Merhabalar..Sizde farkında mısınız bilmiyorum son bir kaç haftada, özellikle geçen hafta ne çok evlenen vardı. Sanki kış gelmeden acele edelim diye bir telaş olsa gerek, evlenen evlenene. Her yerde gelin arabası, verilen davetiyeler, gittiğim veya gidemediğim düğünler.. İmza atmak kolay da devam ettirebilmek çok zor diye düşünüyorum. Ve sizi şunu sormak istiyorum.Evlilik aşamasına geldin diyelim.
Evleneceğin kişiye neyin garantisini verebilirsin?
Evleneceğin kişiye neyin garantisini verebilirsin?
Aldatma olmadığı sürece dövmeyeceğime, elimi bile kaldırmayacağıma fikirlerine saygı duyup ortak kararlarda hareket edeceğime, özgürlüğünü kısıtlamayacağıma... Burada sanırım sadece aldatmada vereceğim tepki biraz fazla olabilir belki ama bunun bir sabrı veya anlayışı olamaz o konuda linç yemek istemiyorum 😀
Bir ömür boyu ona sadık olacağımın, asla ve asla yalanın hayatımızda yerinin olamayacağının, ona saygı gösterip, gözüm gibi sakınıp canım gibi bir ömür seveceğimin, her daim yanında olacağımın ve her konuda desteğimi alacağının garantisini verebilirim.
Onu elimin eşsiz lezzetinden mahrum etmem. Arada bir mutfağa girebilir ve ona asla ve katha fiziksel bir şidder uygulamam. Ha sinirlenirsem bağırırım çağırırım ona da he diyip geçsin zaten 10 dakka ya sürer ya sürmez.
Evlendiğim kişiye vermiş olduğum söz.. hayatın gerçekten her anlamda müşterek olduğu için kendi elimi de taşın altına koyup ona her alanda destek olacağımın ve onu alsa yarım, yalnız ve yarı yolda bırakmayacağımın sözünü.
Evleniyorsunuz eşya almıyorsunuz ki garantisi de olsun.. Yarın bile nefes alacağının garantisi yookken kime ne garantisi veriliyor acabası.. Hem imzayı kendi hür istek ve irademle attıysam konu kapanmıştır.. 🤷♀️
Ölümlük vefalı evlilik kalmadı artık kadınlarda ya dolandırma amaçlı 2ay evli kalıp dava açıp malı mülkü vurmak için. ya da evlenip daha rahat müşteri kanka ilişkileri için aldatmak için evlenirler
En İyi Cevaplar