Çirkinler sevemez mi?

Hayır Sevemezler

Yakışıklı adamların ve güzel kadınların yalnızlıktan intihar ettiğini hiç duydunuz mu? Ben duymadım, zaten duymak biraz imkansız olurdu. Yalnızlığın lütfunu sadece çirkinler bilir. Her çirkin, bir cehennemi taşır içinde. Bu cehennemin içinde ilk yanan duyguları olmuştur, en çok hasar görmüş duygusu da aşktır. Sizler buna aşk diyorsunuz ancak bizler bela olarak adlandırıyoruz.

Ama zaten çirkinler aşık olamaz. Yani aşık olmaya hakkı da yoktur çirkinlerin. Çünkü aşka doğru attıkları her adımda ruhları biraz daha yere düşer daha sonra da bir şarap şişesinin dibinde bulurlar kendilerini. Çirkinler, aşık olunacak insanlar da değildir onlara göre. Çirkinler, onların morali bozuk olduğunda onları neşelendiren palyaçolar gibidir. Sizlere göre onlar doğar, yaşar ve ölürler. Aşk nedir bilmez çirkinler. Çünkü onlar çirkinlerdir. Bir çoğunuz böyle düşünmüyor musunuz? Ben öyle düşünmüyorum itirazlarını duyar gibiyim. Hanginiz bir çirkini yanınıza yakıştırabiliyorsunuz? Sözde herkes iç güzelliğe önem veriyor. Yalanınızı seveyim dostlarım! Kimse çirkinin içinde bir şair var diye sevmez. Yanlarına yakıştıramazlar çirkin insanları. Bu yüzdendir sinirim. Onlar sizlere ince çizikler sunarken, sizler Tanrı'ya ölü ceninler sunuyorsunuz! Sizin onları ittiğiniz çukurda, onlar sizin halüsilasyonlarınızı görmek için delirmeye koşar adımlar ile yürüyorlar. Kanları ile besliyorlar sizlere olan aşklarını.

Çirkinler kötü insanlar değiller, sadece konuşamazlar. Konuşsalar dahi siz duymazsınız. Çünkü çirkinlerdir.

Via:franzvekafkası
Çirkinler sevemez mi?