Sevgilimin annesi beni beğenmemiş. Ne olacak şimdi?

1.5 yıllık erkek arkadaşım ın annesi ile tanıştım. Hastanede ona refakatçi oldum oğlunun işi çıktığı için. Annesi yle konuştum ama aşırı soğuk davrandı. Hasta olduğu için çok takmadm ama ben konuştum sürekli. Sonra evine davet etti gitmedim. akşam erkek arkdaşımla konuşurken annem seni çok beğenmiş dedi. ama ben kötü olduğunu hissetmiştim. ısrar edince seni beğenmemiş dedi. yani kendimi hiç beğenen bir insan değilim ama sevgilim den çok daha güzelim herkeste söyler bunu. Annesi neden böyle yaptı anlamdm kendi kızları hiç güzel değil ama onları el üstünde tutuyorlar. Psikolojim alt üst oldu
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hastanede çok konuşmadm gerektiği kadar konuştum. ama annesi bir kelime bile etmedi. Bugün sevgilimle buluştuk ve durumu oldum. Çünkü evlenmeyi düşünüyorduk bu yıl zaten ikimizde mezun oluyoruz. Ona sorduğum zaman ağladı bir anda anlayamadm. Diğer yengelerim anneme çok kötü davranıyo ama annem onları daha çok sevdi dedi. Seni neden sevmedi anlamadm dedi. benim merhametim aşırı derecede vardır buna rağmen beni sevmedi annesi. sevgilim bunun için ağladı bende ayrılmadm.
Güncellemeler
+1 yıl
ne olursq olsun senden ayrılmak Istemiyorum dedi ama annesiyle tanıştığımızdan beri de baya soğuktu. Kafasını karıştırcaklar belli. ve benim zaten yeterince sorunlarım var bide onların bunu yapması beni yorcak bir yandan da ayrılmak istemiyorum. evlenince anne babasına da biz bakıcaz ve böyle kötü olup diğer gelinlere iyi olurlarsa hayatım mahvolucak çok kararsızım
Sevgilimin annesi beni beğenmemiş. Ne olacak şimdi?