Bazen kaciririm ama bazen bilerek bakmaya devam ederim o anki psikolojime bagli utangac oldugum ana denk gelirse bakamam bile yoksa bakarim kacirmam ve o anda kizda bana bakiyor ve genellikle de gozlerimizi kacirmiyoruz galiba istemeden guven asiliyor olabilirim
Ara ara kesik kesik bakmak makbuldür 😀 öküzün trene baktığı gibi bakmayacaksın. tebessüm sinyalini alınca da vakit kaybetmeden Sen sap Ben sap var mı WhatsApp teklifini getireceksin
Tuhaf tuhaf sürekli bakıyorsa özellikle kafamı çevirmem bakarım suratımda ki memnuniyetsizlikten rahatsız olduğumu anlasınlar diye. Rahatsız oluyorum çünkü. Bir kaç kere bakıp kafasını çevirirse sıkıntı olmaz bende gözümü kaçırırım ama utanırım
İlk yanlışlıkla göz göze geldiysem kaçırırım bir daha bakmam o yöne. Lakin ilk baktığımda o kişiyi beğenmişsem sonra yine arada kaçamak kesişler yaparim bu adrenalini yaşamak hoşuma giderdi 😏
Kimseyle göz göze bakamıyorum ben insanın gözünün içine bakarak konuşan insanlara da anlam veremiyorum. En uzun göz göze gelme sürem 3 saniye falan herhalde konuşurken de sürekli gözümün odağını değiştiririm 😂 rahatsız ediyor göz göze bakmak
Evet defalarca yaşadim ve bizim ülkede bence bu daha fazla. Ama geçende bir turist kıza baktim kiz da bana bakiyordu fakat bakarken gayet rahatti hiç çekiniyim kafami çevireyim durumu yoktu gibi. Bence bizim ülkede biraz abartiyoruz:)
Hoşlandığın kişiye gizli gizli bakmak harika bir duygu uzun uzun bakarken şu mükemmelliğe bak dersin içinden ama yakalanınca da aynı fotoğraftaki gibi oluyor 😂
ben hissederim bana bakıp bakmadığını utandırmamak için bilerek yakalamam ahahahaha gerçi gözlerini kaçıran çok denk gelmiyor kilitlenip bakanlar denk geliyo genelde hiç utanmıyolar da rascoln insan bir ara verir kızları ürkütüyolar böyle sapık mıdır nedir oluyo diğer türlü daha masum flört tarzında oluyo sjfhfgj
Bazen gözümü kaçırırım bazen de baktigim yerin yanina veya arkasina sabitlerim bakışlarımı karşı taraf ilk kendine baktım sanar sonra da etrafa arkasına bakar ve nereye baktığımı anlamaya çalışır 😂😂
Ya rastgele birisi bile olsa göz göze gelince direk gözlerimi kaçırıyorum elimde olmadan öyle olunca kendimi şüpheli durumuna düşüyormuş gibi hissediyorum. Yanlış anlıyor mudur karşımdaki kişi
Hoslanmadanda tabiki, misal yakisikli veya cekici bir erkek görünce bizde bakiyoruz. E o anda oda bize döndü bakti diyelim hemen goz kacirmak olmaz. Ama hoslandigim sevdigim kisi ise bakamam bile o konuda korkagim ☺️😂
@PatPoP sen o kizdan hoslaniyorsan neden erkek olarak söylemiyorsun, inan bana kadinlar güclü erkeklerden hoslanir, soruna cevap: bence ilgisi var gibi yazdigina göre
@ayben034 ya söyle soylıyım yüzyüze ozel konuşmaya fırsatımız olmadı onunla smsle yazdığım zaman bunları söyledi fakat hala gözleri üstümde kaç kez gözgöze geldik.
Eger bilerek bakmadiysam çeviririm ama kasten baktıysam önünden geçene kadar gözlerinin içine icine bakarım oda desin içinden noluyo falan 😋
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Coook yaptim bunu sevdigim hoslandigim abayi yaktigim kisilere yaparim gizli gizli izlerim o guzel suratini harika bir duygudur ama yakalanmak epey utanc verici😅😅 gizli gizli izlemenin zevki bambaska
bir yere kadar kaçırmam bazen inatlaştıgım oluyo kendi kendime sksksk ilk o kaçırıcak diye sonra baktım olmuyo yeter bu kadar diyip rotayı değiştiriyorum
Ya şunu sorayim iki kişinin sürekli yani en az günde 2 kez gözgöze gelmesi hoşlanti anlamı taşır mi? Karşı taraf duygularımızı (hoslandigimizi) biliyorsa özellikle.
En İyi Cevaplar