Bu tehtiti yapan 'sevgili' midir? Onu düşünelim. Seven midir. ? Seven, sevgili dediğimiz kişi sevdigi insana asla kiyamaz o uzulmesin diye orta yolu bulmaya calisir. Tehtitle sonuc ne kadar olumlu olabilir. Sonucta zorla olmuş birsry kendi isteğiyle kalbiyle degil. Dengeyi kurmak cok onemli. Ama bu zamanda oyle biri yok zannimca. Yine de umut etmek guzel.
Zamaninda yapmisligi var idi lakin simdi ki aklimla dusundugumde ne kadar aptalca bir durum ve iliski yasamişim kendi adima simdi olsa haydee sen sag ben selamet neden mi cunku senden coook var der yoluma bakardim.
Birkez uyarı yaparım. Sevmediğim birşeyi yaptığı için bir kez uyarırım. Güzel dille uyarırım. Güzelce konuşarak sakince tebessüm ede ede uyarırım. Sonrasında kendi bilir.
Böyle bir tehditte bulunursa zaten amacına ulaşır ve o ilişki biter. İster sevgilim olsun ister arkadaşım olsun beni yokluğuyla tehdit edebiliyorsa cidden gerek yok hayatımda olmasına. Çok sinirlendiğim bir durumdur. Çoğu kişi de çıkmıştır bu sebeple hayatımdan. Zaten sevgilimin bu denli rahatsız olacağı bir şey yapmam, yapamam. Bunu dile getirmesine gerek dahi yok
Ben efendi insanım işi iddiaya bindirmem kimi ne kadar seversem seveyim şu hayatta vazgeçemiceğim kimse yok sol şerit açık derim yol veririm hayatımdan silktir olur gider eğer bir blöf veya tehditse yol verdiğim halde gitmiyorsa, ben bir yıldız gibi kayar giderim hayatından yapacağı tek şey dilek tutmak olur benim arkamdan.
Göz korkutmak değil de zaten gidesi var derim. O da rahat etsin, her şey gönlünce olsun ben çeker giderim 😂 hayır bana naz yapabileceğini sanıyorsa bş insan yanılır kimleri kimleri sildim şu hayatta kimse için dönüp bakmam geriye 😝😂
Eğer bir hatam olduğunda uyarabilir ama tehtid tarzında emri vaaki yapar gibi söylerse umrumda bile olmaz kimler geldi geçti onda mı takılı kalcam kimse bulunmaz hint kumaşı değilll olursa ekime olmazsa... 😂🗽
ayrılık sohbet konusu olacak mevzu değildir. söz ağızdan çıktımı bir kere, ona bakarım ben, bilinçaltı dile gelmiş demektir. vazgeçilmez değil hiç kimse, eşsiz filan da değil.
Zamanında korkutmuşluğu vardır ama artık karnım tok böyle saçma sapan şeyleri yoksa yok yani bitmişse bitmiştir uzatmaya da gerek yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hepsi bos atmis. Yok ayrilirim yok diyemez yok tekmeyi basarim. Cok genisbir cevrem var ve tanidigim 100 kisinin belki 80 90 tanesi bu tarz durumlarda tam bir ahmak gbi ayrilmasin diye ne varsa yapmistir. Burda bos atmalarina benzemez bu olay.
biraz mi tum gemisin cakallik ya eliza, yeme bizi, bu memleket sen gibi bir cakali bidaha kolay kolay goremez, gerci memlekette cakal olmayan da kalmadi ama baksan herkes kuzu postunda
En İyi Cevaplar