Arkadaşım hastanelik falan oldu da, sevgilisi hiç aramamış. Bugün ağlaya ağlaya bana anlatıyor "Ayrılayım mı Ceren?" diye. :D Oradan esinlendim, öte yandan çocuğu biraz sorguya çekmem gerekecek. 🤨 Uff valla iş yaşşş 😤 #graphie2
Hasta olduğunuzu bildiği halde arayıp sormayan sevgilinle ilişkini gözden geçirir misin?
O sevgili iyi gün dostu demekki. Hastalıkta seni arayıp sormuyorsa ve merak etmiyorsa sevmiyordur çünkü gercek seven bir insan sevdiğine kalbini verir kalbi hastayken kendisi huzurlu ve mutlu olamaz. O insan hastalıkta arayıp sormuyorsa ve merak etmiyorsa ufak bir sıkıntıda veya herhangi bir sorunda, dertte , üzüntüde yanında olmaz ufak bir kavgada ilk çekip giden taraf o olur ilişkiyi gözden geçirmek değil ilişkiyi kestirip atmak daha mantıklı olur.. Not: Çünkü biz düşmüşken o bizi kestirip bir kenara attı..
Hastayken aramadi diye de iliski bitirmek ergen sitayla olur gibi geldi ama aslinda deger vermedigi ve dusunmedigi gibi bir durum da ortaya cikiyor. Ikinci kisim bir iliskiyi bitirmek icin yeterli ama genel tutumu da bu yonde degilse haksizlik olur. Sanirim sirf bundan bitirmezdim ama itinayla geyikle karisik laf sokardim 🙃
Ciddiye almamış ya da başka bir sebebi olabilir mi? Hoş sağlık bu yani ne sebebi olursa olsun dönmeliydi. Sorumsuz enişteymiş o.. Kulağını çekmeli bence 😅
Neden aramamış ki canım, benim sevgilim hasta olacak, ben arayıpta sesini duymasam rahat edemezdim bir saniye bile. Gitmeye çalışırım, hatta gitmek için zaman ve fırsatlar yaratırdım. Ama yine de gidemiyceksem bile, ona çiçekler gönderir ve her fırsatta onu arardım. O arkadaş biraz sorumsuzmuş bence. Ya da kızı sevmiyordur belki de..
Bak iste hayat bu bana böyle değer veren biri karşıma çıksaydı belki şimdi 2 çocuğum olurdu mutlu yuva kurardım... benimde karşıma öyle biri çıkmadı... insana değerinden fazla değer vermek kaybettiriyor.. Ben buradan onun onu sevmediğini değer vermediğini. hatta istemedigini anladım... ama senin arkadaşın herşey sevgi değil saygıda gerekiyor bunu anlaması lazım zaten sen sevdiğinize değil seni sevenle evlen derler çok doğru bir laf dimi
adam onu sevmesinden sonra kendini paralarsan ne olur parcalasan ne olur... ki bu saatten sonra arkadaşın ona inanıp yinede birlikte olmak isterse ileride kaybedicek bilgin olsun ufuk demişti dersin
Aynen bu çok iyi bak moraliniz bozulursa beni bulun...😉 ki insallah bozulmaz.. sen destek ol ona.. bu kızlar neden kendisine değer vermeyen erkekleri özellikle secipte.. kendilerini üzüyorlar bunuda anlamış değilim. dunyada adammi kalmadı..😉
Bana gönderdiğin yer nerede ben niye bulamadım bunları😉😉sen açıklamasıyla bana gönderdin... mesela bir yorum yapınca 1 exper puanı kazandiniz diyor ya.. bunlar her sabah 4 bucuktami aktarılıyor şimdi anladım
Hastahanelik olupta arayip sormuyorsa bu ayrilik sebebidir yani onun disinda her hastalandiginda arayip soramaya bilir belko yogundur falan ama diger turlu kabul edilemez ben olsam ayrilirim yani 😒
Gerçek bir sevgililikte de tıpkı evlilikteki gibi "edilmemiş yeminler" vardır. Ararım, ilgilenirim, sorarım, önemserim ve bunun gibi bir çok yapılması gerekenleri yaparım.
En İyi Cevaplar