Sevgilim ayrılıkla korkutuyor napmam gerekiyor?

Sevgilim ona ne kadar bağlı olduğumu bildiği için çok saçma nedenlerden ayrılıp duruyor. Son olayı anlaticam. Sevgilim erkek kardeşi beni kız arkadaşı ile tanıştırdı bizden yaşça küçük kızla aynı yerdeyiz ona dikkat et kimseyi tanımıyor seninle arkadaşlik kursun onunla konuş falan dedi tamam dedim geçen gün kıza demiş ki seni o bozuyor demiş bende çok sinirlendim kızla olan bazı konuşmalarımizin SS ini ona attım. Bunlar her tartıştığında kız bana yazıyordu bende uzatma alltan al tartima huyu böyle gibi şeyler söylüyordum ama o bozuyor dedi. SS leri attım bana cvp vermedi kıza kızmış sen nasıl böyle şeyler dersin benimle ilgili nasıl başkasına anlatırsın falan. Onlar tartışmış kötü bı amacım yoktu. Bu olayı erkek arkadaşıma attım aramız bozuktu biraz buda bahane oldu tartıştık çocukların ilişkilerini bozdun falan dedi. Sen bozuyorsun kızı dedi bende sinirlendim ben kıza hep iyi şeyler söylerken bozuyorsun demesi csnimi çok sıktı sonra tartıştık baya konuşmaların hepsini at dedi atmicam kızın özeli dedim atmazsan senden ayrılırim dedi atamam ondan habersiz doğru değil dedim sonra engelledi her yerden bitti dedi. Beni sürekli ayrılıkla korkutuyor napmam gerekiyor
Sevgilim ayrılıkla korkutuyor napmam gerekiyor?