"Allah belani versin. Beni kullandin dimi. Ulan ben de bunu senin yanina birakirsam. Duuuur ayrilarak kurtulacagini sanma sakin. Daha yeni basliyor her sey. Kus beyninle beni parmaginda oynaticaktin dimi. Herkes aptal sen misin lan akilli serefsiz pez..." diye ayrilmisligim vardir...
1) Benden daha iyilerine layıksın 2) Ben seni haketmiyorum 3) Olmuyo yürutemiyoruz 4) Hakkını helal et (haram ettikleri hayattan utanmadan bir de hellalik isterler)
bir kez ayrılık yaşadım onda'da severek ayrıldık ağlayarak hani sokak ortasında durup durup birbirimize koşup sarılıp tekrar tekrar ağladık ve hep şu klişe sözü söyledik ' seni çok seviyorum '.. Ayrılırken ki o son bakışın kadar sevmişsindir.. Allah kimseyi severken ayırmasın...
Ben net şekilde söylüyorum bahane bulmuyorum gerekte yok.. Benim açımdan olmuyor yürümüyor ve anlayis göstermeni bekliyorum diyorum.. Tabiki kolay olmuyor söylemek, dile gelmesi fakat bazen zorlamamak gerek. .
Birkaç gün önceydi.. Senin için bu kadsr mücadele ettim emek verdim sen karşılığını böyle verdin. Sana hiçbir şey demiyorum. Seni Allaha havale ediyorum dedim. Ah alanın hali ne olur bilemem ama görücez.
Ben senin değerini bilmiyorum sevgini haketmiyorum kendimi suçlu hissediyorum seni mutlu edemiyorum sen daha iyilerine layiksin sorun sende degil bende beni affet hakkini helalet
En İyi Cevaplar