Demek ki ayrılmamış, ayrılamamış ayrılamıyor. demek ki intikam alma zamanı gelmiş. bir örümcek gibi sabrederim ağa düşünce deee anlat bakalım derdin neydi senin diye başlarımm... artık bir yudum suuu diye bağırana dek konuşurum😀
Ayrılmışsak bitti gittidir. Arkadaş kalalım gibi durumlara hiç gelemem. Hayalet gibi hayatımda dolaşmasını da istemem açıkçası. Saplantılı bir durum bu bence.
Dalga geçiyor senle. Canı sıkılıyor belli ki.. Çıktığı kapıyı açık tutma çabaları da olabilir.. Öbüründen ayrılırsa ya da tekme yerse o kapıdan geri girmek daha kolay olsun diye... Abi bu bugün kaçıncı soru eski sevgili sorunsalı cevapladığum.. hadi ordan edin ya. Telefonu değiştir.
Yani kalp bir anda unutamiyo ve sevgilimin boyle yapmasi beni ilk zamanlar mutlu ederdi. Ama daha sonra onu hayatimda Hala tutmaya devam ettigim icin kendime kizar sonra ona f*ck you derdim bayss
Bu benim eski sevgilim olur o şerefsiz yüzünden ne hayatıma birini alabildim ne adam akıllı hayatıma girdi onun yüzünden evde kalıcam adi pislik şerefsiz köpek