ı: Hiç bir şey yolunda değil kendimi bildiğimden berri sevgi evlerinde büyüdüm ne annemi tanıdım ne babamı herşey boka sardı 4 yıldır sevgili olduğum kız canımdan çok sevdiğim insan başka bir insanla nişanlandı ve bu gün canım ciğerim dediğim insanla nışanlandığını öğrendim dost bildiğim insanlar için kaç kere kendimi feda ettim bıçağın önüne atladım kardeşim bildim hepsini, canım dediğim insan kızla buluşcam diye para istedi cebimde beş kuruş param yoktu buldum buluşturdum ondan bundan borç aldım eline para verdim yarım saat sonra gördüm ki araba kiralamışlar geziyolar arkadaşlarıyla ne kız var ne başka bişey hayata güvenebiliceğim bir tane dalım olmadı benim ya yaşama hevesim kalmadı 18 yaşıma girdim yurtan çıkartıldım kalıcak hiç bir yerim yoktu 2 ay sokaklarda yatım ne bir arkadaşım aradı ne başka kimse işe girdim ev kiraladım kimseyi almadım hayatıma dost bilmedim kimseyi it gibi çalıştım köpek gibi çalıştım kimsenin yemediği dayağı yedim sokaklarda yatım ama şimdiye kadar kimsenin bir kuruşuna bile tenezül etmedim bir kere bile yalan söylemedim ama şu hayata en büyük darbeyi ben aldım pes etmedim olucak olucak diye çabalaladım olmadı yapamadım dayanıcak gücüm kalmadı mesane kanseri olduğumu öğrendim 6 7 ay önce 72 kilodan 58 kiloya düştüm gidicek kalıcak hiç bir yerim yok hayata tutunucak tek bir dalım yok kalmadı hiç bir şeyim gücüm kalmadı dayanıcak öldürücem kendimi artık aklıma hiç bir yol gelmedi yapabilicem hiç bir şeyim kalmadı acı çekmekten iteklenmekten hor görülmekten bıktım usandım kendimi öldürücem onuda cesaret edip yapamıyorum günah diyorum böylede yapamıyorum olmuyo her gün canım yanıyo kalbim ağrıyo ben böyle dünyanın içine ediyim ya ne yapıcağımı bilmiyorum elim kolum bağlı kaldı artık benim intihat etsem günah olurmu ya cideen artık başka düşüncek bişey bulamıyorum aklıma başka bişey gelmiyo ne yapmalıyım ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok sağol ya cidden teşekkür ederim tertemiz bir kalbin var her kimsin biraz olsun rahatladım ya yaşadıklarımı kaldıramıyorum gücüm yok ama böyle insanların olduğunu görmek çok mutlu ediyo beni
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer