Eşimle bir gelecek göremiyorum?

Merhaba 3 yıllık evliyim ve evliligimde hiç bir zaman ileriyi göremedim, görücü usulü evlendim ama karar benimdi bende mantık evliliği yapmaya karar verdim ve yaptım. Eşimle tanıştığımda kibar saygılı sakin bir ve bana itimat eden biriydi. Evlendik ve eşimin karanlık tarafını gördüm her saniye sinirli ufak tefek en alakasız şeye sinirleniyor kalp kırıyor. Babamla uzun yıllardır konuşuyormuş iş tanıdı olarak hep gider gelirmiş babamın yanına ama benim için değil kesinlikle. Evlendikten sonra aileme mesafe koydu. Gitmek istemiyor gidiyor oturması ve kalkması saniyeler sürüyor annemin babamın elini öpmüyor babamla her ortamda rahatsız olduğumu bildiği halde dalga geçiyor. Bir gün yaşlanırsa anneme bakarım ben demistim karşı cıktı baktırmam seni göndermem gelini baksın dedi. Ama ben onun annesine bakmak zorundaymışım bebeğimiz olursa babamın adını koymak istediğimi söyledim koymam ben sevmiyorum falan dedi ama eşim ben annemin adını koyarım dedi ben hayır sevmiyorum diyince umursamadı ben koyarım sen karışamazsın dedi. Bütün ailesine kendi bakıyor. Annesi 2 kaynım 2 görüncem ve 3 yeğeni hepsine tek tek para veriyor bana verince çok zoruna gidiyor harçlıgımın hesabını tutuyor birgun annesini gözümün onunde duvara çalıyordu bir arada kadinin yaptigi yemegi sinirlenip ters cevirdi daha çok fazla şey aşırı ama hangini anlatım cocuklugundan belli uzerinde cok baski varmis ve hep olmus hala da oyle onun ocon cok üzülüyorum tek destegi benim ama ben de korkuyorum daha kısa tutmaya çalıştım yardım edin siz olsanız ne düşünürsünüz?
Eşimle bir gelecek göremiyorum?