Mezun olacagiz falan yazmissin. Daha yolun cok basindasin. Karsina bir suru insan cikacak bu kisiyle devam etmek zorunda degilsin.
Kadin seni sevmiyorsa cocukta ikinizin arasini bulamayacak birisiyse mutlu olman cok zor. Surekli seni yilan gibi sokacak.
Bana kalirsa al eline pastani git evde kimse yokken teyzenin yanina otur yuzune de ki beni sevmemissiniz ben sizin oglunuzu seviyorum sizide seviyorum cunku oglunuz sizi seviyor tarzi gir lafa kartlarini acik oynamak her zaman iyidir. Baska turlu sorunu halledemezsiniz”00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Niye ayrılacakmışsın? İster sever ister sevmez kime ne? Önemli olan sevgilinin annesiyle seni ayrı tutması. Zaten başkalarına bakarak ayrılırsa senden hiç üzülme. Çabalayası yokmuş de ve geç. Senin sevgilin evlenirseniz ilerideki eşin seni sevmeyen annesine - " anne o benim karım ona iyi davranacaksın sevsen de sevmeden de." diyebilmeli. Kaynanam beni sevmedi diye sevdiğim çocuğu bırakacak değilim. Tavrımı belli ederim kendimi ezdirmem saygı duyarım ve saygı duyulmasını beklerim bu kadar basit. Herkes ana baba evladı sonuçta
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer bir birinizi sevip hayatın geri kalan kısmını birlikte geçirmeye karar verdikten sonra yapılacak şey belli. Evli evine köylü köyüne :)) Kayınvaliden gece aranıza yatacak değil ya 👍 Önemli olan sizin istediğiniz şeyleri kimseyi ilişkinize karıştırmadan hayatınızı yaşamak.. Ne olacağına sizin karar vermeniz gerekiyor ve üçüncü kişilere göre değil iki kişinin kararı olmalı bu :) hesabını kitabını iyi yap
05 Yorumla
Soran+1 yılAma anne babasına diğer çocukları bakmıyor. Bende onların yalnız olmasına gönlüm el vermez. bizle kalmasını isteirm. ama işte bizle kalınca diğerlerini sevip benide yermesi canımı çok sıktı ve ilerdede sıkıcak. kendimi iyi biliyorum bizle kalmasını isticem ve hep mutsuz olucam. annesi böyle yaptı ve her şeyden soğudum erkek arkdaşım da ayrılmak istemiyor.
- +1 yıl
Erkek arkadaşını seviyorsan ve erkek arkadaşında seni seviyorsa (sevgisini hissediyorsan) her şeyi salla :)) eşinin anne babasına bakmak zorunda değilsin 👍 kıymet bilmeyen birini evine sokma hiç madem eşinin kardeşleri var dönüşümlü olarak herkes bir ay baksınlar. O zaman anlar kıymetini..
Soran+1 yılValla artık sevgilimin sevgisinden de şüpheliyim
Soran+1 yılKafam çok karıştı bu aile beni çok yorucak
- +1 yıl
O zaman evlenince kocanı da alıp uzaklara gideceksin 👍
+1 yılAyrıl diyenlere itibar edipte ayrılma sakın. Klasik erkek annesi belliki, adrina lima'da olsan beğenmez çünkü erkek anneleri genelde oğullarını paylaşmak istemez. Sebebi oğlunun ilgi odağı, sevgisi vesair sana kayacağı için.
Sana düşen bir ömrü kaynana ile değil, oğluyla bir yastıkta baş koymayı düşünmek olmalı. Saygılı ve hamaratlı olduğunu, oğluna iyi bakacağının sinyalini vermen yeterli.232 Yorumla- +1 yıl
Sen çok olgun ve kültürlü birisin ha
Soran+1 yılYok zaten bu sebepten ayrılmak istemem eğer erkek arkdaşım beni savunursa. Ama sanki annesiyle tanıştığımdan beri bana biraz soğuk gibi. hani onların lafina bakıp böyle yaparsa kötü olurum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Seni gerçekten seviyorsa kafası karışmaz takma kafana. Evlenince biz bakacaz demişsin böyle kaynanalar hep istemediği gelinin eline kalıyor😅 Allah işte fkjxjfjf
11 Yorumla- +1 yıl
haydaaa 😂
Canım kaynana adaylarının %80i böyle zaten. Hem direkt kötü düşünme. İnsanlar birine ilk bakışta baktığında bazen beğenmeyip daha sonradan gördüklerinde 'Aslında güzelmiş' diyebiliyor. Ki bu hanımefendinin derdi aslında seni beğenmiyor olması değil bence.. Sen saygıda kusur etme, seviyeli ve içten davran ona.. Tatlı olur başka bir şey olur, alıp onlara git. Halini hatrını sor. Muhabbet et. Sana ısınır. Zaten kadın ileri giderse, senin ailende arkanda durur. Ki sevgilin de 'seni sahiden seviyorsa' o da arkanda durur. İnsanlar birbirlerini delirtmek için çabalıyorlar gerçekten. Bizzat bir çok şey yaşamış biri olarak konuşuyorum. Kesinlikle sorun edilecek bir konu değil. Oğlunun evleneceği kişiyi annesi değiştirecek değil. Ve her zaman pozitif ol.. 🌿
10 Yorumla
+1 yılOlayı çok yanlış anlamışsın beğenmemesini güzelliğe yorman yanlış. O senin muhtemelen ya konuşmanı ya oturup kalkmanı ya da başka bir şeyini beğenmemiştir. Sevgiline muhakkak söylemiştir zaten hangi yönünü beğenmediğini ona bir sor bence. Burada önemli olan pes etmemen. Bir daha evine davet ederse git daha sevecen daha sıcak davran. Giderken el yapımı bir şeyler de götürebilirsin hamaratlığını konuştur biraz ki oğluna iyi bakacağını anlasın kadın.
01 Yorumla- +1 yıl
bu kadınlar harbi şeytan ha 😂 herşeyi de biliolar masallah 😂
+1 yılBence ayrılmalisin kimseye güven olmsz zaten erkek arkadaşının kafasi karışmış gibi erkek milleti işte bugun yanında olur yarın karşında durur...
Şimdi sen evlensen kaynanan sürekli laf çarpıtacak huzurunu bozmaya çalışır sende bir susarisn iki susarisn üçüncüde karşılık verirsin bu seferde en suçlu yine sen olursun kalkıp senin tarafını tutmaz hiç bostan yere basini yakmaya değmez ve kimseyi aynı çatı altına girmeden taniyamazsin belkide erkek arkadaşını mazide birakman senin için daha hayırlıdır.
Her insan kendi kaderini kendi çizer..10 Yorumla
+1 yılÖncelikle, "sevgilimden daha güzelim" cümlesinden nem kaptım. Neyse, konuya geleyim: Kaynanayla ilişkiler çok çetrefilli oluyor. Bence onun beğenmediği sadece dış görünüşünüz değil. Kainat güzeli olun, yine beğenmez sizi. Çünkü oğlunu paylaşmak istemez. Sabırla bu günleri atlatabilirsiniz. Ancak sevgilim dediğiniz şahsın sizi ailesine karşı savunması ve size destek olması lazım. Sizden ayrılmayı göze almaması gerçekten sevdiğini göstermez ayrıca. Bir süre bekleyin, onlarla içli dışlı olmayın bana kalırsa. Erkek arkadaşınız ailenin sizinle ilgili görüşlerine bu kadar takıyor ve onlardan etkileniyorsa, onları dinleyip bir çırpıda sizi silmesine de şaşırmayın, bu da en kötü ihtimal. Böyle tipler asla ailesinin sözünden çıkmaz; ama sizden ayrılmayı da göze alamaz. Beklemek ya da hemen ayrılmak sizin elinizde. Ben öncelikle birincisini öneririm, olmazsa ayrılın ondan.
12 Yorumla- +1 yıl
ama gercekten seven aslinda ailesine karsi sevdigi kizi savunmaz mi
- +1 yıl
@AzraaTuran Savunur tabii ki, aynı şeyi söyledim zaten. Bunu yapamıyorsa ya yeterince olgun değil, ya da yeterince sevmiyor.
Benim kız kuzenim vardı nişanlısıyla çok iyilerdi sonra annesi ve çocuğun arkadaşları bu kız çirkin işte yok bilmem ne diyip aklına girdiler çocuk soğuk davranmaya başladı sonra nişanı attı kız. Ama sonuçta sen evleniyorsun seviyorsan bırakma annesiyle de açık açık konuş ciddiyim bunu yapmazsan daha kötü olur bütün cesaretini topla de ki "siz benim sevdiğim adamın annesisiniz size karşı çok saygı ve sevgi duyuyorum lakin siz bana karşı duymuyor gibisiniz bunu hissedince cok kötü oldum beni sevmemenize neden olan şey nedir öğrenebilir miyim eğer çirkin bulduysanız bu benim suçum değil her insan doğarken cirkinligini kendi belirlemiyor sizin de kızlarınız var ona bu yapılsaydı hoş olmazdı biraz beni anlamanızı düşünerek konustum yanlış bir şey söylediysem affınıza sığınırım"
01 Yorumla
+1 yılHiç alt üst olmasın psikolojin kızları var ve sen hastanede başında bekliyorsun üstelik nışanlın değil sevgilin kocan bile değilken böyle bir oyilik yapıyorsun ve konuşkansın. neyini beğenmemiş cadaloz? havalı galiba anası nışanlı bile değilken ailen seni onun yanına refakatçı bırakıyor teşekür etmesi ve iyi bir insan olduğunu düşünmesi gerekir. benim ailem olsa daha hiç birşeyim değilken buna müsade bile etmezlerdi. tabi siz birbirinizi seviyorsanız kafana bile takma annesini derim devam et. araya mesafe koyarsın bayramdan bayrama görüşürsün olur biter.
10 Yorumla
+1 yılkıskandıgı içindirrrr amannn boşver, herşey olacagına varır. müstakbel adayla anlaşabılıyorsan ve sevıyorsan kımseye bakma. aynı evde kalmayacaksanız tabiki. aksi takdırde ızdırap olur. ilerde sever daha ilk görmeyle olmaz o işler. önyargılısınız sanırım ikinizde. olumlu düşün güzel olsun.. bol şanslar.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı evde kalıcaz sanırım
- +1 yıl
hayırlısı olsun hakkında. ama birdefa görmeyle hüküm verilemez. illa devam ederse kaynanan kaynanalıga ozaman sabır dilerim. ayrı eve cıkabılırsenız en ıyısı.
+1 yılİşin çok zor senin yaaa :( bişey diyim mi o seni sevmiyorsa sende onu sevme sende diğer gelinleri gibi davranırsın olur biter, onun sana yaptığını sende ona yaparsın. Dişe, diş göze, göz ya insan olur seni kabullenir ya da gider seni çekiştirir. Sen kocanı elinde tut gerisi gelir ;) zaten kaynanaların hepsi böyledir. Şayet evleneceğim kız benim annemin üstüne düşecek onun her istediğini yapacak ve benim annem evleneceğim kıza böyle davranacak yüzümüzü dahi göremez açık ve net!
14 Yorumla- +1 yıl
Valla tam benim düşüncemdesiniz çok doğru söylüyorsunuz
- +1 yıl
@KafamKatliam
Sonuçta kız benim annemle evlenmiyor benimle evleniyor, annemle geçinmek zorunda değil benim eşim (eşitim). Annem huzursuzsa da, hiçbir şey söylemem alırım eşimi varsa çocuklarımı çeker giderim. Gelinleri var nasılsa gidip baksın.. Ben asla eşimi ezdirmem anneme. Bu arada evli falan değilim. :) Annemde melek gibidir, ama bakalım günü geldiğinde, gelin getirdiğimde anneme.. İşte o zaman görücez, melek mi? Şeytan mı? :D - +1 yıl
Bak ne annenin eşine saygısızlık yapmasına müsaade et ne de eşinin annene aradaki dengeyi iyi ayarla bir taraf seni buyuten yeri geldiğinde yemeyip yediren giymeyip giydiren ana diğeride hayat arkadaşın çocuklarınin annesi olacak eşin ne anneni ne de eşini kırmadan hallet işte
- +1 yıl
@KafamKatliam
Öneriniz için, çok teşekkür ederim. :) Dikkate alacağım, emin olabilirsiniz. :)
+1 yılerkek annelerinin geneli böyle, oğullarını el kızlarına kıymazlar takmayacaksın, araya girmesine de müsade etmeyeceksin tabii bunu edepsizce değil saygılı bir biçimde yaparsan erkek arkadaşının gönlünü feth edebilirsin. Hiçbir kaynana ya da erkek saygısızlık yapan eş, sevgiliyi beğenmez. Erkekler için de anneleri değerlidir.
00 Yorumla
+1 yılAynı durumu bende yaşadım defalarca ayrıldık geri barıştık. Ayrılırsan hayatının sonuna kadar pişmanlık yaşarsın. O yüzden ne yaparlarsa yapsın kendini sevdirmeye çalış en sonunda kabul ederler zorla boşatıcak değiller ya ama çok sabırlı olman lazım. Yok ben çekemem diyorsan ayrıl en başından çünkü etmediği kalmaz sana. Seçim senin. Zor günler olmadan güzel günler olmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ya varya Bide hastanede kalmışsın. ona bakmışsın
Teşekkür edip Allah razı olsun diyeceği i yerde bide seni kalkmis seni beğenmiyor. Aspam
aslında. ona bakmak sana düşmezdi şu an için gelini değilsin bir şeyi değilsin. Gelseydi kendi gelinleri baksaydı o zaman
Bir insanla evlenmeden önce ailesine bakicaksın. Aile çok önemli
Ailesine bağımlı ve evlenince ailesiyle yaşayacak.. Evde sözü geçmeyen pısırık gelip sana ağlayan Anasına sozu geçmeyen bir erkekten koca olmaz canım00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. neden altüst oluyormuş? böyle pislik erkek anneleri yüzünden ne yuvalar yıkılıyor, ne yuvalar kurulamıyor bile. biraz dik dur, o seni sebepsiz yere begenmediyse yaramaz karakterde demek ki. sen refakat yap o begenmesin. hava hoş valla. sevgilinle konus meseleyi. ana kuzusuyla yol ver ugrasılmaz. yoksa devam et. sen durusunu sergilersen onlar hizaya girer, bu kadar
00 Yorumla
+1 yılKaynananin senin güzelliğini beğenmesi önemli değil ki oğlu beğenmiş zaten sen hal ve hareketlerinle kadına kendini oğluna layık olabileceğini kanıtla o zaten seni sever ilk görüşte her anne zaten böyle bir tepki verebilir bu çok normal erkek anneleri ilk başta kimseyi oğluna yakistiramaz sen kendini tavirlarinla kanitlaman yeterli
00 Yorumla
+1 yılya senin hastanede ne işin var böyle sevgiliyken anasıyla filan yüz göz olanları hiç anlamıyorum
46 Yorumla
Soran+1 yılBiz zaten 6 ay içinde evlenmeyi düşünüyorduk. Tanışalım dedik yavaştan ve söz felan yapıcaktık. ama annesi böyle davranınca kendimi çok tuhaf hissetim
- +1 yıl
sevmezse sevmesin diyip evlenirsen hayatın zindan olur. bırak oğlan annesini ikna etsin ve seni sevsin sevmezse bir ömürün boşa gider aileler anlaşamadıysa isterse leylayla mecnun olun aranız kötü olur
Soran+1 yılBenim ailem gayet uyumlu da. yani ilerde çok sıkıntı olucak gibi
- +1 yıl
valla seçim senin sorun yaşayacağına işaret bunlar
Soran+1 yılEvet yani annesi şuanda bile resmen huzurumu kaçırdı. Neden böyle yapiyo oğlunu bile düşünmüyo
- +1 yıl
yapacak bişey yok sen bir süre devam et baktın olmuyo ayrıl
İstenmediğin yerde durmakta gurursuzluk olur. Sevgi de bir yere kadar oğlu madem seviyor annesini karşısına alıp böyle böyle konuşabilir ki çaba da göstermemiş. Ve annesinin seni beğenip beğenmemesi ne? baya saçma seninle evlenecek galiba.
Böyle ilerlemez zaten senin arkanda duran biri de yoksa koy tekmeyi gitsin. Kimsenin kahrını çekme derim.20 YorumlaBu hayattan anladığım ne kadar iyi, düşünceli olursan o kadar ağzına ederler. Sen aynı evde yaşamayı kabul etmişsin. Aynı evi bırak aynı apartmanda yaşamam, aramızda en az iki sokak olmalı diyen tanıdıklarım el üstünde tutuluyor. İnsanların oluşturduğu beşeri düzen böyle kahpe işte. Kötü olacaksın ki değerin olsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bence kadının kafasında başka bir gelin adayı var ondan böyle yapiyo pslk kadın
210 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlayamadım
Soran+1 yılDemi ailesine biz bakıcaz zaten çünkü diğerleri sallamıyor bile ortada kalmalarına gönlüm razı olmaz. Ama bana böyle diğerlerini de iyi olması da canımı çok sıkıyor. ayrılmak istedim erkek arkdaşım ağladı. Napcam şaşırdım
Soran+1 yılAynen haklısın. Allah korusun ya
Soran+1 yılİyi düşünmem laızm
Soran+1 yılEvet kız olduğumuz için zaten geriden başlıyorz hayata
Mutluluk istiyorsan huzurlu eşinin olacak kişinin anneside babasıda kardeşleride vede ailesi ilede aran iyi olmalıdır. Şu acıdan bak abin var evleniyor annenle babanla senle arası yok iyi birşey mi sizler veya abin mutlu olur musunuz abin mutlu olsada mutluluk oyunu oynar daha çok şey bu tür anlatacak kısaca özet verdim canım benim
00 Yorumla
+1 yılGiyim tarzin oturman kalkman hitabin edebin kadin tartmistir seni onlar tecrubelidir vardir bir boklugun yoksa kafin oglunun sevdigi kisiyi kizi diye bagrina basar yok oyle kiskandi falan diye bisey kendini kandirma kesinlikle gorgu kurallariyla ilgili dedigim gibi giyim olabilir oturman kalkman hanimliginla ilgili bir eksi yemissindir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumu bende yaşadım bak herkes beni güzel bulur hemen birine düşünür kadın bana tek övücü bir şey demedi sürekli oğlunu övdü yengesiyle anlaşamadığı için problem yaşıyormuş erkek arkadaşım öyle dedi bende dedim benimkilerde eniştemle sorun yaşadı ama bir gün sana yansıtmadı sen haklıda olsan öyle tipler sürekli annesini savunuyor eğer çok sevmiyorsan yavaş yavaş uzaklaş sürekli annesiyle aranı yapmak için çocuk şey yapıyor sen sesini çıkarsan kötü sen oluyorsun
10 Yorumla(kendi kızları hiç güzel değil ama onları el üstünde tutuyorlar)
Yukarıda aynen bu cümleyi yazmışsın iyi mısın sen kimseyi güzel çirkin diye yargılama hakkına sahip değilsin kadın seni sevmemekle en doğru Seçimi yapmış03 Yorumla
Soran+1 yılKadın beni güzel bulmadığı için sevmemiş. bunu söylemiş. bende kendi kızlarını düşünerek hareket etesin dedim. sonuçta onlarda evlenicek üstelik güzel bulur herkes beni buna rağmen bunu yaptı
Soran+1 yılİyi seni beğensinler o zmn
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten evlilik iki kisi arasında yapilir veya sevgili olmak iki kişi arasında ve sevgilin sen ve annenin arasını iyi tutması gerek yarın bir gün evlenirsin zaten ayrı yasican önemli olan sevgilinin düşüncesi zaten Kaynanalar oğullarını kimseye layık görmezler hadi ordan et
00 Yorumla
+1 yılHuzursuz bir evliliğe katlanabilecek musin bu u düşün ona göre karar verer
00 Yorumla
+1 yılKaynana işte. Şahsen ben sevdiğimin adamın annesi beni sevsin ister miyim evet hem de çok ama sevmezse de paşa gönlü bilir. Çok da takılmam. Muhatap alacağım tek kişi oğlu. Gerisi saygı çerçevesinde gelişir. Ha ama severse kendi annem gibi görürüm.
017 Yorumla- +1 yıl
Evlenince anne babamıza biz bakıcaz derken?
Soran+1 yılOnun anne babasına biz bakıcaz
Soran+1 yılÇünkü diğerleri kötü davranıyor. sevgilim bana önceden anlatmıştı yani benimde annem babam var iyi bakılsın isterim empati kurdum. Tüm samimiyetimle söylüyorum allah rızası için bile bakardım. bende çalış cam seneye ama yine sıkıntı etmedim. şu an annesinin bu hareketi baya korkuttu. Evlilikten korktum.
- +1 yıl
Üffff başına bela alıyorsun. Ayrı evde olsa neyse de eyi ayağı tutan insanlara bakmak niye. Ayrıl sen bu çocuktan. Anasına babasına hizmetçi yapar seni. Hem bölümleriniz ne iş bulmak kolay değil ki
Soran+1 yılVeteriner ve eczacı iş bulmak kolay değil de illa iş bulunur yani
Soran+1 yılEli ayağı tutuyor çok şükür ama allah muhtaç etmesin yaşlılıkta felan biz bakmak istiyorduk
- +1 yıl
Niye siz bakacaksınız yatalak hasta mı bu çift, bence hata yapıyorsun
Soran+1 yılYok çok şükür gayette iyiler
Soran+1 yılBilmiyorum erkek arkadaşım istiyor du diye
Soran+1 yılAma böyle yaparlarsa sevdiği gelini baksın
- +1 yıl
Valla kesinlikle bakma. Ayrılmış olurlar bakıma muhtaç olurlar anlarım ama sağlam karı kocaya niye bakacaksınız ki? Her isteneni yapma erkekler itaatkar birini bulunca yüklenir de yüklenir. Seni sevmediyse sevsin diye uğraşma kendi bilir
Soran+1 yılValla haklısın canım
Soran+1 yılİyilik yapanı saf görüp eziyorlar
- +1 yıl
Aynen öyle. Bak diğer gelinler akıllı çıkmış sonradan bize bak der diye baştan sınır çizmişler ve deveye diken hesabı onlar daha kıymetli. Önceliğin evin yuvan olsun iki tarafın ailesi de ikinci plan. Hem acele etmeyin evlilik için
Soran+1 yılEvet acele etmicem hatta şu an söz felan dq istemiyorum. Ailesiyle biraz dahq vakit geçiricem onların yanında bana nasıl davranır diye
- +1 yıl
Aynen öyle ve muhtemelen erkek arkadaşın da senin yaş aralığına yakın. Böylesi baya tehlikeli. Erkekler biraz olgunlaşmayı geç tamamladıkları için anneleri ne dese yapıyorlar belli yaşa gelince özerklik alıyorlar. O yüzden mutlaka üç dört sene bekle bence.
Soran+1 yıl3 4 sene fazla olmaz mı birini tanımak için
Kendi sevgilimden güzelim ne demek ya? Bir insan kendini anlatabilmek için sevdiği insanı neden ezer ki? Valla ben senin beğenilmemenden çok, beğenilmeyince sevdiğin hakkinda bile kötü konuşmana takıldım.
02 Yorumla
Soran+1 yılOğluna uygun bulmuyor ondan
Soran+1 yılAnnesiyle bir muhabbet vaktimiz olmadı ve beni sadece dış görünüşümden dolayı beğenmemiş
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılSizden doğru kişi olmaz. İkiniz birbirinize uygun değilsiniz gibi çünkü madem oğlundan daha iyi olduğunu düşünüyorsun. Onu beğenmiyorsan neden sevgili oldunuz. 1 buçuk yıl boşa zaman kaybı. Diğer kayıpları söylemeye bile gerek yok...
05 Yorumla- +1 yıl
Kararsız olacak birşey yok. Adama sağlam duracağı konusunda güveniyorsan evlen yoksa bunları bile bile bu yola girmek, bile isteye hayatını mahfetmektir. Zaten herşeyin farkındasın. Karar senin. İstenmeyen gelin olmak bu. İş adamda biter ama
Soran+1 yılİş adam da bitiyor evet ama annesiyle tanıştıktan sonra tavırlarında soğukluk hissettim
Soran+1 yılVe annem seni çok beğendi diye yalan söyledi bunu hissetim itiraf etti. Tamam kalbim kırılmasın diye böyle dedi ama sonuçta beni yanlış yönlendirdi.
Soran+1 yılHayat zaten benim için aşırı zor ve böyle olaylarla uğraşmayı gerçekten istemiyorum. Evlenince de onlarla yaşicaz bu yüzden daha çok korkuyorum
- +1 yıl
Bu söylediklerinin hepsini yorumlarda okumuştum. O yüzden korkunun ecele faydası yok. Bile bile kendini ateşe atmak seninki. Katlanırım sevdiğim için diyorsan vazgeçme ama bu sorunlar bir gün katlanamaz hale gelirse çocuğunla hemde kalırsın ve evliligin biter. Bunlar senaryo değil, malesef yaşanan şeyler Türkiye gerçeği. Buna şimdiden hazırsan evet de. Yoksa vazgeç. Kendini en iyi tanıyan sensin. Katlanabilir misin ya da nereye kadar katlanabilirsin iyi ölç.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle kaynana düşman başına. Allah kolaylık versin ama çok takılma sen kendin güzel oldugunu biliyorsan başkalarının düşüncelerini önemseme. Hem ondan başkası çıkar karsına illaki
20 Yorumla
+1 yılGüzellikler güzeli kızları refakatçi olsaydı o zaman. Sende. fedakarlık yapma değmeyen insanlara. Başka biri mi yoktu ona bakacak. Psikolojin bozulmasin. Kayinvalideler biraz sorunlu. olur. Oğullarini kıskanırlar.
00 YorumlaPsikolojinin iyi olmasını insanların sana dediğine ve yaptığına bağlıyorsan iyi olamazsın zaten. Sen kendinden emin ol kendini sev o zaman diğer insanların dediklerini üstüne alınmazsın bile ben kendimi biliyorum dersin.
00 Yorumla
+1 yılYa dostum güzellik sadece bir kavram sen niye birisinin dediğine bakıyorsun çoçuk seni seviyorsa ana kuzusu da değilse sende onun anasını beğenmessin olur biter üzme canını boşver
10 Yorumla
+1 yılbeğenmediği tipin değildir giyinişin hareketlerin karakterin konuşmandır bence zira bende beğenmedim 😂 bu kafayla ewde kalmalısın bence 😂
22 Yorumla
Soran+1 yılKarakterimi tanıyacak vakti olmadı. konuşamadık fazla. Ayrıca giyimim çok efendi bunuda herkes söyler. Onun dışında diğer gelinleri gelmedi ben en önemli dersimi bırakıp gittim onun için.
- +1 yıl
birşeyler doğru değil demekki ayrıca kendini başkalarıyla kıyaslamayı bırak kıyasladığın surece baskalarını eleştrip ben iyiyim ben guzelim dediğin surece sen doğru bir gelin adayı değilsin
+1 yılEn korktuğum şey 😱 ama boşver kız tınlama çokta fifi sen köprüyü geçene kadar kime ne diyeceğini biliyosun 😂
18 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim mantıklı ol seni sevmesede saygı duymak zorundalar sevgiline söyle asla zor durumda kalmadan sadece onun evlenmek istediğini söyle onu çok sevdiğini ve beraber olmak için her türlü fedakarlığa hazır olduğunu söyle sen evleneceğin adama odaklan gerisini boşver oğulları istiyorum derse bişey yapamazlar
Soran+1 yılSevgilim zaten istiyor. Ama biz ilerde birlikte yaşicaz ve annesi beni sevmiuo ona kötü olanları seviyo. Oğluda ilerde onun dediğini yaparsa ben napıcam. böyle basit işlerle hiç uğraşmak istemiyorum
- +1 yıl
İş ciddiye binince kabullenirler iyi olurlar emin ol şahit oldum daha önce
Soran+1 yılYani kendi ailemi tanıştırmadan önce emin olmak isteidm
- +1 yıl
Mutluluk fedakarlık ister gerçekten o adamı istiyosan sessiz sakin bir şekilde işleri ciddiye bindirmelisin
Soran+1 yılBakalım erkek arkdaşımın beni savunması gerekir
- +1 yıl
Aynen öyle ben o kızı istiyorum başkası olmaz demesi lazım
Soran+1 yılAynen
Sevgilin beğenmişse o iş tamamdır. Tabi sevgilin anakuzusu değilse
37 Yorumla
Soran+1 yılAynen hayırlısı olsun teşekkür ederim
Soran+1 yılYani zannetmiyorum diğer gelinlerine öyle değil
Soran+1 yılBilemem ilk bakışta dış görünüşüme takılan bir insandan beklentim yok
Sana diyeceğim tek bir şey varsa ; sen nasıl mükemmel birisin nasıl güzel bir duruluk bu böyle.. umarım hakkınızda en iyisi neyse o olur. İçten dileklerimi ikiniz içinde iletiyorum. Saygılar.
00 Yorumla
+1 yılAfedersin ama ederinden fazla değer soytariyi kral eder... Oğlu seni beğenmiş azıcık ılımlı olsa ne olacak! Yemin ederim soyle insanları anlamakta güçlük çekiyorum..
00 Yorumla
+1 yılZamanla. Emek vermek ve ona yüreğini açmak durumu düzeltecektir. Yüreğini hoş tutmaya bak. Anlaşmak için çaba göster önce. Sonra olmazsa da sorun sende değil ondadır. Salla geç :) Politik ol.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojin alt üst olur çünkü neden elin kadının ne düşündüğünü dert ediyorsun güzelilik göreceli bir şeydir sevgilin seni seviyor mu beğeniyor mu? Evet ise cevabın söz bitmiştir milletin lafına takma
00 Yorumla
+1 yılAnneler boyle degılmıdır kımseyı yakıstıramazlar evlatlarına etrafındakı herkes ıstedıgı kadar soylesın annem hep derkı kızım kargaya yavrusu sahın gelır sevgılın takmıyorsa sende sorun yapma annesı alışır zamanla kabullenır
00 YorumlaYa güzelim kadın hastanedeyken sürekli sen konuştuysan beğenmemiştir bence. Ayrıca seni beğenen beğenmiş boşver hallolur bunlar😊
02 Yorumla
Soran+1 yılBen çok konuşmadım sevgilim konuşmamı istedi ısrarla sadece gülümsedim ve sorularına cevap verdim
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hemen beğenmek zorunda değil ki! herkesin evladı kendine güzeldir. Ayrıca güzellik göreceli bir kavram. Güzellik kadar akla önem verebilseler çoğu evlilik bitmez.
00 YorumlaBen zaten oğlunun sevgilisini beğenen anne görmedim kdkd benim annem de dahil yani abim iki tane kız arkadaşını tanıştırmıştı zamanında annem bişiler bulup ikisinde de kabul etmemişti kdmd
00 Yorumlaben de sevgilimin annesini beğenmemiştim. hatta ilk tanışmada sözlü bir münakaşaya girmiştik haksız olmayı sindirememişti falan.
olur böyle şeyler önemli olan sevgilinle aranın nasıl olduğu00 Yorumla
+1 yılmalak bir dişi daha. el üstünde tutulmakla güzel olmanın ne alakası var. anası beğenmediyse bir bardak soğuk su iç o kadın allem eder kullem eder seni şutlar
10 YorumlaBak anneler evlatlarının hep en iyisiyle olmasını isterler, bu yüzden böyle bir şey olabilir ama bu sizin sınavınız bu sayede sevgilin seni gerçekten seviyor mu onu anlayacaksın sabırlı davran, anlayış göster.
00 YorumlaBu kadınlar çok fena ya. Lan oğlun sevmiş sen niye sevmedim falan diyorsun. Umarım sorun çıkarmaz ilişkinize
00 YorumlaKaynana önemli degil diyenlere hic bakma bal gibide önemli oglunu ilerde bir doldurur kuş tutsan yaranamazsin
00 Yorumla
+1 yılAnnesiyle yaşamıycaksınız sonuşta herkes zamanı gelince kendi ailesini kurucak sevmiyor bilir ama kabul etmek zorunda birbirinizi seviyorsanız
00 YorumlaYa annesi seni kıskanıyor eğer oğlan evin tek oğlanıysa anneler genelde oğullarına düşkün olur ya da seni iyi biei olarak görmüyodur
00 Yorumla
+1 yılSeninle alakali bir durum degil oglunu kiskanmis haspam
10 Yorumla
+1 yılAnnenler guzle cirkine bakmaz çocuğu için güvendiği kimseye bakar. Sen anne olmadığın. İcin
13 Yorumla- +1 yıl
ahey ahey işde dadaş kızı 😂 bencede sence bro 😂
- +1 yıl
Yani Erzurumlu sayılırım Bayburt kültürümüz aynı🤗😂
- +1 yıl
ahaahah 😂 en güzeli bence böyle kalasın inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılYa ne bakıyorsun sen ona fitne fesat insanlar işte koyuver gitsin mallar
10 Yorumla
+1 yılOğlunu paylaşamayan kıskanç klasik Türk annesi. Çok takılma.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılHer şey güzellik değil.
Kılık kıyafetini beğenmemiş olabilir.
Konuşma tarzını, hal ve hareketlerini ve daha bir çok etken olabilir.
Kafasındaki gelin profil adayına uymamışsındır belki de..00 Yorumla Beğenmeyebilir bu gayet doğal, buna üzülmene değmez, en azından annesini anlamış oldun ve sevgilinle gelecek planı yaparken bunu göz önünde bulundurursun
10 Yorumla
+1 yılBeğenmezse beğenmesin önemli olan sizin sevginiz ve karşılıklı güveniniz
00 YorumlaGerçekden kötü olmuşya inşallah yardım bulursun birşekilde 😔
00 YorumlaSen kendini beğenmezsen seni kimse beğenmez. Kendini değersizleştirme
00 YorumlaKıskanmıştır kadınlar bu konuda çok tuhaf inan bana kendi kızını kıskanan anneler bile var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Buna mı üzüldün? Uyuz kadın işte, beğenmezse beğenmesin
00 Yorumla- Devamını Gör (114)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat