Merak etmişimdir, tak tuk şak şuk koridorda sesler gelir, insan anlar 1 km öteden bir bayanın geldiğini,
Ayağınız agrımıyormu ya, sanki kendinizi kasıyormuşunuz gibime geliyor.
Ayağınız agrımıyormu ya, sanki kendinizi kasıyormuşunuz gibime geliyor.
Çok yüksek olmayanları ağrıtmıyor. Ama ben platform yani yüksek ayakkabılar tutkunuyum.
Vazgeçemiyorum. Ayrı bir hazı var. Çok ayakta durunca, çok yürüyünce belli bir süreden sonra ayaklarım çok ağrıyor. Bu yüzden akşam eve gittiğinizde ayaklarınıza masaj yapacak biri bulmalısınız :D
topuklu ayakkabı gıyme ozurluyum ve bır kaç kez gıymek zorunda kaldım artık benım ozurlulugumdenmı bılemıcem ama ayagım cok agrıdı ayakkabının kalıtesıyle ılgısı yok kalıtelı ayakkabılardı ama o dusmemek ıçın mınık mınık adımlar atarak yurumek ınsanı cok kasıyor
Cevap
0Cevap
çok yüksek olmadığı sürece ağrıtmaz, hatta ayak anatomisine de en uygunu o şekildir.dümdüz ayakkabı asıl anatomiye ters.
bi bağğyan olarak açıklayayım istedim.
Hiç giyemem ama çok hevesleniyorum... Alışmam lazım... Bence yakışana inanılmaz hoş oluyor... Kendimizi kastığımızı da sanmıyorum...
Çok giydim topuklu ki en rahatsızları ile saatlerce ayakta durdum, yürüdüm hatta koştum ve kasmadım... Canım acıyorsa acıyordur acımıyorsa acımıyordur... Bu kadar basit... Kasmam bunun için...
Yok ya işim olmaz kasmakla... Kasana da bir şey demem...
Rica ederim umarım cevabınızı almışsınızdır...
Topuklu ayakkabı giyemiyorum, dengede duramıyorum garip yürüyorum.
Ama onun verdiği özgüvende bambaşka yahu :D
Ağrıtıyo bilimsel olarak kan dolasımını da yavaslatıyo selülit yapıyo :) ama bu bi tutku wazgecilmezzz:)))
paltoformların bazı modelleri gayet iyi ama her ihtimale karşı düz babet bulundurum çantamda yolda topuk kırılması fobimdir asla önlemsiz çıkmam :D
Nekadar yürüdüğümüze bağlı.
Mesela topuklarla alış verış yapmak mantıklı bişey olmadığını öğrendım..
Normal gunde agritmiyor ama boyle eglence dugun vs gibi yerlerde butun gun ayakta kaldimi topukluyla nerdeyse ayakkabilari elime alip oyle yuruyesim geliyor o yuzden babetlerimi hep cantamda tasirim ne oluuuurrr ne olmaaaz :)
giydiğimde ben de platform giyerim ve bi süre ayak bileklerim kırılacak gibi hissediyorum :D ama çok severim =)
hem de nası çok üstünde durmadığın sürece problem yok da:))
agritiyor. hatta düsmüstüm ben o topuklularla merdivenlerden. sadece ayak agrisi degil bir cok yerim agrimisti.
hayat iste.
ayakkabıya bağlı bide, yani tabanı rahat olmalı. 2 tane çok yüksek topluklu ayakkabım var birisi beni çok rahatsız ediyor diğeride çok raha sanki spor ayakkabı giymişim gibi.
O kada tak tuk sesi cikariyorsa bir kadin topuklusuyla zaten topuklu ayakkabi giymeyi pek beceremiyordur.
Soruya gelince babetlerden daha az agritan platform topuk giydim.
benime vet agrtyor*cok giyeme zaten duyunlerde falan oda:))hemde tarzima cok uymuyor
Alışınca problem olmuyor çok uzun süre ayakta durmamak gerek ama
ben açıkcası çok yüksek topuklu olmadığı sürece gayet rahat yürüyorum.
evet hic rahat degil..ben giymiyorum bu yuzden..ama bazi kizlar o kadar alismis oluyolarki sanirsinki simdi kosacaklar topukluyla...
Ağrıyor ama sesini çok seviyorum. Alışkanlık topuğu tak tuk yere basarım. Biraz da topukla alakalı bir olay ses çıkması. Her topuk ses yapmıyor. Tabi eskiden kölem vardı. Ağrıdı mı hemen masaj :).
Bilerek olmuyor. Alışkanlık. Ayaklarını yukarı kaldırıp masaj yaptırınca geçiyor.
Ahaha o yüzden mi enişte bey sevmiyor acaba :)).
Tıkırdanmayayım bari :)).
o neki bugun 15 cm topuk ile evde çay servisi yapan örnegini gördüm ben :S
tahmin ediyim, teyzen? :d
ahahah evet :) alem kadın ya...
ayrıca cevap vereyim ben boyu uzatmak için değil de biçimli görünsün diye giyiyorum bacaklar kalın oldugu için yani:)
tadında kalınsa tab i:)
Saatlerce yürürsek acıyor. Mesela alışverişte topuklu giymek gibi bir hata yapar isem işkence.
Gayet rahat yürümekteyimde tık tık tık diye çok ses oluyor rahatsız oluyorum :D
ağrıtıyor o yüzden ben hiç giyemiyorum
Rahata alışkınım o yüzden topuklu giymem
Yürümesini biliyorsan ağrıtmıyor.
en gereksiz icat.
Alışana Kolay :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar