Kişilik & Karakter Yanınızdan geçen karşı cinse her zaman bakar mısınız? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yanınızdan geçen karşı cinse her zaman bakar mısınız 🤔#KişilikKarakter Yanınızdan geçen karşı cinse her zaman bakar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Poposu güzelse bakarım :D 1 5 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Neler geçiyor aklından töbe töbe.. 😂😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hiçte tövbe tövbe değil :D Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 😂😂 Ben şarkıda ki sözü söyledim https://youtu.be/RWwce3C5Ubk?si=teN04NTSotrlinsD Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Anladım kuzu ya takılıyorum :D Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 😂😂🤗🤗 Yorumla
etrial Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben çok insan incelerim ya. Karşı cins olup olmaması farketmeden bakıyorum. 1 0 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yok ya ben genelde çevreye bakıyorum insanlara değil 1 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Karşı cinse değil ben yedi de nyetmişe herkese bakiyorum. 1 0 Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. Aman bakıpta ne olacak 7 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Genelde bakmam 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. bilmiyorum artık pek bakmıyorum 1 0 Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Dikkatimi çekecek güzellikteyse bakıyorum evet 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Bakmamak için özen gösteririm çünkü beni aşar 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. O bana baksn 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Bakmam. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Poposu güzelse bakarım :D
Neler geçiyor aklından töbe töbe.. 😂😂
Hiçte tövbe tövbe değil :D
😂😂 Ben şarkıda ki sözü söyledim https://youtu.be/RWwce3C5Ubk?si=teN04NTSotrlinsD
Anladım kuzu ya takılıyorum :D
😂😂🤗🤗
Ben çok insan incelerim ya. Karşı cins olup olmaması farketmeden bakıyorum.
Yok ya ben genelde çevreye bakıyorum insanlara değil
Karşı cinse değil ben yedi de nyetmişe herkese bakiyorum.
Aman bakıpta ne olacak
Genelde bakmam
bilmiyorum artık pek bakmıyorum
Dikkatimi çekecek güzellikteyse bakıyorum evet
Bakmamak için özen gösteririm çünkü beni aşar
O bana baksn
Cıks bakmam
Bakmam.