eksik diye kendimi sorguluyorum sürekli
- +1 yıl
Öyle düşünme, ben şu "her şeyin zamanı vardır sevilip sevileceğin kişi gelir seni bulur bir gün" lafını çok duydum çok da sıkılmıştım bu laftan, ancak gerçekten öyleymiş:) kendini sorgulama herkesin hayatı çok farklı akıyor, sadece mutlu olacağın şeyler yap, ve kesinlikle kendin ol.
Mutlu günler:)
Şu algıdan bir kurtulun bitti çirkinlik devri emin ol çirkinler daha dikkat çekiyor fabrikadan çıkmış gibi bir tipinin olması mı yoksa seni sen yapan tipinin olması mı her şey tip değildir ünlü modacılar artık mankenlerini doğal kusurlu insanları seçiyor niye? Çünkü onu o yapan şey doğallık fabrikalık değil yani
01 Yorumla
Soran+1 yılDikkat cekmiyoruz da insallah ilerde evlenebilirim
+1 yılKimse kimseyi kandırmasın. Kimse çirkin gördüğünü sevip değer vermez
45 Yorumla
Soran+1 yılDeğersiz, sevgisiz olduktan sonra yaşamanın hiçbir manası yok. Aile yok çocuk yok umut yok niye yaşamaya devam ediyorum ki. En iyisi ölüp kurtulmak
- +1 yıl
Keyfin bilir
Soran+1 yılÖyle yapacam daha fazla durmamın bir anlamı yok
- +1 yıl
Bundan banane yani? 🤷♀️
- +1 yıl
En doğru kadın görüşü, böyle realist olun ciğerimizi yiyin.
Bizler (yakışıklı olmayanlar) bu mevzuya (gönül işleri) meydan okumaliyiz. Asla kafaya takmayalim. Madem kendimizi, bize gelenlerin de niyetini biliyoruz o zaman kafamiz rahat. Başka alanlara odaklanmaliyiz. Örneğin kariyer. Kariyer alanında hakkını vererek çalışan herkes kazanır. Şirketleri/ülkeleri akillilar yönetir
012 Yorumla
Soran+1 yılKafaya takıyorum işte takıyorum. Ne kadar takmak istemesem de takıyorum. Çok koyuyor hiç sevilmemiş olmak, hiç sevgilisi olmamış olmak
Soran+1 yılYine sevilmiyorum. Umudun bitti yeter artık sevilmiyorsun diyorum kendime. Seven olsaydı şu gençliğinde severlerdi diyorum ama ertesi gün yine aynı bunalımla uyanıyorum
Soran+1 yılKeşke çıkartabilsem okula gidiyorum sevgililer, kütüphaneye gidiyorum sevgililer, sinemaya gidiyorum, yemek yemeye gidiyorum, alışverişe gidiyorum, spora gidiyorum, arkadaşlarla cafeye gidiyorum sevgililer. Ne güzel ger şeyi beraber yapıyorlar diyorum. Ortaklaşa hayatın yükünü kaldırmaya çalışıyorlar. Onlar bana göre işlerine daha aşık oluyor daha sıkı sarılıyorlar. Ben avare gibi ordan oraya gidiyorum sadece
Soran+1 yılİnsan değersiz olmayı sevilmemeyi zor kabulleniyor ya da benim gibi kabullenemiyor
Soran+1 yılBen yatalak da olmak istemiyorum direkt öldürecem kendimi
Soran+1 yılVar
+1 yılAslinda sevilir. Bazi kadinlar yakisikli olmasada fedakar ve karakterli erkeklere bakiyo. Valla ben oyle guzel kizlarin oyle cirkin erkeklerle (veya tam tersi) beraber olduklarini hatta evlendiklerini gordum ki artik dis gorunusun pekte bir anlam ifade etmedigini dusunuyorum. Tabi bakimini yapcan o ayri bir sey
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyon reis de bizi de hiç seven olmadı. Artık bu ruh hali nasıl bedenime yansıdıysa arakdaşlarım sürekli bana neden yorgun göründüğümü, neden sürekli moralimin bozuk olduğunu soruyorlar. Halbuki gün içinde ben kendimi normal hissederken bile söylüyorlar
- +1 yıl
Iste kafaya fazla takmissin bu konuyu. Hayatı bu kadar s*klemenin bir anlami yok. Sen akisina birak olacaksa olur zaten zorlamanin bir anlami yok.
1 yılMeyvenin de iyisini alıyoruz ama değil mi? Hiç kimse demiyor ki dışı ezikse içi daha olgundur diye. Önce dışına ondan sonra içine bakıyorlar. Mesela bir tarafta karakteri ve davranış şekli düzgün, diğer tarafta ise hem yakışıklı, tatlı, güzel vb. hem de karakteri ve davranış şekli düzgün birisi var. Hangisini tercih ederdiniz? İlk teklif eden hangisi ise onu mu? Ben pes ettim. Varsa beğenecek arasın beni randevulaşalım. Daha yeni bu olumsuz psikolojim yüzünden saç ektirdim. Kime sorsak çeşitli bahanelerle nazikçe reddedildim. Varsa çözüm yolu ciddiyim yardımcı olursanız bana çok dua ederim.
00 YorumlaGarip bir şekilde tanıştık instagramdan konuşuyorduk tabi ilk mesajı ben atıyorum konustuğumuz zamandada ne yazık ki instagramda fotoğrafım yok. d (garip demiştim) bu senede aynı okulda okuyoruz onu görüyorum kıza gidip ben su konuştuğun çocuk demekde sacma geliyor utanıyorumda açıkcası ben bu kızdan başkasını düşünmüyorum çok seviyorum kendisi ile normalde iletişim kurmak istiyorum nasıl yapacağım bazen olurda bir sekilde tanısırız tesadüfen diye bekliyorum mesela aynı sınıfta olup tanışmak gibi ne yapmalıyım
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılSevilmez kardeşim binlerce kanıttan bir tanesi sana
33 Yorumla- +1 yıl
Kadinlar ortamda "tipe bakmıyoruz" der. Ama özelde çok başkalar
Yakışıklı olmak değilde; kendine güvenen, bakımlı ve giyinmeyi bilen, nerede nasıl konuşması gerektiğini bilen ve ağır başlı olanları tercih ediyoruz bilginize
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet ondan
Soran+1 yılNeyi degistirebilirim ki
+1 yılsevilir tabi canım senin neyin var ya da kim çirkin kendine diyosan hiç uğraştınmı kendine bakmaya ya da kilolu musun zayıflamayı deneden mi veya sivilcen var ilaç kullandınmı çaba göster sevilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılFit bir vucudum var. Sivilce problemi de yasamadım. Saclarıma da bakarım. Giydigime de dikkat ederim. Güzel parfümleri de kullanırım. Hoslandığım kızlarla konusmaya da calıştım olmadı
Soran+1 yılAcaba neden tipsiz oldugum icin olabilir mi
- +1 yıl
bence güzelsindir bende kendime çirkin diyorum ama demicen
Soran+1 yılBeni görmeden nasıl bu kadar emin konusabiliyorsun
- +1 yıl
he insan güzeldir deme böyle
Aga bee bugünde çirkinliğimiz için yakalım haklısın kardeşim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Yok öyle bisey. Bugun düşündüm daha. Bir adam var ya komedyen. İsmi İbrahim Buyuka idi sanırım. Nasil cirkin bir adam. Ama o kadar sempatik ve komikki kendini sevdirir de aşıkta eder bence..
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşınız doğruysa bir şey sorucam ilk sevgiliniz ne zaman oldu
Gerçeklerini fark etmişsin hoş geldin dostum dünya böyle biryer kısacası bombok bir şekilde yaşıyoruz tek amacımız seks yapmak dişileri etkilemek hayatımızı devam ettirmeye çalışmak neyse işte takma kafaya keyfine bak hayat şikayet ederek geçmez
00 YorumlaŞöyle düşün
Eğer yakışıkli ve iyi bir vücudun olsaydi ve bundan dolayi tercih edilseydin de seni gerçek seveni bulamazdin
Yani gerçek sevgi için tipte çok işe yaramıyor
Bir zaman sonra göbeğin çıkıp bakimin azaldığında da terk edilirsin01 Yorumla
Soran+1 yılBana hiç inandırıcı gelmiyor. İnsan bir kere sevilirdi hayatında. Anlamsiz bomboş hayat
+1 yılBu konuda korkma kızlar zaten çok yakışıklı erkekleri başka kızlardan kıskandıkları için tercih etmiyorlar.. Kızlar buna asılır ben deliye dönerim düşüncesiyle uzak dururlar o tür erkeklerden..
03 Yorumla
SoranPeki neyi bekliyor olabilirler artık 24 yasindayim
- +1 yıl
24 yaş daha çok genç bir yaş korkma.. bende 25 yaşında olmama rağmen yalnızım artık takmıyorum zamanında karşıma çıkan oldu ama karşılıklı ilgi olmayınca olmuyor 1 kere nişan attım ailemin zoruyla nişanladım sevemedim bir türlü sonra baya azar yedim ama artık karışmıyorlar bana kendin bul evlen tövbe biz sana artık musallat olmayacaz diyerek uzaklaştılar bu konuda..
- +1 yıl
Kızlar çok yakışıklı erkekleri tüm kızlar onu sevdiği için bakmıyorsa buradan çirkinlere pay mı doğuyor? Aslında hepsi onlara bakıyor bunun anlamı bu.. Yakışıklı olmayana hiçbir kız bakmaz. Ki bu da erkeklerin %80i yapıyor.
Böyle kendini acındıran erkek veya kadın hele hiç sevilmez. Önce kendini sev küçümseme sonra insanların seni sevmesin bekle. Okurken fenalık geçiriyordum. Bu kadar mı değersizsin kendi gözünde?
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle hissettirmeyin insana o zaman. İnsan muamelesi gösterin. Efendiyiz ağır başlıyız kimseyi üzmüyoruz diye iplenmemek canımı sıkıyor. Mesleki itibarım olmasa yüzüme bakmiyor kimse
Bana göre işin gerçeği sevildiklerini sanmıyorum herkesin hakkı dediklerine bakma kimse dönüp bakmaz kardeşim..
20 YorumlaAdam olanı seviyoruz cirkinlikle alakasi yok karalter meselesi
22 Yorumla
Soran+1 yılBosver ya s3n yine de yakışıklıları sev benim gibi biriyle bir ömür gcer mi
Benimde olmadı kardeşim yalnız değilsin çok var bizden
10 Yorumla
+1 yılYa bazi insanlar cirkin olsa bile sempatik tatli zdki vb ozelliklere sahip bu yuzden seviliyorlar. Aksine guzeller sevilmiyor. Kiskaniliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAşk anlamında belki ama toplum tarafından hep seviliyorlar toplum onları el üstünde tutuyor. Hele özel günlerde herkes onlarla olmaya calışıyor
Kendimi şok yakışıkıklı biliyorum ve bir çok erkek ve kız benim ne kadar güzel olduğumu söylüyor. Erkekler diyorlarki senin tipin bende olsa kaç kız tavlamışdım. Uzakdan görüb kızlar benimle yakınlaşmak istiyorlar ama ne kadar canım, mal olduğumu bilip kaçıyorlar (yemin ederim). Hep böyle olur görüntü var ama akıl yok. Ve bide ilişkide parada önemli. Yani şimdi siz diyeceksinizki kız cebinemi bakcak falan ama öyle değil fazla paran olsun kıza istediyini alırsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Yok ya esas çirkinler sevilio o kadar yakışıklı cocugun yanında çirkin kız güzelin yanındada hep tipsiz erkek var
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz de bir tipsiz bulun o zaman
Bencede yalan dış görünüş karşı cinsin ilgisini çekmek için en önemli etken. Napıcan her topalın bir kör alıcısı vardır deyip oturcan üstüne bir bardak su içicen. 😁
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke herkes sevilse
+1 yılBence yanlış düşünüyorsun bana göre bir insanın kalbi güzelse devamının bir önemi yoktur ve Allah'ın yarattığı hiçbirşey çirkin olamaz
012 Yorumla
SoranAllah aynı zamanda kötülüğü de yarattı.
- +1 yıl
Allah kötülüğü yaratmadı Allah insanı yarattı ama insan şeytana yenik düştü
Soran+1 yılHer şey onundur. O istemeden hiçbir sey olmaz.
- +1 yıl
Kader denilen şey neden var o zaman?
- +1 yıl
Diğer dünyaya gidersem o or ademi oldurecrgim hrrseyi o yaptı.🤣
- +1 yıl
Ilk insan ve bir peygamber kafayı yemiş olmalısın
- +1 yıl
Hatayı o yaptı cezasını biz çekiyoruz.😐
- +1 yıl
Hatayı neden o yaptı anlamadim
- +1 yıl
Tevrat okumadn mi hiç?
- +1 yıl
Kuran i kerim okudum ama onu da merak etmiyor değilim sanırım sen şu elma yeme meselesinden bahsediyorsun hata dediğin bu galiba
Soran+1 yılHz Ademi suclayan adama bak sanki kendisi sütten cikmis ak kaşık. İnsanız nefsimiz var. Sen de ondan farksizsin işte.
- +1 yıl
En azından benim ozguvenm var direk söylüyorum senin gibi gizlenmiyorm ve dediğimi anlayamiyotsan kendi sorunun
Yoo ben görüyorum kızların yanında hep çirkin demiyelimde standart tipte erkekler. Herkes bulamaz benim manitam gibi yakışıklıyı çünkü Türk erkeklerinde çok yakışıklı yok
01 Yorumla
Soran+1 yılKesin çok yakışıklıyım o yüzden 24 yıldır yalnızım.
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sizi her halinizle seven kızlar elinizin tersiyle itip, dışı güzel olan kızları seçtiniz beyler. Müstehak size.
07 Yorumla
Soran+1 yılHangi yakışıklı canınızı yaktı bilmiyorum ama hiç sevilmedim, hoşlananım bile olmadı.
- +1 yıl
Hiç öyle bir şey yok. arkadaş doğru şeyler yazmış çirkinsek ağzımızla kuş tutalım yüzümüze bakılmaz.
- +1 yıl
yanlış tespit etmişsin.
- +1 yıl
Araştırmalara göre kadınlar erkeklerden kat kat daha şekilci her yere yazmaktan bıktım bu kesin ve net olan bir şey. Yakışıklı olmayan birisine asla bakmaz kızlar.
- +1 yıl
@foreveralone6 bunun araştırılmasına bile gerek yok kardeşim. göz var izan var. kendilerini şekilden şekile sokan karşısındakinin şekline dikkat etmez mi.. giyimden vs bahsetmiyorum... Bir de şöyle bir şey var. sağlıklı olduğumuz halde böyle bir şiddete maruz kalıyoruz.
- +1 yıl
Aynını siz yaptınız
Yakışıklılar/güzeller seviliyor mu sanıyorsun? Millet görüntülerine aşık oluyor.
24 Yorumla
Soran+1 yılBize o da yok.
Soran+1 yılSırf görüntüm icin elbette sevilmek istemem ama içimin güzelliğini gösterebilecek kadar da yakışıklı olsam fena olmazdı
+1 yılhaklısın yakışıklı veya güzel değilsen işin zor allah güzellik versin gerisi halloluyo be
31 Yorumla- +1 yıl
Doğru ve gerçekçi bir yorum kap şukunu 👍👍👍👍
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılAynen ya özellikle erkeklerde evlenecekken güzel kadın arama huyu var.
12 Yorumla
Soran+1 yılO evlenmeden önce de var sevgili ararken falan. Kızların şöyle bir hatası var seçilmeyi bekliyor. Halbuki azıcık sempatiklik ve makyajla bircok erkeği elde edebilirler. Kızlarımızın da erkeklerimizin de biraz özgüvene ihtiyacı var
- +1 yıl
Ne makyaj yapcam lan? İster beğenir isterse beğenmez :D Çok da umurumda :D Benim zaten özgüvenim yerinde çok şükür. Erkeklerin yuva kurarken güzel kadın araması anlamsız geliyor, yuva kuruyorsun kardeşim yuva kuruyorsun. Zaten en güzel kadınla evlensen de çok zengin değilseniz, estetiğe spor salonlarına çok ayıracak paranız yoksa çocuk sonrası zaten çirkinleşiyor.. Bence güzellikten ziyade karaktere bakılmalı. Zaten 30-40 yıl sonra iki buruşuk olarak kalacaksınız :D
Bazen bir gülüşünü, sesini, mimiklerini, her şeyini seversin. Nefesin ömrün olur o..
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah diyebiliyorum sadece
Sevilmez doğru söze ne denir şimdi gidip bir çay sigara da çirkinliğimize içeceğim
14 Yorumla
Soran+1 yılSen de tipsizsen @mk. Giptir git surdan
Soran+1 yılCanimi sıkma
- +1 yıl
Sen daha beni görmemişsin kardeş
- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılKendini sevmelisin kendini gelistirmelisin tıp ilerledi kardeşim yakışıklı olmak senin elinde sporunu yap dişini yaptır bakımını yap elit ol o zaman kizlar senin peşinden koşar sever kısacası kendini her anlamda geliştir
05 Yorumla- +1 yıl
Boyu nasıl uzatacaz?
- +1 yıl
Air max giy topuklu spor ayakkabıları tercih et kendi boyunla barışık ol
- +1 yıl
1.60 boyu airmax nasıl kurtarcak. Kiloda var. Küllaha konmuş dondurma gibi oluyor senin dediğini yaparsak.
- +1 yıl
Kilonu ver kardeş sende bir zahmet
- +1 yıl
Kilo verince de tırt oluyom.
+1 yılÇok yanliş düsünüyorsun. Kalbi güzel olsun daha ne isterim ki
02 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı olmasını zengin olmasını isteyebilirsin
- +1 yıl
Istekler tabi bitmez. Herseyin en guzelini tabi olmasini isterim. Ama çirkinler sevilmez diye bir kural yok.
+1 yılBence sorun özgüvensizliğin çirkinliğinle barışık olup başka iyi özelliklerini ortaya çıkarmalısın
05 Yorumla
Soran+1 yılBen zeki bir insanım aynı zamanda iyi bir hekimim
- +1 yıl
Sana şunu söyleyeyim kimse kimseyi gerçekten sevmiyor herkes çıkar derdinde hayat çıkar demek doktor bir arkadaşım olsun isterdim sen diyorsun ya işimden dolayı iyi koca olmamdan dolayı yakışıklı olsan tipimden dolayı seviyormuş gibi yapıyor derdin gerçek sevgi bu değil ben seni şu an sevdim çünkü zeki insanları severim
- +1 yıl
Arkadaş olarak
Soran+1 yılDiğer türlü olmayacağını ikimiz de biliyoruz açıklamana gerek yoktu 😂😂
- +1 yıl
Sevdiğim var beni sevmesede unutmam lazım onu o yüzden
Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Tabiki sevilir. Bir kadının yüzünün cirkinligini bask bir şekilde kapatabilir. Jest mimik bakim vs falan derken kapatabilir yani
00 YorumlaNe demişler gönül otada konu b o k a da oyüzden çirkinler sevilmicek diye birşey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBurda b*k ben oluyorum değil mi😔😔
+1 yılNe yaşadın bilmem amma dediğin gibi değil bende bunun kanıtıyım sjsj
04 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey yaşayamadım.
- +1 yıl
Bişey yaşamamışsın ama her şeyden fikrin olduğunu düşünüyosun? Dediklerin saçma
Soran+1 yılHicbir sey yasama firsati vermediler
- +1 yıl
Vermezler. sen elde edersin elde etmek için çabalarsın kendin çabalarsın bir şey hakkında fikir sahibi olmak için yaşamak gerek işin kötüsü yaşamadım diye olaya kendi pencerenden bakıyosun kendi kafanda oluşturmuşsun bişeyler gidiyosun peşinden
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevilir tabi. Kendisi olduğu için seversin zaten onu
03 Yorumla
Soran+1 yılKeşke beni ben olduğum icin seven biri olsa
Soran+1 yılHiç hoşlanan bile olmadı be genco. İçimdeki yangın gittikçe büyüyor. Bazen yalandan da olsa seven olsaydı da bu kadar hasret cekmeseydim diyorum
+1 yılGüzelikle hiç bir alakası yok Allah çirkin şansı versin. Nasip kısmet
13 Yorumla
Soran+1 yılNasip kısmeti yüzümüzle belirliyor işte yaradan. Tip vermiyo ki nasipsiz olsun
- +1 yıl
Estağfurullah kardeşim.. Ne güzeller var içi boş.. Çirkin kavrami neye göre. Rabbim herkezi muthiş yaratmıştır. Herkezin imtihanı farkli yönden olur. Sen kalbini huzurla doldurdu hamdolsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoşlandığım kişiyle beni yakıştırmıyorlar bana yazık olurmuş diyorlar. Aldırmıyorum gönül bu otada konar.. Neyine vuruldum bende bilmiyorum aurası özgüveni beni çekti sanırım. Sende kendinle barışsan özgüvenli olsan kızlar peşini bırakmazlar.
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim özgüvenim işim ve yaptığım sporda var ama kızlar ne gibi bir özgüven istiyorlar bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNası ya seni görme şansım var mı
Soran+1 yılGizlisin
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Soran+1 yılMesaj atamiyorum
Cevap sahibi+1 yılDene birdaha
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevilmez arkadaş, onlar hep arkadaş olarak görülür tıpkı benim gibi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. Baya dertlisin anlaşılan bak kardeşim çirkin insan yoktur çirkin kalp çirkin düşünceli insanlar vardır.
02 Yorumla
Soran+1 yılFark eder mi
+1 yılSon derece haklısın. Bunu bizzat yaşayan birisi olarak söylüyorum
10 YorumlaHaklı bulduğum serzeniştir, özellikle burdakiler. Tipede bakmıyor direk paraya, eğer paran varsa çoğu kölen olur.
00 Yorumla
+1 yılAyakta alkışlıyorum 👏👏 İnkar edenlerin de zerre samimiyetine inanmıyorum
00 YorumlaKardeşim bende yakışıklı güzel biri değilim. Ama kafaya takmamak lazım ya giderin vardır senin yine
00 Yorumla
+1 yılBu hayatta ki tek derdin tek amacin yakışıklı olup karşı cinsin begenisini kazanmaksa o zaman kadin ol daha cok sevilir begenilirsin..
01 Yorumla
Soran+1 yılBen birisi olmaya calısmadım ki hicbir zaman
Güzeller de sevilmiuor. Seviyor gibi yapıyorlar faydalanamadiklarini görünce bırakıyorlar. Insanlar kötü tiple çok alakalı değil
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo gayette seviliyorlar. Hiç değilse benim gibi buraya soru sormayacak kadar ilgilenen kız arkadasları vardir
+1 yılBurda yok kalp bilmem ne diyene bakma hepsi lafa gelince öyle icraatta tipe paraya vs bakıyor o yüzden salla gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılKimse kalp demedi zaten. Onlarda biliyor tipsizlerin sevilmeyeceğini
+1 yılbir insanı hiç görmeden sevebilirsin her şey güzellikle olmuyo mesela beni hiç görmedi ama sevmiyo görmek istemediğini söyledi güzeller hep kazanır çirkinler hep kaybeder diye bir şey yok
16 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıl sonra da seni seven bir kişi bile olmazsa ne yapardın
- +1 yıl
Olmadığından neden bu kadar eminsin
Soran+1 yılSeven insanı anlarsın ama 24 yaşına gelip de bir sey olmadıysa kimse de sevmemiştir
- +1 yıl
O zaman çok şanslışın görmedin kısmet ayağına geldi.
- +1 yıl
Bak öncelikle çirkinlik/güzellik göreceli bir kavram seni güzel bulacak kişi elbet vardır çirkinim falan diye kendini yıpratma güzel giyin kas yap bunlarla kapatabilir ve güzellik gelip geçici şeyler
Soran+1 yılGelip gecici biliyorum ama o güzelligin önemli olduğu zamanlarda insanlar birbirine aşık olup seviyorlar. Belli bir yaştan sonra aşk meşk olmuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevilmez kızlar arkadaş bile olmaz. Seninle gönül ilişkisi olmicak arakadas olan kızlarda sana iyisin tipin iyi der. Çünkü senle işi olmicak
014 Yorumla
Soran+1 yılÖlmek istiyorum o zaman. Yaşamamın anlamı yok artık ne ailem olacak ne de çocuğum. Atlarım bir yerden kurtulurum. Zaten bu tipsizlikle yaşasam yine cehennemlik olurdum
Soran+1 yıl@Ludaluda büyüklerim bile bana bir kere olsun yakışıklısın demedi hep başkaları övülür yanımda
- +1 yıl
@Ludaluda çoğu şeyler boşa kız milletini biliyoruz. Soran ölmek istiyorum lafkarindan vazgeç biz ölüyozmu hani sende onlarla geç dalgani
- +1 yıl
Büyüklerinin demesine ne gerek var yahu deseler bile inancak mısın? @scorpion026 yok yahu deme öyle vakit gecire gecire de yakışıklı olmayan birini sevebiliyoruz bu yöndende bakınız.
- +1 yıl
@Ludaluda beğenmediğiniz erkekle tanışmıyorusunuz nasıl vakit geçirerek seveceksiniz? Kaç kere burda merhabadan sonra resim isteyip beğenmeyen dolu kız çıktı. Sanki onlara evlilik teklifi ettim
- +1 yıl
@scorpion026 aynı ortamda bulunmaktan bahsediyorum mesela işyeri olabilir arkadaş grubu olabilir okul olabilir yoksa normal tanımadan tabi herkes güzelini görmek ister.
- +1 yıl
@Ludaluda onlarida biliyoruz tipin kötü değil deyip biz arkadaşız düşünmüyorum falan filan senin dediğin şey ayda yilda bir denk gelecekte. İşyerinde kızda yok olan yerlerde bı erkek biz değiliz. Kızlar serseri fırlama arkadaşım sever
- +1 yıl
@Ludaluda bu işler dediğin gibi yürümüyor artık herkese sor herkes düzgün erkek der sadece lafta oda kendini düzgün göstermek
- +1 yıl
@Ludaluda öyle 😊
- +1 yıl
@Ludaluda 😊😊
+1 yılÇoğu kişi sevmeyebilir ama benim için hiç önemi yok. Ne demişler "Güzele 40 günde doyulmuş da, güzel huyluya 40 yılda doyulmamış." Eğer olgunsan ve gerçekten seviyorsan görünüşün önemi yoktur. Severken insan gözle bakmalı ve gönül ile görmelidir.
00 Yorumla
+1 yılAyy gene mi erkek tripleri... Boşverin ya sevilmiyosan sevme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevilir. Asıl onlar adam gibi sever ve sevilir. Tipi olanlar sanki kendi yaratmış gibi böbürlenmekten kendini birşey sanmaktan karakterini, kalbini karartır. Onları napan ya 😂
Hem çirkin pek doğru bir kelime değil sanki😃11 Yorumla
Soran+1 yılBana göre yalnız kalmam icin verilmiş bir lanet gibi. Sevsen sevilmezsin evlenmek istesen evlenemezsin baba zaten olamazsın. Diğerlerini izlersin ancak.
Gizli Üye(25-29)+1 yılParası olan seviliyor kimse tipe bakmıyo için rahat olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Artık ikisine de bakıyorlar 😂😂
+1 yılkardeş sevilmezsin yakışıklı diye tutturmuşlar kendilerince bir düzen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdiğim çocuk yakışıklı değil ama onu sevmekten asla vazgeçmem
41 Yorumla- +1 yıl
Tip gelip geçici zaten bir gün hepimiz yaşlanacağız.. Kalbini seversin huyunu karakterini. Valla karşıma Brad Pitt gibi bir Adam çıksa ama huyları kötüyse eziyet etmeye çalışırsa yine seçmem onu.. Kalbi güzel olanı seçerim fazla yakışıklı olmasına gerek yok
- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem