İyi akşamlar, ilk hastalanmamda ilgilenmezse neyse derim, olabilir insanlık hali derim. Ama 3. ya da 4. Hastalanmamda da ilgilenmezse zamanla kendimi çekerim ona ilgim azalır diye düşünüyorum. İşin aslı o andaki durumu ilişkiyi yaşamadan yazıyorum hani derler ya bekara karı boşamak kolay. Belki aşkından deli oldum ben hasta iken bana bu ilgisizliğini bile görmeyebilirim. Gelecek bu yaparım ederim dersin yapamazsın, yapmam etmem dersin yaparsın. Bunu o andaki durum gösterecek.
Ona da bulaştırırım, birlikte yatak döşek yatarız Söylemesi kolay yaşamayana, Yaşasın bakalım zikri aynı mı? Her yük hafif gelir taşımayana, Taşısın bakalım fikri aynı mı? -İhsan Turhan-
Hastayken özellikle nazlanmam, ilgi beklemem. Kendi kendime iyileşirim zaten. Ama tabi sevdiğim insan bu konuda umursamaz davranmamalı. En azından biraz ilgi göstermeli ki umrunda olduğunu hissetmeliyim. Ama hiç umrunda bile olmuyorsa sıkıntı. İnsan sevdiğinin üzerine titrer ona bişey olmasından korkar. Korkmuyorsa o sevgiden şüphe duyarım
İlgiye ihtiyaç değilde hani zor günde varlığını göstermeli esas olan yoksa iyi günde muh muh mıç mıç her zaman oluyo iki tarafta zor günde esas varlığını desteğini göstermeli
Hohoo bu benim başıma kaç kez geldi, bı ölümü sermedikleri kaldı önüne, geçmiş olsun bile demedi Sonuç, başka bir konudan ayrılırken buda işin tuzu biberi oldu ayrıldım.
Yanlış anlaşılmak istemem belki fazlasıyla öküzce gelecek ama ben ilgi sevmem o kadar sadece geçmiş olsun demesi bile yeter. Açıkçası ilgi sevmeyen biriyim bu yüzden soğuk bile diyen olur.