X kız: Eskisi gibi ilgili degilsin. Çapkın:Bu ara işlerim çok yoğun yetiştirmem gereken işler var. X kız: heran seni düşünüyorum sana bağlandm gliba Ç: ben pek sıkıya gelemiyorum ya. Rahat insanım. X Kız: Bu akşam YiNE buluşalım mı? Ç: bu akşam halı saha maçımız vardı söylemeyi unutmuşum. (Her zaman guvenli kaçiş yolu) X Kız: Ben evlenmek istiyorum. Ç: abimin evlenmesini bekleyeceksn nedn olmasın. (Abisi daha nişanlı bile degil) Sürekli bir kaçış icerisinde ve yogun oldugnu söyluyorsa 😂😂😂😂 bir de sürekli hava civa peşindeyse örn; ●Arabamdan sıkıldm vaktim olsa başka bakacagm anasını satim vaktim yok. ●Herkes benimle konuşmak istiyor ama ben seninleyim. ●Bir ara hatırlat sana süprizim var. ● spora giderken bende çok dikkat ediyordum bu aralar biraz saldım. ● Önemli bir görüşmem var kapatsam ayıp olmaz dimi! Bunları da sürekli merak uyandırma izlenimi için kullanırlar🤷♀️
Valla o konuda rahmetli dedem uzmandı maalesef ben küçükken öldü öğrenemedim çapkınlığı ama abim de benim yaşlarımdayken uzmandı evlenince normale döndü bildiğim tek bir söz var çapkın olduğunu belirten birinin oda senin gibisini görmedim ilk ve teksin yani diyor ki kendi çapında teksin ama benim için içlerinden birisin 😉😘😎😂🤣
@maniacoo valla benim dedemin hayatı 82 sene sürdü ama nenem hariç 80-90 arası cici nenem oldu hepte 25 35 yaş arası :D :D :D bence rahmetliyle yarışamazlar ;) :D
Valla bende bulamıyorum zaten akrabalar onun adını aldığım için yapı olarakta biraz benzediğim için korkuyorlar benden açıkçası onun izinden giderim diye
Şşttt yavru alayım mı seni dkdkkd bu biraz abaza model oldu sksksk Müsaitseniz bu gece sizinle yatabilir miyim skks bu da sapıkça oldu En iyisi hoşunuza nasıl gidebilirim? Bu da salakça oldu demek ki çapkın değilim skkdkd
- Anı yaşıyorum. - Fitness'a başlayacağım ben de. - Kick-Box yapıyordum bir ara ben de. - 40'ıma kadar evlenmeyi düşünmüyorum. - Öyle çok sevdiğim biri olmadı şimdiye kadar. - Annemler gelecek haftasonu, buraya bakamayabilirim. - Buraya geldikçe görüşüyoruz kardeşlerimle, fena değil aramız yani.
Bu güzeldi..-Genelde gerekli gereksiz sosyal medyada kızın paylaştığı herşeyi beğenme durumu- Güzellik Sen zaten meleksin-Yalakalığın son halkası- Prensesim Bu güzelliğin bir ismi var mı? çok güzel çıkmışsın Seni görene kadar meleklere inanmazdım Gözlerinde cenneti gördüm-Bak seeeeeen- Merhaba... hanım orada mısınız? Çok üzgünüm sizin gibi güzellikle sevgili olamayacağım için-Kendini alfa bir söz söyledi sanan çapkın klişesi- 🔥🔥🔥🔥🔥🔥/❤️❤️❤️❤️ - Sadece emoji ile yürüme klişesi Nasıl bir tatlılıktır bu. Bunlar gibi bir sürü yürüme klişesi var.. Bunlara düşen oluyor mu bilmiyorum ama bu sözleri söyleyen tipler hep aynı oluyor. Artık bıktım be kardeşim yalakalıktan öleceksiniz bir bitmediniz artık.
*Hiç çekinmeden canım, hayatım hitaplarini kullanırlar arada. *Dert dinlemez direk olaya girerler ama dolaylı olarak. *Eleştirmezler, rahat hissettirirler, keyiflidirler, ama şebek değillerdir, trip de atmazlar içlerinden geldiği gibi davranırlar. *Aslında tavlama çabaları yoktur, kışkırtıcı olurlar.
Ne çapkını ya çapkın erkek yda kadın yoktur davete hazır bahane arayan karsı cıns vardır alıcı kapalı olsun bakalım dagları devırsenız fayda edıyomu cunku capkınlık ucuz kısılerde ıse yarar saglam karakterlerde deneyın bakalım noluyo gercı saglam karakterlı ınsan bulmak baya zor ama halaa vardır
Kendine çapkın diyen biri eğer klasik söz ve davranışlarda bulunuyorsa zaten çapkın değildir. Çapkınlık bir nevi sanattır, kelimeleri mimiklerle ses tonu ile bütünleştiren adete karşısındakine bir dans pistinde dansı seyrederken ağzının suyunun akmasına sebebiyet verendir ☺️ İltifat etmek yerine kadının iyi yönlerini ortaya çıkarmaya ve kendini önemli hissetmesini, kendi kendisini övmesini sağlayan kişi aslında kalbe hitap eden ve kimine göre çapkın bana göre de işi bilendir 😉
Kadın İsterse Cavit 😁🤣 Daha önce bu bara gelmiş olamazsınız. Hiç yanılmam. Çünkü böyle bir güzelliği asla unutmam ben. Hafızam çok güçlüdür. Biliyor musunuz? Boşandığıma hiç bu kadar sevinmemiştim. Eğer şu an evli olsaydım, kahrolurdum 😁😁 Birden aklıma Cavit geldi bu soruyu görünce 😂🤣😅
Show Tv'de bir dizi vardı. Kadın İsterse 2004 yılında yayınlanmıştı. Orda Cavit adında evli ve çapkın bir adam vardı. Bu soruyu görünce Kadın İsterse dizisinin Cavit'i yani gerçek adıyla Kazım Akşar geldi aklıma 😂 Kazım Akşar'a yani Cavit'e ait bir replik paylaştım 💖
Olm Çapkın Biri İltifat Etmez normal konuşur. Kadınlarla iletişimi Gayet iyidir. Taviz vermez Zaten Hiçbir kadın İltifat eden Birini Hemen Sevmez aslında İltifat edenler Çapkın değil. Hayatları. boyunca. Hiç kız. Arkadaşı. Olmamış Kişiler dir. Ayrıca Çapkın olan Erkek. KADINA zorla. Hiçbir şey yapmaz. Sohbett ilerledikçe Zaten kadın Kendi kendine Sohbeti Otarafa doğru getirir. Arada ki çekimi Yapan da kadındır Çünkü Karşısında Kendini ifade edebilen Özgüven yüksek biri Görür
hiç umursamaz ve arada bir iletisim kurup vur kaç yaparsam illa düşecek meraktan.. birde başka kadınlara sorarlar hakkında açık birakmayan gizliliği seven kazanır .. etrafında erkeklerle dedikodu yapmayan erkek. . birde saf kızımızı yasaklar koyar döver felan kız aşık olur. . 3 güne yatakta bulacak kız ağa düştü
Elime el degmedi anlamı. 2800kişi ile ilişki yaşamış eldiven takmış yaparken eli hariç her yere. Güven yoksa ben yokum. Anlamı önüne gelene veren vermeye hazır kadın sen hep güven ama. Bildigin kızlardan degilim. Yorum aynı
En İyi Cevaplar