Çoğumuzda fiziksel çekim ön planda. Peki çirkin kızlar ve çirkin erkekler ne yapacak?(kime göre çirkin, neye kıyasla çirkin)..
Çirkinlerde sevilsin lütfen :))
Belki çok daha mutlu oluruz
Çirkinlerde sevilsin lütfen :))
Belki çok daha mutlu oluruz
Yani abla dediğin gibi, çirkin insan kime denir ki? İnsanların algısı o kadar farklı ki, geçen sitede bir Bence gördüm.
Bütün ünlü erkekleri koymuş bir kız, yakışıklı değil bunlar diyor.
Oysa bana göre hepsi mükemmel.
O yüzden, saçma bir şey bu dış görünüşü beğenme olayı ya.
Ben çoğunu beğeniyorum, çok ekstrem olmalı beğenmemem için.
Hitler kötü bir adam olmasının yanı sira çirkindi de. Ama Ava Braun gibi bir kadın onunla ölüme gidecek kadar çok seviyordu onu. Demem o ki, herkes birilerinin çirkiniyse birilerinin de güzelidir.
Ben hep cirkin sevdim cünkü karakterin önemli oldugunu düsündüm sonra baktim ki karakterler hepsi bok. Artik yakisikli ariyorum
Allah çirkin yaratmaz ki Kuzum haşa, ben güzel görür öyle de güzel severim ki 😊yeterki gönlü güzel olsun , edepli olsun 😊
Cevap
60Cevap
Goreceli bir kavram kime gore neye gore cirkin guzel yakisikli bana guzel baskasina cirkin sana yakisikli gelen baskasina cirkindir ayrica fizik guzelligi yasla digru orantili olarak azalan bir ozelliktir
Simdi burada herkes cirkin sever olur dunyanin en ikiyuzlu milletiyiz herkes cirkin seviyorda cirkin oldugunu hissedenler neden yalniz bu ulkenin hepside cirkin degilya
Bende sana katiliyorum
karateri bozuk bir güzel olmasındansa, düzgün karakterli bir çirkini tercih ederim. çok ta çirkin olmasın tabi.
siparişi aldın. bulursun artık:))
Çirkin hiç sevilmez
Şimdi diyeceksin neden
Öncelikle çirkin bahtı diye bir şey vardır
Çirkin kızların daha çok erkek arkadaşı , sevgilisi olur nedeni ise erkeklerin bu kız çirkin bununla kimse çıkmaz diye teklif etmesinden
Güzel kızlar sevilmesi gerekir aslında , sevilmeye değer güzel kızlar 😍
Ben çirkin olduğum halde kendimi sevemiyorum, başka çirkini nasıl seveyim...
cırkındık bedenen degıl ruhendır şahsen herkesın begendıgı bır ınsan degılde benım begendıgım bır ınsan daha guzeldır
güzellik veya çirkinlik göreceli diyeceğim de , şimdi kimse çirkin biri ile beraber olmak istemez. buda bir gerçek sonuçta
Valla şuana kadar çıktığım kişilerden yanı hangisiyle evlenirsin deseler fiziksel olarak çirkin diyemem de (hepsi tatlıtdı) ama en alt güzellikte olan ile evlenirdim yani uyum ve karakterde önemli
Kötölöyöröm
Ablaa benimle dalga geçiyolar 😂 @MaHiii :D :D
@bulbul1996 Kimden yardım istiyosun :D
Kötü insanlar heryerde ablacım 😂🤣
İnsan fesat olmasın tabii
Ablamı bile tarafına çekti :(
Şaka maka İyiki varsınız ikinizde :D 😂
Sarılmak mı :D :D
Ablacım bunula sarılınmaz fesatlık bulaşır mazallah
Ablacım felan sen hayırdır ya o benım ablam jsjs 😂hemende sahiplendiiiii
Sus sen bir ya tapulu mu üstüne @MaHiii
İyi gecellerrr 👋👋
Butun guzellerin cani cehenneme.. Fani boktan duygularin esiri olan insanlardan tiksiniyorum.. Insanin cirkini olmaz yeter ki bakmasini bil.
Sevgili olayını bilemem ama sırf bir insan çirkin görünümlü diye arkadaşlık kurmamazlık olmamalıdır bence
Herkesin kendine göre kriterleri var, bu değişmez bir gerçek kimse gücenmesin, ben de aynı şekilde saygı duyuyorum.
bana göre güzel olsun, benim gözümde güzel olsun yeter
onun için de geçerli, çoğu kişiye göre çirkinsem bile o beni güzel bulmalı. karşılıklı
motivasyonla alakalı bir durum. bir atasözü var mesela, kargaya yavrusunun kuzgun görünmesi ile ilgili. birine içinden sıcak şeylerin debisi ne kadar yüksekse, karşındakini kabullenmen de o kadar oluyor.
Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa demiş şair. Vardır bir bildiği
ne sebeble eksilemiş bu salak açıklasada bilsek
Insan guzeli sevmezmiş sevdigini güzel hulurmuş... Kim demiş sevilmezler diye
Severiz beyaaaa, getir bir iki agucuk gugucuk yapalım. C:
Guzel veya çirkin tanimi herkese gore değişen göreceli bir kavramdir. Herkesin kabul kriterleri farklıdır.
Allah razı olsun bizi düşünenlerde varmış çok şükür😊🌹
Güzellik algısı kişinin kendi güzelliğiyle kıyas yapmasıyla oluşur. Kargaya yavrusu şahin nasıl görünüyorsa...
ben hep çirkinlerle beraber oluyorum güzeller takıntılı kendilerini bir bok sanıyorlar
Kime gore cirkin cirkinlik kabrami nedirki ya da guZellik kavramo
Bunlar goreceli degilmidir?
Uyku semesi görmemişim
Sabahaaa cook var hatta aksam. uzerine cok var :) is yerindeyim mecbur uyuyamiyoruz
Haklısın. Güzellk görecelidir. Huyu güzel olan çirkin değildir zaten. 😉
Yeterki düşünceleriniz çirkin olmasın tabiki sevilirsiniz
Hic takilmam boyle seylere ama kizlar cok feci takiyor tipe. Istersen filozof ol ama cirkinsen sozlerin 5 para etmiyor onlarin gozunde.
Gönül sohbet muhabbet ister gerisi bostur sen benim bam telime dokunabiliyormun hah benim icon en guzel sensin
Kız çirkinleri hep yakışıklı adamlar alıyor :)) bence onlar daha çok seviliyor..😅😅
Ruh güzelse bedenin şekli önemini yitirir... Ama değilse hiç sevemem ister güzel ister çirkin olsun
Cirkin de cirkini sevsin.. :)))
Ben çirkinim mahii abla
Ben onun kadar olsam kendi resmimi koyardim 😊
Gidiyorum 😞
Vermicem vermicem benim değil mi vermicem 😂 hesabını bana ver yarın sabah biri olarak geri alırsın 😂
zeki insan severim..
zeki insan da nasıl çekici olacağını bilir..
güzel seveni güzel severim cirkin insan yoktur bakımsız vardir..
Zeki olsunda gerisini avon halleder
Al al çirkin insan yoktur 😉
Kalbi ve düşünceleri çirkin olmasın diğer türlü severim
Herkesin güzel oldugu bir nokta var emin olabilirsin 😁
Allahın yarattıgına çirkin demek hem gunahtır hemde ayıptır. onemli olan iç güzelliktir
ne demiş büyük türk düşünürü İsmail Türüt: "çirkini alur miyim"
Sevmem :D
Cirkin olsun benim olsun canimdir
Bencede bizimde sevilmek hakkımız.😊
Sevdirmiyorsun kendini mesaj kutun kapalı ☺️
Sonra beni neden sevmiyorsun diyorsun
Bana da sevdir 😄
Gözüme hoş gelmesi önemli.
Güzellik gelip geçicidir. bana gönlü güzel olan olacak bu benim düşüncem
çirkinin muamelesi iyi olursa belki bir ufak zaman dilimi
Kor atin kor alicisi olur
Evettt bizi de sevin 🙁