Ayrılık sırasında, " Eğer ayrılırsan çok kötü şeyler olur. " diye tehditler savuran sevgiliye ne yapılmalıdır?

Ayrılık sırasında, " Eğer ayrılırsan çok kötü şeyler olur. " diye tehditler savuran sevgiliye ne yapılmalıdır?
Ben ciddiye bile almam.. yani ne olabilir ki.. ayrılırım hiç bir şey de olamaz.. zaten beni tehdit edecek elinde kozu da olmaz.. ben sevdiğim kadına kötü davranmadığım için.. en fazla takıntı yapar ki yapsın umursamam
Saplantılı kişilik modeli. Şimdilik orada tehditlerine boyun eğer ama arka plânda onu alt edecek bir zayıf noktasını bulurdum. Tehditi ancak bir tehditle yenebilirim.
Hemen bi suç duyurusu. Bakalım kim için çok kötü şeyler oluyor
Cevap
7Cevap
Sen yapmak istediklerini dene zorlanırsan ben yardımcı olurum. 😅
Vauvvv kdkd
Boş laf, o noktaya gelmeden önce adam gibi dursaymış..
Olacakları hakime anlatır.. 😅
Erkekse cinayete kadar gider santaj vs en hafifi Kadınsa entira dalavere veya başkasıyla yatma (bunun intikam olacağını ciddi ciddi zannederler)
beni kaybetme korkunun bu akdar çok olduğunu bilmiyordum derim...
Ben siyah kuşaklı karateciyim kimse beni tehdit edemez
bir güzel şikayet edilmeli. görsün gününü bakalım kim kime kötü şeyler yaşatıyormuş
Direk soluğu emniyet ya da savcılık da almalı.. Ateşi olsa cürmü kadar yer yakar bu tipler..
Karakol da görüşürüz o zaman diyebilirsiniz fgbggbg amann ne yapçakmış.
S. ktir git ne yaparsan yap derim
Hadi ordan denir
hadi ordan git denmelidir
Küfür ettim kaldrmışlar sksksksksks
Kaldırılmıyor otomatik düzeltiliyor. :D
Vay anasını
Aman çohta gorktum canım çohta tırstım der hiç takmam. Benimle uğraşıyor mu? Hodri meydan ben onunla öyle bir uğraşırım ki kedinin fareyle oynadığı gibi o zaman görür.
Küfür edilmelidir
Elinden geleni yap denir
Saplantılı erkek en sevdigmm
Elinden geleni ardına koyma :))
Elinden geleni ardına koma denir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?