Öncelikle ona karşı saygılı ve anlayışlı olacağımın , asla aldatmayacağımın ki zaten ayran gönüllü değilim. Dürüst bir insanım ve eğer ki o adımı atıyorsam şunun garantisini de çok iyi veririm. Güzel seveceğimin.
Ama şöyle işte bir sorun var. Ne yazık ki gerçeği konuşalım. Olgun insan az , ekonomik sorunlar çok bu şartlar altında maalesef evlilik düşünemiyoruz. Gerçekten geçim derdi çok zor. Evlenmesem de evliliğin ne denli sorumluluk olduğunu bilirim. Ama maddi açıdan dolayı o düşünceyi aklıma sokmuyoeum. Ama evlenecek olsaydım dürüstlük saygı anlayış sevgi be sadakatın garantisini vermeme gerek yok o zaten bunu bilirdi.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Vallaha ben onu ne şartlar olursa olsun seveceğimin garantisini veririm çünkü bu benim elimde olan bir şey hiçbir şekilde onu kendimle alakalı üzecek bir şeyin olmayacağının güvenilirliği ve sadakatimi ölene kadar sürdüreceğimin garantisini verirdim çünkü bunlar benim elimde olan şeyler ama bir hayatında Gerçekleri var ölümlü dünya bugün çıktık sabaha akşamına ne olur bilmiyorum Allahtan gelene bir şey yapamam vesselam
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 392 cevap paylaştı.
1 yılBolca sevgi, dürüstlük, sadakat, merhamet, çok çok ilgi, komikliklerim, beraber ağlayıp beraber gülme, iyi günde kötü günde başını omzuna yaslama. Arada bir tartışmalar kimse kusursuz değil sonuçta. Genelde manevi şeyler, ama gel görki evlenmeyi düşünmüyorum.
00 Yorumla
1 yılSadakat desen yok ya aldatırım çocuk desen yapamam güven desen pek güvenilecek biri değilim şöyle ki kavgayı sevmem uyum sağlarım topluyumdur temiz kokarım ve iyi sevişiriz o kadar ama benden eş olmaz
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı.
u 1 yılonu seveceğime
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhımmm. yanı bunu ben soylesemde o ne algılıyor onemli olan o. ondaki karsılıgı yani.
ben güven veririm kendimi tanıyorum. yarı yolda bırakmam arkasında dururum. sonuna kadar.
sadakat. yani esneğim bu konuda. hani asla baska birini onune gecirmem. en fazla bi gecelik kalbımı de vermeden salt sekslik işlerim olabilir. onlara da cok surmez yol veririm karım baskadır her zaman. esas olan o. bunu yargılayabilirsin. ince bi cizgi aslında bu. uzun uzadya izah etmek istemedim umarım bu kadar kafi geldi.
dürüst. yani hafif arada pembe yalanlar soylerim. karakterimde bu var. yani bence kimse dum duz siyah ya da beyaz değildir bende griyim biraz. sonuc hangisi iyi ise biraz esneyebilirim.
gibi gibi kısmı. eglence vizyon adrenalin. hayatımı beraber yasar ona da yasatırım. gezeriz yeni yerler gorup yeni şeyler ogreniriz ama klasıklerin dısında. cılgınlık var biraz bende. misal herkes avrupa ister ama ben uzak doguya gidebilirm tatile. ve aklımda vietnam var. buyuk savastan kalma tuneller bolgesi gibi ziyaretler olabilir. dünyanın en derin magarasına ziyaret vs. erkeğimin pesınden giderim onla yasarım hayatı. hanımı olarak ona eş olmam gerek onu desteklemem gerek diyen bi kız bence benle anlasır.
uyum. bunu da saglarım. esnerim. aman onun istediği olsun. ufak tefek seylere kafamı takmam. mantıksızda olsa. artık olgunlastım sanrıım.
dirayet. sanırım bende azim irade bunlar var yeterince. fiziken yapılabilcek bişey ise bende manen cokuntu olmaz pesını bırakmam bişeyin.
ailesine yardım destek. kardesı kardesım babası babam olur. oyle uzaktan anne vs demem. kalbime alırım. tabi onlarda karsılık vermeli.
08 Yorumla- 1 yıl
Karım. baskadir deyip başka kadınlarla yaşarsan bir gün senin kadıninda bacaklarını bir geceliğine açan olur bu net asla değişmez bu devirde ne ekersen onu biçersin kadınlar calisiyor sana o sadakatsiz ligi dibine kadar yaşatan çıkar Allah büyük. Ne demiş? Ayeti bile var kötü erkekler kötü kadınlara. Eee abicim sen yatarsan karında ceviz oynamayacak heralde jfjdndjdn hayrini gör gerçek bunlar
Cevap sahibi1 yıl@Papatyaadası pardon siz kimsiniz. karım hakkında nasıl konuşma cürretini gösteriyorsunuz. sizin kocanız hangi bayanın bacaklarını açarsa açsın ya da siz kocanızdan habersiz hangi erkeklere açarsanız açın sizin özeliniz. bence bireysel örnek vermeniz çok nahoş olmuş.
- 1 yıl
Kalbini vermeden tek gecelik seks yapan bir erkeggin karısına Allah o biçim kadın çıkarıp evlendirir bu asla damadı bugün çoğu kadın kocasına neden sadakat beslemek acaba. Hiç düşündünüz mü. ? Sen yaoarsan Allahin adaleti gelip seni çarpar vcbdndn karınla
Cevap sahibi1 yıl@Papatyaadası ablacım sen bugün ne aldın. iyimisin. fikir bu ya. sana göre öyle. ok saygı duyarım. ama kişisel örnek verme dedim bi avukatlıga savunuyorsun kendi kendine sebepsizce. kadın avukatlığı. türkçen demi yok. olmayan kadının aldatılması üzerine onun beni aldatılması üzerine konusuyoruz. aldatılmaktan hoslanan kadında var dünyadan haberin yok gibi. erkekler evli olduklarını soylediklerinde reddedilme oranı düşüyor niye acaba. bi erkek düşmanlıgı var sende abla.
- 1 yıl
Bende erkek düşmanlığı yok ama sende aldatma ihtimali var. Neyse sen benim. hissettigimi snlamadigin içinde yan çaldın. sadaktli birisi değilsin net söylüyorum yıllar sonra çıkacak foyan bunuda buraya yazıyorum öğün kendine söylersin. Bu kadın bana bunu söylemişti diye
Cevap sahibi1 yıl@Papatyaadası ablacım ben seni engellemedim mi nasıl yazıyorsun ya. sen beni engelle bari. ben evli değilim ne foyası.
Cevap sahibi1 yıl@GereksizBilgi80 hocam aynısı bende sana ya. düşüncene önem vermiyorum. ince nüansı anlamamışsınız ben iyi izah edememişim öyle diyim. nasıl dokunmuş başkasının hesabından yazıyorsunuz. kalp kırmamak gerek. yetişkin insanlar gibi davranalım. size iyi akşamlar
- 1 yıl
🤔
1 yılÖncelikle, karşımdaki kişiye her zaman dürüst olacağımı ve duygularımı açıkça ifade edeceğimi garanti ederim. İkincisi, onunla birlikte geçirdiğimiz her anın değerini bileceğimi ve ona sürekli destek olacağımı taahhüt ederim. Üçüncü olarak, sorunlarımız olduğunda birlikte çözüm arayacağımızı ve her zaman iletişimde kalacağımızı belirtirim. Son olarak, ona olan bağlılığımın ve sevgimin zamanla artacağına dair bir güvence verebilirim. Bu temel değerlerle sağlam bir ilişki kurabileceğimize inanıyorum.
32 Yorumla- 1 yıl
@OrhanDeli ben insan üstü olabilirim demekki :))
1 yılBen ucunda ölüm kalım yoksa yalan söylemem istemiyorum sevmiyorum söylemiyorum o yüzden güven net
Herhangi bir konuda aldatmam sadakat konusunda da kendime güveniyorum
Bir de çok merhametliyim kendime zulüm edebilecek kadar merhametliyim onun işine yarar
Ama huysuz biriyim birazcık
20 Yorumla
1 yılBu yazdıklarının üçününde garantisini verebilirim. Bir de çok cilveliyimdir, her gece birlikte de olurum istekliyim çok. Temas bağımlısıyım, sürekli dokunmak isterim içime almak emdirtmek yalatmak isterim bol bol. Daha ne olsun, benim gibisini nereden bulacak?
35 Yorumla- 1 yıl
Temas bağımlisi olmakta kötü be diyelim ki eşin gitti uzun süre ya da 2 3 hafta diyelim şehir dısına işe gitmek zorunda kaldı o zaman ne yapcan
- 1 yıl
Evet zor bir durum, dayanmak zor olur benim için😃ama yapacak bir şey yok sabredilir. Ben anne, baba, kardeş vs. gibi aile fertlerime karşı da böyle temas bağımlısıyım özellikle anne ve kardeşime. Ama sorun olmuyor
- 1 yıl
Bu çok aşırı olacaktır kardeşim 👏🏻 belirli halde dizginlemen gerek kendini
- 1 yıl
Adamın libiodusu umarım yüksektir yoksa sorun olur senin için ya da senin onu baya bu etkilemen gerekecez😀😀
- 1 yıl
Bunlar normal şeyler değil fakr düşüncesine gittim doğrusu temas bağımlısı dokunmak içine almak devamını erkek olarka getiremiyorum bile
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle önce sadakat , tutkulu ve uyumlu neşeli renkli aksiyonlu macera dolu bir ilişki çünkü benim tartışmam bile mutlaka eğlenceye dönüşür 😂 çok şükür 🙏 oyuzden hiç bir ilişkim saygısızca bitmemiştir sevgi biter ilişki biter ama saygımiz karşılıklı hep baki kalır
30 Yorumla Evleneceğim insana, karşılıklı saygı, sevgi ve güven üzerine bir ilişki inşa etmeye çalışmanın garantisini verebilirim. Ayrıca, birbirimize destek olacağımız, zor zamanlarda anlayış göstereceğimiz ve sürekli olarak ilişkimizi geliştirmeye gayret edeceğimiz bir yaşam ortaklığının sözünü verebilirim. Ama duygular zamanla değişebilir, bu yüzden karşılıklı çaba ve iletişimin de devam etmesi gerektiğini bilirim.
10 Yorumla
1 yılEvleneceğim insana verebileceğim en büyük garanti, ona her koşulda dürüst ve sadık kalacağımdır. İlişki ne olursa olsun, zorluklar yaşansa bile her zaman açık ve net olacağıma, güvenini asla sarsmayacağıma söz veririm. Birlikte olduğumuz her anı değerli kılmak, onu dinlemek, anlamak ve destek olmak için çaba göstereceğim. Yani, karşılıklı saygı ve güven üzerine kurulmuş bir hayat için elimden gelenin en iyisini yapacağıma dair garanti verebilirim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKilo almayacağımin🤣 şaka gibi gelse de size gerçek bu. Aramızda kalsın ama zaten kilo alıp veren değilim bu yüzden sorun yok sabit hep. O da bunun garantisini versin yeter kesinlikle koca göbekli adam istemem. Yanında bonus bir ömür sadakat ve güven benden. O da aynısını verecekse tabii
10 Yorumla
1 yılAnlayışlı oldukça anlayışlı olacağımın, çok seveceğimin, sadakatli olacağımın, onu hiçbir zaman bırakmayacağımın ve de kendisi iyi bir eş oldukça ona her zaman kol kanat gereceğimin, ona karşı iyi bir koca olacağımın garantisini veriyorum
00 YorumlaBen seni teslim almaya geldim değilde sana teslim olmaya geldim derim. Her zerremle tüm benliğimle onun eksikliklerini boşluklarını doldurmaya tamamlamaya razıyım. O benim başımın tacı olur evimin en nadide parçası😊
00 Yorumla
1 yıl- Güven..
- Sadakat..
- Hoşgörü..
- Neşeli..
- Eğlenceli.
Bunların garantisini gözüm kapalı verebilirim..
10 Yorumla
1 yılHuyu suyu ahlakı güzel olsun boş ver garantiyi kimsenin 5 dakika sonrasına garantisi yok an Kimin ne olacağı belli değil o yüzden garanti garanti boş işler
10 Yorumla
1 yıl"Kişisel alan" Bu benim için çok önemli ben insanlarla mıç mıç olmayı zaten sevmem ama ileride bir ilişki içerisinde olursam gerektiği kadar samimi olurum sınırlarına, duvarlarına saygı duyarım. Çünkü ben bana nasıl davranmasını istersem karşıdakine öyle davranırım
00 Yorumla
1 yılBir gün öleceğimin garantisini verebilirim. Diğer ne dersek diyelim insan nankör bir yaratık, para şan, şöhret, güzellik hepsi gelip geçici. Kaybedilebilir şeyler.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. Üstüme düşen mutluluğu verebilirim
Gönlünü alabilirim
Sadakat veririm
Güven veririm
Dürüst olurum
İhmal etmem
Sorumsuz davranmam
Üzülmesine müsade etmem00 YorumlaHiç bir şeye garanti vermem. Evlilik iki ayaklı bir kurum biri tökezleyince öbürü gmtüremeye bilir. Hauatta neyin garantisi varki ben bşr leye garanti vereyim.
00 Yorumla
1 yılBen zaten evliyim artık vaatlik, garantilik bir durum yok icraat iki taraf içinde önemli olan sösmsms
111 Yorumla- 1 yıl
20 yaşında mı evlendin gerçekten?
- 1 yıl
@Ilayda_BuyukTurk evet 4 ay olduu
- 1 yıl
Sana vasıflarımı saymaya değmez İlayda çünkü çok önyargılı birisin. Ayrıca boşanmayız merak etmene gerek yok.
- 1 yıl
Ayrıca evlilik ev hanımı olup çocuk doğurmak değildir sadece. Umarım evli değilsindir, evliliği bunlar sanan birinin evliliği dağılır asıl.
- 1 yıl
20 yaşındasın, saymaya değmeyecek olan vasıflarını çok merak ettim. Bu yaşta bir insanın en büyük vasfı sadece Üniversite okuması olabilir. Umarım evlenmeyi, yemek yapmayı vb. Vasıftan saymıyorsundur, korkutma beni.
- 1 yıl
İlayda şu at gözlüklerini bir çıkar geri kafalılığından bir çık artık. Hiçbir zaman üniversite okumayı evlenmeyi yemek yapmayı vasıf olarak saymadım. Ki bırak üniversite okumayı, kitap okumanın bile hiçbir değeri olmadığı bir devirde üniversite okumayı vasıf olarak gören senin nasıl bir düşünce tarzın var gerçekten çok merak ediyorum. Çocuk gelişimi diplomam var ve sanat terapisi, masal terapisi, oyun terapisi, duygusal zeka ve mikro mimik eğitimi uzmanlığı, biyometrik yüz okuma uzmanlığı, işaret dili eğitmenliği almış bir eğitimciyim. Bir de astroloji eğitimi alıyorum şu an bir yandan da kamu yönetimi okumaya devam ediyorum. Boş zamanlarımda şarkılar yazıyor, besteliyor ve resimler çiziyorum. Ara sırada işte böyle sosyal medyada takılıyorum. Bence önyargılarından sıyrılmalısın İlayda, erken evlilikte kötü bir şey değildir ayrıca tabii ne olduğunu bilir ve anlarsan.
- 1 yıl
Kesin la ikinizde burası benim mekanım
- 1 yıl
Teşekkürler, alın şunu başımdan lütfen 🥺
- 1 yıl
@pizzayiyenananas bana at gözlüğünü çıkar diyen maymuna kocası bugün muzunu vermemiş herhalde. Fazla gergin gördüm seni sakin ol kuzu. Kitap okumanın bile hiçbir değeri olmadığı demenden zaten ultra gerrizek@lı bir bir insan olduğunu gösteriyor. Ekstra uğraştırmadığın için Teşekkür ederim, ama sana kötü bir haberim var saydığın bölümlerin çoğu beş para etmez, işe yaramaz ve bir meslek dahi sayılamayacak bölümler. Eğitimciyim dediğin yerde zaten kahkaha attım. Astroloji dediğin yerde seni zaten çoktan ciddiye almayı bıraktım bile. Instagram hesabı açıp burç yorumu yapacaksın değil mi? Sdfgjklkfssdghhkk. Erken evlilik kötü bir şeydir. Çay bardağını doldurmayacak o beyninle sadece kabullenmeyiş ve kendini avutma sendromu yaşıyorsun. Hadi şimdi git dokuz ay karnını şişirerek, kocanın ayaklarını yıka. Çokta konuşma. Bon oğotomcoyom ostoroloji mosol toroposo ya salağı sabah sabah kahkaha attım ddghklhfdgjkllkhfdfgjkllgsdgk.
- 1 yıl
Ayrıca saydığın coğu şeyin bir vasıf olarak böbürlene böbürlene yazman bağırttı. Onlar vasıf değil senin hobilerin gerizzek@lı.
- 1 yıl
@çevrimiçiiii
Rica etsem bu ilayda adlı üyeyi şikayet eder misiniz?
Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Hiçbirşeyin garantisini veremem aslında. Ben de onun gibi herkes gibi aciz bir kulum
Ama geçmişteki davranışlarımdan çevremden birlikte geçirdiğimiz süre boyunca ona olan yaklaşımımdan beni tanımıştır Bu sayede evlilik kararı vermiştir.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılNe olursa olsun onunla olacağımın ve ben neyden faydalanıyorsam onun da en kötü aynılarından faydalanacağının garantisini veririm. Başka da bişeyin garantisini veremem...
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Garanti vermek ile taahhüt altına girmek aynı şey. Dolayısıyla bir garanti vermekten öte her şeyi doğal akışina bırakarak sevdiğin kadına gerçekten dürüst davranmanın doğru olacağına inanıyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.
1 yılAldatmama dışında bir garanti veremem şu an evliliğin sürecine bağlı diğer konularda garanti verebilmem
10 Yorumla
1 yılHepsinin garantisini veririm tapu gibi hem de😎eklenebilecek başka şeyler de var aşk mutluluk zevk şefkat vs vs vs liste uzun😂
12 Yorumla- 1 yıl
Tutku dolu sevişmeler?
- 1 yıl
@Mertkeleş07 o kesin zaten😂😂
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sadece sadakat.. gerisi ona göre şekillenecek saygı mı istiyor saygı gösterecek, dürüstlük mü bekliyor dürüst olacak gibi gibi
10 Yorumla
1 yılAsla bir şeyi saklamam. Ağzımda bakla ıslanmaz içimde tutamam söylerim hemen. O yüzden de arkasından iş çeviremem.
11 Yorumla- 1 yıl
Yaşıtın bir yalansız hayatınız olacak kişi denk gelsin kardeşim 👏🏻
1 yılEvlenilecek insan garanti istiyorsa; onunla evlenmem.
Evleneceğim insandan garanti istiyorsam, güvenmiyorum demektir; evlenmem.10 Yorumla
1 yılHer insanın garantisini vermesi gereken;sadakat, sevgi, saygı , anlayış. Bu liste daha uzar da canım istemiyor yazmak😂😂😅
20 Yorumla
1 yılValla sadık olsun, dürüst olsun. Ömür boyu konfor sunmak için varımı yogumu veririm
20 Yorumla
1 yılKocam bey üzülmesin hiçbir şeyi kalmasa bile küçük bir dağcık olarak her zaman arkasında olurum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.
s 1 yılİyi bir annelik, renkli bir cinsel hayat.
İyi bir eş demeyi isterdim ancak o ilerde. Ruhen hazır değilim ama olucam.00 Yorumla
1 yılEğer aşık olduğum adamla evlenirsem şunu bilsin ki yokluğuna bile hiç bir zaman ihanet etmedim ve asla etmem onu çok seviyorum.
00 Yorumla
1 yılNe olursa olsun kendinize ait bir bireysel yaşamınız olsunn hayatına dahil olduğunuz adamın dünyasına tümden hapsolmayın derdim kdk
00 Yorumla
1 yılSadakat.
Çünkü toplu Satış gibi
Güven, dürüstlük, sağlam ilişki ve hayat arkadaşlığı hepsi var.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 734 cevap paylaştı. "tanışacağın en mutlu depresif insan benim"
10 YorumlaEvlilik düşünmüyorum, ama evlenirsemnne kadar istekli ve libidosu yüksek olursa olsun cinsel olarak tatmin olacağını garanti ederim en azından. 😂
00 Yorumla
1 yılEvlenmek düşüncesine bile karşıyım ama eğer evlenecek olsaydım kesinlikle ölümüne güvenebilirdi karşımdaki kişi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı.
1 yılSevgimin, merhametimin, dürüstlüğümün, idealistliğimin, eğlencenin, mizahın, tutkunun garantisini verebilirim.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 912 cevap paylaştı.
1 yılGaranti ancak banka olur, geleceğinse garantisi olmaz.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılİnsan değişkendir. Hiçbir şeyin garantisini veremez.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sadık, güvenilir, dürüst ve vicdan sahibi biriyim ama bunu anlayabilir mi bilemem 😄
10 Yorumla7 24 serpme kahvaltı. Her gün tatlı seçeneği açık büfe yemek 😅
12 Yorumla
1 yılsadakat, dürüstlük, güvenin garantisini verebilirim
10 YorumlaGüzel olan herşeyin Garantisini veririm yoksa evlenmem zaten
10 Yorumla
1 yılTüm ev işlerini yaparım, güzel yemek yaparım.
00 YorumlaHaftada iki gün yemekleri ben yaparım 🙂 Başka konuda söz yok 😅
00 Yorumla
1 yılÇok iyi sevişip seks yaparım bunun garantisini veriyorum
00 Yorumla
1 yılİlginin, sevginin, ve güzel - refah bir yaşamın
00 YorumlaHer işten anlarım abi. Ne olsa yaparım abi 😁
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 399 cevap paylaştı.
1 yılHiçbir şeyin.
Ben bana sunulan garantiyi bir göreyim önce yahu.
00 Yorumla
1 yılGüzel yemek yapacağımın yemek yapmasını seviyorum çünkü
00 Yorumla
1 yılGeçinebilmek ve yuvamı korumak için elimden geleni yapacagimin garantisini veririm Allahin izniyle
00 Yorumla
1 yılDoğru erkek olduğumun garantisi ömür boyu endişeden uzak yaşam işte. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYalan baştan olmicak 8 sene önce düğünden önce olan zaman da olayı baltalayan şeylerin başında geliyor yalan söylemesi sadakat ve sevdada olmazsa boş bir evlilik demektir
00 Yorumla
1 yılYaşadığım sürece, Huzurlu ve Mutlu bir gelecek garantisini verebilirim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı.
1 yılHer konuda diyemem. İnsanız hata yapabiliriz.
Ama sadakat konusunda garanti verebilirdim..00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHiç bir şeyin garantisini veremem. Garanti verene de inanamam.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSadakat güven ama bu devirde kimseyle işim olmaz evlenmek zor kanatımce
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sadakatin garantisini veririm kalanını zaman gösterir
00 YorumlaGüven, sadakat, dürüstlük ve ömrüm boyunca seveceğimin garantisini hiç düşünmeden veririm.
00 Yorumla
1 yılMerhabalar
Güven, sadakat ve sevginin, dürüstlüğün garantisini verebiliriz00 Yorumla- Devamını Gör (142)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar