Ya ben neden senin gözünde bukadar kötüyüm tamam sana iyiliğim dokunmadı ama kötülüğümde dokunmadı ölüm geri dönülemez bir durum ben ölmüş olsam birdaha olmucam yani hiç mi üzülmezsin
Bu soruyu şu sebeble sordum. Bi video izlemiştim adam hindistanda yolda düşüp ölüyor ve kimse yanına gelip bakmıyor herkes sanki hiç bişey olmamış gibi yoluna devam ediyor
Kendimi kötü hissettim ama mesela sana bişey olsa ben elimden gelen herşeyi yapardım... Öyle sanki bişey olmamış gibi asla davranmazdım eğer böyle davranacak olsaydım kendimi katil gibi hissederdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
baş sağlığı dilerim.
Umurumda olması için zaten önce haberimin olması gerekir, bunun olacağını da sanmıyorum
S... de olursa adam değilim
Hayeıksısysbs haykırdım lan
Naptım lan ben size
10 saniye olur
Ben naptım sanada bukadar değersizim gözünde
Ne yaptın da değerli olasın?
her şey menfaat mi insan olmam yetmezmi
Hayır insan olman yetmez.
Ya ben neden senin gözünde bukadar kötüyüm tamam sana iyiliğim dokunmadı ama kötülüğümde dokunmadı ölüm geri dönülemez bir durum ben ölmüş olsam birdaha olmucam yani hiç mi üzülmezsin
Senden nefret etmiyorum, gözümde kötü de değilsin :D Abartma...
Ölsem üzülmeme sebebin ne ozaman?
Üzülmem demedim ki. :D
Bu soruyu şu sebeble sordum. Bi video izlemiştim adam hindistanda yolda düşüp ölüyor ve kimse yanına gelip bakmıyor herkes sanki hiç bişey olmamış gibi yoluna devam ediyor
Orası Hindistan.
Kendimi kötü hissettim ama mesela sana bişey olsa ben elimden gelen herşeyi yapardım... Öyle sanki bişey olmamış gibi asla davranmazdım eğer böyle davranacak olsaydım kendimi katil gibi hissederdim
Biz de yaparız zaten. Konumuz bu değil ki, zaten ölmüşsün?:D
Kardeşim ben ölsem sen neden üzülcen ki beni tanımıyon bile ben ölsem senin haberin olmucak zaten bilmicen hayatında değilim
Bak sorunun cevabını verdin şimdi.
O video yu izledim ya hani işte bizim ülkenin insanlarıda böylemi diye merak ettim
sen kimsin gardeş?
Olmaz sen kimsin