Sizce kötü, çirkin bir ayak ilişkiyi etkilermi? Ayak görseli ilişkiyi nasıl etkilerAyaklar kötü görünsede ilişkide sorun olurmu? Sizin görüşleriniz nelerdir?
Merhaba KS kullanıcılar. Sizce kötü görünümlü bir ayak, ilişkiyi etkilermi?
Ben bir ayak fetisiyim güzel ayaklardan haz duyarız çok severiz doğru. Kendi adima konusursam eğer her erkek birisini sevip aşık olmuştur ben de onlardan biriyim çok sevdiğim bir kiz vardı kalbini huyunu sevdiğimi farkettim bir allahın günü bile ayagini görmedim ama cok sevdim hiçbir şekilde sıkıntı olmaz çok çok tek yapılacak sey sevdigimin ayagina birlikte bakim yapmak olucaktir.
benim gibi ayakları sevenler için etkiler tabi :D öpemeyecek olduktan sonra ayaklarını ne önemi kaldı :D ama senin kesin ayakların çok güzel öyle bir tip var sende :D
Yuzde ve vucudun belli kisimlarindaki sorunlar iliskiyi etkileyebilir. Ama ayaklar etki yaratmaz. Bazi ayak fetisistleri disinda kimseyi etkileyecegini dusunmuyorum.
Benim ayaklarım değiller. Googlden aradım buldum koydum. Yorumunuz için teşekkürler. Beğenmediyseniz veya yanlış görüyorsanız şikayet edebilirsiniz. İyi geceler
En İyi Cevaplar